Norrköping.

En effektiv dag idag. P-möte, lägenhetsvisning och sedan lunch med Fredrik på stan. Och nu sitter jag på ett tåg till Norrköping. Jag ska hem till min syster och ska stanna där tills imorgon. Det ska bli skönt och mysigt och få lite syster tid ihop!


Promenad i solen.

Känner mig inte helt okej idag. Har huvudvärk som inte vill gå över fast jag har vilat i sängen hela förmiddagen och tagit en Ipren. Så nu ger jag mig ut i friska luften, så får vi se om det hjälper!


Godnatt.

Nu ligger jag ner bäddad i sängen på jobbet. Har haft en bra dag tillsammans med Fredrik. Och en riktigt kanon kväll med mina tjejer! Nu ska det bli riktigt skönt att somna. Jag är dödstrött!


3 dagar kvar till nästa vecka.

Gud vad jag längtar till nästa vecka! För det första så har jag helg jobb som betyder 3 nätter på jobbet. Det suger! Sedan jobbar jag bara 2 nätter nästa vecka, skönt! Och sedan ska vi på bankmöte. Och vi ska även på lägenhetsvisning på Tisdag. Jag hoppas även att våran bil är lagad till nästa vecka. Detta kommer bli en bra vecka!


Det blir inte alltid som man har tänkt sig.

Igår vid lunch på jobbet så tog jag bilen till Ica och skulle handla käk. Sätter mig i bilen och ska åka tillbaka till jobbet och bilen startar inte?! Vafan tänker jag. Och som tur är så är mamma också och handlar. Så hon skjutsar mig tillbaka till jobbet. När Fredrik slutar jobbet så hämtar han mig och vi åker till bilen. Jag förklarar att bilen lät konstigt när jag åkte dit. (Fredrik är inte glad!) Det slutar med att han bogserar våran Saab med lilla mig i till Baggetorp. Och där undersöker han bilen. Det var inte så farligt som han trodde! Så idag har han beställt grejer till bilen och är just nu i Baggetorp och meckar. Vilken händig och duktig man jag har!


Ett fynd!

Efter lunch dejten med mamma så tog vi en sväng på stan. Jag skulle shoppa fotoalbum som jag har tänkt länge. 2 st svarta för 139 kr styck. När jag kommer fram till kassan är det halva priset på dom, kanon tänkte jag. Sedan var det halva priset på det! Så jag fick 2 fotoalbum för 70 kr för båda istället för 139 kr för en! Nu har jag satt in massor av bilder och ikväll ska Fredrik sätta in alla sina i ett. Men jag ska nog ner och köpa 2 till eftersom det var så billigt och det går åt!


Onsdag.

När jag kom hem imorse efter ett nattpass på jobbet och jag fick sova hela natten så var jag fortfarande dödstrött! Så efter att jag hade ätit lite frukost så la jag mig på soffan och kollade på en film och somnade? Jag är inte den som somnar bara så där. När jag har gått upp så har jag det. Och om jag är trött på dagen så kan jag inte bara gå och lägga mig och somna. Har nog aldrig hänt att jag har gjort. Men det var riktigt skönt och somna på soffan! Nu är jag vaken och ska ge mig iväg på en lunch dejt med mamma och sedan ska jag ta tag i alla måsten!

Början på förkylning?

Igår kväll hade jag jätte svårt och somna på grund av att jag var jätte snorig. Och kunde knappt andas! Nu ligger jag under en filt i soffan och fryser och är tok snorig, ont i huvet och ont i nacken och vill inget annat än gå och lägga mig! Men jag ska iväg och jobba natt kl 21. Det suger! Men imorgon slutar jag klockan 7 och då har jag en hel lista med saker och göra. Så jag hoppas att jag inte håller på och blir sjuk eller förkyld. Jag har inte tid helt enkelt!


Iphone

I paketen låg det ett skal till min iphone och lite andra tillbehör. Super fint skal, jag vart kär direkt när jag såg det!


3 paket på en Tisdag.

Inte helt fel och komma hem och hitta 3 paket i hallen. Och alla är till lilla mig!


Förmiddagsträning.


