Söndag kväll.

Nu ligger jag hemma ensam i sängen. Slutade klockan halv 10 ikväll. Och nu är helgen gjord. Mina hästpass är över! Jag är så lycklig. Imorgon ska jag bara upp och köra ett 7-12 och sedan är jag ledig fram till Torsdag. Skönt! Men jag kommer vara ensam tills dess. Fredrik åkte klockan 7 ikväll till Stockholm och kommer stanna där tills Torsdag. Han ska prov jobba på ett annat företag. Och när han kommer hem åker han till Sälen. Så vi kommer inte ses förns nästa söndag, om inte jag åker med upp till Sälen. Och det är jag tveksam till. Nu har jag laddat ner en film jag ska somna till. Imorgon ringer klockan en sista gång, sedan är det sovmorgon! Godnatt

Godnatt!

Har nyss kommit hem efter att ha jobbat 08:30-21. Känns helt sjukt! På jobbet var jag super trött, men nu är jag inte det alls. Nu ska jag ta en dusch och sedan krypa ner i sängen och kolla på en film. Vill inte somna för allt sent när jag ska upp imorgon och jobba ett hästpass igen!

Godkväll!

Sitter här hemma ensam i lägenheten och dricker äppeljucie. Riktigt gott!
Mina dagar framöver ser inte jätte roliga ut.
Lördag; 08:30-21.
Söndag; 08-21:30.
Måndag; 07-12.

Jag vill ha måndag! Nu vet ni.

Nu ska jag spela Sims innan jag hoppar ner i sängen och laddar batterierna! Ha en bra helg!

Svampplockning!


Glada tjejer! Helt omedvetna om det som komma skall.

Igår vid halv 5 tog jag bilen till Lina. Hon, jag och Matilda skulle ut och plocka svamp. Vi hoppar in i min bil och där bär det av. Mot Lyttersta! Men vi kommer aldrig fram. På vägen ut stannar vi på ett ställe går en sväng i skogen, hoppar in i bilen igen och fortsätter. Lina kommer på ett ställe där det finns svamp. Vi stannar bilen och går in i skogen. Vi hittar lite svamp. Går ut till vägen igen, går en bit och sedan in i skogen igen. Vi hittar svamp, och mer svamp och lite mer svamp. Lina hittar myrer och blir helt galen och springer runt. Och sedan blev klockan 7 och vi tänker. Vi går till bilen. Men var fan är bilen? Vi går och går. Där vi tror är rätt väg. Men som är fel. Efter en halv timmes traskande så sätter vi oss och ringer till min kära svärmor som inte bor så himla långt ifrån. Vi skrattar så vi gråter och hon skrattar. Vi är ju helt otroliga! Hon åker ut, skriker för vi ska veta vilket håll. Vi skriker efter hunden och efter att ha gått en bit. Så ser vi en jätte glad hund som har hittat oss!
Tack och lov kom vi hem även denna kväll!

Söderköping och Shopping!







I Onsdags var jag & Fredrik lediga. Så vi tog bilen och åkte till Norrköping där jag shoppade ett Kinect för halva priset. Och Fredrik en cykel för halva priset. Nöjda och glada åkte vi vidare till Söderköping. Där det blev glass! Riktigt gott! Sedan hem och kopplade in Kinect, som vi sedan spelade i 2 och en halv timme. En riktigt bra dag!

The Sims



Nu ikväll har Fredrik installerat Sims på min dator igen. Har inte haft det på typ 1 år. Jag bara älskar det! Nu kommer mina lediga timmar och lediga dagar gå till Sims. Jag är beroende igen!

Måndag

Helgen har bara sprungit iväg, varför ska lediga dagar gå så fort? Ihelgen har jag försökt gjort så lite som möjligt med ändå så mycket. Jag har legat på soffan, legat på soffan, legat i sängen. Men vi har även tagit en långpromenad och varit på 2 grillkvällar. Det är inte dåligt! Nu har jag 2 jobb dagar framför mig, sedan är jag ledig 2 dagar. Det känns bra! Nu ska jag göra mig iordning för att sedan gå till jobbet, Hej!

Godmorgon!

