👌




När jag hade skrivit klart inlägget om balkongen så gick jag in för att kolla till Elsa och ser att det är full fart i sängen! På nätterna när hon vaknar skriker hon men på morgonen eller när hon vilar så vaknar hon och pillar lite på saker, snackar med sig själv eller något gosedjur. Hon är så charmig och go våran tjej!





Balkongen.

Igår var min syster här hos mig. Så vi slog slag i saken att åka och hämta mina lastpallar jag hade hos Fredriks farmor och farfar. Fredrik har länge sagt nej till att bygga en soffa på balkongen med lastpallar. Men jag har en vilja av stål och lika så han. Så jag fick hjälp av min vapendragare syrran att bära upp dom till lägenheten. Sedan målade jag dom och ställde dom på plast. Idag letade jag upp lite kuddar och dynor som fanns i vårat förråd som får pryda detta förtillfället. Igår köpte jag även en tomatplanta för 99 kr. Perfekt! Så när Elsa sov sin morgon och börjar bli lunch tupplur så planterande jag alla blommor. Har fått solrosor av mamma. Vi får väl se hur länge allt lever! En hylla ska upp i helgen och väggarna på balkongen ska målas sen är balkongen klar! Så ikväll när Fredrik kommer hem från matchen ska vi inviga detta med varsin drink och spel! 







Just nu sover Elsa och har gjort det sen 08:39!!! Varför ska hon upp så tidigt på morgonen om hon ändå ska sova 1-2 timmar senare? Hon brukar bara sova 1,5-2 timmar så här på morgon/förmiddagen men idag är det nog rekord! Jag har varit inne och pussat på henne men ingen respons. Så jag får väl göra lite nytta tills hon vaknar! 

8,5 år med mannen i mitt liv!




Våran fina tjej kommer på något nytt varje dag. Igår kom hon på denna min och idag har hon gjort den konstant! Jag skrattar så jag gråter ibland. 


Elsa är fortfarande förkyld och sover knappt något på dagarna då hon hostar så fort hon lägger sig och sover. Hon har fått sovit på oss idag men har bara sovit 5-10 min då hon tycker det blir för varmt. Hennes mamma är lika förkyld hon. Hatar att vara förkyld! 

Lördag.

Vilken härlig dag! Och vilket väder dagen bjöd på! Fick sovmorgon till kl 10 och sedan blev det en mysig frukost med mina hjärtan. Sedan gick vi över till Charlie och Maria och där bestämde vi att vi skulle sätta oss på gården och lägga puzzel och äta fruktsallad i solen. Fredrik och jag tog en kvällspromenad efter maten också. Sedan har jag försökt fått ihop det där jäkla puzzlet på tusan bitar. Så svårt! Elsa är förkyld igen! Igår natt vaknade hon kl halv 12 och va vaken till 2 och hosta och var ledsen. Nu sover hon sött och jag hoppas hon fortsätter med det hela natten då det är min natt. Hoppas morgondagen erbjuder lika fint väder! Godnatt och tack för denna dag.







Borta bra men hemma bäst!

I Tisdags åkte jag som sagt till Norrköping och sov hos min syster. Spenderade dagen igår med Elsa och min farmor. Hur mysigt som helst! Och sedan kvällen hos min pappa. Imorse åkte jag och Elsa med honom när han skulle åka till jobbet. Vi kom hem perfekt  för att göra oss iordning för dra iväg på babysång. Elsa ligger nu och sover och jag slappar i soffan! 





Norrköping.

Idag kl 16 hämtade pappa mig och Elsa och sedan bar det av till Norrköping till min syster. Så inatt ska vi sova hos min syster. Så mysigt! Elsa sover för natten för 2 timmar sedan och jag och Sandra sitter i soffan och kollar på tv och dricker te! 




Liten blir stor.

