mys

Efter ha skölt ur hårfärgen ur håret. Så tog jag ett bad med hårinpackning och bok läsning. Hur skönt som helst!





En måndag kväll.

Nu sitter jag med hårfärg i huvet. Hyrde en film innan jag åkte hem från klippningen. Den var riktigt bra! Har suttit och myst ensam i soffan med färsk ananars. Ikväll skulle vara en Fredrik & Simone kväll. Jag jobbade så mycket förra veckan. Så jag och Fredrik har inte träffats så mycket. Mest sagt godnatt ihop. Så ikväll skulle vi umgås på riktigt! Sedan ringde Fredrik från jobbet och sa att han skulle jobba kväll. Så han kommer inte hem förns 11 ikväll. Så jag har haft en ensam kväll här hemma med mig själv. Och det har varit riktigt skönt! Men vi får se om vi hittar någon annan ledig kväll i veckan. Imorgon blir det en heldag med mina tjejer, det ska bli riktigt härligt!


färsk ananas!

Måndag

Idag har jag ringt massa viktiga samtal, stått i telefonkö och fixat i köket. Vet inte om det var den roligaste lediga dagen. Men det har gått. Snart ska jag iväg och klippa mig. Det ska bli riktigt skönt. Så ikväll ska jag färga håret. Så nu är jag snart fräsch igen! Här kommer några bilder från det jag har gjort idag.

Innan;




Efter;




Jag är riktigt nöjd! Nu är det bara några saker som ska upp på väggarna. Sedan är köket färdigt!

fredag

Här sitter jag i vårat kök och softar. Ikväll är Fredrik ute och lever loppan. Och jag sitter här hemma och försöka hitta orken till att jobba imorgon. Chefen ringde idag. Jag hade tagit bort min tid på söndag, så att jag skulle få vara ledig på dagen. Men när hon ringer och frågar. Så kan jag inte säga nej, jag kan inte säga nej när någon ringer och frågar. Det suger! Så imorgon ska jag jobba 7-21 och på söndag 7-22. Jag kommer vara död på måndag! Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film innan jag somnar. Ha en bra helg!

Iphone 3



jag har blivit med bebis, en Iphone 3. Jag bara älskar den!

Onsdag

Vaknade imorse kl 8 helt klar vaken. Jag som hade tänkt sova till 10. Hmm? Slängde in en maskin tvätt och gjorde iordning mig. Mitt hår är inte roligt nu. Jag tror jag ska boka klipptid nästa vecka och göra något åt det. Det är så långt. Enligt mig är det långt! Men det går liksom inte göra något åt det längre. Det suger! Sedan gick jag ner på stan och kollade runt med Matilda. Jag hittade 2 saker jag köpte!


En ny klocka, jag älskar ju klockor! 1500:- , rea 500:-


En vit tunika. Ni ska få se den på någon gång! 249:-

Nu ska jag städa upp lite här hemma innan jag ska gå till jobbet!

hejdå mitt liv, min fritid och min träning.

Så länge fick jag ha ledig tid. Ikväll ska jag jobba. Och har även tagit på mig mer jobb denna vecka. Ska ta bort min tillgänglighet på fredag. För då måste jag vara ledig. Jag har sakt upp min träning, min fritid och mitt privatliv denna vecka. Det blir jobb att satsa på istället. Jag kommer inte se Fredrik förns nästa måndag. För jag jobba kväll varje dag och på fredag när jag är ledig. Då åker han till Marmorbyn och ska spendera helgen där. Men vi har ju haft 4 dagar tillsammans och umgås. Det får jag leva på. Men det är inte det värsta av allt. Jag vill tillbringa några timmar tillsammans med mina vänner. Men det kan jag glömma denna vecka. Här kommer mitt nya schema;

Måndag; jobba 11-15 & 16-22
Tisdag; jobba 07-13 & 16-22
Onsdag; tvätta 07-13 & jobba 16-21
Torsdag; jobba 14-22
Fredag; ledig.
Lördag; jobba 07-12 & 12-21
Söndag; jobba 17-22

Efter den här veckan kommer jag vara helt slut.
Nu ska jag packa om jobb väskan och fixa det sista innan jag ska gå till nästa jobb!
Ha det så bra, vet inte när jag orkar skriva nästa gång!

Godmorgon!

Vaknade kl 7 helt klar vaken och kunde inte somna om. Satte på datorn och kollade på bigbrother från igår. Jag vet inte om jag gillar det. Det får tiden avgöra. Just nu längtar jag inte jätte mycket efter nästa avsnitt. Men vi får se. Det kanske ändrar sig. Fick även ett sms imorse. Ska jobba 16-21 på onsdag. Så jag får skippa att åka till svärmor. Skönt med lite jobb. Ska jobba 6 dagar den här veckan och utav dom dagarna så är lördagen en heldag med jobb. Men det är härligt. För en liten stund sen så gav jag mig på att försöka montera ihop sänghyllan. Det gick bra! Men när Fredrik kommer hem ska vi göra resten. Och sätta upp saker på väggarna. Skönt och få allt klart! Nu ska jag göra iordning mig för 4 timmars jobb. Skönt med kort pass så här början av veckan. Ha en bra dag!

