Godmorgon säger droppställningen och jag!

Japp, igår efter vi hade varit på neoavdelningen och kom tillbaka till rummet. Så åkte Fredrik hem och hämtade massor av saker. Och jag däremot fick värkar och dom fick satte in dropp istället för att ge mig sprutor i benet. Dom började högt och sedan sänkte och det kändes bra när Fredrik kom tillbaka. Men vid halv 7 hade jag såna värkar att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Då fick dom höja dosen igen. Men nu under kvällen och natten har dom sänkt den så mycket som är "normalt" att ha! Och det har inte varit någon värk sen 8 igår kväll. Så himla skönt! Så jag hoppas dom kan få till det så här stabilt, inga värkar och bebis mår bra i magen. För då kan jag ligga så här tills November lätt. Igår kväll innan vi somnade så fick vi prata med en jätte bra barnmorska som verkligen gav oss kraft igen. Känslorna och modet till att den stannar ett tag till går upp och ner. Men jag hoppas! ♥

En bild från 3D/4D ultraljudet i Torsdags. Fick jätte fina bilder på ansiktet men känner att dom är för privata. Så Pyrets öra och hand får ni nöja er med!


Förlossningen i Eskilstuna.

Herregud vad livet kan ta en vändning! Igår förmiddags var vi i Linköping på 3D/4D ultraljud och fick super fina bilder på våran skatt! Jag hade då sammandragningar och han skickade en remiss och vi fick även med ett papper om vi skulle åka in med om det fortsatte så. Jag har haft som mensvärk till och från sen i Tisdags. Men sammandragningarna kom igår på förmiddagen i bilen. Väl hemma från Linköping så åt vi och sammandragningarna fortsatte och Fredrik sa åt mig att ringa. Jag ringde och vi åkte in. Där tog dom ctg och jag hade sammandragningar som kom och gick. Efter det gjorde dom ett ultraljud och sedan visade sig att jag var öppen 3 cm. Vi vart då inlagda på ett rum och tankarna for runt! Jag fick en tablett som gör att bebisens lungor utväxlats snabbare och en tablett som ska stoppa upp förlossningen. På kvällen gjorde dom ctg och jag hade inga sammandragningar varken på kvällen eller natten. Yes tänkte jag! Idag på förmiddagen fick vi träffa en läkare och göra ett ultraljud och en undersökning och det visade sig då att min livmodertapp är jätte tunn och vi kommer få stanna kvar här tills bebisen är ute. Det kan hända imorgon, nästa vecka eller om 2 månader. Det kan dom inte säga. Men sprutor och tabletter får jag som ska stoppa upp detta. Sammandragningarna kommer och går hela tiden. Jag får bara ligga i sängen och bara gå på toa, inget mer. Så här är vi nu och vi kan räkna med att vi kommer vara här tills November om inte längre. Jag längtar hem redan! Nyss fick jag åka rullstol upp till neoavdelningen där förtidigt födda barn ligger. Vi fick massor av bra information och jag vet inte om man kan säga att jag känner mig lugnare men lite kanske. Mycket tankar och känslor går genom en. Men jag har världens bästa blivande pappa vid min sida som är helt cool lugn i galla fall på utsidan och är helt fantastiskt stöd! ♥


Fin middag en Onsdag!

Ikväll stod det helstekt fläskfilé, sambons potatismos och min kantarellsås! Så jävla gott! Jag jobbar hela helgen och vi båda är lediga imorgon så varför inte äta detta en Onsdag? Imorgon är det en dag vi har sett fram emot! Hihi.


Pyrets hörna.

Vi bor i en 2:a med ett gigantisk sovrum. För stort enligt mig men Fredrik ville ha det så. Det är ju perfekt nu när vi ska bli 3 i November. Det finns plats för en till gott och väl! Tanken är att vi ska bo kvar här tills Pyret är 1-2 år. Och om vi vill bo kvar längre och Pyret behöver ett eget rum så har vi många lösningar hur man kan göra då. Vi har sagt att vi inte bestämmer något när vi ska köpa något nytt utan tiden får utvisa. Men Pyret har nu fått halva vårat sovrum och jag måste säga att det blev jätte bra!
 
 
Korgen har jag köpt på Rusta för 149:- och filten köpte jag på ICA maxi för 129:-. Jag bara älskar dom!
 
 
 
 
Vad tycker ni?

Dagens Simone.

Japp, nu vad det dags igen! Utbildning idag och imorgon 08-16. Det gillas!


Godmorgon Måndag och 07-16 jobb!


Här får ni en smygtitt på Pyrets säng som nu är bäddad och står på plats! 

Nu var tiden inne!

 

Dörrkrans.

