lördag

lördag redan? dagen igår gick riktigt fort! nu sitter jag hemma med pärondricka och marabou choklad. mums! håller på och gör mej iordning. fast klockan inte är så mycket, men tiden går så fort. och dessutom ska jag hinna laga mat innan jag ska med bussen! kvällen igår va bra, men när vi åkte ner till stan. så sög de! varför ska det alltid bli så här? =/ men nu ska jag hitta några kläder och ha på mej ikväll. men vad? får se vad det blir. skriver kanske imorgon om jag hinner! :)

party ikväll igen! jiiiiiiiiiiha!


/ sw

fredag

nu sitter jag med hårfärg i håret. fick för mej att jag skulle färga de! :) tog sov morgon i morse. de va skönt. sen va det bara 2 lektioner. efter svenskan så åkte jag & brudarna och åt på stan. sen tillbaka igen och hade medicinsk grundkurs med barbro, ingen jobbig lektion direkt. ;) efter de så åkte jag & emelie och gymmade. och nu sitter jag hemma! :) efter jag har färgat håret och duschat. så ska jag städa upp här hemma. det ligger kläder och lite allt möjligt här hemma. och det kan vara bra och städa upp eftersom fredrik ska ha några kompisar här ikväll. ;P sen blir det laga mat och göra mej iordning. för ikväll blir det party! :) nu orkar jag inte skriva mer, skriver mer ikväll om jag hinner och orkar. ;)

/ sw

onsdag

har inte hunnit och har inte orkat skriva i bloggen, men idag tänkte jag skriva några rader. :) kl är kvar över 8 och jag är skit trött. har varit i skolan som vanligt, sen efter skolan så gick jag & emelie och tränade! när jag kom hem så lagade jag mat och duschade samtidigt. någon mer som klarar de? och på 20 min också! yeah ;P efter maten så satte jag mej och pluggade ett tag. men min hjärna är trött, den orkar inte arbeta! tänkte att jag skulle överraska fredrik, så jag bakade muffins och gjorde en picknick på vardagsrums mattan. men muffins och saft! låter kanske knäppt, men det va hur mysigt som helst! han älskade de. tur att man kan göra så lite för att få sin kille glad. :) nu ska jag snart lägga mej i sängen och kolla på film en stund. men jag vet inte om jag kommer orka hålla mej vaken. kanske om det är en riktigt bra film. ;P nu finns det inte så mycket mer och skriva. skriver mer imorgon! :)


/ sw


Simone

imorgon börjar mitt nya liv!
jag är trött konstant. bara och böja sig ner och ta på mej skon känns jobbigt! och allt känns jobbigt och göra. fast egentligen har jag så jävla mycket energi. och så känner jag mej deppig konstant. det känns som om jag inte vet vart jag har mej själv. ibland har jag jätte bra självförtroende, men helt plötsligt finns det inte. men nu ska jag ändra på de. nu ska jag ta tagi i mej själv, och mitt liv. jag ska börja bjuda på mej själv, för det är riktiga simone. hon försann, men nu ska hon komma tillbaka. om jag ska vara duktig och plugga ska jag verkligen plugga och vara konsentrerad. annars kan jag lika gärna göra någe annat som behövs. och man behöver inte plugga varje dag! man får faktist slappa. fast det är vardag. jag ska åka till min mamma och pappa mera. känner att jag behöver lite vuxet sällskap ibland i vardan. och få slippa vara vuxen och ta så mycket ansvar en stund. sen ska jag börja övningsköra mera, och ta tag i det här. så det blir något körkort. men jag är ju på god väg! Och på allt det här så ska jag börja äta nyttigare. frukt och grönt äter jag redan. men mer mörkt bröd och fullkorn! jag vet att fredrik hatar det. men om han ska bo ihop med mej, så måste han stå ut! Det bästa till sist, jag och emelie ska börja träna! jag är glad att vi ska göra det tillsammans, då kan vi peppa varandra! På onsdag börjar vi med träning, jag är så taggad!

