söndag

Fyfan, den här dagen har varit längsta dagen på hela året tror jag. Den tar aldrig slut? Fredrik vaknade kl 9 och väckte mig. Då upptäckte vi att klockan bara var 8. Då vart det sultans och sedan Willys. Jag var på Willys halv 10 imorse. Det var jag och några pensionärer. Hmm? Har jag blivit morgonpigg? Men det var riktigt skönt, det var ingen kö till kassan! Vi har även hunnit diska och städa upp lite här hemma. Och sedan har vi kollat på hur många avsnitt som helst av Family Guy. Vi gillar det! Sedan vart det en fika hos mamma och sedan hem och se mer Family Guy. Nu ska jag kila till jobbet, hoppas dom 4 timmarna går fort. Sen blir det hem och lägga sig i sängen och kolla på Ensam mamma söker. Puss!

lördag

Nu tar jag & Fredrik bilen och åker till Annika. Där vi ska spendera kvällen med god mat, sällskapsspel och bus med Rocka. Gillar!





2010-10-30

Nu snart kommer Mamma och hämtar upp mig. Vi ska åka på julmarknad i Julita!
Hur mysigt som helst!

Hon som är i Norge!

Nu pratar jag på skype med min syster!


torsdag

Nu ligger jag hemma i sängen och dricker fanta! Kom nyss hem, har varit med mamma i Vingåker hela dagen. Så ikväll blir det en bra film och god mat tillsammans med Fredrik. Det är efterlängtat! Men nu blir det en dusch och sen diska. puss!

mums!

Nu har jag packat lite, ska nämligen vid halv 5 åka till mamma där jag ska spendera kvällen och natten. Vi ska äta god mat, kolla på bonde, äta snaks och använda ansiktsmask. Vi ska ha en riktigt mysig tjej kväll!



men först ska Fredrik komma hem, för jag har en överrasking till honom! hihi

mat


potatis, morötter & champinoner i ugn, kyckling och bèa.
det blev min lunch.

Nya Simone.

igår klippte jag mig, och så här blev det!







Och jag höll schemat igår, tummen upp för mig!
Det blev hur fint som helst här hemma.

Min dag imorgon,

- Klockan ringer 07:30, äta frukost.
- Storstäda hela lägenheten.
- 09:30 klippa mig.
- Gå en promenad.
- Färga håret, dammsuga & skura golv.
- 15:00-18:00 tvätta!
- Vid 18:00 åka och kolla bil!
- Hem laga mat.
- 20:00 ligga död i soffan!

Undra om det kommer hålla?
jag kommer göra allt för att det ska hålla!

vafan, gör jag uppe så här sent? Godnatt!

söndag

Klockan är 12. Jag och Fredrik har hunnit gjort massor! Vi vaknade kl 9, käkade frukost. Och sen tog bilen till Willys, där vi storhandlade. Hem och packa upp varorna. Och sen har vi hunnit laga några matlådor. Och diskat vårat lilla berg med disk. Och nu kom jag ut från duschen. Jag känner mig nöjd över mig själv! Nu ska jag stoppa något i magen. I fredags så missade jag och äta. Och min mage vart sur på mig direkt. Så jag har magkatarr. Inte kul! Sen ska jag ligga i soffan fram till 2, då jag börjar jobbet! ha en bra söndag!

2010-10-24

2 Månader kvar till julafton, fan vad härligt!


Våran julgran förra året!

fredag

Nu ligger jag i soffan med tända ljus och en sjukt bra film igång. Det vart ingen fest för mig, det vart en sjukt skön hemma kväll med mig själv istället. Jag ska snart förflytta mig in till sängen. Och där filmer försätter! Är riktigt trött just nu. Ska möta Fredrik vid nattbussen, men så blir det nog inte. Nu fortsätter min kväll, godnatt!

torsdag

Nu har jag städat köket. Diskat, rensat i skåp och skurat kaklet. Så nu är det fint! Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag ner på stan och äta lunch med mamma kl 12. :) sen hem göra matlåder och sen jobbet! Ha en bra dag!

22:44

Nu ligger jag i min säng hemma hos pappa i Norrköping. Imorgon åker jag hem, jag har fullt schema hela dagen imorgon. Ska bli skönt och få sova i sin säng imorgon! jag längtar efter den och Fredriks nattpussar. Nu ska jag sova, godnatt!

Rocka







Min lilla tjej, har blivit en stortjej!
världens finaste.

min vecka

Måndag; Åka till Norrköping. Umgås med syster!
Tisdag; I Norrköping. Söka jobb och gå på stan.
Onsdag; Åka hem till Katrineholm. Åka med svärmor & kolla valp.
Sen hem till mamma på kvällen.
Torsdag; jobba 15-22.
Fredag; jobba 13-21.
Lördag; jobba 14-21.
Söndag; jobba 14-21.

Nu sitter jag i Norrköping. Jag och syster ska snart åka till Ingelsta! tjoho

faaaaaaaaan

Imorgon ska jag köpa en trisslott och vinna 100 000kr.
och min pojkvän bara skrattar åt mig, jag måste vinna!

I ett nötskal.