Sälen

I torsdags åkte jag och Fredrik till sälen. Och här kommer några bilder!

På Fredagen så åkte vi skidor. Sol och -9 grader. Perfekt skid väder!






På lördagen när vi vaknade var det -22 grader. Så jävla kallt!
Så vi åkte ner till Sälen byn och gick i affärer och på vägen hem så stannade vi och köpte med oss lite smått och gott. När vi kom hem satte vi oss på balkongen och solade och hade det gött!










Halv 8 på kvällen hade vi bokat bord på en resturang som heter Lammet & grisen. Det är Sälens finaste resturang! Vi tog buffé, som bestog av fläskfilé, lammfilé och oxfilé och massa olika tillbehör. Det var hur gott som helst! Vi satt och åt i 2 timmar och bara myste! Men det kostade, och det var det värt!


Igår gick vi upp tidigt och åkte hem. Borta bra, men hemma bäst! Vi hade en kanon bra helg. Jag är nöjd!

Simones Vecka!

Måndag; Jobba 11-15, hem och skruva ihop möbler och skruva upp saker.
Tisdag; 11:30 träna, jobba 16-22.
Onsdag; tvätta 07-13, åka till svärmor.
Torsdag; jobba 14-22.
Fredag; softa!
Lördag; jobba 07-12 hemtjänst, jobba 12-21 sundsgatan.
Söndag; jobba 17-22.

Det här kommer bli en kanon bra vecka, det känner jag på mig!

söndag

Hejsan!
Åkte till Sälen i Torsdag och kom hem nu. Har haft super bra dagar tillsammans med Fredrik. När vi åkte igen Örebro så svängde vi in till IKEA och köpte lite smått och gott. Och sedan fick vi våran beskrivning på sänghyllan. Så nu ska jag åka till Willys och handla det som saknas och sedan hem och skruva ihop den. Vi får se hur det går. Ikväll eller imorgon kommer bilder från resan. Hej

jobb


Så här ser jag ut idag, min favvo tröja är på!

Matlådan är packad. Ipoden är laddad. Och jag ska nu ta på mig varma kläder och sedan gå till jobbet. Undra hur lång tid det tar. Det ska jag ta reda på nu! Ha det gött!

Torsk med chillisås och potatis.







Efter att ha tvättat i några timmar. Så blev det till att laga mat. Det blev torsk i chillisås och potatis. Hur gott som helst!

Godmorgon!

Imorse ringde alarmet kl 6. Och det var bara att gå upp. Jag var snäll och gjorde iordning frukost åt min kära pojkvän. Som har så svårt att komma upp på morgonen. Nu är maskin 2 med tvätt igång. Och sedan är det bara 2 kvar. Sedan har jag några till saker och fixa innan jag ska gå till jobbet. Det kommer ta 1 timme och gå till jobbet. Skönt och ta en promenad! Sedan kommer Fredrik och hämtar mig ikväll. Nu ska jag fixa lite och sedan hoppa i duschen. Gött!



Ikväll slutade jag kl halv 9. Då gick jag och köpte varsin semla till Fredrik och mig. Jag tyckte vi förtjänade det! Så vi satt där i köket och åt varsin semla och drack vanilj tée och pratade. Hur mysigt som helst! Nu sover Fredrik och det ska jag också ta och göra. Ska upp 6 imorgon och tvätta. Godnatt!

tisdag

Nu har jag fixat iordning 3 matlådor med fläskfilé som blev över i söndags, med ris och kantarellsås. Riktigt gott! Jag ska ta med mig 1 till jobbet idag.


kantareller som jag har plockat. duktig jag är!

Ikväll ska jag jobba 16-20:30 och imorgon 15-21:30. Jag hade längtat efter en ledig dag. Men det kunde jag glömma! På torsdag är jag ledig igalla fall och sedan 4 dagar framåt. Så på torsdag blir det att packa bilen och säga hejdå till Katte tillsammans med Fredrik. Riktigt skönt och mysigt det ska bli! Nu ska jag fixa det sista och sedan sätta mig i soffan innan jag ska ut i snön! Ha en bra dag!

Godmorgon!