nu jävlar börjar mitt nya liv, och jag älskar det! / sw

söndag

redan söndag, vart tog helgen vägen? imorgon börjar skolan, har inte gått i skolan på 5 veckor. och jag känner att jag inte saknar de! igår va jag bara hemma hela dagen, dagen började bra. men dagen fortsatte inte så. det vart mycket konflikter och tårar. men sen vart kvällen ganska mysig och bra! :) fredrik & jag låg i sängen och kollade på film och åt godis. idag har det varit en plugg dag. vaknade kl halv 11 och började plugga tills fredrik vaknade. då vart det frukost, och sen pluggade jag vidare. efter jag hade pluggat klart, så kollade jag och fredrik på hjälp. men nu sitter jag här och kollar på tv. men det finns fan ingetting och kolla på. det suger! jag ska sitta här en stund till, sen ska jag diska och plocka iordning alla böcker som ska till skolan. nu orkar jag inte skriva mer, skriver imorgon och berättar om första dagen i skolan! :)

jag älskar dig, förstår du inte de? / sw

lördag

imorse när jag vaknade trodde jag att det va söndag, och jag har trott det hela tiden. men det är ju bara lördag. skönt! :) igår somnade jag halv 5. usss! Och vaknade halv 1 imorse. det va skönt och sova länge. men dagen blir så kort. och det gillar jag inte. idag mår jag inge bra fysiskt eller pyskiskt. så jag kommer nog bara vara hemma idag. nu sitter jag och kollar på tv, men det finns inge kul och se på. så jag ska snart diska och plocka iordning på saker här hemma. det ligger saker överallt. jag hade lite bråttom igår, så jag slängde saker överallt. jag vill gå ut och gå idag, men jag vet inte om jag orkar. jag orkar knappt hålla ögonen öppna. nu ska jag sluta skriva. skriver kanske mer ikväll, och berättar vad jag har hittat på. om jag hittar på någe.

ibumetin, dagens drog! / sw

fredag natt

jag kom hem för en halv timme sen, sitter här och fryser. ska snart krypa ner i sängen och sova. jag är hungrig, men vi har inge gott och äta. inge som är klart. =/ kvällen hos evelina har varit bra. vi har käkat gott och spelat spel! :) imorgon vet jag inte vad som händer, men jag ska ta dagen som den kommer. ;P nu ska jag gå och lägga mej. skriver mer imorgon, när jag är lite mer piggare och på bättre humör! ;)

/ sw

fredag

idag är det fredag, och sista dagen på lovet. jävlar va fort lovet har gått! och på måndag är det tillbaka till skolan, och det vill jag inte! =/ men men, man måste ju. och jag måste orka plugga! skit samma, det ska jag göra på söndag. och det är 2 dagar kvar! :) dom här dagarna jag har varit i norrköping. har varit super! jag har shoppat en jacka, ett par jeans, en tröja, 2 nagellack och 3 par örhängen. känner mej nöjd med de! :) inget köpt i onödan, allt har behövs. :) förutom örhängena då, men dom kostade bara 30 kr! ^^ igår kväll kl 8. så fick jag för mej att jag skulle möblera om. fredrik orkade inte bry sig längre, så han gick och diskade. så jag fick sköta det här själv. ;P så nu är sovrummet om möblerat. :) mamma ringde och väckte mej kl 10 och sa att dom skulle komma snart. så jag sprang till duschen. och sen satte mej här, men jag ska snart föna håret och sen ta på mej någe. mamma ska hjälpa mej med lite saker, sen ska vi åka och stor handla. jag låter fredrik sova istället. så ringer jag honom när jag är på väg hem. :) och ikväll blir det tjejmiddag hos evelina. och jag ska vara nykter! så ikväll ska jag ta kort. ;D nu måste jag skynda mej. heeeeej

/ sw

onsdag,

klockan är halv 10 och jag kan inte sova mer nu. Så jag satte mej framför pappas nya dator. guuud, vad fin den är! jag vill också ha en sån. ;) igår shoppade vi tills dom stängde. jag köpte 2 nagellack, 3 par örhängen och en tröja. och idag ska vi gå på stan igen. jag hittade en tunika igår, men jag orkade inte prova den. så idag ska jag prova den och se om de är någe och ha. ;P sen ska vi gå i alla affärer som vi inte hann igår. för fredrik letade efter skor. och till slut hittade han några. :) och sen hittade jag ett par byxer igår men dom va slut, och dom skulle få in dom på torsdag. så innan vi går till tåget på torsdag ska jag köpa dom! jag är helt kär i dom. måste bara ha dom! :) sen hittade jag ett par skor igår också, fredrik tyckte dom va skit fula! men jag tycker dom är skit snygga. får se vad alla andra tycker. ;) men nu ska jag gå och väcka fredrik, fast han kommer inte vilja de. =/ men skit samma, han måste upp nån gång. ;)

