Kolmården.


Avokado med räkröra.

 
Våran lunch idag. Mums!
 

Nu ska vi ta bilen till Fredriks morfar där vi ska träffa Annika!

God förmiddag!

Inatt fick jag inte sova en blund! När jag kom hem strax efter 7 var Fredrik vaken och vi åt frukost och sedan satte vi på en film och jag försökte sova. Men nej! Så nu ligger jag i soffan ny duschad bredvid min sambo och kollar på en film till. Slappar dag!


Promenad en Fredagkväll.

Nu är jag ute och går i skogen med jobbet. Nu är verkligen hösten här. Det är kallt och snart blir det mörkt, bäst vi rappar på så vi hittar hem!


Jobbhelg!

Nu är väskan packad och det är snart dags att ta bilen till jobbet. En lång jobbhelg har jag framför mig. Men ett pass i taget, 16-07 kör jag ikväll/natt. Jag ser fram emot morgon dagen då det står umgås med svärmor och träning med hjärtat på schemat. Jippi!


Äntligen!

Igår kom min älskade svärmor hem efter att ha spenderat 1 år i Italien! Det var riktigt skönt och få krama om henne. Och hon hade med sig Rocca Karlsson hem såklart. Hon vart nog lika glad och se mig som jag blev att se henne. Hon hade även med sig en ny familje medlem, Dizzy. Så nu stannar hon hemma ett tag. Så skönt!
 
Rocca och Annika för snart 2 år sen. En liten Rocca, nu är hon en stor tjej!

Dags att dra till gymmet!


Norrköping.

Idag tog jag och Lina 9 tåget till Norrköping där vi mötte Matilda för shopping! Vi alla handlade bara bra grejer, alltså nödvändiga saker. Mycket duktigt av oss!
 
 
Vinterskor. 1599:-
 
Sportbh. 200:-
 
Mössor, gråa till mig och blåa till Fredrik. 158:- för båda.
 
Stickad tröja. 199:-
 
Tvättunna. 420:- (Kommer passa perfekt i vårat nya badrum!)
 
Jag hämtade även hem dom sista tallrikarna från Ninas kammare. Älskar dom!
Jag är nu redo för vintern, är så himla nöjd med mina nya skor! Snart är det dax för snö. Vad jag längtar!
 
Tack tjejer för en toppen dag med er! ♥

En promenad är aldrig fel!


Vi har det bra, för vi är i bilen!

Fredrik och hans bästa vän Casper!


Gymmet.

Dags att hoppa upp på cykeln och dra till gymmet med Lina!


Rensa garderoben.

Efter att ha legat och slöat fram tills nu så ska jag sätta fart att rensa i min garderob. Jag har massor av kläder jag inte använder. Och imorgon ska jag åka till Norrköping och köpa nya vinterskor, mössa och ryggsäck. Kan ju vara skönt och rensat bort det gamla innan.
 

God morgon!

Nu har jag precis bänkat mig framför frukost bordet med te och rostad lchf macka. Super gott! Pyjamas byxorna är på och ljus är tända. Mysmorgon!
 

God natt från jobbsängen!

Nu har jag krupit under täcket och lagt mig för att kolla på en film tills jag somnar. Började kl 21 och det har varit cool lugnt här. Så himla skönt!


Tisdag.

Vad mycket man hinner med när man slutar kl 7 på morgonen. Jag har hunnit tvättat 6 maskiner, torkar och vikt dom. Och nu ligger dom på sina platser. Jag har även hunnit med att träna och veckohandlat. Och nu ska jag plocka ur diskmaskinen och sedan göra i ordning matlåder!


Träna.

Var nyss på gymmet och brände några kalorier. Nu hem och fixa med den sista tvätten!


Snigel.

Var nyss ute och gick med jobbet och hittade detta på husväggen!


Heltid och nattjobbare.

Idag börjar jag mitt heltidsvikariat som är kväll och nattjobb. Känns faktiskt skönt och jobba så ett tag. Mer ledig tid till annat helt enkelt. Dags att packa jobbväskan!

Måndag: jobba 16-21 + natt.
Tisdag: jobba natt.
Onsdag: ledig.
Torsdag: ledig.
Fredag: jobba 16-21 + natt.
Lördag: jobba 16:30-21 + natt.
Söndag: jobba 16:30-21 + natt.


Godmorgon Lördag!

Nu sitter jag och äter lite frukost och ska snart dra iväg till jobbet, ett 08-12 pass. Kort men passar mig perfekt eftersom vi ska åka till Karlskoga på fest. Ha en bra Lördag alla!


