lördag "morgon"

godmorgon världen!  idag vaknade jag kl 12, så jävla skönt och sova så länge! Igår kom fia,lina & emelie hit. det va mysigt! :) har inte träffat dom på ett tag. och på tisdag, ska vi åka skidor. det ska bli så jävla kul, :) idag och imorgon är jag ledig från praktiken, skönt! så idag ska jag gå ut och gå en sväng, sen ska jag till alex. :) och imorgon kommer mamma,lasse och veronica hit och äter. :) men nu ska jag gå och lägga mej och kolla på film :)

/ sw


fredag 15:30

jag hade så bråttom till jobbet, så jag va tvungen att avsluta inlägget. Som jag skrev på rasten! :) nu sitter jag på vardagsrums golvet och kollar på mtv, :) har nyss duschat, och hjälpte fredrik att diska lite. trodde han skulle komma igång då, men nej! han ligger och sover så sött i sängen. Och det får han göra. han sa att han hade sovit så dåligt inatt, och sen vart han bara sur när jag bråkade med honom. så han får gärna sova en stund, så kanske han blir på ett bättre humör. :) kl 6 ska jag möta fia vid bussen. vi ska gå och äta pizza och ha trevligt! :) saknar henne, saknar alla! så ikväll blir en mysig freda kväll med fia helt enkelt! :) och på rasten ringde mamma och hon hade pratat med vårdcentralen. så nästa gång jag får problem och ont, ska vi åka till akuten. nu har jag väntat in i det sista, känns det som. det började för mer än 4 månader. och det blir bara värre, så det är lika bra och åka. så man får veta vad som är fel :) men nu ska jag spela gh med mej själv! :) ha en bra fredag alla, eller ha en bra helg!


/ sw


fredag förmiddag

nu har jag rast, så jag sitter här en stund. :) igår va en rolig dag! slutade kl 4. när jag kom hem så ringde jag alex, vi har inte pratat på ett tag. så jag tänkte bara ringa och prata med honom en snabbis. men det blev det inte, vi pratade i 2 timmar! ;P medans jag lagade mat så pratade vi, så jag tappade mjölken och höll på. men det gick. :) efter jag hade ätit så gick jag hem till honom, sen tog jag med honom ut på en promenad. han sitter ju bara inne och spela wow! sen gick vi hem till honom igen, och kollade på tv. :) men nu måste jag skynda mej.

 / sw

torsdag morgon

nu är jag uppe, kl är 06,56 :) jag va så pigg när jag vaknade! har sovit riktigt bra inatt. :) nu sitter jag och väntar på att tee vattnet ska koka upp. sen ska jag göra frukost på sängen åt fredrik. det va ett tag sen, så jag tänkte de kan han få! :) idag går jag 8-16. skönt! hoppas dagen går fort! efter jobbet ska jag hem och göra mat, sen ska jag ut och gå en lång promenad! :) nu ska jag börja med frukosten. ha de!

/ sw

onsdag

nu sitter jag och äter mat, grönsaker och kött. de är gott de! :) sen kollar jag på våra bästa år, men just nu är det reklam. har inte sett det på ett tag. det har hänt så mycket, så jag hänger inte riktigt med. får börja följa det igen! ;) jag börjar om 1 timme, så ska hoppa in i duschen snart.  :) ikväll blir det att lägga sig dirket när man kommer hem, kommer vara helt slut när jag kommer hem! nu hinner jag inte skriva mer, måste skynda mej!

/ sw

tisdag kvällll

dagen med mamma va kanon! vi har så sjukt kul ihop. :) köpte lite smått och gott på ikea. de jag köpte, gillade inte fredrik. men det visste jag redan, men jag ville ha de! ;) sen så köpte jag 2 par skor. det behövdes! :) sen stor handlade jag på willys innan vi åkte hem. när jag kom hem så började jag och fredrik göra pizza. fan va god den blev! så det kommer vi göra om. just nu sitter jag och kollar på top model, sen blir det andra avenyn. :) skönt och bara ligga och slappa. synd bara att inte fredrik vill se det jag vill se på. =/ så jag får ligga här själv. imorgon börjar jag kl 2. men ska inte sova länge än 11 imorgon. måste upp och ringa några samtal och sen sätta upp det jag har köpt :) det orkar jag inte göra nu, eller jag har inte tid. nu ska jag gå och ge fredrik en puss innan reklamen är slut. :)

/ sw


ikeeeeeeeeeeea!

Har nyss duschat, så nu ska jag hitta kläder och sminka mej! sen ska jag med ett tåg kl 11,38 till vingåker. sen bär det av till örebro, till ikea! :) fredrik sa aldrig hur mycket pengar jag fick handla för, så det kan bli hur mycket som helst! hihi, jag är väldigt dålig på att sätta stop när det räcker med saker. allt jag hittar tänker jag; den va billig, den tar vi!  den va fin eller det här behöver vi. men igentligen behöver vi inget av det jag handlar. nu får mamma va den som plockar ur när jag plockar i, annars brukar det vara fredrik som gör de. :) sen ikväll ska vi göra hemma gjord pizza, får se hur det blir. nu ska jag fixa iordning mej om jag ska hinna! skriver mer sen,

/ sw


måndag

Nu ska jag börja skriva här igen! har tagit bort dom gammla inläggen, så nu är den som ny! :)
Nu har jag kommit hem från praktiken. helt slut! är slut i hela kroppen och är helt darrig i fingrar och armarna. skit läskigt! jag försöker slappna av, men det går inte. har sprungit runt hela dagen, tanterna är ju överallt! kan dom inte sitta still? måste nog börja träna armarna och ryggen, känner att jag inte orkar så mycket som man måste ibland! när jag kom till praktiken idag så tyckte dom att jag jobbade för lite, så dom tog bort en ledig dag. så på fredag ska jag jobba! =( sitter här nu och tycker synd om mej själv! fredrik kommer hem om 30 min från gymmet, då får han tycka synd om mej! Och igår ringde Annika och sa att Laika mådde jätte dåligt, så om hon inte mådde bättre idag så skulle hon åka till veterinären idag. jag ska nog ringa henne imorgon och höra. för fredrik vill inte veta när det är dags, men jag vill! imorgon är jag ledig, jippi! :) ikea med mamma, mysigt! och jag ska köra, har inte kört på länge. men nu ska vi börja köra igen, och skriva in mej på körskola så jag får mitt körkort någon gång! ;) nu ska jag lägga mej och lyssna på musik,

ha det bra! / sw


RSS 2.0