ha det bra! / sw

norrköping idag,

nu håller jag på och sminkar mej, för klockan 3 går tåget till norrköping. pappa & pernilla är i frankrike och jag och fredrik ska bo där tills torsdag. vi ska shoppa & vara kattvakt. :) det är skönt och komma bort ett tag. vi ska shoppa idag och imorgon ska vi hitta på någe skoj, vet inte än vad det blir. inte bara ligga hemma och slappa! ;) men nu måste jag skynda mej, mamma kommer snart och hämtar lite saker. vet inte om jag kommer skriva någe i bloggen när jag är i norrköping. får se om jag orkar, ;) ni kan nå mej på mobilen, ha det bra!

/ sw

första dagen på lovet,

idag är det måndag och första dagen på lovet! :) idag sov jag & fredrik till kl halv 11 sen ringde hans mamma och väckte oss, hon hade glömt bort att vi har lov. men vi gick inte upp för de, vi låg och kollade på film och myste! vi lämnade inte sängen förns klockan vart 1, då gick jag upp och satte mej i vardagsrummet och kollade på massor av rosa avsnitt. och det har jag underhållit mej med idag, och sen kom emelie och lina hit en sväng och vi spelade gh och fikade! :) sen lämnade fredrik,emelie & lina mej här hemma, sittande framför tv och kollade på annorlunda famlij. fy fan, va duktiga dom är! förstår inte hur man orkar ha 10 barn, är helt imponerad på dom! men nu ska jag fixa iordning min överrasking till fredrik, tills han har kommit ut från duschen! :) hihi, jag är så påhittig! och imorgon åker vi till norrköping och shoppar. jippi! :)


jag älskar dig <3


/ sw

lördag

nu har jag kommit hem. har varit och ätit mat på venecia med brudarna och sen gick vi hem till evelina. :) idag gick jag och fredrik och köpte fika till oss. bara för det va alla hjärtans dag! :) det va riktigt mysigt. så det ska vi göra oftare. snart ska jag tvätta bort sminket och kryppa ner i sängen. fast utan fredrik! han skulle komma hem senare. när de nu blir! :( jag fryser, jag vill att han honom brevid mej och att han ska värma mej! men skit samma, bara jag får vakna upp med honom! :)





/ sw

lördag

jag har varit duktig! Jag har diskat all disk. och plockat upp allt som har legat på golvet. så nu är det bara damma och dammsuga! imorgon ska vi göra det och tvätta. sen blir det mys på kvällen! jag har ringt o ringt o ringt fredrik. men han har inte svarat. men nu ringde han mej. så nu kommer han snart hem, då ska vi gå och fika. :) sen ikväll ska jag ut och äta med brudarna och kolla på film med dom! i like, nu ska jag gå och göra mej ordning. så jag är klar när han kommer hem!

ha en bra alla hjärtans dag! / sw

alla hjärtans dag.

igår ringde jag Fredrik kl halv 2, och frågade när bussen va i stan och när han kom hem. Han sa att han va i stan kl 2 med bussen, så jag gick och la mej. Efter några hey baberiba avsnitt så ringde jag honom kvar över 2. Då hade bussen precis lämnat björkvik. Så jag sa att jag orkar inte vara vaken längre. Efter samtalet somnade jag direkt. Men vaknade senare med en hamburgare i ansiktet, att någon försökte trycka in den i munnen. Jag slog bort hamburgaren och satte mej upp och där satt fredrik och käkade hamburgare från mcdonalds. " oj, jag trodde du ville ha!" han är ju knäpp. jag låg och sov och han trodde jag ville ha hamburgare? det va ju snällt av honom att köpa med 2 hambrugare till mej, som han smokade i sig. ;P jag kollade på klockan och den va halv 4. jag försökte få en utredning på vart han hade vart, men det gick inte så bra. Så jag får väl fråga honom idag. Jag förstår inte hur han kom på att han skulle köpa hamburgare? ;P men men, nu ligger han i sängen och sover. Han vaknade halv 10 och väckte mej, sen somnade han om själv. Men jag kunde inte de. Så nyss va jag nere och köpte ny bakade baguetter. Ska snart göra varm choklad och ge honom frukost på sängen. Men jag tänkte att han skulle få sova en stund till, annars kommer han vara trött hela dagen. ;) Men nu ska jag sluta skriver, skriver kanske senare. :)

