Godmorgon!

Nu håller jag på och fixar mig. Ska sedan ta bilen ner till kontoret. Där jag ska lämna in mina lappar så jag får lön nästa månad! ;) Sedan ska jag till skolan och lämna in 5 uppgifter, som jag blev klar med igår. Jag är stolt över mig själv! :) Sen ska jag hem till Matilda och chilla. Sen ska vi gå ut och gå djulö rundan runt. Och sen ha idrott efter det. Känner mig ganska duktig. :) Nu måste jag fixa mig klar. Hörs!

nu jävlar!

Nu ska jag och Fredrik ut och springa varvet. Måste komma iform till sommaren, om inte till augusti. Då det blir en utomlandsresa! :)


sommaren 2007

torsdag

Nu sitter jag och kollar på andra avenyn. Såg inte det igår. :) Fredrik är och kör lilla. Hoppas det går bra. :) Snart ska jag sätta igång och plugga igen. Ska bli klar med 4 uppgifter och lämna in imorgon. pusshej

IKEA i måndags!

här kommer lite bilder från i måndags när jag & matilda var på IKEA!








"lite" fullt.






på vägen hem stannade vi till på Chilli, och jag handlade dom här!









jag är nöjd.

16:41

Jag klarade matte provet! jag är överlycklig! det ska firas med korvstroganoff och en lång kvällspromenad! :)

måndag

Nu sitter jag och kollar på vakna med the voice! :)

Dagens händelse;
skolan!
Linköping till ikea, jippi! :)

Hoppas skoldagen går snabbt så jag kommer till ikea fort, världens bästa affär!

söndag

Nu är jag hemma igen. Åkte till mamma vid 12 och kom nyss hem. Hade inte träffat henne på 4 veckor. Så jag har saknat henne fruktansvärt mycket! så det var super kul och se henne. :) Klockan 5 ska jag iväg och jobba, slutar klockan 10. Så då blir det sängen direkt! Så nu ska jag fixa lite här hemma innan jag drar till jobbet! Ha det bra!

nu drar jag till matilda!







jag bjuder på lite bilder!

lördag i mitt hjärta.

Igår låg jag helt ensam och kollade på tv. Det var riktigt skönt! Det är ju inte ofta man är själv här hemma, fredrik och jag går ibland på varandras nerver. Så det kan vara skönt att ha egen tid med sig själv ibland. Jag somnade redan halv 10, Riktigt skönt! Vaknade kl 2 när fredrik kom hem och gav mig massage. Vem fan ger massage frivilligt när man kommer hem och är döds trött? jooo, Fredrik Schön! det var jätte gulligt gjort, men jag var typ död! Klockan ringde 6, och jag gick till jobbet! duktig jag är. Och vad fint det kommer sitta på mitt konto sen! Vilket väder det är idag. Var ute och gick med dom boende förut, riktigt skönt! Fredrik är ute och övningskör eller något sånt. Hemma är han igalla fall inte. När han kommer hem ska vi igentligen rensa i förrådet, men jag vet inte om jag är så sugen på det när det är så fint väder ute! Vi kanske gör en trevlig utflykt istället. :) det skulle nog uppskattas mer än att vi rensar i förrådet. Det kan vi göra någon annan dag, en regnig dag!

Kvällens mat; Tacos.
Kvällens aktiviteter; Vara med tjejerna!
Kvällens humör; glad som tusan!
Kvällens klädsel; vet inte, får se vad garderoben erbjuder!
Kvällens måste; spöa tjejerna i buzz!


dom brudarna ska jag tillbringa kvällen med!

fredag

just nu ligger jag i soffan och kollar på simpsons. Har sån huvudvärk, inte kul! Och det värsta är att den inte släpper, varken med vila eller ipren. Klockan 8 börjar talang, då ska jag ta på mig min pyjamas och sätta mej och mysa framför tv med något gott! Imorgon blir det att gå upp klockan 6. Ska jobba 7-12 imorgon. Kanon! Jag behöver pengar. Sen ska jag och fredrik rensa i vårat förråd. Det behövs! Nu ska jag göra mej reda inför talang. :)

18:59

Fredrik och jag har möblerat om i vardagsrummet. Jag får ju lite konstiga saker för mej ibland. Men jag är nöjd med resultatet! det vart mysigt här hemma. Jag ska göra det sista. sånt som inte killar förstår sig på. Liksom med ljus och så där. Sen ska vi ut och gå, inget mysigt väder. Men när vi kommer hem igen blir det ost bagutter och färska räkor! Hur gott är inte det? mums!