Nu ett tag så har jag funderat på om inte Elsa ska få flytta till eget rum. På kvällarna när Fredrik och jag går och lägger oss måste vi viska och vi kan inte kolla någon film i sängen för då börjar Elsa snurra runt i sin säng. Men igår morse när Elsa vaknade kl 6 av Fredriks alarm och var jätte trött och sur så bestämde jag mig. Nu är det dags för henne och flytta till sitt rum. Vi ville göra iordning hennes rum först innan hon flyttar in. Och i våran planering och ekonomi så skulle hennes rum bli renoverat regniga dagar i Augusti så rummet blev färdigt tills hennes 1 års dag. Men igår morse när hon sov sin morgon/förmiddagslur så funderade jag på hur vi ska lösa detta. Då vi ej vill att hon ska flytta in dit och sedan få flytta ut när vi ska renovera det. Då kan hon väl definitivt inte sova i vårat rum. I Elsas rum ska det vara 3 väggar som är vita och en fondvägg. Så ihelgen ska jag ånga ner tapet på dom 3 väggarna och bredspackla och sedan måla då vi har färgen hemma. Sen får fondvägg och golv köpas när vi känner att vi vill lägga pengar på det, typ i sommar. Lägga golv och sätta tapet tar typ 1-2 dagar så då kan hon ju fortfarande sova i sitt rum!
 
 
 
När Elsa sov sin eftermiddagslur igår så började jag flytta runt lite i hennes rum för att börja ånga ner tapeter. Men jag han inte långt innan Elsa vaknade och det inte blev mer gjort. När sambon kom hem höll han på och svimma så det såg ut i hennes rum! Så ihelgen ska han hjälpa mig tömma rummet och sedan kan jag sätta fart. Så kul!

 

Egentid Hej!

Medans jag provar kläder så kunde Elsa leka i sin säng tänkte jag. Denna tjej vet mycket riktigt vad man gör i sin säng! 


Perfekt att hon vilar upp sig inför kalaset ikväll hos farbror! Då kan jag klippa av mig naglarna och måla dom! 

Snart går det undan!

Vilket tråkigt väder det har varit idag! Både bil och vagn tog Fredrik med sig till jobbet imorse! Så jag och Elsa har vikt tvätt, myst i soffan och lekt på hennes rum och lyssnat på musik. Elsa har även hålla på att öva på kryställningen hela dagen! En gång körde hon ner ansiktet rakt ner i golvet i köket. Hon har inte riktigt kommit på hur man kryper! Hon sover tillomed i krypposition! 





Morsan har fått en sidecut!




11 timmars sömn inatt!



Såhär uttittad vakande jag kl 08:00 imorse. Min fina tjej!

Godmorgon?

Igår somnade Elsa 18:15. En timme tidigare än kvällen innan och då sov hon till kl 6 med en matning. Men nu tyckte hon att det var dags att gå upp redan kl 03:30 och jag ville bara dra täcket över huvet! Jag försökte med allt för att söva henne och tillslut vaknade Fredrik och tog över men hon var super pigg! Det gick inte. Så nu ligger hon i babygymmet och jag sitter här bredvid. Här ska det lekas gärnet sen ska vi sova på soffan tillsammans! Vanligtvis nattar vi henne 19:30-20. Men nu kommer hon aldrig få somna tidigare än kl 19!

Matrummet.

Innan.
 
 
 
 
Efter.
 
 
 
 
 
När vi flyttade in i lägenheten var det här rummet ett sovrum och man gick in i det från hallen. Vi ville gärna ha ett matrum med ett stort runt bord och en köksö i köket. Så vi satte igen från hallen och öppnade en ingång från köket. Jag tycker vi lyckades väldigt bra med våran dröm! Bordet har Fredrik byggt och gjort. Så himla fint! Jag är så stolt över honom. Det enda som fattas i det här rummet nu är 4 stolar till, några hängade ljuslyktor och blommor och någon trevlig matta. Sen är detta rum komplett!
 

Onsdag.

Vilket tråkigt väder det är idag! Kallt och regnigt. Så jag och Elsa bestämde oss för att hålla oss inne. Så idag blir en städ,tvätt och mysdag. Medans Elsa körde race här hemma med gåstolen så plockade jag lite här hemma. Och hon var snäll och hjälpte till! 




Här kommer två sköna bilder på mitt lilla hjärta från helgen!
 
Pappi och Elsa tog en middagslur på soffan tillsammans. Såhär såg hon ut när jag hittade dom!
 
I Söndags hade vi städdag här på Fortunagatan. Och vi möblerade även om i vårat sovrum. Medans vi gjorde det låg Elsa i sin säng och kände på fötterna och kollade Kalle Anka!

Köket.

Innan. 
 
 
 
 
 
 
Efter.
 
 
 
 
En ingång till matrummet men det får ni se en annan dag. Tavlor och gardiner ska upp först!
 

Kolmården.









Detta bjöd jag på ikväll!


Skinkstek, potatismos, korkat morötter och gräddsås! 

RSS 2.0