simone hjärta fredrik

/ sw

torsdag,

idag har jag jobbat 8 - 15. skönt att sluta 3 isället för 4. De är ju bara en timme, men det känns som dagen blir längre! :) Nu sitter jag hemma och kollar på tv, ska snart plocka ihop alla kläder som jag inte ska ha. Jag rensade bland mina kläder igår, så det blev en hög med kläder som jag inte vill ha. Kläder som jag köpte i 7;an som är urtvättade och inte riktigt min smak längre. Men jag har sparat dom för jag har tänkt att, den här kanske jag kan använda någon dag. Men det gör jag inte. Så det va dags att slänga bort lite. Fredrik vart överlycklig att jag tog bort kläder. Nu får han plats i garderoben. Men det är inte stor plats över. Jag ska ju åka till Norrköping på tisdag då blir det shoppa, så då kommer det mer kläder. Sen har jag 10 plagg kvar från hm. :) Så nu har jag "bara" 2 garderober, 3 låder & en hylla med kläder. :) Jag hittade en tröja som jag köpte i 8;an, 9;an som jag aldrig har använt. Den kostade 400 spänn. Blir så arg, dom pengarna kunde jag ha köpt någe annat för. Nu ska jag börja tänka på vad jag köper, inte bara köpa. Men Fredrik ska jag med till Norrköping så han kommer hålla koll. Han tycker det räcker med kläder nu, men jag ska bara ha ett par jeans & en munkjacka. bara bara bara, det ordet använder jag ofta. ;P Fredrik ringde förut och sa att våran andra gitarr til gh hade kommit. Så vi ska gå och hämta ut den sen när han kommer hem. Så ska vi nörda hela kvällen! :) Men nu ska jag sluta skriva, har annat och göra! :)

kläder som ska sparas.


det här är bara de som ska ner i byrån. jag har inte så mycket kläder! ;)


kläder som ska slängas. jag kommer säkert ångra mej!


/ sw

tisdag,

nu sitter jag hemma, och håller på och gör mej iordning. :) ska försöka äta någe innan jag ska till tandläkarn också. imorse när jag vaknade så låg fredrik brevid mej, han hade försovit sig igen! jag väkte honom och frågade om han skulle till skolan, men det skulle han inte sa han. ;P så jag lät honom sova vidare, medans jag gick upp och åt frukost och kollade på top model. gamla avsnitt, skit dåliga. men ändå :) eftertandläkarn ska jag till vingåker, och så har mina kläder kommit från hm. jippi! :) fast inte alla, men endel. men det är kul! :) nu måste jag skynda mej, ha det bra!

/ sw

måndag,

nu sitter jag och lyssnar på musik från mtv, och kollar på blocket på katter. jag är lite sugen, och det går lite upp och ner. när man är och hälsar på hos mamma eller hos pappa så blir jag sugen! det är så mysigt, och bråka eller mysa med dom! men jag tror inte det kommer bli någon katt en på ett tag. jag vill inte stänga in katten i lägenheten, jag kommer tycka synd om den varje gång jag går. =/ fredriks mamma väntar ju på att jag ska skaffa hund. och jag väntar på henne. ;) jag tror inte hon kommer kunna vara utan hund. hon har alltid haft hund. så jag hoppas hon skaffar en! :) men jag tänker inte skaffa hund så länge jag bor här och går i skolan. jag kommer inte ha ork och tid att gå ut med den. så det får nog bli om några år. men fredrik säger ibland att han vill ha hund och ibland katt. men sen när jag blir seriös i samtalet så ångrar han sig, när han kommer på allt han måste göra! ;P men slut pratat om de! idag har verkligen varit en toppen dag. guuud, jag är så glad. allt känns så bra! :) idag på jobbet så har det varit så mycket och göra. så det har inte funnis någon död tid. jag & en tant har spelat fia med knuff. men det va många frågar. "är jag grön?" , "är det här jag?". men det är bara att hålla tålamodet. och svara på samma frågor hela tiden. men hon tycker det va så kul. hon satt och skrattade hela tiden, och det kändes bra. att göra henne så glad. :) sen har vi suttit och kollat på slalom på tv. så det har bara varit hon & jag idag. :) sen när jag kom hem så gick jag och fredrik och handlade på willys och sen hem igen och äta. sen när vi låg och degade i soffan så ringde pappa. och berätta en sak, rolig & tråkig. men i fredags när han åkte till jobbet så föll ett träd ner på bilen och det som orsakade de. va en bäver. helt otroligt. hur ofta händer de? så nu ska han köpa en ny bil, eftersom bilen är förstörd. och det va inte värt att laga. så man får väl se vad det blir för bil, hoppas man får köra den sen bara! ;) imorgon är jag ledig. så då ska jag plugga och sen kl halv 2 ska jag till tandläkarn och spänna det sista innan den ska bort! efter de ska jag ta en buss till vingåker. till fredriks mamma och hälsa på, sen ska jag hem till min egna mamma och fira lasse. :) men nu ska jag sluta skriva, för jag måste diska innan fredrik kommer hem från gymmet. ;D

