Stolta föräldrar!

Imorse gick jag upp sex och väckte min sambo strax där efter. Halv 8 skulle vi vara nere hos Elsa och göra alla morgon rutiner för att dom ska få hennes vikt på läkarronden. Förut var det halv 9 men nu är det halv 8. Så nu är det tidig uppstigning som gäller. Och det är bara att vänja sig för om några veckor ska vi flytta ihop med henne och sedan är det tidigt uppstigning tills hon är 13 år! En personal kom och sa att alla i personalen är så imponerade av henne, att hon gör såna framsteg så fort och sköter sig så himla bra! Vi blev så glada och stolta! Aldrig trodde jag att det skulle gå så här bra för en vecka sen. På eftermiddagen kom en läkare och gjorde ett hjärn och hjärt ultraljud och allt såg normalt ut. Och hon sa precis som en annan läkare i Fredags att om hon fortsätter och göra såna framsteg och allt ser ut som det ska så får vi nog åka hem om 5-6 veckor. Känns kanske långt, men vi längtar så himla mycket tills vi får ta med henne hem! Ikväll kl 21:29 blir hon en vecka. Den veckan har gått så fort och vi hoppas att resten av denna sjukhus vistelse fortsätter så! ♥

Såhär bor lilltösen. Hon har den första kuvösen man har. Den håller henne varm och håller alla baskilusker borta. Då hon inte har något immunförsvar.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Elsa är en tuff och envis tjej. Och ni är duktiga och underbara föräldrar. Puss från mormor.

Svar: Ja verkligen :) tack mamma!
Simone

2013-09-09 @ 20:37:39
Postat av: Katta

Härligt att höra Simone :) Tuff tjej ni fått! Dom här veckorna kommer säkert att rusa fram. Kram

Svar: Ja, en riktigt tuff tjej har vi fått :) jag hoppas veckorna springer förbi så vi får åka hem :) då kommer vi och hälsar på på Sundsgatan :) kram!
Simone

2013-09-09 @ 21:49:35
Postat av: kasunic

Va skönt att allt såg bra ut och att de går framåt! De är en stark och envis liten tjej ni har fått :) vi ser fram emot att få träffa lilla Elsa :)

Svar: Ja, super skönt :)
Simone

2013-09-09 @ 21:50:17
Postat av: Svärmor Annika

Om jag talar av egen erfarenhet av alla sjukhusvistelser så känns det som man har en evighet framför sig. Men vips så är det hemgång. På nåt sätt så "rullar" dagarna på väldigt fort. Man lever i sin egen värld och helt plötsligt har det gått flera veckor. Fin liten kuvös hon har! Där är hon trygg mot alla elaka bacilusker! :-)

Svar: Ja! Jag tror och hoppas det går fort :) bara vi får flytta ihop med henne så spelar det inte så stor roll sedan :)
Simone

2013-09-09 @ 23:24:57
Postat av: Barbro Lövgren

Så roligt att följa er här och se alla framsteg och söta bilder på lilla Elsa :)

Svar: Vad härligt att höra Barbro :) hoppas ni har det bra på jobbet!
Simone

2013-09-10 @ 10:03:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0