Måndag

Jag ligger i sängen fortfarande. Jag vakande klockan 10. Och har legat här och kollat på One Tree Hill. Riktigt skönt! Men nu ska jag sätta igång. Tvätta, dammsuga och fixa här hemma står på schemat. Klockan 18 idag börjar jag jobba. Det är inte skönt!


Marmorbyn.


En härlig Lördag!

Igår åkte jag och Fredrik på en shopping runda. Han hittade mest, väldigt ovanligt. Brukar vara tvärtom! Vi köpte plankor att göra Plankstek på. Så kvällens utmaning och kvällsmat vart just Plankstek. Och vi lyckades väldigt bra! Efter kvällsmaten så tog vi bilen till Marmorbyn till Evelina och Linus. Där vi hängde hela kvällen och kom nog inte hem förrän efter 2 på natten. Mycket trevligt!


En ledig helg.

Jag började med ett gympass för att fira min lediga helg. Perfekt! Jag har en riktigt bra helg framför mig. Om en stund ska jag sätta igång och göra en riktigt god gryta. Och ikväll ska jag och Fredrik på bio. Och imorgon ska vi iväg på en shopping runda! Jag älskar lediga helger!


Godnatt!

Sista natten den här veckan. Imorgon kl 07:30 tar jag helg till på Måndag 18:00. Så jävla härligt!


Torsdag

Efter ett träningspass och en dusch så ligger jag nu utslagen i soffan framför paradise hotel. Har nyss ätit lunch som bestod av en thaigryta!


Onsdag

Nu sitter jag och myser i soffa tillsammans med Fredrik, framför Berg flyttar in och efter det är det Sveriges mästerkock. Sedan ska jag iväg och jobba natt 21:15-07:30. Härligt!


Bebis

Idag på sen eftermiddag/kväll var jag hos Emelie och träffade hennes nya hundvalp.


Nattjobb.

Sista natten på jobbet innan jag har 2 nätter ledigt. Det ska bli så skönt och åka hem i morgon bitti och veta det. Gud, vad jag saknar min säng och Fredrik.

Godnatt!


Kvällsmat.

Laxgryta med räkor och sallad. Perfekt en Söndag!


Söndag

Jag slutade jobbet för en och en halv timme sedan. Och jag har redan hunnit storhandlat och slängt in en maskin tvätt och bjudit min pojkvän på frukost. Nu ligger vi i soffan men jag ska snart springa ner och fixa tvätten och sedan ska jag bara vara hemma och greja!


Hjärtat

Det finns inte ord som kan beskriva min kärlek till dig. Du ställer alltid upp för mig till tusen och det har du gjort i 6 år. Du är min stora kärlek och min bästa vän!


Marmorbyn

Idag efter jobb och träning tog vi bilen till Marmorbyn. Vi har varit på isen hela dagen och sedan grillat korv. Mycket bra och trevlig dag!


Godmorgon!

Nu sitter jag på jobbet och äter frukost och dricker te och läser min bok. Men den är snart slut. Har bara 10 sidor kvar. På 3 kvällar har jag läst ut den. Det är inte dåligt. Så på Måndag ska jag till biblioteket och låna några fler så jag slipper gå dit varje vecka. När jag har slutat så ska jag och Matilda träffas vid gymmet kl 9 och köra ett morgonpass. Det är skönt och börja dagen så!


En Fredag kväll.

Efter att Fredrik kom hem från jobbet så har vi bara myst! Vi har spelat spel, lagat mat, legat i soffan och kramats framför en film. Perfekt innan man skulle åka till jobbet. Nu ligger jag här med boken i högsta hugg. 3 nätter på raken nu. Det blir tufft att sova utan mitt hjärta så länge! Nu kan jag inte bärga mig längre, Godnatt!


Att komma på i efter hand.

Jag hade ingen aning om vad jag skulle önska mig i julklapp i år. Jag kände att jag hade allt jag ville ha. Men nu har jag kommit på saker jag skulle vilja ha. Jag är lite efter. Så nu har jag skrivit upp dom sakerna på en lapp på kylskåpet så jag kommer ihåg det till min födelsedag som är om "bara" drygt 5 månader. Nu ska jag vara före!


Mys

Ikväll bjöd jag Fredrik på min kyckling! Och sedan blev det varsin semla till Sveriges mästerkock nu!


Vad är det för konstigt väder?

