Helg.

Medans min duktiga sambo sliter i lägenheten med sin pappa hela helgen så drar jag in lite cash istället!

Lördag; 08:30-12 & 17-20:30.
Söndag; 08:30-20:30.

Min tredje helg på raken och jag har tre helger kvar innan jag får en ledig helg. Fint på kontot sen! Återkommer efter helgen när jag ska jobba ännu mer!

Obeskrivlig lycka!

Jag längtar till höst då det händer grejer! Idag fick jag ett glädje besked! Men jag håller det för mig själv och mina närmaste och familj! Tänk att allt kan vända så fort och bra!


Humöret går upp och ner!

Jag har inte varit mig själv dom senaste dagarna. Det började i Lördags kväll efter att jag hade slutat jobbet och jag visste inte om jag skulle åka hem eller till Marmorbyn. Och Fredrik kunde inte ge mig ett vettigt svar. Det slutade med att Fredrik åkte ut och hade en trevlig kväll och jag stannade hemma och var lite så sur. Jag behövde verkligen vara själv en kväll! Sedan har bara dagarna bara rullat på och jag har varit glad ena stunden och skit förbannad andra. Det är från stora till små saker! Och igår när vi var och skulle hämta ut tapeterna och jag skulle föra över pengar så strejkade min mobil. (Som den gör hela tiden och stänger av sig. Ska åka och lämna in fan skapet nästa vecka!) Jag vart skit sur och svor över mobilen och Fredrik fixade med betalningen! Vi sätter oss i bilen och jag ska surfa in på internet och mobil fortsätter sitt egna lilla liv och jag svär och säger fula ord! Efter ett tag får jag världens utbrott och slänger mobilen i bilrutan och sedan när jag får tillbaka den. Så slänger jag den i bildörren och sedan slänger igen bildörren och går upp till lägenheten. Fredrik är lika lugn som alltid och kommer upp och pratar pedagogiskt med mig och säger att jag får inte kasta med den för det går inte på försäkringen!

Ingenting får gå emot mig för då exploderar jag? Jag vet inte hur många gånger jag svär per dag sen i Lördags. Många blir det! Om vi hade haft en burk som man la pengar i varje gång man svärde hade den varit full nu! Igår när vi låg i badet och badade så frågade Fredrik om jag hade fått pms? Efter en stunds fundering om vad som kändes jobbigt och irreterande. Så har jag nu kommit på vad som trycker mig! Jag är en person som vill ha ordning och reda på varje grej och då menar jag verkligen varenda liten grej. Fredrik kan inte flytta glasen i vitrinskåpet 1 cm för det ser jag på en gång och jag rättar till direkt! Jag måste ha städat på grund av min kvalsterallergi och om det är dammit så får jag utslag och ligger vaken hela natten och kliar. Så det blir en ond cirkel! Just nu ser vårat hem hemskt ut. Det är grejer kors och tvärs och jag hittar ingenting! Jag blir super stressad av det och sjukt irreterad. Men så här måste vi ha i 5 veckor till. Vi måste ha halva våra liv ner packade i kartonger. Fredrik bryr sig inte så mycket, han får mest ha ett leende på läpparna och tåla mina stora och små utbrott ett tag till. Han är bra han!

Det här är en utmaning för mig! Men jag ska ta tag i allt nästa vecka och styra upp det mesta som går här hemma. Jag orkar inte vara en sur och irreterad Simone. Jag vill bara glad!


Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Jag längtar så fruktansvärt tills vi flyttar in i våran nya lägenhet. Jag älskar den! Jag kommer älska den mer när vi får upp min älskade sovrumstapeter som kommer den här veckan eller nästa!



Något mer jag längtar efter är svärmor och Rocka. Dom åkte till Italien i September och kommer nog hem någon gång i juni. Dom skulle komma hem nu i April men dom trivs så bra så dom stannar ett tag till. Jag skulle inte bli ett dugg ledsen om dom kom hem nu! Dessutom har dom med sig en familjemedlem till med sig hem. Spännande!


Godnatt!

Dagarna bara rullar på och jag hinner knappt med allt jag ska. Vårt hem är helt upp och ner. Vi behöver tvätta, städa och handla. Men tiden finns inte. Den går till lägenheten eller jobb. I Fredags så beställde vi tapeter som kommer på Tisdag. Så nu har vi två dagar på oss att spackla och måla tak i sovrummet. Det går framåt i galla fall och det är kul och se förändringarna. Nu har jag krupit ner i sängen för att sova, imorgon ringer klockan 6. Och då ska jag jobba 07-14 och sedan slita i lägenheten!


