jag är taggad!

Nu ligger jag och Fredrik i sängen och små pratar. Nu har vi gjort en deal och på måndag börjare! Mohaha, hårt mot hårt!

jordgubbar.


Mums!

kvällspromenad

Kom nyss in från en kvällspromenad. Vart en 50 minuters runda. Jag är så trött på dom gamla runderna man brukar ta. Så idag tänkte jag hitta nya vägar. Sagt och gjort. Och jag hittade en perfekt väg! Ett tag så blev jag lite förvirrad vart jag var. Men jag hittade hem! Nu ska jag ta ett bad och sedan slänga mig på soffan. Jag njuter av ledigheten!

Onsdag



Ikväll jobbade jag 16-21 och nu när jag kom hem från jobbet så bjöd Fredrik mig på smörgåstårta som han hade varit och köpt! Den var riktigt mumsig. Han har även varit iväg och köpt en fläkt till vårat sovrummet. Jag har inge problem med värmen. Medans han ligger uppe hela nätterna och kan inte sova för att han tycker det är så varmt. Kan bero på att han ligger nästa på mig när vi ska sova. Varför har vi en 180 säng?

Jag känner mig lycklig! Imorgon skulle jag ha jobbat 15-20:30 men Felicia var så snäll och byte med mig. Så imorgon ska jag jobba 7-12 sedan är jag ledig fram till Måndag kväll. Det känns hur bra som helst! Så imorgon har jag en hel dag framför mig att hitta på massa skoj! Först blir det djulö efter jobbet, det blir gött!

Nu ska jag krypa ner i sängen, ska ju upp tidigt imorgon! Godnatt

21:20

Kom hem för en stund sen efter att ha varit och tagit ett kvällsdopp ihop med Fredrik. Efter att vi hade ätit kvällsmat och sedan legat och kollat på en film. Så vart vi sugna på att bada. Så vi tog bilen ut till en sjö och badade. Riktigt skönt! Snart ska jag krypa ner under täcket och kolla på en film innan jag somnar. Gött!

Tisdag



Så här ser jag ut idag. Snart kommer Emelie & Lina. Sedan ska vi fara till stranden och sola! Fett nice!

Lördag

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Har jobbat 17-21:30 ikväll. Och imorgon ringer kl halv 6 och sedan ska jag jobba 7-12. Sen är jag ledig fram till Onsdag kväll. Det känns så himla gött! Imorgon ska jag även träffa en kär vän, jag längtar! Nu ska jag sova, godnatt!

Godmorgon!

Idag är det Fredag och midsommar! Jag ska iväg och jobba 08:30-17 idag. Sedan får jag se vart jag ska ta vägen. Det beror på vad jag känner för att göra. Nu ska jag göra mig iordning inför några jobbtimmar. Ha en bra dag!

Mina presenter!












+ Pengar, presentkort på massage och en resa ihop med Fredrik!

Presentkortet jag fick av pappa valde jag 2 fat.





20 år.

Nu ligger jag helt slut i sängen. Alla gästar har varit här och vi åt god mat och hade det trevligt! Nu ska jag och Fredrik ligga och kramas och pussas hela kvällen lång. Imorgon kommer det upp bilder på allt jag fått! Godnatt

Min Födelsedag!



Idag blir jag hela 20 år. Tänk vad tiden går!
Ikväll kommer min och Fredriks familj hit och firar mig.

Tisdag

Igår kom pappa med familj hit. Jag fick blommor av mina "systrar" och present kort och ett spel av pappa och pernilla. Jag är riktigt nöjd! Idag ska jag åka och shoppa maten tills imorgon då alla kommer och firar min födelsedag. Men jag har varit tvungen att ligga i sängen fram tills nu. Jag har haft en sån hemsk mens värk. Men det har gått över nu. Så nu ska jag klä på mig och sedan fara iväg.






Måndag

Idag gjorde jag första dagen på mitt schema. Så nu är jag igång och jobbar. Jag har nu jobb fram tills den 19 september. Det känns gött! Jag kan planera mitt liv. Yes! Idag var det en stressig dag på jobbet fast jag bara jobbade 7-12. Men tiden bara flög iväg. Det är skönt när dagarna är så. Ikväll kommer pappa med familj hit för att fira att på Ondag blir jag 20 år. Det blir god mat och jordgubbar till efterrätt. Mums! Nu ska jag hoppa ner i badet en halvtimme eller så. Sedan upp och städa av lite. Hej så länge!

Fredag!

Dom ringde och väckte mig från jobbet imorse. Så jag har varit och jobbat 09:30-16 idag. Helt okej! Det var ju ändå skit väder! Efter jobbet så hämtade jag Fredrik och vi åkte och handlade. Om en stund så ska vi åka och köpa mat. Ikväll blir det kebab pizza. mums! Sedan har vi laddat upp med 3 filmer till ikväll och med chips och massa annat gott. Ikväll blir det en skönt kväll tillsammans med Fredrik i soffan helt enkelt. Min onepiece ska på också!
Ha en bra Fredag alla!

