Tacka vet jag babybjörn!

När pappi fortfarande är iväg och jobbar och en förkyld Elsa ska va nära en hela tiden. Så får babybjörn va våran räddning så julpynt och städning bli av! 




Godmorgon Lördag!

Pappa Fredrik åkte iväg igår kväll kl 8 för att jobba natt. Elsa var på toppen humör och hade många saker för sig. Vid halv 10 gjorde vi oss i ordning och rörde oss in till sängen. Elsa tog över Fredrik plats inatt, super mysigt! Och vid 10 somnade hon och jag snabbt där efter. Elsa vaknade bara 1 gång inatt och ville ha mat, så skönt! Dock tyckte hon att det var uppstigning redan kl halv 6. Men det blir godkänt efter natten. Jag vet inte sist jag sov så bra och kände mig så här utvilad som jag gör idag! Nu blir det frukost och soffmys, idag passade det inte med morgon mys i sängen tyckte Elsa! Tänk att en sån liten människa kan ha så mycket vilja! 







18 November 2005, 8 år idag! ♥

 
 
 
 
 

Chassiskydd = All black.

 
Innan
 
 
Efter.
 
För några veckor sedan beställde jag chassiskydd till barnvagnen och idag hittade dom hem till oss. Inte bara att dom gör nytta, vagnen blev ju snyggare också!

15 November, bf dagen!

Idag är dagen då Elsas var beräknad att födas. Idag är dagen vi har längtat efter enda sedan vi fick reda på att hon växte i magen. Men idag blir hon 10 veckor och 4 dagar gammal. Helt galet!  Inte trodde jag att den 29 Augusti när vi åkte in till förlossningen att jag skulle föda barn 3 dagar senare. Igår blev Elsa utskriven från avdelningen och jag börjar gå på min mammaledighet. Jag kommer aldrig glömma dagarna på förlossningen och på neoavdelningen! ♥
 
Här är jag, 13 dagar innan Elsa titta ut. Alldeles för mycket fostervatten och en knöl på moderkakan visades sig, undra på att magen var gigantisk!
 
Jag 3 dagar innan Elsa tittade ut inne på förlossningen, ctg och dropp.
 
 
Elsas hand och Fredriks finger. Hon har nyss kommit ut och dom har nyss kopplat på alla apparater på henne och ska snart läggas in i en transport kuvös och åka till avdelningen.
 
Nyss kommit tillbaka till förlossningsrummet efter att ha åkt med Elsa till avdelningen och sett när hon las in i kuvösen. Efterlängtad "mat" efter inte ha fått ätit på över 24 timmar. Världens bästa sambo på bilden! ♥
 
Elsa 16 timmar gammal. ♥ 1354g kärlek!
 
Elsa 10 veckor gammal. ♥ 3374g kärlek!

Fredagsmys.

Ikväll provade vi ett super gott recept med pasta och annat gott. Filmen är fixad och ljusen är tända! 




Godmorgon ♥

Elsa tyckte inte att vi behövde sovmorgon idag. Men att vakna halv 8 är helt klart godkänt! 




Just nu sitter jag i soffan och har en sovande Elsa liggande på mig. Bara från igår kväll så har hon kommit på att hon inte vill ligga själv i soffan eller sängen, nej hon vill klänga! Som tur är så provade vi bärselen i helgen och hon satt bra i den. Så om det forsätter såhär så kommer nog bärselen och jag bli bästa vänner! Nu väntar vi på att pappi ska komma hem så hon får klänga på honom lite så jag får ta ett efterlängtat bad! 


En bild från i Torsdags kväll då vi åkte in till sjukhuset för att dom skulle ta prover på Elsa då hon har spytt massor sen hon fick blod. Mitt stora och lilla hjärta!

Till Salu.

När vi bodde på sjukhuset med Elsa så dök det upp en bostadsrätt som både Fredrik och jag blev sugna på. Men visningen var när vi var på sjukhuset och vi ville inte be personalen om barnvakt till Elsa för att vi skulle gå på en visining. Väl hemma var den fortfarande kvar på hemnet och ingen budgivning hade dragit igång som vi trodde. Så vi ringde och bokade tid för visning och båda gillade den! I Onsdags ringde mäklaren och sa att vi fick köpa den. Och i Torsdags så kom mäklaren och vi skrev kontrakt och hon kollade in våran lägenhet och i Fredags var fotografen här och fotade våran lägenhet och las ut på hemnet senare på kvällen. Så nu hoppas vi att våran blir såld så vi kan köpa den andra lägenheten. Vi ser verkligen fram emot detta!
 
 
 
 
Bilder på våran lägenhet, vårat mästerverk!
 
http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2rum-oster-katrineholms-kommun-fortunagatan-3-c-5878995
 

Farsdag ♥

Idag har vi varit och firat Fredriks första farsdag på duveholmsherrgård med brunch och dessert. Super gott och trevligt! 






Här händer det grejer...hihi!




Våran duktiga tjej! ♥

Dagarna här hemma bara springer förbi. Att skriva här är inte prio ett. I Måndags så åkte vi till sjukhuset för att väga, mäta, ta prover och sedan skulle Elsa göra en ögonundersökning. Hon går upp i vikt fint, hon vägde 3086g och var 50 cm lång. Ögonundersökningen gick bra även denna gång och allt såg bra men proverna var inte lika bra. Elsa fick en blodtransfusion och vi fick stanna på sjukhuset i över 12 timmar. Vi fick sova kvar men vi valde att åka hem på natten då Fredrik skulle jobba sin första dag efter att ha varit borta i över 9 veckor från jobbet. Man märkte skillnad på Elsa direkt när hon fick blod. Så här aktiv har hon aldrig varit förut! 
 
 

Min ögonsten ♥




RSS 2.0