lördagsmat!






har typ 10 såna här bilder när jag ska ta kort på salladen.
Och fredrik ska vara jobbig!





mums!

nu blir det en film till och lite kortspel!

Dagens outfit!





Nu ska jag kila till jobbet och tvätta.
Det har vart fullt upp här hela morgonen.
ha en bra dag alla!

tack och godnatt!

Nu ska jag krypa ner under täcket i soffan och kolla på Rederiet och sedan sova. Inatt blir det soffan för mig. Det är svalt och skönt här. Och desutom kan jag kolla på film tills jag somnar. Jag har haft 2 fyllon hemma hos mig som har ringt och ringt hela tiden från kl 9. "När slutar du?" det var frågan jag fick i varje samtal. Hur dåligt minne kan man ha egentligen? När dom ringde mig sista gången, så var jag påväg hem. Dom ville ha skjuss till värmbol. När jag kom hem var det ett jäkla velande fram och tillbaka vart dom skulle på fest. Efter 25 minuters väntan på svar om jag skulle skjussa eller ej. Så drog dom på fest här omkring. Kan ni gissa vilka det är? Fredrik & Anton såklart. Nu ska jag sova eller igalla fall kolla på Rederiet. Imorgon blir det att jobba 07-17! jippi.

Godnatt

Dagens outfit!





Nu kilar jag till jobbet, ha en bra fredag alla!

fredag

Igår så tog jag & Matilda en lunch på stan. Sedan gick vi och shoppade lite! Jag fick med mej lite små saker hem, både onödigt och behövligt. Idag har jag varit ledig och vaknade redan kl 9. Jag har kollat på Rederiet hela dagen. Sedan har jag diskat och städat. Jag har även hunnit med att pratat med syster i 2 timmar! :) Nu ska jag göra mig iordning, sen blir det att dra till jobbet, 16-22 ikväll!


ring 19;90:-


örhängen 39;90:-


Spargris 59;90:-


puder 125:- & sminkbortagning 59:-


kalender 99:-

just det, bokade klipptid igår. Min frisör hade semester, så den 16/8 ska jag klippa mig!

Godmorgon Onsdag!

Nu sitter jag i soffan och har nyss gjort mig iordning. Ska snart gå till jobbet och jobba 4 och en halv timme. Sedan ska jag ta bilen till Norrköping och hälsa på hos pappa. Jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera! :)

tisdag

Nu ligger jag i soffan och kollar på Rederiet. Jag gick upp 8 imorse för att kunna diska all disk vi har sparat under dagarna. Sedan så lagade jag korvstorganoff och gjorde 4 matlåder av. Jag känner mig ganska duktig! Nu snart ska jag rensa upp här i vardagsrummet och sedan göra mig iordning för jobbet. Idag ska jag jobba 12-21.

måndag

fyfan, vad trött jag är! Antingen kommer jag vakna på vägen till jobbet och bli pigg, eller så kommer jag vara så här seg hela dagen!

mitt pass idag; 07-13 - 16-20:30

Nu jävlar ska det klippas!



På tisdag innan jag börjar jobbet, ska jag boka klipptid!

regn regn regn, hela dagen verkligen!

När det är sånt här skitväder då längtar jag verkligen efter vintern! ni läste rätt. titta på dom här underbara bilderna!







Antingen vill jag ha sol & 25 grader, annars kan det va!

party kvällen i fredags!
























lördag

Nu ligger jag i soffan och är helt slut, det kallas bakis! Ikväll blir det en lugn hemma kväll. Hemmagjord pizza, film och dipp! fyfan, vad gott! :) bilder från gårdagen kommer in imorgon!

Nu ska jag kolla pizzan, ha en bra lördagkväll!

äntligen fredag!

Nu ska jag iväg och jobba, 07-16. Sen är det helg! sova länge och bara slappa. :)

Igår kväll.

Igår efter jag hade varit i Norrköping så åkte jag till Emelie. Där grillade vi och hade det mysigt. Vi åkte och bada hennes hund och senare på kvällen tog vi en tripp till läppe. Och sedan åkte vi till Vingåker och köpte glass och åkte upp till min svärmor och satte oss och umgicks. Vid halv 11 åkte vi till Baggetorp, till alex och åt tårta. Där satt vi ett tag, sen var jag hemma till kvart över 12.

















en underbar kväll!
<3

Dagens outfit!

Idag är det tisdag och det innebär att jag ledig, och nu bär det av mot Norrköping med Mamma & Mormor! :)



ha en bra dag!

15 juli 2010

Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt.
jag kan bara berätta att igår kväll när vi var på väg hem efter vi hade badat. Så fick vi sladd med bilen på en grusväg och körde rakt in i ett träd. Jag hade ont i nacken och ryggen, så vi åkte till akuten. Och satt där i 3 timmar. Dom röntgade min nacke och rygg. Men inte brutet, skönt! Därimot så är musklerna stäckta i nack och rygg partiet. Så nu äter jag smärtstillande. Har ingen aning hur länge jag ska äta det eller hur länge jag ska ha ont i nacken, ryggen och huvet. Men jag överlever! Blir hemma några dagar, eftersom jag har så ont i kroppen och i skulderbladet på höger sida. Så det gör ont när jag rör armen. Men jag får ta dagarna som dom kommer. Har bara sovit 3 timmar inatt. Kunde verkligen inte slappna av för smärtan i kroppen och alla bilder i huvet.




våran älskade bil,

Kanske inte kommer vara så aktiv på bloggen ett tag!
men ni märker väl när jag återvänder.
hej så länge!

