Nytt till Elsa ♥







Underbara Tisdag!

Vilken bra dag detta har varit! Dagen började med soffmys med mini. Sedan babysim och hon älskar det! Dagen fortsatte med klädshopping, fläkt och Ikea i Linköping! Och det bästa av allt. Elsa har fått sin första tand! 







Renovering pågår!

När pappa lägger golv måste man ha hörselkåpor! 




Söndag.

Idag har vi grillat med farbröderna och deras flammor! Vi brudar slog även grabbarna i kubb, 2-0 till oss! 

Världens finaste Elsa sov mestadels men vaknade lagom till kubbspelet var klart! Hon var lika glad som alltid. 



Godmorgon Onsdag!

Nya innerdörrar i hela lägenheten, alla garderober och skit ligger på sopptippen! Och igår när Elsa hade somnat satte jag igång och ånga ner tapeter tills Fredrik kom hem från träningen. Elsa och Fredrik ligger nu och sover på soffan så jag ska nu sätta fart och fortsätta! 





 
Elsa gör allt hon inte ska när hon ska sova. Blir kul sen den dagen hon kan ställa sig upp!

Tack för en perfekt kväll!

 
 
 
 

Äntligen Fredag!

Den här dagen är en dag jag har längtar efter! Ikväll ska jag och Lina bjuda Matilda på en födelsedagsmiddag som ska bestå av trerätters. Så himla mysigt! Sen jobbar Fredrik sista dagen sedan är han ledig fram till den 5 maj. 3 veckor är han hemma med mig och Elsa! Helt underbart. Vi ska börja lite smått med att renovera vardagsrummet, åka och shoppa, ligga på soffan och mysa, åka till badhuset mm. Listan kan bli lång av saker men framför allt, jag får fler nätter med sammanhängande sömn! Så mysigt det ska bli! 




Sömn.

Sömn är det brist på som småbarnsförälder. Men på något konstigt sätt så orkar man trotts man bara har sovit några timmar ibland. Helt otroligt hur kroppen ställer in sig när man har skaffat barn! Igår kväll blev det väldigt sen kvälls träning för min del. Fredrik kom hem från fotbollsträningen och jag åkte till gymmet kl 21. Klev innan för dörren här hemma kl 22 och var hur pigg och svettig som helst och tog ett skönt bad! Det är flera veckor sen jag tog ett bad. Sen kröp jag ner i sängen klockan var strax efter 23 och somnade direkt! Kl 04:45 tyckte Elsa det var dags och gå upp. Jag var så trött! Var länge sen jag var såhär trött. Efter 1 timme och försökt fått henne och somna om så gav jag upp! Men nu när jag höll på i köket och Elsa låg i babygymmet så hörde jag att hon började bli trött. Jag gick och bäddade hennes säng och när jag kommer tillbaka i vardagsrummet för att hämta henne så sov hon! Ibland somnar hon på 2 sekunder och ibland tar en nattning över en timma. 




Elsa & Morfar.

Godmorgon säger Elsa!




Lunch.

När maten ska gå i hundra tjugo att göra och man får sitta på golvet och äta för att roa Elsa. Det är småbarnsförälders liv det! 




Purè verkstad!

 
Imorse när Elsa tog sin vanliga morgon/förmiddagslur så passade jag på och göra 4 olika purèr till henne. Så kul och göra eget!

Måndag och ny vecka!

Efter en kanon bra helg som bestod av premiärgrillning, toalettrumsfix och taco/spelkväll hos Fredriks bror och fru. Helgerna betyder vi tar varsin natt och jag får mer sömn. Men den här helgen så blev det ej så. Vi kom i säng alldeles försent båda kvällarna. Inte minst sagt i Lördags, jag tror vi klev innan för dörren här hemma kl 1 och då somnade jag snabbt men kl 6 vaknade Elsa och dagen började alldeles för tidigt enligt mig.
 
Charlie var här igår och fixade elen i köket och han ska göra klart det sista idag. Då är köket helt klart! I Fredags var vi iväg och lämnade in bordet som vi (Fredrik har byggt, jag har typ hållt i!) på målning. Dom visste ej när dom skulle bli klara med det. Men när det kommer på plats här hemma kommer det komma före och efter bilder på det vi har renoverat. Lilla toaletten ska få nytt golv och sen är det också färdigt. Då kommer det bilder på det också. Så håll ut ni som är nyfikna! :)
 
 

Bugaboo Buffalo.

Nu ikväll satte vi dit sittdelen och Elsa var skit glad och nöjd när vi körde runt här i lägenheten. Imorgon ska vi på promenad och se om den får godkänt!
 
 
 

Sittdel.

Elsa ligger för tillfället i liggdelen i vagnen och har varit nöjd med det. Jag har märkt att hon har blivit nyfiken när vi varit ute och gått och hon har varit vaken vad som händer utanför liggdelen. Min tanke var att vi skulle byta till sittdelen i Maj. Men igår kväll när jag och Maria var ute och gick så skrek hon från och till typ halva vägen och då tog jag upp henne och hon blev knäpp tyst och så nöjd. Så jag bar henne resten av promenaden och hon sa inte ett knyst. Jag behövde inte få dåligt samvete att jag inte tog mig till gymmet igår. Nått gott hade det väl med sig. Så nu är jag lite velig om jag ska byta till sittdelen redan nu eller vänta. Elsa blev 7 månader i förrgår men egentligen är hon bara 4,5 månad. Hur gamla var era barn när ni bytte till sittdel?
 
 

Godmorgon Fredag!




Onsdag.

Såhär går det för Elsa när man tycker det är dags att gå upp kl 5 på morgonen. Såhär går det för mamma när Elsa inte vill sova själv. Idag får jag tydligen ingenting gjort! 




Så här glad är Elsa påväg till babysimmet!




RSS 2.0