Bara början på veckan.

Klockan är bara halv 9 och jag har redan hunnit pratat med mina två chefer. Och blivit med jobb imorgon när jag skulle vara ledig. Hmm, jag är riktigt dålig på att säga nej! Men det är en kort tur 07-11. Sedan kommer Emeli och hämtar mig så ska vi iväg på äventyr! Jag har även hunnit söka jobb och fixat med mitt schema. Nu ska jag städa upp lite här hemma och sedan äta frukost. För senare ska jag jobba, 13-21. Ha en bra Måndag!

Julmarknad!

Nu är vi på väg hem från Julita julmarknad. Jag köpte 3 saker. Och jag är super nöjd! Detta är en sak som jag köpte som jag ska synda med. Jag har inte fuskat på 4 veckor. Och sen en kopp te till. Jag ska verkligen njuta!


Godmorgon!

Jag är uppe tidigt idag igen. Eller tidigt? halv 9 vaknade jag. Nu ska jag snart gå upp och äta frukost och göra mig i ordning. Sedan ska jag ringa mamma, för vi ska gå på marknad i Julita. mys!

Här kommer 3 bilder från igår!


Godmorgon!

Idag är det Lördag och jag är uppe med tuppen! Idag står det jobb på schemat, 07-17. Sedan ska jag hem och ta en bad ( om jag får sluta tidigare) annars får det bli en skön dusch! Sedan ska jag göra mig iordning inför kvällen, för det står fest på schemat! Ha en bra Lördag alla, för det ska jag ha!


Fredag

Imorse ringde klockan tidigt. Väldigt jobbigt att komma upp! Men det gick till slut. Fredrik och jag åkte till Eskilstuna där Fredrik skulle fixa till näsan. Klockan kvart över 8 kom dom och hämtade honom för operation. Och då gick jag ner och satte mig och kollade på folk och surfade runt på nätet. Sedan vid 10 tog jag en promenad ner till stan där jag shoppade en tröja till Fredrik, för att han är så underbar! Sedan shoppade jag ett tidningsställ som jag har suktat efter länge, Ända sen i Februari. Men nu var den på rea, så jag slog till direkt! Sedan köpte jag en julgris också. Jag kunde inte hålla mig. Det fanns så mycket fint på åhlens! Det kanske blir att shoppa mer närmare jul helt enkelt. Nu ska jag byta om och gå till jobbet, 16-21:30. Puss!


Det här är min julgris, som ska stå under granen eller någon annan stans! Visst är han fin?


Mitt älskade tidningsställ, 299:- rea 149:-

Torsdag

Imorgon ringer klockan 6 för att ta bilen till Eskilstuna klockan halv 7. För klockan 8 ska Fredrik ligga på operationsbordet! Där försvann min enda sovmorgon den här veckan. Godnatt!


Onsdag

När jag kom hem från jobbet idag så hämtade jag ut 2 paket jag beställde i helgen!


Ett par jeans från HM för 199:-


3 par trosor från Gina Tricot & 10 par strumpor från HM.

Inte jätte roliga grejer, men det behövdes. Imorgon ska jag rensa ur min garderob och slänga alla gamla trosor och strumpor. Så dom här passar in i min garderob perfekt! Nästa vecka så kommer mina jobbar byxor jag har beställt också. Det känns som det var dags och införskaffa det. Hoppas jag gillar dom!

Den här veckan har Fredrik varit hemma från jobbet. Och vart har jag varit? Jobbat såklart! Jag har inte varit hemma ihop med honom. Men vi har haft kvällarna ihop. Det känns bra. För mer än så blir det inte. Jag jobbar hela helgen och han ska iväg så det är bäst att ta vara på tiden!

Nu ska jag hoppa ner i sängen och spela kort med Fredrik innan vi somnar. Det är våran nya rutin innan sängdags. Godnatt!

Godnatt!

Nu ligger jag nerbäddad i sängen efter 1 timmes små prat med Fredrik. Ibland har vi så konstiga funderingar. Tur att vi kan dela dom tillsammans! Nu ska jag försöka sova, för imorgon är det dags för ännu en dag med jobb. 07-16 imorgon. Snälla gode Gud, Gör så att dagen går fort!


Ledig Måndag!

Vi fick vara på akuten i 5 timmar idag. Men det gick bra. Imorgon återstår lite annat fix. När vi var klara på akuten så åkte vi och köpte köpmat och la oss på soffan och kollade på film. Nu har vi suttit framför varsin dator hela kvällen. En slapp Måndag kväll helt enkelt. Nu blir det ensam mamma söker och sedan fortsätter nog kvällen framför datorn, framför mitt älskade Sims!


Måndag

Idag är jag ledig och idag står det på mitt schema;
  • Sitta på akuten(kan ta några timmar).
  • Spela Sims.
Jätte rolig dag!

Godnatt!