Klockan ringde halv 6 imorse. Jag vaknade till efter den hade ringt några gånger. Jag låg kvar i sängen och bara låg och lyssnade. "vafan är det som låter?!" tänkte jag. Det åskade. Det lät inte som det. Efter att ha kommit upp och ut i köket. Så började det spöregna! Vilket jävla skit väder det är! Idag jobbar jag 7-16 och sedan bara hem och ta det lugn. Så för mig spelar det ingen roll om det är solsken eller regn. Men allting blir så tråkigt. Kul för Fredrik och gå ut med Rocca sen! hihi. Nu ska jag käka frukost och sedan göra mig iordning. Ha det!

hundvakt

Fredrik och jag är hundvakt, det är Rocca som är här idag tills imorgon.
Fredrik kom nyss in efter en promenad med Rocca, och häller upp mat i hennes skål.
Jag hör honom sedan säga; "Ät!"
jag vet inte om hon förstår.

Onsdag

Nu ligger jag i soffan. Kom hem från Stockholm vid 2 idag. Har sån mensvärk och inga värktabletter hjälper. Bara gå fungerar. Medans jag var i Stockholm med mamma vart Fredrik riktigt sjuk. Han fick läggas in på sjukhus igår vid 6 och fick komma hem imorse. Och natten mellan Fredags-Lördags så blev våran bil repad. Det är typ 25 bilar till som blev. Jag skulle vilja döda dom! Det går riktigt bra för oss.

Nu vet ni hur mitt liv ser ut just nu, skriver mer imorgon när jag är på bättre humör!

Tisdag

Nu är jag redo för att hoppa på tåget som tar mig & mamma till stockholm. Vi ska bo på hotell, gå på skansen och bara umgås! Jag kommer hem imorgon, ha det gött!

Hemmafru?





Nu på förmiddagen har jag bakat bröd och nu är jag klar med städningen också.
Duktigt Simone!

Envis.



Jag har nog den envisaste pojken i hela världen. 39 graders feber, kallsvettas, ont i huvet och likblek och åker ändå till jobbet. Han är ju hopplös! Jag får pyssla om honom ikväll.

Godmorgon!

Jag jobbade natt lördag-söndag. Och jag fick inte sova en enda minut. Det var en tuff natt! När jag kom hem så la jag mig och sov direkt och sov fram till 12. Då käkade Fredrik & jag frukost och sedan la vi oss i soffan och kollade på O.C. Sedan var det bara att klä på sig igen och dra och jobba 17-07. Men inatt fick jag sova, skönt! Nu har jag käkat lite frukost och kollat på O.C. Vilket skit väder det är ute idag! Men det gör ingenting. Då behöver jag inte få dåligt samvete för att vara inne hela dagen. Idag ska jag baka bröd och städa hela lägenheten. Kanske tvätta också om det finns någon tvätttid! Låter inte jätte skoj, men för mig känns det helt okej. Nu baka bröd!

Göta kanal

Förlåt för dålig uppdatering. Men igår när jag hade slutat jobba på morgonen gick jag hem och la mig på soffan och bara slappade. Vid 1 kom Annika och hämtade oss. Och vi åkte till Norsholm och paddlade kanot. Riktigt skoj! Sedan åt vi på resturang. Vid 12 var vi hemma och jag somnade direkt. Var så himla trött efter natten. Vaknade kl 10 idag och då blev det frukost och sedan film i soffan tillsammans med Fredrik. Nu har han åkt på 50-års fest. Och jag ska jobba 17-07. Suger! Tur att det är min näst sista natt. Nu ska jag kolla på O.C!


Finns mer bilder på Facebook!

hjärtat



Du får mig att skratta, du får mig att leva.

Torsdag

Idag är jag en duktig Simone. Jag har gjort en att-göra-lista. Och idag gjorde jag klart den! Jag har sökt 6 jobb idag. Woho! På måndag ska jag söka 3 till som jag har hittat. Nu ska jag ta och äta lite och sedan packa väskan för nattjobb! 16-07 idag, ikväll, inatt. Hoppas jag får sova inatt, annars får jag sitta uppe hela natten och kolla på O.C. Det funkar det med. Nu måste jag röra på mig. Hej!

The O.C



Nu har jag börjat kolla på The O.C igen. En riktigt bra serie!

Onsdag


Dagens Simone.

Igår var jag en trött Simone. Jag var helt död i soffan klockan 8. Somnade vid 10 och sov fram tills halv 8, då alarmet ringde. Nu har jag ätit frukost, diskat och klätt på mig. Jag har ingen fin frisyr idag. Typ morgonfrilla. Idag är det fint väder, Och jag och brudarna ska ligga vid djulö och steka! Nu blir jag hämtad, hej!