Denna fyndade jag igår när jag och mamma var på regna marknaden!

Pojke eller flicka?

Magens Form
Pojke: Toppig, utåtstående mage som inte syns bakifrån. ♥
Flicka: Utbredd mage som sätter sig även på sidorna.
 
Pigmentrand på Magen
Pojke: Lång & tydlig rand.
Flicka: Ingen rand. ♥
 
Babyns Hjärtfrekvens
Pojke: Hjärtfrekvens under 140 slag/min.
Flicka: Hjärtfrekvens över 140 slag/min. ♥
 
Mammans skönhet under Graviditeten
Pojke: Bibehållen skönhet. ♥
Flicka: Flickan tar sin mammas skönhet under graviditeten.
 
Halsbränna
Pojke: Mycket.
Flicka: Lite eller ingen. ♥
 
Babyn Hickar
Pojke: Lite eller inget. ♥
Flicka: Mycket.
 
Babyn Sparkar
Pojke: Mycket. ♥
Flicka: Lite mindre.
 
Var i magen babyn ligger
Pojke: Babyn ligger högt. ♥
Flicka: Babyn ligger lågt.
 
Blödande Tandkött
Pojke: Mindre blödande.
Flicka: Mycket blödande. ♥
 
Utåtputande Navel
Pojke: Senare under graviditeten. ♥
Flicka: Tidigt i graviditeten.
 
Babyn sparkar På
Pojke: Höger sida. ♥
Flicka: Vänster sida.
 
Mammans illamående
Pojke: Inget alls eller lite. ♥
Flicka: Mycket.
 
Håret på mammans ben
Pojke: Snabbt växande. ♥
Flicka: Normalt växande.
 
Mamma är sugen på
Pojke: Choklad & Lakrits. ♥
Flicka: Frukt & Syrligt.
 
10/14 Pojke.
4/14 Flicka.

Kräftskiva.

Igår var det kräftskiva hos Emelie och Niklas. Det var super trevligt och kräftorna smakade fint! Dessutom spelade vi kubb och det var nog den sista för denna sommar! Dock tror jag att vi tjejer förlorade, jag minns inte riktigt?! Mitt minne är som en guldfisk!
 
Fyfan vad alla är snygga!

Välkommen V.29

 
 

Fredagsmys.

Denna vecka har gått i ett. Jag har inte hunnit varit hemma någonting. Idag har jag varit hos chefen och fyllt i alla möjliga papper och skickat iväg dom. Så himla skönt! Men nu ikväll och hela helgen är jag ledig. Och nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på Ebba och Didrik i pyjamas och bara njuta! Har en chokladkaka här hemma som jag nog kommer ta en eller två tugger av. Sedan kommer jag säkert glida runt bland olika sidor på nätet och hitta en och en annan sak som jag skulle vilja köpa till pyret. Perfekt Fredag till en trött blivande mamma!
 
 

Dagens Simone.


Plankstek.

Det var en super trevlig kväll igår! God mat och trevligt sällskap.


Jag kvällen till ära!


Nu har jag bytt om och det är inte lätt att hitta kläder längre. Jag ska nämligen ut och äta med mina jobbarkompisar. En har gått i pension och en annan ska byta jobb. Så ikväll ska vi ut käka och tacka av dom! Det känns tråkigt, men ikväll ska vi ha det riktigt roligt!
 

Nitar.

Detta skal köpte jag för 49kr igår på Ullared. Jag gillar det starkt!

Dagens Simone.

Idag och imorgon står det utbildning 09-15:30 på schemat. Jag gillar när man får göra något annat och lära sig nya saker. Jag tycker det ska bli kul!
 
Är det bara jag eller är inte magen väldigt stor idag!? Tur att det bara är mindre än 12 veckor kvar. Jag vill nog inte veta hur jag ser ut då!

Ullared shopping!

Igår drog vi till Ullared som ni kanske såg i förra inlägget. Vi hade ju planerat en resa dit den 10 September. Men sen i Söndags på jobbet så pratade en arbetskamrat om att hennes döttrar skulle åka dit på Måndagen. Och då kom jag bara på det. Vi kan ju åka till Ullared! Fredrik var ledig igår för att han hade jobbat natt i helgen. Så jag la fram förslaget när jag kom hem från jobbet och sedan var det bestämt. Vi hade en lista med det vi hade tänkt köpa till Pyret. Och vi hittade verkligen allt vi hade på listan! Det blev sängkläder, nappar, våtservetter m.m.
 
Det här är bara en bråkdel av allt vi köpte. Täcke, kudde, babygym och massa andra saker fick flytta ner i källaren på en gång. Där står också spjälsängen. Den dagen det är dags att förbereda för bebis ankomst så får allt flytta upp igen!
 

