Söndag.

Jaha, då har man precis kommit hem efter att ha jobbat klart helg nummer 2. Och vad hittar jag på balkongen? Jo, min andra halva liggandes i soffan med nya filten vi köpte idag, läsandes på sin bok. Det såg ju inte helt fel ut! Nu är det bara 2 veckor kvar till min första betalda semester. Jag längtar!


3 rätters middag med live musik på vinön!


Underbara gravbyxor!

I Onsdags när jag sprang på stan så hittade jag ett par byxor som är för gravida. Jag hade provat dom förut men det kändes Inge bra då. Men i Onsdags tyckte jag dom satt bra och för 100 kr så slog jag till! Tummen upp.


Bruka design.

I Lördags på min födelsedag fick jag 4 tallrikar från Bruka design som jag samlat på av Matilda & Lina med pojkvänner. Jag blev så glad! Och sedan fick jag presentkort av mamma och pengar av farmor. Så jag tog bilen ner till stan i Onsdags och shoppade dom 3 sista i min samling. Äntligen är min samling på tallrikarna komplett!
 
 
 
 

Halva tiden gjord!

Halva graviditeten är gjord och det känns som tiden bara springer iväg! Dom här 20 veckorna har gått så fort men ändå när jag tänker tillbaka så var det ett bra tag sen vi plussade. Jag har mått sjukt bra dom här 20 veckorna. Jämfört med många andra som är gravida. Haft 4 dagar med världens huvudvärk i v10 och tänkte då, Nu börjar det. Men det har varit det enda. Så jag hoppas att jag får må bra dom sista 20 veckorna också!

Det här med att handla grejer till våran nya familjemedlem. Vi har bara lite kläder just nu. Och det har börjat klia i fingrarna på mig med shopping. Vi har tänkt och köpa barnvagn i Augusti, men jag skulle kunna göra det typ nu! Är det för tidigt? Eller när köpte ni sånt? Vi ska åka till Ullared i September och shoppa saker till pyret där. Känns som det blir lagom tidsmässigt. Då kanske vi vet allt vad vi behöver och jag är nog inte så himla stor hoppas vi! När började ni handla "på riktigt"? Alla stora grejer? Göra i ordning för sovplats och sånt?


Sitter på heja bänken!

Fredrik spelar sin sista match innan sommar uppehåll och jag var ledig. Så klart man ställer upp och kommer och kollar! Regn och mygg, perfekt! Dom leder med 3-1 just nu. Hoppas det håller i sig!


Onsdag.

Mina två lediga dagar bara flög iväg! I Måndags blev det shopping i Norrköping med min syster som kom hem från Norge en sväng. Fredrik kom efter jobbet och vi kollade och testade barnvagnar. Så nu har vi bestämt oss vad det blir för någon! En sväng på pizza hut innan vi for hem. Igår blev det en morgonpromenad med Matilda och sedan djulö med henne & Lina. Och sedan en lugn kväll i soffan! Perfekta lediga dagar enligt mig. Nu jobbar jag fram tills nästa Onsdag. Det känns väldigt långt bort just nu!


08:00-20:30

Nu kör jag sista helgpasset för denna gång. Seg, trött och vill hellre ligga i sängen med min andra halva hela dagen. Men det är bara att bita ihop. Imorgon är jag ledig!


Jordgubbatårta.


Glad midsommar!


Den perfekta midsommar lunchen!


Barnvagnsdjungeln.

Japp, vi är i den djungeln som många andra blivande föräldrar också är i. Min dröm vagn är en Bugaboo Buffalo! Den kom ut i Mars så den är väldigt ny på marknaden. Den har 2 små och 2 stora hjul som jag vill ha. En stor varukorg och den klarar snö och skogsvägar fint. Perfekt säger jag! Mindre perfekt säger plånbok och samvetet. 11500:- kostar skönheten. Den summan svider lite i munnen när jag säger. Men jag och Fredrik ska ta en dag och åka till babyproffset i Norrköping och känna, klämma och provköra. Så får vi se vad som faller oss i smaken.
 
 
 
 
 
 
Vad har ni för barnvagnar? Vad är värt och lägga på en barnvagn? Ge mig tips!
 
 

Ett nytt liv framför oss.

Som ni kanske förstår så blir vi en till i familjen. Den 15 November är det beräknat. Vi vill inte veta kön, så det får bli en överraskning! Så nu kommer det handla ganska mycket om min graviditet och förberedelse inför bebis på bloggen. Ganska förstårligt då det är en stor förändring. Så ni får välja, hänga med på denna resa eller hoppa av. Jag ska verkligen njuta av sommaren, men jag kan ändå inte låta bli att längta till hösten! ♥
 
Vi har börjat handlat lite smått och gott. Pyrets låda!
 

Grillat ikväll igen.


Två blir tre. ♥

 

Det här är kul!