Tisdag






Dagens Simone!

Nu kommer mamma och hämtar mig. Vi ska till henne och fika och ha det mysigt i solen!

Godmorgon?

Klockan är över tolv och jag ligger fortfarande i sängen. Jobbade natt inatt, och jag fick bara sova 2 och en halv timme. Inte jätte kul! Ingen verkade vara trött och ville sova, så vid halv 3 inatt var det full rulle på jobbet. Slutade 7 då var jag hur hungrig som helst. Käkade en stadig frukost sedan la jag mig i sängen för att kolla på film. Jag såg nog 10 min sedan somnade jag. Skönt! Vaknade kl halv 10 av att Fredrik kommer hem och ska äta frukost och slänger sig på mig. Ger mig en stor kram och pussar på mig och säger "Du får aldrig jobba natt igen, vet du hur tråkigt det är att sova själv?" Jag pussar honom tillbaka, tror jag? Och mumlar lite och somnar om. Samma sak när han ska åka tillbaka till jobbet. Han slänger sig på mig igen och pussar på mig och säger "Jag vill inte åka och jobba igen!" Jag ville inte heller gå och jobba klockan 9 igår kväll och speciellt inte när jag fick sitta uppe typ hela natten. Somnade om sedan när han hade gått. Men vid 11 så vibrerade min mobil som tusan. Och jag svarade, jobb. Jag tackade nej, jag har absolut ingen lust att jobba mer idag. Nu ska jag ta mig upp, duscha och sedan kolla på en film. Idag är det en slapp dag på högnivå!

nattjobb.

Efter att jag hade ätit lunch ihop med Emeli så skildes vi kl halv 4 och då hämtade Fredrik mig. Sedan åkte vi ut till Marmorbyn. Och nu kom vi hem. Fredrik står och lagar mat, spagetti och köttfärssås. Mums! Klockan 21 börjar jag jobba. Jippi! Jag gör vågen. Jag ska ta med mig The O.C om det är så att jag får vara vaken hela natten. Nu ska jag byta om och ta det lungt dom sista timmarna innan jobb! Hej

Måndag


Dagens outfit.

Om en liten stund ska jag gå och möta Emeli för att ta en lunch ihop med henne i stadsparken. Mysigt!

Söndag



Ikväll har det stått potatisgratäng och kyckling på menyn, Mums! Sedan blev det ett kvällsdopp ihop med Fredrik, Anton, Stefan och Lisa. Mycket trevligt! När vi kom hem blev det soffan och filmen Svinlängorna. En riktigt bra film. Den var sorlig, sann och tung. Det gjorde ont i hjärtat på mig flera gånger.

Nu har jag krypit ner i sängen och nu ska jag ta och sova. Godnatt

Godmorgon Söndag!

En ny dag och nya utmaningar. Dagen gick så fort igår, riktigt skönt! När jag hade slutat halv 10 på kvällen så la Fredrik och jag oss i soffan och kolla på en skräck film innan jag landade senare i sängen. Klockan ringde 6 imorse och nu har jag ätit frukost och fixat mig. Så nu är jag redo för en ny arbetsdag. Idag ska jag jobba 7-17. Sedan får jag gå hem. Usch, vad jag längtar! Nu ska jag göra det sista innan jag ska gå till jobbet!

Godmorgon!

Jag är så sjukt trött just nu. Helst av allt skulle jag bara vilja lägga mig brevid Fredrik och somna om. Men det går ju inte. Men på måndag får jag sovmorgon, jippi! Jag längtar. Idag blir det ett långpass. 13½ timme väntar på mig! Nu ska jag packa väskan och sedan gå. Ha en bra dag!

23:30

Nu ligger jag i sängen. Efter att jag hade slutat jobbet så pratade jag med syster och avslutade samtalet nyss. Nu ska jag kolla på Tre Kroner en stund innan jag somnar. Imorgon ringer alarmet klockan halv 6, det känns sådär. Godnatt

jobb

Nu börjar mina jobbdagar. Det suger! Men man måste jobba för att överleva. Nu ska jag packa väskan och gå! Ha en bra Fredag alla!

Fredag; 15-21:30
Lördag; 07-21:30
Söndag; 07-17

Fredag



Vaknade klockan 8 imorse och gick ut på en promenad. Och när jag kom hem så blev det en skön dusch och nu har jag ätit frukost. Nu ska jag vika tvätt!