21:43

jag kokar ägg, så jävla gott!

min dag!

Vaknade upp med huvudvärk idag, inte kul! Klockan 2 kom Matilda hit och vi gick ut och gick, vi gick djulö rundan. 1 och en halv timme tog det. Riktigt skönt och vilket väder det var ute! :) efter promenaden så gick vi och köpte glass och satte oss ute och stekte i solen. :) gilla. har även hunnit med att dammsuga hela lägenheten! nu ska jag och fredrik lägga oss i sängen och kolla på film. mysigt!

studentkryssningen

Jag lever!
fyfan, vilken resa! den vart verkligen lyckad. det gick lite vilt till som ni ser! ;)


jag är nöjd!

klassfesten 1 april















































jag mådde som jag förtjänade dagen efter!
men vilken kväll det var. jag älskar min klass!

bebis rocca


















hon ska komma till mej imorgon med och mysa!

19:37

nu är bebis här hos oss!
kommer bilder senare :)

18:43

Nu har jag pluggat i 5 timmar och jag är inte klar! Nu ska jag tvätta, städa och diska. Vilken underbar dag! Imorgon blir det mer plugg. Pappa kom hit med min camrea förut, så bilder kommer någon dag i veckan! :) nu har jag inte tid för datorn mer idag, hejs!

hemma

Nu sitter jag i Norrköping. Skulle igentligen sova till 9, men jag vaknade av mig själv 8. Så jag gick upp och satte mej här. Jag måste ju uppdatera mig på alla bloggar och vad som har hänt när jag har varit borta. Det verkar inte som om jag har missat något speciellt. Ska ta en buss ner till station strax innan tio, och sedan ett tåg halv 11 till Katrineholm. Det ska bli så skönt att komma hem till sin egen säng och till vardagen! När jag kommer till katrineholm ska jag hämta ut ett hm paket som har legat och väntat på att jag ska komma hem. Sen ska jag och fredrik ta bilen till Vingåker och hämta ut ett till paket, fast gina! Sen åka till Annika och umgås lite med henne och valpen. Den är så söt! Jag är kär. Jag ska ta bilder på henne idag, så ska ni få se! :) Just fan, jag har fått soleksem i ansiktet. Inte kul! Men det roligaste är ju att man har fått brännan efter vart hjälmen har suttit. ;) snyggt snyggt. Ne, nu ska jag göra mig iordning!

lördag

Nu sitter jag i Norrköping, hemma hos min pappa. Tog ett senare tåg hit, för jag ville ligga i sängen länge idag. Vid 8 tar vi en statsbuss ner till tågstation. Och sen bär tåget av till Duved klockan kvart i 9. Skönt och få sova på tåget! Vi är framme i Duved klockan 8 imorgon bitti. Då blir det skidåkning direkt! :) Pratade nyss med syster, saknar henne så! Ska bli så kul och få träffa henne. :) Annika har varit och hämtat valpen idag. När jag ringde henne, hade dom 2 timmar kvar till Norrköping. Så dom kommer nog hinna stanna till här och visa upp den innan jag åker! :) Det ska bli riktigt skönt och få komma bort! :)

Så jag kommer hem måndag den 12 april. Så nu kommer det vara väldig dålig uppdatering. Men när jag kommer hem, då blir det massa bilder. Både från resan och från klassfesten! :)

Ha ett jätte bra lov alla!

Godmorgon!

Jag vaknade 8 idag. Jag har sovit 4 timmar inatt. Snacka om att jag kommer gå och lägga mej när jag kommer hem från mormor och sova en stund! Igår var det party. Bilder kommer senare idag, om jag orkar. Efter en kanon kväll i baggetorp med klassfest med påsktema. Så hamnade jag hemma med en kycklingrulle tillslut. Nu ska jag städa upp här hemma, sen ska jag till mormor och äta middag! :)

09:06

Vilket tråkigt väder! jag vill helst inte gå ut idag. ska packa klart. sen lägga mej och kolla på en film till 12. Jag börjar inte förns då! ;)

RSS 2.0