<3


Nu är vi påväg!


Ingen vikarie längre!

För drygt en månad sen skrev jag på papper för min anställning inom kommunen. Och den 15 december började jag min anställning! Det har kommit upp lappar här och var med mitt namn på. Jag är inte någon vikarie längre! Jag har eget täcke och kudde på mitt jobb, vem har det liksom? Jag såg förut när jag satt framför datorn att jag har fått ett eget fack där jag lägger viktiga papper och får viktig post. Wow, hur vuxet är inte det? Just nu är den tyvärr tom, men det kommer väl. Nu ska jag lägga mitt schema och jag slipper skriva tgr för att få lön. Det går direkt! Inte trodde jag för 2,5 år sen när jag tog studenten att jag skulle få ett jobb så snabbt. För jag tycker faktiskt att det är snabbt. Det är så svårt att få jobb nu förtiden. Och jag känner mig så lyckligt lottad att jag fick just börja min praktik här för 3,5 år sedan som gjorde att jag blev kvar! Att jobba med utvecklingsstörda är helt fantastiskt, jag älskar mitt jobb! Men det är inget jag har drömt om, inget jag hade överhuvudtaget tänkt jobba med. Så jag är så glad att jag fick chansen att testa, undra vad jag hade jobbat med idag annars? Imorgon går jag på en veckas semester och för första gången i mitt liv är den betald! Helt underbart!


16 timmar kvar till avfärd!

Nu är allt inhandlat, packat och fixat inför imorgon då vi drar till Sälen i 6 dagar! Det ska bli så jäkla skönt. Vi båda längtar som fan efter att få åka skidor! Det bästa som finns. Nu ska jag ta och dra till jobbet för att jobba mitt sista pass det här året. Låter härligt!
 
Fredrik för någon minut sedan när han skulle få ihop våran väska!

Våran nya kärlek är nu köpt!


23 December - julafton i Norrköping.

Rolle, Conny och Pappa.
 
Pernilla, Farmor & syster.
 
Dags för julklappsleken!
 
Markus och Norrköpings största katt?
 
Syster, Farmor & jag.
 
Pappa & Fredrik med bästa julklappen till oss själva!
 

PAUSE!

Hela mitt liv är upp och ner. Kanske jag börjar skriva igen. hej

Godnatt.

Nu har jag krupit ner under mitt täcke på jobbet. Min 11 vecka som natt jobbare! Det går som en dans. Imorgon är det lördag och vi får se vad dagen har att erbjuda! 
 
 

Jag kunde inte hålla mig.


Vi har att göra!


Julpyssel med syster!


RSS 2.0