Vaknade klockan 7 imorse av att min underbara pojkvän står och slår en strumpa i ansiktet på mig och säger " brödet är mögligt!" Jaha? "Och? vad ska jag göra åt saken?" Han fortsätter att slå mig med strumpan och säger " bara så du vet, så du inte äter den!" För det första ser nog jag också att brödet är mögligt när jag ska äta frukost. Och för det andra, ska han inte slänga brödet? Nejdå, det ligger där på sin vanliga plats och är mögligt! Är det bara min pojkvän som går såna hära osmarta saker? Det är likadant när mjölken är slut eller något annat, då ställer han in den där lilla skvätten i botten eller ställer den på bänken. Jag tror fan att han inte vet vad en soptunna är?

Loka Brunn Spa



























Buffén var super god!
Vi hade en bubbelpool och en pool för oss själva, vart va alla?
Och behandlingen var suverän!
jag älskar mamma & syster.
Tack mamma för allt.

älskart

Nu drar jag och jobbar 07-12 + 16-20:30.
pussssss!

Godmorgon!

Mamma har haft en överraskning till mig och sandra. Och vi har bara fått reda på småledtrådar. Men igår fick vi reda på vad det är vi ska göra idag. Vi ska åka på spa!
Så jävla underbart.





Vi ska äta buffé och bara ha det bra! Klockan halv 3 får jag min behandling. Då kan ni ju tänka på mig! ;) En mor och döttrar dag. fytusan, vad härligt!
Jag tar med min camrean, kommer hem ikväll! ha en bra dag.

syskondag.

Nu sitter jag och väntar på storasyster. Vi ska åka till Vingåker hem till min svärmor och fota rocka. Det ska bli skoj! Desutom är Sandra hundrädd, så vi får se hur det går! puss


rocka

frukost



mums

baconbullar

Nu har jag precis blivit klar med mina baconbullar.





Som lunch eller mellanmål, fett goda!

måndag

Klockan 7 imorse hade vi tvätttid, så det var bara att gå upp. Idag ska jag tvätta klart, dammsuga, handla, diska och sedan gå ner på stan en sväng. Sen vid 4 kommer pappa hit och hälsar på. Sen blir det en lugn hemma kväll i soffan framför tvn. Så ser min dag ut!

jobbbbbbba


Min nya tröja! jag älskar den.

Nu ska jag dra till jobbet, nu blir det att jobba 13-22!
puss

jag är nöjd.

I onsdags åkte jag & syrran till Norrköping. Vi shoppade, åt på resutang och fika. Det var super mysigt!







+ 2 leggings och 3 parörhängen!

IKEA I TISDAGS!




söt syster.



Jag hittade lite saker och det blev en förvandling hemma!

före


efter


före




efter




jag gillar´t!

tisdag

Nu är jag hemma. Är helt slut! Har as ont i huvet och världens mensvärk. Vart 1000 kr fattigare efter att ha varit på Ikea. Det går inte att gå in där utan att inte köpa något! Nu ska jag och Fredrik krypa ner under täcket och kolla på lite sällskap som vi missade igår. puss!

igår






yeah!

Ihelgen har det stått flytt & jobb på mitt schema!




det är min syster som har tagit dessa sjukt snygga bilder på mig & mamma.

Nu har min mamma blivit Katrineholmsbo och det känns bra! Har mycket närmare till mamma, det är ett stort plus! Eftersom vi har så kul ihop. Och vi kan umgås mer. Ett minus är att jag har förlorat en extra pappa som jag har levt ihop med i 10 år. Det känns det gör det. Men jag tror och hoppas att jag inte kommer tappa kontakten med varken han eller hans barn. Som har alltid varit endel av mig. Dom har alltid varit mina syskon, och det kommer dom alltid vara. Dom kommer ha en speciell plats i mitt hjärta. Och jag hoppas dom vet det!

Imorgon blir det upp tidigt. Ska nämligen skjussa mamma till Vingåker sen åka till Baggetorp och byta bil med Fredriks farmor & farfar. Dom är verkligen bäst som lånar ut sin bil till mig! Sen till stan och bogsera Sandras bil som gick sönder igår när jag var påväg hem till Baggetorp. Sen lasta på kärran och sen åka till Vingåker och hämta mamma sen till Örebro. Till IKEA! whiii!

justfan, jag är ledig i 3 dagar! jag är så glad

hemma

Nu ligger jag i min soffa. Fyfan, vad jag har saknat den. Har inte varit hemma sen i fredags. Så ikväll blir det hemgjord pizza och film med pojkvännen. Och sen sova i min säng!
jag har längtat.

jag är så sjukt sugen!







vad säger ni?

vilken toppen dag det kommer bli!

Om en liten stund kommer min syster som jag inte har sett sen studenten ungefär. Jag har saknat henne sjukt mycket! Vi ska äta frukost och sen åkte till mamma och hjälpa henne och flytta. Hon ska nämligen flytta in till stan till en lägenhet. Den är riktigt fin! Så det ska bli så kul och hjälpa henne. Jag älskar att hålla på och plocka och fixa iordning. Jag själv skulle nog kunna flytta hundra gånger om. Sen ska vi käka ute! Plus att jag är ledigt idag, det betyder att jag ska sova tillsammans med mamma & sandra! :) jag är glad.

RSS 2.0