19:28




Målade naglarna nyss!

Fredrik har inte slutat jobbat än och han kommer inte bli klar förns vid 9 ikväll. Så idag blev det ingen cykling till Marmorbyn. Det får bli på Söndag istället. Jag kommer inte bli klar med tvätten förns kl 9 ikväll. Känner inte för att ta någon promenad ikväll. Så det får bli imorgon bitti istället. När det inte är lika varmt. Nu ska jag kolla på film!

16:53

Blev inte som jag hade tänkt mig. Efter Fredrik och jag hade ätit lunch så åkte jag och hämtade Lina. Sedan låg hon och jag med Emeli och Kristin nere vid djulö och stekte! Så nu har jag fått mycket färg på ryggen, mums! Satte på maskin nummer 2 med tvätt och jag har nog minst 3 maskiner till. Så jag vet ju vad jag göra ikväll igalla fall. Nu ska jag töma diskmaskinen och sedan fixa i vardagsrummet. Hej!

Torsdag

Idag är det mycket och göra. Började dagen med att söka jobb. Så nu är det klart! Klockan 12 kommer Fredrik hem och ska äta lunch med mig. Så det ska jag snart sätta igång och göra. Sedan klockan 13 ska jag börja tvätta. Vi har minst 6 maskiner tvätt. Medans alla maskiner tvättas. Ska jag städa lägenheten och sedan gå och posta ett paket. Ikväll ska Fredrik ut till Marmorbyn. Och jag ska cykla dit. Det kommer bli ett bra träningspass! Så jag ska även leta fram massa bra musik som ska dunkas i öronen när jag cyklar dit! Nu måste jag börja med maten!

Norrköping







Igår efter Fredrik hade slutat jobbet så tog vi bilen till Norrköping. Detta och 2 par leggings fick jag med mig hem. Nice!

jag är nöjd!







Efter en sväng på stan med Lina & Fia så blev jag 2 bh;ar rikare och smink. Kanon bra!

Onsdag


Dagens outfit!

Nu ska jag ta på mig skorna och möta Fia nere vid stan!

Godmorgon!



Nu sitter jag och äter frukost. Idag blev det drickyoghurt, té, juice och en macka. Jag har så ont i halsen, så jag hoppas té hjälper!

22:36

Nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon har jag mycket på schemat! Det kommer bli en toppen dag, det vet jag. Godnatt

H&M




Klänning 99:-


Pyjamas byxor 79:-

Idag fick jag hem ett paket från HM som jag beställde förra veckan med 4 rea varor. Det är en klänning till och en topp. Men dom är jag lite osäkra på. Ska prova dom imorgon igen och se. Men jag älskar mina nya pyjamas byxor!

Marmorbyn




Fredrik & Tilda

Efter ett bad så åkte jag och hämtade Fredrik på jobbet. Sedan åkte vi ut till Marmorbyn där Fredrik fortsatte att jobba. Duktig kille! Sedan blev det hämt pizza och nu kom vi nyss hem.
Nu blir det té och mys i soffan med värme ljus!

Tisdag


Min lunch idag bestog av 2 baguetter och räkor. Riktigt gott!

Slutade kl 12 idag, åkte och storhandla och nu ska jag ut på powerwalk sedan blir det ett bad!

Måndag


Bankeböte!

Igår kom vi hem från Valdemarsvik men jag orkade inte uppdatera er. Fredrik och jag la oss i soffan istället och kollade på 2 filmer och bara slappade. Idag är det inte jätte fint väder ute, det ser ut som det ska börja regna när som helst. Idag ska jag packa upp väskorna, boka tvätttid, fixa matlådor och glo på film. Sedan ska jag iväg och jobba 14:30-21. En skönt och lugn dag helt enkelt!

Mot havet.

Nu är mat och kläder packade. Snart kommer Fredrik hem från jobbet. Då bär det av till Bankeböte över helgen. Det ska bli skönt och komma bort några dagar! Hoppas på fint väder bara. Ha en bra helg alla.

Godmorgon!

Klockan är över 12 och jag har inte klivit upp från sängen än. Det känns att jag är ledig! Nu ska jag faktiskt gå upp och ta en dusch, och sedan gå ner på stan och försöka hitta en bh. Idag känner jag att jag har tålamod till det. För det måste man ha om man ska hitta någon som sitter bra! Nu måste jag röra på mig!

RSS 2.0