Hej jobbhelg!

Snart ska jag hoppa upp på cykeln och dra till jobbet och börja min jobbhelg. Idag har jag hunnit tränat, shoppat det sist tills imorgon och tömt diskmaskinen! Kanon. Nu jobbar jag fram tills Onsdag morgon. Känns faktiskt skönt och börja jobbar natt nästa vecka. Det betyder mer ledigt och jobb varannan helg bara, jag kan alltså planera mitt liv! Kanske kommer bli lite dålig uppdatering i helgen eftersom jag ska spendera den mesta tiden på jobbet och i Karlskoga. Ha en bra Fredag alla!
 

God morgon!

Idag är det redan Fredag, vart tar alla dagar vägen? Igår kväll kunde jag inte somna, det händer väl 2 gånger per år. Jag låg och vred och vände på mig. Tankarna fort runt i huvet och det blev inte bättre när Fredrik nästan ligger på mig och när han snackar i sömnen hela tiden! Men jag somnade väl efter 1 och klockan ringde 8. Jag var typ död när den ringde! Nu ligger frukosten i magen och vid 10 ska jag hoppa upp på cykeln och dra till gymmet med Matilda. Bra start på en Fredag!


Torsdagsmys.

Te, tända ljus, bra på tv och sambon bredvid en såklart!


Sms.

 
 
Det här smset fick jag när jag var ute och gick. Min sambo känner mig allt för väl! Om jag inte hade sån pli på mig själv just nu, så hade jag absolut ätit upp hans godis. Och inte vilket godis som helst var det heller, kinder maxi. Jag kan dö för den chokladen! Och när jag kom hem från promenaden så fick jag en kram av min sambo. Han var stolt och glad för att choklad fanns kvar. Och det roligare av allt, när han har kramar mig så tittar han på mig lite lustigt och säger; du luktar balsam! Jag skrattar och säger; jag har klippt mig! Han skrattar och säger; jag tyckte att det var något! Han är för roligt, men kul att jag luktar gott!
 
 

Pw.


Blekning på G.


Tacopaj.

 
 
Idag blev det tacopaj, super gott! Jag är glad över att jag har hittat ett sånt bra recept på lchf pajdeg. Smakar precis som vanlig pajdeg. Jag invigde dom nya tallrikarna själv eftersom min sambo jobbar över och sedan ska på fotbollsträning. Jag gillar dom, hoppas han gillar dom!

Mot frissan!

Det spö regnar ute och jag ska nu hoppa upp på cykeln och cykla till frissan! Smisk borde min sambo få när han kommer hem. Ååååå!


Bruka Design.

När jag blev 21 år i juni så önskade jag mig presentkort på Ninas Kammare. Mitt och Matildas favvo ställe! Och idag slog jag till. Det blev 3 tallrikar så länge. Hon ska ringa mig när hon får in fler. Dom är så himla fina! Jag har 3 uppläggningsfat och 2 skålar i samma serie. Handgjorda och vita. Jag är helt kär i dom!
 
 
 
Är dom inte riktigt snygga?

God natt!

Nu ligger jag ner bäddad i sängen och läser om lchf och träning. Ibland behöver man lite inspiration och en spark i rumpan! 1kilo återstår till första målet, sen kommer nästa mål. Men ett mål i taget. Jag fixar det här galant!


Nystädad lägenhet.

 
 
Nu har jag hållt på och städat hela lägenheten. Mosaiken i köket har blivit putsat, alla golv har blivit dammsugna och avtorkade. Och vårat köksbord har nu blivit in oljat. Super fint blev det! Maten är i ugnen och jag är vrålhungrig!

Ledig dag.

 
Nu har jag kommit hem från 1 timme på gymmet. Så skönt! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta tag i städningen här hemma. Som vi har skjutit upp en vecka nu!

Korvstroganoff med ärtor.

 

Helt slut!

Ny jobbad, ny tränad och ny duschad Simone säger nu god natt!


Till min guldfisk!

Måndag: jobba 14:30-20:30.
Tisdag: jobba 07:00-12:00 & 16:00-20:30.
Onsdag: Ledig.
Torsdag: 14:30-07:00.
Fredag: 14:30-20:30.
Lördag: 08:00-12:00.
Söndag: 13:00-21:30.
 
Japp, min vecka detta.

Godmorgon eller Godförmiddag!