En mycket trevlig Lördag har jag haft. Syster kom hit på förmiddag och vi har spenderat en hel Lördag tillsammans. Mamma kom hit på kvällskvisten och spelade kinect med oss. Väldigt roligt! Vart en film senare med en kopp te i soffan. Nu ska jag lägga huvet på kudden!


Godnatt!

Nu ligger jag i soffan och kollar på tv. Är helt slut i kroppen efter ett 14 timmars pass. Men imorgon kör vi 07-16 sedan har jag ledig 1 dag. Det ser jag fram emot! Idag stog det vägning och mätning på schemat. Och det går fortfarande neråt på vågen. Det känns bra eftersom jag inte har tränat något den här veckan förutom att varit ute och gått varje dag. Men nästa vecka ska jag dra ner lite på jobbet och satsa på träningen. Heja mig! Nu ska jag borsta tänderna och sedan slänga mig i sängen. Imorgon ringer klockan 06:00!

Mitt Schema.

Onsdag; Jobba 16-20:30.
Torsdag; Jobba 07-14:45 & 15-20:30.
Fredag; Jobba 07-15.
Lördag; Träna. Sedan kommer syster!
Söndag; Umgås med syster. Jobba 16-21. Sedan innebandy 21-23.

En väldigt bra vecka!

LCHF Chokladmousse



I Måndags kväll så povade jag och gjorde en LCHF Chokladmousse. Och fy satan vad gott det var! På Lördag kommer storasyster hit och då ska jag bjuda henne på den här godheten!

Bilen.





















Ihelgen började vi med våran bil och ta bort dom 2 rostfläckar vi hade. Vi började i Fredags efter jobbet och vi har varit i Baggetorp hela helgen och varje kväll efter jobbet. Men bilen är inte klar än. Ikväll kommer den nog bli klar. Då ska ni få se på slut resultatet! Just nu är vi sjukt nöjda båda två!

Fredag

Idag har jobbat 07-16:30 så jag har 1 timme kvar av passet. Men det går! Efter jobbet bär det av till Baggetorp där Fredrik och jag ska ta hand om våra bil innan vintern kommer. Idag ska vi fixa rosten och imorgon ska vi göra 6 saker till. Ikväll står det tacos på schemat. Så jävla gott! Som jag har längtat. Och dessutom så har jag en ledig helg. Det ska firas med film mys i soffan med Fredrik! Ha en bra Fredag!


Vecka 3

Idag är det Torsdag och det betyder att det är dags för vägning och mätning.

Vikt: -2 kilo
Mage: -2 cm
Lår: -2 cm

Det här går ju fint!


Marmorbyn

Ikväll har vi varit ute hos Evelina och Linus. Alltid lika kul och trevligt!


Onsdag kväll

Nu ligger jag i soffan tillsammans med Fredrik och kollar på en sjukt bra film! Inatt får jag sova i min egna säng, som jag har längtat. Imorgon är det sovmorgon på schema också. Kan inte bli bättre! Godnatt.


Dagens Simone.





Nu bär det av till Mormor!

Onsdag

Nu ligger jag ner bäddad i min säng, nyduschad. Jag fick sova inatt, jippi! Så efter att jag hade slutat så gick jag hem och byte om och tog bilen till gymmet. Körde en timme där och nu känner jag mig nöjd så här långt! Idag står det slappa i sängen, åka till Mormor och hjälpa henne och sedan jobba 16-21 på schemat. Nu blir det svensson svensson och en kopp te!

nattjobb

Nu ligger jag i soffan. Jag är mycket nöjd över dagen. Har storstädat hela lägenheten, och då menar jag verkligen storstädat! Höll på i fyra och en halv timme. Jag trodde jag aldrig skulle bli klar. Men fint och rent blev det. Nu står det natt jobb på schemat. Är inte ett dugg sugen på att jobba natt. Men det får gå. Jag har på känn att jag kommer få vara vaken inatt. Så det är bäst jag laddar upp med sudoku och sedan tar jag med mig en serie som jag kan kolla på isåna fall. Om jag får sova inatt, så står det morgon träning på schemat. Det behövs verkligen! Nu ska jag packa det sista och sedan pussa Fredrik godnatt!

LCHF Bröd!







Imorse gjorde jag ett LCHF bröd. Väldigt lätt och göra!
En skiva av det och sedan smör och ost. Det var fruktansvärt gott!

Tisdag

Godmorgon!
Jag jobbade natt inatt och jag fick sova. Skönt! Så när jag slutade kl 7 imorse så gick jag hem och åt frukost och har bara legat i sängen och kollat på saker jag missade igår kväll på tvn. Nu känner jag mig ganska pigg. Så nu ska jag baka LCHF bröd och sedan städa hela lägenheten. Jag är på riktigt bra humör för att göra det. Toppen!

Måndag

Från att vara ledig till att jobba. Jag kan tydligen inte tacka nej till jobb.
Och jag kan inte vara ledig.