Torsdag

Goddag!
Imorse gick jag upp kl 7 och tvättade. Sedan har jag plockat iordning här hemma. Och nu kom jag hem efter att ha varit hos doktorn med mitt öga. Men jag skulle höra av mig efter helgen. Vi får hoppas att det blir bättre! Ikväll blir det mina pannbiff med gräddsås och potatis. Jag längtar! Men nu ringde min kära sambo och sa att han var tvungen att jobba över. Så han skulle komma hem någon gång efter 6. Så jag får ta en macka så länge. Nu ska jag lägga mig på soffan en stund och sedan bädda rent i sängen. Skönt!

Födelsedags middag!















Igår hade jag födelsedags middag för mina tjejer. Jag bjöd på pasta med kyckling och sås. Mums! Sedan vart det cheesecake till efterrätt! Jag fick ett fat av Matilda & Lina, och ett present kort av Emelie & Fia. Tack så mycket mina älsklingar!

Göteborg

Igår var jag, Matilda, Felicia och Lina på Liseberg. Det var hur kul som helst! Vi bara åkte och åkte. Sedan gick vi spökhuset, läskigt som fan var det! Vi åkte från Göteborg vid 10 och kom hem vid 1 inatt. Riktigt skönt och komma hem till sängen!










Nyköping

Kom nyss hem från en trip till Nyköping med svärmor. Hon blev med bil också! Så nu har jag nyss ätit och ska fixa lite här hemma innan det är dags. Jag har verkligen ingen lust att jobba idag. På vägen hem från Nyköping satt jag och ringde runt till andra vikarier och frågade om dom hade lust och jobba åt mig idag. Så lite vill jag jobba idag. Men ingen kunde! Så det är bara köra. Men imorgon är jag ledig fram till lördag. Så jäva gött! För om 1 vecka börjar mitt sommar schema som håller på i 8 veckor. Och när det är slut så har jag jobb fram till slutet av september. Så jag har och göra dom närmaste månaderna. Nu ska jag plocka ur diskmaskinen och tagga inför jobb. Jippi!


Godmorgon!

Vaknade halv 7 imorse och har nyss ätit frukost och gjort mig iordning. Om en liten stund ska jag åka och tanka bilen och sedan åka och hämta min svärmor. Hon fyller nämligen år idag. Och ikväll när hon ska ha fördelsedags kalas så jobbar jag. Så vi ska åka till Nyköping och bara ha en skönt dag tillsammans. Det ville hon ha i födelsedags present av mig. Och det kan jag lätt fixa! Fint väder är det också, det kan ju inte bli bättre! Nu ska jag göra det sista innan jag åker.
Ha en bra dag!

lördag

Nu ligger jag i soffan och slappar. Igår var en kanon kväll. Vi festade hela natten lång. Kom hem vid 2 idag. Lite bakis och seg. Ikväll har jag jobbat 15-21. Tur att kvällen gick snabbt! Imorgon ska jag jobba igen 08:30-16. Så det är därför jag ligger i soffan. Men det funkar det med! Nu ska jag ta fram papper och penna och planera in vad jag ska bjuda på mat på min 20-års dag. Och min tjejmiddag. Sedan ska jag leta upp recept på mat tills pappa och familj kommer. Dagarna bara flyger iväg så det är bästa jag gör det nu. Ha en bra Lördag alla!

Karlskoga

Nu är jag iordning gjord. Om en liten stund kommer Fredrik och hämtar mig. Han är iväg i sista sekund och köper kläder. Han är ju hopplös. Sedan bär det av till Marmorbyn där vi ska byta bil och bröderna Schön ska med. Sedan bär det av till Karlskoga. Där ska vi fira Viktor som har tagit studenten. Och sedan ska vi festa hela natten, så vi kommer inte hem förns imorgon. Ha en bra Fredag!

Go' kväll!

Nu sitter jag i köket och tog nyss en kvälls macka. Ska nu krypa ner i sängen och sova. Imorgon ringer klockan halv 8. Vi får se hur vädret ser ut då. Annars sover jag nog vidare! Godnatt!

Torsdag


Dagens outfit.

Idag är det Torsdag, den här veckan har gått snabbt. Om en stund ska jag på möte på jobbet mellan 14-15, sen ska jag jobba 15-20:30. Nu måste jag fixa matlåda och packa ner frukt till kvällen. Ha en bra Torsdag!

mums


Jordgubbar med grädde!

Ikväll fick jag inte mat sällskap. Fredrik kom inte hem förns vid kvart i 8 och då hade jag redan ätit. Men vi la oss på soffan och kollade på Jackass nya film och åt jordgubbar. Det var riktigt gott! Nu ligger jag i sängen och ska kolla på ett avsnitt av segermyhr innan jag somnar. Godnatt!