Min klocka ringde 9 imorse. Skönt och få sova några timmar till! Jag drömde så sjukt konstig dröm inatt. Så det var skönt att vakna upp ur dom. Fast det känns fortfarande sådär konstigt fortfarande. Som om drömmen har hänt på riktigt. Usch! Nu har jag ringt lite samtal till försäkringsbolag och lite sånt. Viktiga samtal om man säger så. Så nu ska jag fixa lite här i köket och sedan sätta mig i soffan och läsa ut min bok. För imorgon ska jag ner och lämna tillbaka den och låna en ny. Jag har kommit in i en bok period. Jag läsa alltid några sidor innan jag lägger mig och jag läser hellre än att titta på tv. Den perioden går nog över snart. Idag är det jobb som står på mitt schema. Ska jobba 13-21 på Sundsgatan idag. Skönt! Det är så nära och bra. Idag är det alla hjärtans dag, men det firar inte vi. För jag jobbar kväll och Fredrik med. Så vi får bara pussa på varandra när vi kommer hem. Men det är mysigt det med! Nu ska jag ta itur med köket. Ha en bra dag!

pusss

Jag är så trött! Började halv 9 imorse och slutade halv 4. Jag har ont i huvet och är helt slut i huvet och kroppen. Jag orkar liksom inte tänka. Ikväll blir det en lugn kväll. Den ska spenderas hemma i soffan med pyjamas och en bra film tillsammans med min lika trötta pojkvän. Vi ska äta god mat och bara umgås. Men innan vi lägger oss i soffan och stannar där hela kvällen. Ska vi ut och gå en promenad och köpa godis! jag gillar min lördag.

Ett bad.



Igår kväll när jag kom hem från jobbet tog jag ett varmt bad, hur skönt som helst!
Jag tände ljus och låg och läsa min bok, jag aldrig får nog av.

Min klädkammare!





jag älskar den!

Det ser ut som f** här hemma!







Nu sätter jag igång och plockar upp saker och städar!

torsdags morgon.

Nu ligger jag i soffan och har nyss ätit frukost. Igår åkte jag till gamla lägenheten vid 9 och var klar med städning kl 3. fyfan, vad jobbigt det var! Men nu är det gjort. När Fredrik kom hem så åkte vi till gamla förrådet och körde alla grejer till nya. Så idag ska jag lämna in nyckeln. Sedan ska jag åka till Annika och hälsa på. Hon hämtade nämligen hem en till rottis i tisdags. Så jag måste ju åka och hälsa på dom! Sedan ska jag jobba, 15-20:30. En skön tid! Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha det gött!

Godmorgon!

Förlåt att jag inte har uppdaterat bloggen på länge. Men jag har inte haft något internet och inte haft någon tid till att blogga. I söndags så körde vi alla möbler och massa kartonger hit. Vid halv 6 var vi klara och dom andra åkte hem och jag och Fredrik började plocka iordning något sådär. Sedan somnade vi vid halv 8. Vi var så trötta! I måndags jobbade jag 7-16 och sedan hem och pappa kom med en garderob. Och vi körde lite saker till. Igår så började mamma och jag städa lägenheten. Och sedan tömde vi lägenheten på allt. Och snart ska jag åka till lägenheten och städa det sista. Och ikväll när Fredrik kommer hem från jobbet. Så ska vi töma förrådet så vi kan lämna in nyckeln på torsdag. Nu måste jag klä på mig och sedan åka dit.









I söndags i nya lägenheten!

Godmorgon!

Dom ringde från jobbet imorse kl 7 och ville att jag skulle komma och jobba. Men idag bär det av till ikea. Min första sovmorgon på 6 dagar. Och nu kan jag inte somna om. Så nu ska jag klä på mig och sedan gå ner till sultans och köpa nybakt bröd och göra frukost på sängen åt Fredrik. Det tror jag han skulle uppskatta! Som sakt vi ska åka till ikea idag. Så kul! Och det roligaste är att Fredrik ska följa med. Han kommer vilja springa igenom och ta det vi ska ha. Medans jag vill gå lungt och sakta prova grejer och titta. Undra hur det här ska gå?

ändrade planer igen.

Jobba; 7-12
Jobba;14-21

Och sedan jobba 7-13 imorgon. Sedan blir det helg för min del och flytt!

onsdag

Jag tänkte att jag skulle uppdatera lite. Så här kommer ett litet inlägg. Idag hade jag jobbat 5 dagen i rad. Och hela kroppen skrek efter sängen när jag gick upp 6 imorse. Men jag visste att imorgon fick jag sovmorgon. Men nej! Planeringen blev ändrad. Imorgon ska jag upp och jobba 07-12 på hemtjänsten och sedan hem och fixa bredband, göra adressändring och ringa försäkrings bolaget. Och sedan iväg och jobba 14-16:30 på Sundsgatan. Sedan kommer Fredrik och hämtar mig. Då ska vi till marmorbyn och sedan köra kartonger till lägenheten. Jag kommer vara död imorgon. Så död som jag är idag. Gick och la mig i sängen kl halv 7 och kollade på tv program jag missat under veckan. Nu ska jag faktiskt lägga mig och sova. Jag vet att klockan inte är 8 än. Men jag är helt död! Och jag vill flytta nu. Tack och hej, stressade tjej!

RSS 2.0