Idag är det Måndag och det innebär slut på mina lediga dagar och jobbet kallar! Dom här dagarna har varit välbehövliga, jag har gjort sånt som jag känner för även om det inte har varit mycket. Idag sov jag till 10. Skönt! Nu sitter jag och dricker te och har nyss ätit frukost. Snart ska dammsugan komma fram!

Djulörundan.


lchf plättar.

 
 
 
lchf plättar med smält mörkchoklad, grädde och blåbär. Dom var gudomliga!

En bra Fredag kväll.

Igår åkte Fredrik och jag ut till Marmorbyn och firade Tilda som blev 2 år. Hon är underbar! Vid halv 9 åkte vi in mot stan och gick och åt på Olympus. Sedan hem och la oss i soffan och kollade på en film. En riktigt skön Fredag helt enkelt!
 
Jag och min man igår.
 
Nu är klockan strax efter 9 och vi har varit vakna ett tag. Och nu har vi rakat av Fredrik sitt hår och nu står det frukost på schemat. Inte vilken frukost som helst utan lchf pannkakor!

Hurra Hurra!

Idag blir Tilda 2 år. Så ikväll ska vi på kalas!
 
Mitt hjärta och Tilda förra sommaren.

Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

 
En ny vaken Simone, som nu ska hoppa upp på cykeln och dra till gymmet!

Mot Fortunagatan 26 för att spendera kvällen.


Köttbullar med gräddsås.

 
 

Hej höst!

Efter 12 timmars sömn så är jag nu ute i det härliga höst vädret och går djulö rundan! Blåser men solen värmer skönt.


God natt!

Äntligen får jag sova i min egna säng i natt. Och jag får sova på min käraste arm! ♥


jag är kär!

 
Jag älskar lchf och nu när jag har hittat denna så älskar jag det ännu mer!

Onsdagsmys.

Det var super länge sen jag hade en kväll hemma i soffan under en filt i mitt favvo hörn i soffan med tända ljus och bra saker på tvn. Halv åtta hos mig och bonde söker fru står det på schemat!
 
 

LCHF skink och ostpaj.


Currygryta.

 
Igår till lunch gjorde jag en super god Curry och kycklinggryta. Det blev paprika till. Den kommer göras fler gånger!

Jippi!

Nu har jag precis kommit hem från ett 16-07 pass. Nu sitter jag och firar att jag har 5 dagars ledighet framför mig med te!


Shopping.

Nu har jag kommit hem från att ha varit på stan och shoppat en sväng. Om 2 veckor börjar jag jobba natt på schema och då införskaffade jag mig en necessär, en tandborstfodral och lite smått och gott.
 

Tisdag.

Gårdagen gick i ett. Gym, matlagning, djulörundan och jobb 16-07. Inatt fick jag sova, skönt!
 
Nu ska jag göra mig i ordning och sedan fara ner på stan och shoppa lite smått och gott. Vid 12 kommer Fredrik hem på lunchdejt. Det står Currygryta på schemat! Sedan ska jag iväg på mitt sista pass den här veckan, så himla skönt. Då har jag 5 ledig dagar framför mig. Det är jag värd!
 
Mina älskade ugglelyktor som står i köket.

Lunch på jobbet.


Fint ska det va.


God natt.

Nu har jag kommit hem efter ett kvällspass. Och det ska bli riktigt skönt och krypa ner i en renbäddad säng och desutom våran säng! Imorgon är det Lördag och klockan ringer 6. Det känns mindra kul. Men dagarna räknas ner till ledighet, bara 4 dagar kvar. ♥
 

Sovrummet.

 
 
Nu är tvätten tvättad, lägenheten är städad och sängen är renbäddad. Jag vill sova redan nu!

Om lite mer än två månader så firar jag & Fredrik sju år ihop. Sju år? Vart tog dom åren vägen? I galla fall så bokade jag spa förra året till oss över en helg på loka brunn, då vi firade sex år. Och det var verkligen super där! Fredrik hade ingen aning, jag sa till honom 3 dagar innan vi skulle åka att han skulle sluta tolv och skulle vara nyduschad och helt okej klädd. Och sedan hämtade jag honom 12 och vi åkte mot loka brunn. Han frågade hela vägen vart vi skulle, men när vi började närma oss så förstog han vart vi var på väg. När vi kom fram och skulle checka in så trodde Fredrik att vi bara skulle vara där över dagen/kvällen. Och när hon i receptionen sa 2 nätter. Så kastade Fredrik sig på mig och pussade mig. Och hon i receptionen bara "Oj då!" och vart nästa lika glad som Fredrik. Den helgen åt vi tre rätters, badade, drack drinkar, var på olika behandlingar, pussades och gick skogspromenader. En riktigt toppen helg, min bästa faktiskt!
 