Tisdag

Förlåt för min dåliga uppdatering. Det händer så mycket i mitt liv just nu. I söndags så åkte jag till min svärmor vid 2 tiden och kom inte hem förns kl 1 på natten. Vi satt och pratade, åkte in till stan och spelade minigolf, hem och grillade och sedan kortspel. En riktigt bra kväll! När jag klev innan för dörren hemma så var Fredrik hemma. Hur gick det till? Han skulle ju kommer hem på måndagen. Han hade ringt mig några hundra gånger. Men jag hade ju ingen teckning ute hos henne. Så jag blev riktigt överraskad! Och sånt är alltid kul. Äntligen fick jag sova ihop med min andra halva. Hur skönt som helst! Vi vaknade kl 11 och då blev det frukost. Sedan fortsatte dagen ut mot Baggetorp och sedan spenderade vi resten av dagen och kvällen i Marmorbyn. Vi spelade kubb och fotboll och bara latade oss på altan hemma hos Linus och Evelina. Det var bara Fredrik som jobbade en stund. Men det var ju så himla varmt! Idag har jag jobbat 7-16 och sedan åkte jag iväg och handlade. Fredrik jobbar över idag. Så jag vet inte riktigt när han kommer hem. Men tacos har han bestämmt att det ska det bli ikväll. Och det passar nog riktigt bra! Fredrik ska blåsa ur min dator ikväll också. Så nu ska jag ta och spara allt som finns på min dator på en hårddisk. hej så länge!

Godmorgon!

Idag är det söndag och dagarna bara springer iväg. Det var ju nyss Torsdag och Fredrik åkte till Sälen. Men nu är han snart hemma igen. Imorgon kommer han hem, då får jag äntligen pussa lite på honom! Igår var jag ledig och då låg jag nere vid djulö hela dagen tillsammans med Matilda och Lina. Jag har fått färg på kroppen. Men jag har brännt mig på ryggen och benen. Ryggen är värst nu på morgonen, det gör så ont! Och sen kan jag ju inte smörja in där? Efter djulö solningen blev det kubb med några grabbar. Och kvällen avslutades hemma hos mig med pizza. Riktigt gott! När dom lämnade mig vid 10 igår kväll, så hoppade jag ner i ett kallt bad. Riktigt skönt! Idag är det en ny dag och jag är ledig. Jag vet inte riktigt än vad dagen har att erbjuda. Jag måste åka och handla, och sedan får jag se vart dagen tar mig. Nu ska jag äta frukost och kolla på film. Hej

Go' kväll!

Nu ligger jag ner bäddad i soffan och kollar på film. Min älskade pojkvän ringde nyss och små pratade lite och sa godnatt. Jag älskar honom! Jag mår så sjukt dåligt. Jag har solat typ hela dagen och druckit mycket vatten som man ska i det här vädret. Men mitt huvud håller på och exploderar igalla fall. Och jag mår så sjukt illa och håller på och svimmar varje gång jag ställer mig upp. Min kära vän Matilda sa åt mig att fortsätta dricka vatten. Men nu går det inte, jag kommer spy när som helst i såna fall. Jag ska istället försöka komma in till sängen utan att svimma och sedan sova. Godnatt alla!

Torsdag




Rocca hos Annika idag.

Idag åkte Fredrik och hans familj till Sälen. Men jag bestämde mig igår kväll att stanna hemma här i Katrineholm. Så när Fredrik åkte till Sälen imorse så åkte jag ut till hans mamma vid 10. Vi har tagit en lång promenad i skogen, suttit ut och fikat och åkt motorcykel. Jag körde även motorcykel idag! Så jävla coolt, men så svårt. Vi får se om jag tar motorcykel körkort någon gång, vem vet. Jag är jätte nöjd med dagen ute hos min svärmor. Kom hem för 2 timmar sen, och jag är helt slut. Jag var ju fylle taxi inatt och efter att ha kommit hem vid 3 så somnade jag inte förns kl halv 6 imorse och vaknade 8. Så jag kommer nog sova gott inatt. Nu ska jag ta och plocka iordning här hemma och vid 8 kommer Matilda hit. Gött!

Onsdag

En ledig dag. Riktigt skönt! Vid 12 idag så var jag och Fredrik och tog en lunch på stan. Sedan åkte han tillbaka till jobbet. Men han är snart hemma igen. Annars har jag bara legat i soffan och haft det skönt, jag har även planterat om blommor. Nu ska jag disk och vika tvätt som jag har väntat med hela dagen. Fredrik kommer ju hem om 25 minuter. Nej, nu måste jag!

kossor


I måndags när jag jobbade och var ute på landet, så åkte jag förbi en hage och sex kossor stod och kollade på mig. Dom är riktigt söta! Men jag var lite rädd för dom.

RSS 2.0