Hej Ullared!


Godmorgon!

Fredrik och jag har en ledig dag tillsammans och vi sitter redan i bilen på väg mot nya äventyr!


Välkommen V.28

 
 

Godnatt!

Har nyss kommit hem och krupit ner i sängen efter att ha kört sambon till jobbet. Han ska nu jobba 3 eller 4 nätter för att dom har så mycket att göra på jobbet. Vi kommer gå om varandra i helgen då jag också jobbar hela helgen. Men på Måndag är vi lediga tillsammans! Nu ska jag kolla på gamla avsnitt av Ullared. Perfekt och somna till!


När blivande moster var här och stannade över natten så passade det inte att göra en minsta rörelse. Men idag har Pyret haft party inne i magen. Både jag och Fredrik har haft händerna på magen typ hela dagen!


Pyret får påfyllning.

 
När man har fått rabattkuponger ska man ju utnyttja dom! Pyret hade lite dåligt med kläder men det fixade jag och Fredrik lätt. Det blev 3 par byxor, 4 par bodys, strumpor och sedan en mysig heldräkt för ett kanon pris. Vi båda har olika favoriter som ska med till förlossningen i klädväg. Vi fixade även med babyskydd idag! Jag längtar tills vi åker till Ullared. Vi kommer nog gå lösa båda två. Fredrik är värre än mig när det handlar om saker till Pyret. Han ska köpa allt! Den 10 September bär det av till Ullared, bara 26 dagar kvar! Låt det gå fort, snälla!

Det går upp och ner.

Inatt var det en skit natt och den fortsätter tydligen nu på dagen med. Tur att jag är ledig idag! Har nyss kommit upp från ett varmt bad och har införskaffat mig en värmesjal. Hoppas det är räddningen för mig idag. Sambon börjar inte jobba förns 11 ikväll och sedan jobbar han hela natten. Tur för mig att ha någon som tar hand om mig idag!


Dagens Simone.


Fix och trix dag.

Igår jobbade jag första dagen på 4 veckors ledigt och det gick fin fint! Timmarna sprang iväg och jag fick viktiga saker gjorda. Papper från försäkringskassan har nu min löneansvarig fått och snart kan dom skickas tillbaka till försäkringskassan. Nästa vecka är min chef tillbaka från semestern så vi kan fixa klart med nästa papper som jag har fixat fram. Skönt när saker rullar på och blir gjorda!

Jag har fått order av sambon att göra en ny budget som det kan se ut när vi är 3 i familjen. Han hatar att göra en budget men älskar att följa den! Han vet att jag älskar att göra budgetar, därför får jag det på min göra lista! Perfekt att sitta och göra idag innan jag börjar jobba kväll.


Sovmorgon och gofrukost!


Godmorgon!

Inatt har det varit en skit natt. Har vaknat ett x antal gånger av att pyret försöker ta sig ut på sidan av magen och vid revbenen. Och när jag har vänt på mig och lagt mig bättre så har jag fått protest sparkar. Jag kan väl inte veta vilken sida h'n ligger bäst på? Detta är första natten det lilla livet har hållit mig vaken. Det är väl bara att vänja sig tills den är ute!

Idag är det sista dagen av min semester vecka, imorgon kl 7 börjar jag jobba igen. Det känns helt okej. Jobbar ju inte så länge till innan jag slutar jobba för bebis ankomst! Nu ska jag väcka sambon så vi kan äta frukost och sen börja tvätta!


Välkommen V.27

 
 

Sälen.

I Måndags tog jag och Fredrik bilen till Sälen där hans pappa har ett hus. Och sedan stannade vi där tills i Torsdags. Så himla skönt och bara komma iväg och umgås! Vi var iväg och fiskade, promenerade i Lindvallen, spelade spel, shoppade m.m. Kameran fick inte hänga med på så mycket äventyr, men några bilder blev det.
 
 
 
 
 

Ett Söndags bad!

Nu har jag krupit ner i ett varmt bad. Är fortfarande förkyld men har inte ont i halsen längre. Det går åt rätt håll! Har fått order av mannen om att göra en playlist med bra musik till bilfärden imorgon. Så det tänkte jag sysselsätta mig med undertiden jag badar!


Lördag.

Ikväll är det jag och soffan. Är dunder förkyld, ont i halsen och är helt konstig i kroppen! Har laddat upp med olika filmer och glass som ska rädda mig ikväll.


Välkommen V.26

 
 

Kolmården.

Idag har jag, Fredrik, Matilda, Lina och Martin varit till Kolmården. Vi var självklart där kl 10 när dom öppnade, jag och Fredrik klev in här hemma kl 19. Dagen har varit perfekt.


RSS 2.0