Måndag: Jobba 07-13 & 16-21 & 21-07.
Tisdag: Jobba 21-07.
Onsdag: Jobba 16-21
Torsdag: Möte 13-15.

Jag ska vara ledig i helgen i galla fall!

Lördag!

Idag är det lördag och jag har jobbat 08:30-16:30. När jag kom hem så gjorde jag mig iordning. Och nu är jag redo för en kväll ihop med Fredrik, mamma och Sandra. Vi har bokat bowlingbana kl 6, och jag kommer absolut vinna! Sedan blir det hem till mamma med köpmat och sällskapsspel. Hur trevligt som helst. en perfekt Lördagkväll!

Jobb dagar.

Fredag; 15-21:30
Lördag; 08:30-16:30
Söndag; 16-21
Måndag; 07-13

Nu spöregnar det, perfekt väder att jobba!

Mot stan.


Min "nya" jacka som jag köpte förra hösten. Ett riktigt klipp!

Nu ska jag ner och möta Fia på stan. Jag ska hjälpa henne hitta ett par skor. Själv ska jag hålla hårt i mina pengar ett tag!

LCHF Glass!

Nu på morgonen har jag gjort en LCHF Glass. Spännande! Ikväll när jag kommer hem från jobbet så ska jag sätta mig i soffan framför en film och bara njuta!









Ingredienser;
3 ägg
3 dl grädde
2 krm vaniljpulver
200 g philadelphiaost

Separera äggulan från vitorna och lägg i separata skålar.

Vispa äggvistan riktigt fast. Det ska gå att vicka upp och ned på skålen utan att äggvitan visar någon som helst tendens att falla ur.

Vispa sedan äggulorna. Rör ner sedan vaniljpulver och philadelphiaost. Rör ner grädden i äggulesmeten.

Vänd sedan försiktigt ner äggvitan i smeten.

Häll över i en gammal glasskartong eller i en plast låda.

Låt stå i frysen cirka 12 timmar.

Goddag!

Idag är det Torsdag och idag skulle jag ha en ledig dag. Men nej, idag blev det ett 07-14:30 pass. Och nu har jag 4 arbetsdagar kvar tills jag blir ledig. Men det får gå. Efter att Fredrik har slutat jobbet så åka vi till Baggetorp och fixade lite med bilen. Men nu ligger jag mätt och snurrig. Jag mår inte prima. Har träningsvärk i hela kroppen, hostar, mår illa och har ont i huvet hela tiden. Min kropp håller på och avvänjer socker och kolhydrater. Men mitt LCHF går hur fint som helst. -2 kilo på 1 vecka, det är inte fel! Jag kan stå ut med lite illa mående och huvudvärk några veckor, det går ju över sen! Ikväll ska jag inte röra en fena, jag ska ligga här i soffan fram till halv 10. Då ska jag lägga mig i sängen! Kanon bra Torsdagkväll!


Morgonpromenad med en kär vän!

Nu är jag på väg till Emeli E. Vi ska ut på en promenad runt djulö! Mycket trevligt och behövligt!


Tisdag

Nu är jag hemma efter ett 7-16 pass. Efter jobbet åkte jag upp till Maxi där Fredrik och jag storhandlade. Kanon! Nu är det på med träningskläder som gäller. För Fredrik och jag ska åka till gymmet och köra 1 timme. Jag är effektiv!

Nytt i garderoben.

Igår åkte jag till Norrköping efter att jag hade jobbat ett morgonpass. Jag hittade lite nödvändiga saker men även lite annat. Jag gjorde även lite reafynd!


Skjorta, Vero Moda. 199kr 139kr.


Linne, Vero Moda. 179kr 125kr.


Linne, Vero Moda. 179kr 125kr.


Tröja, Vero Moda. 129kr.


Tubhalsduk 129kr & Leggings 99kr Gina Tricot.


Armband, Vero Moda. 99kr & Örhängen, Gina Tricot. 79kr.


Skor, Skopunkten. 299 för båda!

Nu har jag rensat ut lite av det gamla och gjort plats till det nya.
Nu ett skumbad med hårinpackning!


En ledig söndag, det är guld!

Just nu ligger jag i sängen och kollar på Anna Pihl. En väldigt bra serie! Samtidigt letar jag recept med LCHF. Jag hittar många goda som jag ska prova i veckan. Jag ringde även pappa nyss för att få lite mer kött på benen. Det här kommer gå galant! Idag är jag ledig och det är behövligt efter min jobb start efter semestern. Dessutom så börjar jag bli krasslig i halsen och väldigt hostig. Så vila behöver jag. För jag har inbokat jobb fram till nästa Måndag. Jag har inte tid att bli sjuk. Idag står det rensa garderoben, kolla serie och ta ett varmt bad på schemat. En perfekt Söndag!


RSS 2.0