Det här året hade vi tänkt gå ut och äta. Eftersom vi har köpt lägenhet och renoverat den det här året, och nästa sommar ska badrummet bli renoverat. Vi har unnat oss ganska mycket helt enkelt. Men igår fick jag ett sms av Fredrik; "Kan vi inte åka på spa på våran 7års dag?". Och vem vill inte åka på spa med sin käraste? Så på Lördag ska vi sätta oss och kolla runt och på Måndag ska det bokas!
 
Jag är så glad att Fredrik gillade lika mycket att åka på spa som jag, det kommer bli våran års grej!
 
Jag ska lägga fram förslag om Kolmårdens spa. Verkar super!

Att göra lista.

Jag älskar att göra listor. När jag gick i skolan hade jag listor för vad och när jag skulle plugga. När vi renoverade lägenheten hade vi listor för vad vi skulle göra för vilken dag. Och i vardagen har jag listor hit och dit. Igår gjorde jag en lista för vad jag ska göra idag. Och idag när jag kom hem för att sätta fart och pricka av så hade min kära sambo varit där och skrivit dit lite extra. Han är för rolig!


Godmorgon!

Perfekt start på morgon, ett stort glas med te och skilda världar på tvn. Tvätten är igång i tvättstugan, tummen upp!


Jag älskar grönt.


Zucchini och aubergine gratäng med kyckling.

 
 
 

Längtar till snön och julen.

Sommaren i år var riktigt dålig och jag längtar till vintern. Jag kanske bara är den enda som gör det? Att få tända ljus och klä på sig stickade tröjor och dricka teé i snö mörkret längtar jag till. Tänk att få julpynta här i nya lägenheten!  Men jag hoppas att vintern i år blir kall och att det kommer riktigt mycket snö! Jag längtar efter att få gå in i bastun efter en heldag i skidbacken. Okej då, hösten kan komma först. Och jag ska ladda upp med bra vinterskor, ny mössa och vantar. Sedan är jag redo!
 

Mys.

Nu ligger jag ny duschad i soffan efter ett tränings pass på gymmet. Helt slut i kroppen! Här ska jag ligga i min morgonrock och kolla på min nya box av skilda världar och kolla i nya IKEA katalogen!


Nya träningskläder.


Rast

Idag har jag 4 timmars rast mellan mina pass och än så länge har jag legat i soffan och bara tagit det lugnt under en filt. Men nu ska jag tömma diskmaskinen och sedan göra lite nytta. Ikväll hämtar Fredrik mig på jobbet sedan ska vi köra oss slut på gymmet. En helt okej dag. Längtar efter sängen tyvärr!


Lax med ört och vitlökstäcke och blomkålspuré.

 
 
Jag gillar inte blomkål i vanliga fall. Men eftersom jag och Fredrik började idag med ett matschema som sträcker sig 5 veckor framåt vad man ska äta frukost, lunch och middag. Så är det bara att laga och testa nya saker. Så idag gjorde jag lax med ört och vitlökstäcke och blomkålspuré. Blomkålspurén smakade himmelsk! Dom här 5 veckorna ser jag verkligen framemot även om det kommer bli svårt dom 2 första veckorna. Jag har ett mål och nu jävlar!

Morgon promenad.


Storhandlat.

Nu har jag varit och shoppat mat för denna vecka. Mums!


Till min guldfisk!

Mitt schema för denna vecka:
 
Måndag: 14:30-21:30.
Tisdag: 07-12 & 16-21.
Onsdag: natt.
Torsdag: 16-21 + natt.
Fredag: 14:30-21:30.
Lördag: 07-17.
Söndag: 14-21.
 
Ingen rolig vecka.

Söndag.

Igår hade jag en ledig Lördag och den bestog av träning, slapp och kräftskiva. Mycket trevligt! Men nu är det slut på ledighet, nu har jag 11 arbetsdagar framför mig tills nästa ledighet. Heja Heja!
 
Snart är det dax att hoppa upp på cykeln och köra ett 08:30-13 pass, sedan får jag fin främande från Norrköping!
 

Godmorgon!

Nu ska jag hoppa upp på cykeln och möta Matilda för att dra och köra ett träningspass på gymmet!


RSS 2.0