Att ta vara på ensam tid, det är min grej!

Efter att ha varit i lägenheten sen 7 imorse så ska jag nu krypa ner i ett varmt skumbad med vindruvor och en film bredvid min sida!


Godmorgon!

Dags att ta ner tapeter med min trogna vän, ångmaskinen!


Detta vore inte helt fel!


Jag förtjänar det!

Att krypa ner i ett varmt bad med tända ljus så här på kvällen är inte helt fel!


En kväll på Fortunagatan.

Ikväll åkte köket ut. Härligt! Så nästa vecka ska vi beställa ett nytt kök. Det ska bli så sjukt kul!













Efter att vi hade åkt till sopptippen med allt. Så slipade vi våran nya vägg vi har byggt upp!





Onsdag

Nu kommer Emeli och hämtar mig för att ge oss ut på äventyr!


Bildbomb från helgen.

Vi började bygga vägg i Torsdags och igår blev vi klara med väggen. Fick inte med mig cameran igår. Men imorgon kväll när vi ska dit så tar jag med mig den så får ni se resultatet! Här kommer lite av vad vi gjort dom senaste dagarna.


















Två av mig vore bra!

Förlåt för dålig uppdatering! Men jag har lite mycket och göra just nu. Jag skulle behöva klona mig för att hinna med allt! Imorgon börjar jag halv 3 och innan dess så har jag en lång lista med saker som ska göras! Men jag lovar att lägga upp bilder från lägenheten mellan Morgonpromenad och frukosten! Nu ska jag sova, ska upp och tvätta kl 7. Godnatt!


Min nya almanacka!

Förra veckan så förstörde jag min kalender. Jag borde ha lärt mig att inte ha den framför mig vid frukost! Men man lär sig av sina misstag. Mitt liv fungerar inte utan en kalender! Där står allt vad jag ska göra. Så jag beställde en helt ny älskling. Jag är kär!


En bra början!


Härlig Torsdag!

Idag jobbar jag för fullt! Slutar om 3 timmar och sedan är jag ledig fram till Måndag. Hur underbart är inte det? Men jag förtjänar det eftersom jag sedan kör 4 jobbhelger på raken. Helt galet! Efter jobbet kommer Fredrik och hämtar mig och sedan ska väggen upp. Så vi får ett sovrum och vardagsrum. Toppen!

Just nu är jag ute på landet och glider!


En lång dag!

Denna dag tar nog aldrig slut! Efter att jag hade slutat jobbet så åkte jag med massor av saker från förrådet till nya lägenheten. Vid 4 åkte jag till Fredriks jobb där vi bytte bil och har åkt med 2 lass till sopptippen. Så nu är lägenheten tom för tillfället. Men köket är kvar, det ska slitas ut senare. Imorgon ska vi börja sätta upp väggen och sedan har vi en hel helg att bygga och fixa i lägenheten. Underbart! Nu ikväll när vi kom hem så gjorde vi upp en plan om vilken ordning vi ska göra allting och vad som ska göras. Det känns skönt att ha något och luta sig emot! Detta är sjukt kul med man blir sjukt trött i kroppen! Ihelgen kommer bilder på vad som händer!


Onsdag.

Jag är uppe med tuppen! Har kört Fredrik till jobbet och ska nu äta frukost. Sedan ska jag jobba 09-13. Skönt pass från att skulle ha varit ledig! Efter jobbet blir det att köra saker till lägenheten!


färgglad.

Jag har suttit och surfat runt efter tapeter. Något jag har fasnat för är randiga tapeter. Och jag har tänkt att i något rum ska vi ha det. Och jag har hittat en randig tapet jag vill ha men har inte hittat vart man kan köpa den förns idag! Det är en jätte bra sida med massor av fina tapeter och jag vill ha typ alla!



Som vanligt så tycker inte Fredrik likadant, men efter snart 7 år ihop som vet vi redan det!

Härligt väder!

Sovmorgon och sedan en sväng till Vingåker med mormor. En lunch hos mamma och sedan ut i naturen. En perfekt ledig dag, och den är inte slut än!


Nyköping

Nu är jag på väg till Nyköping. Sedan blir det hem och jobba 16-21. Härligt!


RSS 2.0