LCHF paj.
Nu ikväll gjorde jag en super god LCHF paj. Den kommer jag absolut göra fler gånger. Här kommer receptet!
Pajdeg
3 dl mandelmjöl
0,5 dl skalade sesamfrön
1 msk fiberhusk
1 tsk salt
40 g smör
1 ägg
3 dl mandelmjöl
0,5 dl skalade sesamfrön
1 msk fiberhusk
1 tsk salt
40 g smör
1 ägg
Mixa mandelmjöl och sesamfrön i mixer och blanda sedan ner resterande ingredienser och mixa till en deg. Tryck ut i pajform eller springform och nagga botten med gaffel, låt vila i kylskåp ca 30 min.
Grädda skalet i 200 g i ca 8 minuter tills skalet fått lite färg. Ta sedan ut och sänk ugnen till 175 grader
Äggstanning
4 ägg
2 dl vispgrädde
salt, peppar
Grädda skalet i 200 g i ca 8 minuter tills skalet fått lite färg. Ta sedan ut och sänk ugnen till 175 grader
Äggstanning
4 ägg
2 dl vispgrädde
salt, peppar
Fetaost, salami, vitlök, soltorkade tomater, paprika, basilika – jag bara skar ner och blandade allt och sedan på med 200 gr riven ost och äggstanningen, gott!
Kommentarer
Trackback