fan vilken lång dag,  / sw


söndag,

idag är de söndag, imorgon börjar en ny vecka. skönt att det är sista veckan nu på praktik, och sen lov! :) idag har jag jobbat sen halv 1 till kvart över 9. ett lång dag! nu sitter jag och väntar på att fredrik ska göra klart maten. guud, vilka dåliga matvanor man får, när man har praktik. hinner ju aldrig äta. =/ jag är as hungrig. hör att han börjar duka nu, så snart är det klart. hinner inte sitta här någe längre, känns det som. imorgon börjar jag 7 eller någe. hoppas 8! ska kolla på schemat sen. hoppas, hoppas! sen på tisdag är jag ledig, då ska jag till tandläkarn kl 1 och sen ska jag ta en buss till vingåker. och fira lasse, han fyller 51! :) men nu ska jag nog hjälpa fredrik med maten, så det blir klart fortare! :)

/ sw


lördag,

nu sitter jag här och så kollar jag på mtv. har nyss kommit ut från duschen, så jag måste börja göra mej iordning nu. men jag va tvungen att lägga in ett inlägg. för det orkar jag nog inte senare ikväll. efter jag har gjort mej iordning så ska jag göra mat. det blir fläskfilé, pomfritt & béarnaisesås, mums! :) fredrik kommer hem kl 6 från gymmet, då blir det mat. jag är skit hungrig, har inte ätit sen 12 idag. =/ sen kommer brudarna hit, det gillar jag! nu måste jag sluta skriva.

ha en bra lördag! / sw

fredag kväll,

guuud, vad jag sov bra inatt. har inte sovit bra på länge. så det va riktigt skönt! ville inte gå upp imorse, men jag kände att jag måste. för annars så blir dagen så kort. kl 10 satte jag mej med frukost och böcker. jag satt och pluggade i 2 timmar innan jag gick ner på stan och träffade fia & emelie. :)  sen gick dom till bussen och jag gick och kollade lite på lindex och handlade lite mat. ;P sen gick jag hem och lagade mat och städade. sen kom fredrik hem och vi la oss i sängen och kollade på svampbob fyrkant . ;P  sen gick jag till jobbet. dagen gick fort, skönt! nu sitter jag hemma och hade tänkt att jag skulle hoppa in i duschen och bara ta hand om mej själv. men nu kom fredrik hem med några grabbar, och här sitter jag i pjyamas. att man inte hann och ta på sig någe annat, =/ men här bor jag, så jag får gå runt hur jag vill. imorgon började jag kvart i 7. men jag orkar inte gå och lägga mej tidigt. eller jag är inte trött. men inte senare än 12 har jag bestämt mej för. ;P nu ska jag kolla om jag hittar någe kul och titta på. :)

ha en bra fredag kväll! / sw


torsdag kväll,

nu sitter jag på min stora kudde på golvet, i vardagsrummet. :) och kollar på "du är vad du äter." helt okej program om det inte finns någe annat.  idag har jag varit och lämnat lappen om sommarjobb på min gamla praktik plats. jag träffade min gamla handledare och vi snackade lite skit. saknar verkligen dom! sen cyklade jag och fredrik upp till willys och gick runt på elgiganten och onoff, innan vi stor handlade på willys. när vi cyklade hem så kom fredrik på att hans mormor fyllde år idag. så när vi kom hem så hämtade charlie oss, så åkte vi til henne och åt tårta. :)  förut när vi va på willys så ringde annika och berättade att i morse så åkte hon in till vetrinären och tog bort laika. det kommer nog kännas tomt. att när annika kommer, så kommer inte någon glad laika. =/   fredrik är lite nere, men det är inte konstigt. när hon har funnits i hans liv i 12 år. jag är glad att hon va så pigg, fast hon va så gammal. :) nog pratat om de, nu ska jag lägga mej i sängen med fredrik och kolla på film. :) mysigt!