100713

Jag har jobbat 7-12, nu har jag varit hemma i 3 timmar och käkat och kollat på tre kronor. Ska jobba 16-22 också, sen ska jag hem till fia och mysa! :)




min fina tjej! <3

nu ska jag kila till jobbet!

måndag

Jag hinner inte lägga in bilder från helgen. För jag måste iväg och jobba. Kanske kommer dom in imorgon. Vi får väl se! :)

Mitt schema;
måndag; 12-21
Tisdag; 07-12 & 15-22
Onsdag; ledig
Torsdag; 16-22
Fredag; 12-21
Lördag; 08-18
Söndag; 14-22

Nu måste jag göra mig klar!

söndag

Nu är jag hemma i Katrineholm igen! Jag har haft en toppen helg. Jag har tagit massor av bilder nu när vi har varit i Bankeböte. Jag ska lägga in dom imorgon! Det är så varmt, jag vet inte vart jag ska ta vägen! Skriver mer imorgon, hej!

lördag



Så här ser jag ut idag!

Nu tar Fredrik & jag vårat pick och pack och åker till valdemarsvik!
kommer hem imorgon! ha en bra helg.

igår kväll!

Det blev inge bad igår, men därimot blev det god mat & sedan byggde vi ihop linas säng!










Godmorgon!

Jag tänkte bara meddela att jag lever och att jag snart ska gå till jobbet! 7-12, det känns riktigt skönt med en sån tid alltså! :) Och sen ledig hela helgen, fyfan vad bra! Vi skulle egentligen åka till sälen idag, men vi skippar det och åker dit någon annan gång under sommaren. Då vi kan stanna där lite längre, bara bilresan tar 5-6 timmar. Så imorgon bär det av mot landet till pappa & pernilla, till bankeböte, till havet! Så jävla härligt. Och specielt när det ska bli 30 grader på lördag! Nu ska jag göra mig iordning, sen måste jag kila!

Ha en bra fredag!

Dagens outfit!



Nu går jag till jobbet!

Godmorgon!

Jag är vaken och klockan är lite över 6. Jag vaknade halv 6 en kvart innan klockan ringde, helt klar vaken! det känns skönt när man är pigg! Jag ska snart börja göra mig iordning, för en lång arbetsdag. Idag ska jag jobba 07-12 och sen ska jag skjussa Fredrik till Norrköping, och sen tillbaka och jobba igen 16-21! Egentligen skulle jag vilja gå hem och ta det lugnt dom 4 timmarna, men jag är snäll och ställer upp! Sova kan jag göra ikväll när jag kommer hem. Då kommer jag vara död!

Fredrik ligger nu och sover brevid mig och säger " jag lovar, jag ska inte ta din motorcykel!"
Han har pratat hela natten! Han säger så roliga saker. Han trodde jag var en hund igår! haha.

Nu ska jag fixa mig! ha en bra dag.

Vecka 27

Måndag; ledig. Åka till svärmor!
Tisdag; ledig. Djulö med Emelie & Alex!
Onsdag; jobba 16:00-20:30.
Torsdag; jobba 07:00-12:00 & 16:00-21:00.
Fredag; jobba 07:00-12:00. Åka till Sälen!
Lördag; Sälen.
Söndag; Sälen, åka hem!

Första helgen på 3 veckor jag är ledig och det ska firas med en tripp till sälen och bara ha det bra! :)

Hemma hos mamma i lördags!

Vi åt grillat, spelade kubb, spelade kortspel, åt kräftor, låg i sängen och kollade på film med jordgubbar!











riktigt mysigt!

söndag

Jag skulle behöva städa. Men det är sjukt varmt och jag håller på och dör av värmen. Man känner sig inte fräsch i den här värmen! Städa får jag göra imorgon, när jag har massor av energi! Nu blir det ligga i soffan med fredrik och kolla på film och äta jordgubbar! låter mycket bättre. :)

Godmorgon!

Jag är sjukt trött. Men jag kommer nog igång när jag väl kommer till jobbet! :) Idag ska jag jobba 7-17. Efter jobbet ska jag ta bilen till Vingåker, till min mamma. Där ska vi grilla och spela kubb. :) Jag kommer nog somna tidigt ikväll! Annars kommer jag aldrig komma upp imorgon! Nu måste jag kila, ha det bra!

En torsdag i marieberg.

Igår vart det inte så fint väder som jag, Emelie & Alex hade planerat. Vi hade tänkt åka ner till djulö och steka. Men istället vart det en impuls åk till Marieberg. Vilken resa! Jag hade skrattat så mycket att jag hade dubbelt så ont i halsen än vad jag brukar ha på kvällarna. Jag älskar att umgås med mina vänner. Vi hade sjukt kul! Jag fick med mej lite små grejer hem också. :)


899:-
Ny sterio till bilen.



49:-


49:-


199:-
Ny favorit.



99:-


Leggings 99:-
sladd till bilen 49:-
lotion 29:-

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen blir det att jobba 16-21!
puss!

RSS 2.0