Jag älskar att grilla.

 
Efter att Norrköpingsborna lämnade Katrineholm för denna gång. Så tände jag och Fredrik grillen och satt ute på balkongen och åt och diskuterade om tipsen vi fått och om semestern. Perfekt avslut på ledig helg!

Att bli firad i förväg.

Då pappa och Pernilla är ute på sjön på min födelsedag och jag jobbar typ hela dagen. Så kom dom och Rebecka med pojkvän från Norrköping för att fira mig idag. Det blev jordgubbar och glass, paket och semester prat och annat. Jag fick en jätte fin blomma med kruka och en köksassistent som jag hade önskat mig! Mycket nöjd snart 22 åring.
 
 
 
 

Balkongen.

Före
 
 
 
Efter
 
 
Jag är nöjd. Men en hylla över soffan vore inte fel. Vi får se om det kommer upp någon sån innan sommaren är över!
 

Lördag.

Imorse blev det pang frukost som vanligt på lediga helger och sedan tog vi bilen ut till Baggetorp. Nu sitter bakrutetorkaren på plats och sen ska bara bilen bli tvättad och sedan vaxad, snygg nu i sommar! Blev bjudna på lunch av Fredriks farmor och farfar och sedan följde Fredrik med Niklas hem för att ut och åka cross. Tanken var att vi skulle köpa en cross till Fredrik den här sommaren, men nu blev det andra planer och pengarna måste gå till helt andra saker. Tur att brorsan har 2 crossar så han får låna och leka av sig! Jag tog bilen till rusta och shoppade parasoll till balkongen och blommor. Nu har jag slipat bordet som står på balkongen och lackat det. Så imorgon ska piffet till så det blir mysigt där ute. Nu har jag landat i soffan med glass, jordgubbar och nougatsås framför en film innan jag ska dra ut och hämta hem min sambo. Mums!
 
 

Lillasysters student igår.

Igår tog minstingen i familjen studenten. Helt plösligt var det 3 år sedan jag tog och nu var det hennes tur. Super bra dag, trevligt folk och god mat och fika!
 
 
 
 
 
 
 

Dags att sparka igång jobbar veckan.

Nu är jag redo för att dra till jobbet. Ska bli spännande!


Kantarellsoppa till lunch.

Ser kanske inte mycket ut för världen men den smakar himmelsk!


Jag längtar redan till nästa helg.......

Har haft en jätte bra helg! I Fredags styrde bilen mot Karlskoga för studentfirande och övernattning. På Lördagen kom vi inte hem för ens sent på eftermiddagen då vi shoppade käk på maxi och styrde bilen ut mot marmorbyn för en tur med båten på sjön och sedan grillning och skit snack på kvällen. Imorse stod det sovmorgon på schemat och sedan bjöd sambon på en kanon god helg frukost! Sedan har söndagen bestått av stor städning och tvättning och sedan film och ett bad nu innan sängen! Lägenheten är perfekt och jag är laddad för en ny arbetsvecka!


Godnatt!

Ikväll har jag haft en super trevlig kväll. God mat och mycket skratt! Nu ska jag dejta kudden, klockan ringer 6 imorgon bitti för jobb!


Dags för trevligheter!

Nu ska jag ta bilen och hämta några arbetskamrater. Ikväll står det bowling och ut och käka på schemat! Mycket trevligt och jag satsar på vinst i bowling!


Jag älskar sommaren!


Ett varmt bad.

Jag är så tacksam att vi fick ett badkar av Fredriks farmor och farfar. Vi badar säkert 5 gånger i veckan! Det tråkiga är att det fick inte plats med någon tvättmaskin i badrummet. Men hellre badkar än tvättmaskin!

Karl är iväg på träning och borde komma hem när som helst. Då blir det skipbo ute på balkongen innan sängen. Så härligt väder ikväll! Imorgon är han ledig tillsammans med mig och imorgon är en dag vi väntat och längtat efter länge! Frukost på sultan står nog på schemat imorgon. Sen får vi se vad våran dag tillsammans har att erbjuda!


Jag hjärta korvstroganoff.

Finns nog inge godare än denna maträtt! Om jag fick bestämma skulle vi äta det varje vecka, varje dag! Ikväll är det jag, soffan, korvstroganoff och Skärgårdsdoktorn på tvn!


Hej hopp!

Här har det varit tyst ett tag. Men nu kanske bloggen kommer igång igen! Mobilen har varit på lagning och min gamla iPhone 3 har ingen bra kamera. Men nu har jag fått en ny mobil!

Det har inte hänt så mycket sen sist. Men i helgen var jag i Bankeböte med pappa, Pernilla, 2 systrar och en pojkvän. Vi fiskade strömming och bara umgicks! Mycket trevligt.

Här kommer en glad bild på mig och pappa innan vi gav oss iväg på fisketur!


RSS 2.0