du är mitt allt, <3

 / sw

torsdag förmiddag,

nu sitter jag hemma, ska snart gå och göra mej iordning. jag ska gå till min gamla praktik plats och lämna en lapp om vilka veckor jag kan sommarjobba. :) det spelar inte så stor roll om jag får sommarjobba eller inte. men det kan vara bra. :) efter de ska jag & fredrik cykla till willys och handla. så vi har någe och äta i veckan! ^^ nu jag ka jag gå och göra mej iodrning. skriver kanske mer ikväll, om jag orkar! ;D

/ sw

onsdag

är det onsdag idag? fan va fort dagarna går. jag diskade nyss och sen har jag lagt in bilder från romme på bilddagboken. :) idag känner jag mej sjuk, har ont i huvet konstant. och är trött hela tiden, även om jag sov till 12 på eftermiddan så är jag trött. idag har jag och fredrik legat i sängen och kollar på film efter film. och ätit god mat och godis. :) just nu är han och tränar, med sin bror. så jag sitter här hemma. ska snart sätta mej vid den andra datorn och kolla på top model. tur att man har en dator precis vid teven. :) och imorgon är jag ledig, så då ska jag plugga. och bara ta det lungt. ska nog ut och gå en lång promenad också. får se hur huvet mår. ;) nu ska jag sätta mej och kolla på top model.

hej svejs! / sw

tisdag kväll,

nu är jag trött,ledsen & hungrig. så jag skriver imorgon om dagen i romme, och bilder kommer in på bilddagboken!

/ sw


måndag kväll,

jag kom hem för en halv timme sen. fick handla lite frukost innan jag gick hem. så man har någe och äta imorgon bitti. :) ska snart kolla vad jag ska ha med mej, allt är ju redan packat. men jag måste kolla så jag har med mej allt. imorgon skulle det bli kallt, så det gäller att man har underställ. ;D tur att jag är väl utrustad med det mästa. de är min pappa som är så bra på sånt, vad man ska ha på sig. i olika väder. :) när jag handlade frukost, så köpte jag glass till fredrik. nu väntar jag bara på att han ska komma hem från gymmet, så ska vi kolla på film och mysa! igalla fall en stund, måste sova tidigt. men det har jag aldrig problem med. :) inatt vaknade jag kl 2 av att fredrik satt framför datorn. jag trodde han skulle till skolan, men han kunde inte sova. bara jag lägger mej ner så somnar jag, det är så skönt! stackars fredrik som får ligga där brevid och kolla på film själv. men jag kan verkligen inte hålla mej vaken. ;p nu ska jag kolla igenom mina saker, och ta fram vad jag ska ha på mej imorgon! :) längtar, men nu är det nära! :)

god natt! / sw

måndag eftermiddag,

nu sitter jag framför fredriks dator och lyssnar på musik. och snackar med lina & emelie på msn. :) lina & jag är taggade för resan imorgon. ska bli så jävla kul och se dom åka! ;P idag börjar jag kl 4. det är bra, då hinner jag göra lite innan. :)  så snart ska jag sätta igång och diska sen ska jag sätta mej och plugga. =S de har jag dragit ut på i 2 veckor nu, så nu måste jag börja! neeeee, nu ska jag inte skriva mer. måste sätta igång och diska nu!

/ sw

söndag

söndagen är avklarad. nu sitter jag här och kolla på tv. och har as ont i läppen. fredrik råkade slå mej på munnen förut, så jag började blöda. och nu sitter jag här med en halv stor läpp! =/ ont som fan gör de. idag har vi tvättat och sen har mamma & lasse varit här, och ätit mat! :) syskona följde inte med, dom va bakis. ;P imorgon börjar jag kl 4, skit skönt! så imorgon ska jag plugga och ta det lungt. innan jag går till praktiken. :) idag beställde vi kläder, jag skulle inte ha så mycket sa jag. men jag beställde 13 plagg, vet inte riktigt hur det gick till. ;) och nästa måndag ska jag åka till norrköping, så på tisdan ska jag shoppa. :) hihi, jag är helt galen i att shoppa just nu. men ska nog bara mest gå runt och kolla i norrköping. eller det brukar låta så oftast. ;) nu ska jag ta några taco chips och kolla på tv. :)

hoppas alla har haft en bra helg! / sw

RSS 2.0