Vädret är verkligen upp och ner! Imorse när vi skulle åka till jobbet så spö regnade det och har även gjort hela dagen. Nu när jag kollade ut så snöade det och värdens storm! Antingen ska det vara mycket snö annars kan det lika gärna bli vår!


Torsdag

Idag är det Torsdag och min enda ledig dag den här veckan. Men som arbetsmyra jag är så jobbade jag i hemtjänsten 07-12 idag. Igår kväll var jag och Fredrik på gymmet och körde hårt! Och det känns idag kan jag säga. Efter han har slutat jobbet idag, ska vi åka och träna. Det är skönt och komma igång efter lite jul och nyårs uppehåll. Nu ska jag fortsätta slappa en stund i soffan, innan jag måste göra lite nytta här hemma!


Godmorgon!

Nu ligger jag nerbäddad hemma i soffan med tända ljus efter att ha ätit frukost. Här ska jag ligga och slappa ett tag. Kanske läsa ett kapitel i boken eller kolla ett avsnitt av One Tree Hill? Jag är sugen på båda! Senare blir det en lunch dejt med min mamma och sedan ta tag i göra-listan.


Godnatt!

Nu ligger jag nerbäddad i sängen på jobbet och ska läsa min bok. Världens sämsta namn men verkligen skit bra!


Lite duktig har jag varit idag!

Efter att ha legat på soffan hela dagen och kollat på One Tree Hill. Och surfat runt på internet. Så tog jag mig an badrumsskåpet som inte har rensat sen vi flyttade in. Och det är snart 1 år sen! Vad mycket skit man har som man inte vet om. Men nu är det fint!


Nytt hemma hos oss.

I Lördags var jag på IKEA med Matilda. Vi brukar shoppa loss, och då menar jag verkligen det! Vi är bra på det. Men vi höll oss i skinnet eller jag höll mig i skinnet. Jag brukar få med mig halva IKEA hem. Men jag köpte ett soffbord som passade perfekt med våra soffa. Sedan köpte jag en orkidé och en passande vas till den. Allt passade perfekt hemma hos oss!


Ljus

I julklapp fick jag ett ljusfat och lila ljus av pappa och Pernilla, som jag bara älskar! Och sedan fick jag en ljus lykta som är lila av mamma. Känner dom mig väldigt väl? Lila är min favorit färg och det pryder vårt vardagsrum fint!


Godmorgon!

Nu sitter jag hemma vid köksbordet och dricker te och äter frukost. Det smakade gott efter en jobbnatt! Jag sitter även och lyssnar på rixfm och skriver i mina jobb tider på min och Fredriks kalender. Så han har koll på hur jag jobbar. En skön morgon faktiskt!

Första natten på jobbet!

Nu ligger jag ner bäddad i sängen på jobbet. Min första jobbnatt! Jag känner mig trött men kan inte riktigt slappna av. Det beror nog på att det är ett nytt sätt och arbeta och ny miljö. Nu ska jag läsa min bok en stund innan jag somnar. Ett stort plus med att jobba natt. Är att timmarna går så fort! Godnatt från jobbsängen!


Måndag

Idag har jag varit och fixat några saker inför det nya jobbet. Jag var även förbi biblioteket och lånade en bok. Det kan vara skönt och ligga och läsa något innan man ska somna. Snart ska jag åka upp och handla allt jag behöver som ska finns på jobbet när jag ska jobba natt. Idag börjar jag mitt schema nämligen!


En upptagen kvinna!

Efter mitt senaste uppdatering här på bloggen så har jag haft fullt upp. Igår och idag vart jag inskolad på mitt nya jobb. På måndag börjar jag gå på mitt schema. Det kommer gå galant! Nu ska jag städa upp här hemma, som jag skulle ha gjort för 2 dagar sen. Men det kommer något i mellan hela tiden som är mycket roligare, konstig?


Fortfarande vaken!

Här ligger jag ner bäddad i min säng hemma i Katrineholm. Bredvid mig har jag en pojkvän som sover väldigt tungt och har gjort några timmar. Jag har legat framför datorn och kollat på massa avsnitt och tiden bara rann i väg. Oftast brukar jag somna ifrån. Speciellt om det är efter 10 för då är jag nästan i koma. Min sovklocka ringer då, jag har nämligen en sån. Nu ska jag blunda, Godnatt!


RSS 2.0