Jag och soffan ikvälll.


Halv åtta hos mig, 19:30.


Robinson, 20:00.

Tisdag

Pju, vilken dag! Första dagen på hemtjänsten sedan den 13 juni. Men allt kändes som vanligt. När jag kom hem för 15 minuter sedan, så satte jag på en tvättmaskin och hoppade i mjukisbyxorna. Min sambo däremot tog på sig träningskläder och åkte iväg och tränade. På Torsdag så ska jag köpa gymkort. Då får jag också följa med. Men idag hade jag inte orkat igalla fall. Nu ska jag lägga mig och kolla på Änglagård och fundera på vad vi ska äta ikväll. Hej

Godnatt!

Efter att ha jobbat i 9 timmar. Städat. Lagat mat och duschat. Så la jag mig på soffan en stund. Jag var as trött! Nu ska jag borsta tänderna och förflytta mig in till sängen där jag ska sova för natten. För imorgon är det dags att jobba 7-16:30. Den här veckan skulle jag jobba 3 dagar och vara ledig 4. Nu ska jag jobba 6 och vara ledig 1. Hur gick det till? Nu är det slut på allt vilande. Nu ska Simone tjäna pengar!

3 veckor kvar.....



jag längtar!

Måndag


Köttgryta.

Idag har jag jobbat 7-16, skönt och ha en ledig kväll!
Idag står det köttgryta och potatis på menyn. Grytan står nu och puttrar på spisen och den ska göra det i 2 timmar. Nu ska jag rensa i skafferiet och ta ett bad medans den sköter sig!

Norrköping









Igår så tog jag ett tåg till Norrköping till Sandra. Där pappa hämtade oss och sedan åkte vi ut till båten och åkte med den typ 4,5 timme. Riktigt skönt! När vi kom i land och hem till Sandra så gjorde vi iordning mat och sedan spelade vi kort och kollade på film på kvällen.
Imorse vaknade vi tidigt och vi åkte ut till Hageby köpcenter. Där vi shoppade, jag fick bara med mig 1 påse hem. Stolt tjej! Men Sandra och jag tog tag i det här med glasögon. Sist jag köpte glasögon och använde dom var jag 13 år. Alltså 7 år sen. Så vi gjorde varsin synundersökning och min syn har försämrats. Så jag blev med glasögon på heltid. Det känns helt okej. Jag valde 2 par. Så om 10-14 arbetsdag blir jag med glasögon. Det var inte billigt, men jag måste ju kunna se!
Tog ett tåg hem vid halv 5 och när jag kom hem åt Fredrik och jag. Och sedan har vi bara legat i soffan och kollar på film. Nu står det mellan att ta ett bad eller sitta kvar här. Jag ska fundera på saken ett tag. Go kväll!

Godmorgon!

Idag är det Lördag och jag är ledig. Känns för jäkla skönt! Min väska är packad och jag är iordning gjord. Det är nämligen så att jag ska åka till Norrköping idag igen. Jippi! Nu ska jag göra det sista innan jag måste gå till tåget. Hej!

Fredag kväll.



Ikväll är det jag och mitt naturgodis i soffan framför skilda världar. Jag är nöjd!

Grattis Lina!





















Min kära vän Lina fyllde år i Måndags och idag fick hon min och Matildas present. Först åkte vi till Tropikariet och sedan åkte vi till Norrköping och shoppade och åt. Och sedan avslutade vi kvällen med bio, filmer Försvunnen. Vilken härlig dag!

Onsdag kväll.



Nu har jag krypit ner under en filt med mitt te och äppelbitar. Ska sitta här hela kvällen och titta på mina nya box med skilda världar som jag köpte idag. En riktigt bra avslut på kvällen!

Tisdag



Nu sitter jag här med min kopp te. Har jobbat 7-13 idag. Skönt och ha en ledig kväll! Så jag har bestämt mat till kvällen, korvstroganoff med ris. Mums! Nu ska jag fixa med lite papper som jag behöver ha med mig inför resan i september. Hej svejs!

3 rätters.


Pannacotta.

I fredags så bjöd jag Fredrik på 3 rättersmiddag. Riktigt gott!

Lördag

Jag suger på att blogga, jag vet. Den här veckan har det varit full fart varje dag. Nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska sätta på en Beck film. Imorgon står det 7-12 på jobb schemat. Gonatt!

Nu vet ni ju att jag lever igalla fall.

Måndag





Idag har det varit en riktigt bra dag! Tog sovmorgon till 10. Sedan tog jag en fika med Fia, Lina och Emelie på stan. Gick hem vid 3 och satte på en tvättmaskin. Städade lägenheten och bäddade rent i sängen. Vid 4 kom Fredrik hem. Och då åkte vi och storhandlade och sedan hem och gjorde iordning mat. Det blev tacos! Vi la oss på soffan sedan och kollade på en riktigt bra film. Och nu ska jag ta upp all tvätt från tvättstugan och sedan lägga mig i sängen och kolla på en Beck film. Go kväll!

Snålvatten och Jäkelskap



Denna film går nu på 4:an ikväll. Jag älskar den!

Katrinelunds sjökrog.









Igår efter att jag hade slutat jobbet så gick jag hem och gjorde mig iordning och sedan åka jag till fiskeboda där alla väntade på mig vid båten. Vi åkte wakebord och ring efter båten. Och efter några timmars lekande så åkte vi till Katrinelunds sjökrog. Ett jätte mysigt ställe! Vi hade bokat bord och skulle äta kräftfrossa. Hur gott som helst! Vi satt och åt i flera timmar och efter det så blev det tårta. Vid halv 12 satte vi oss i båten igen och åkte mot fiskeboda. Vid halv 2 kom vi hem och vi dök i sängen direkt. Idag är jag trött. Imorse ringde klockan 7, för jag ska nämligen jobba 8-16. Men det är bara att bita i det sura äpplet. Nu ska jag vakna till!

Fick besök imorse!







Trevligt, men han förstörde min sovmorgon!

Nu är det klart!

Nu ikväll var pappa över med det sista i Fredriks och mitt projekt. Så nu är det klart! Det blev hur bra som helst! Vi är super nöjda. Här kommer lite före och efter bilder. Titta och bli imponerad!

Före;





Mitt i allt;






Efter;
















Så blev min klädkammare en kontors/datahörna!
Vad tycker ni?

Söndag



Igår hade vi fullt upp, vi fixade med lägenheten hela dagen. Och när kvällen kom så gjorde vi hemma gjord pizza. Riktigt gott! Vi satte oss sedan på balkongen och drack vin och spelade kort. Vi skulle ha en hemma kväll. Men det slutade med att vi hamnade i öltältet och dansade på dansgolvet hela natten, jag och Fredrik. Vi kom inte hem förns klockan var 2 på natten. Och imorse var vi helt slut! Idag gjorde vi färdigt allt. Det är lite små fix som jag ska fixa imorgon när Fredrik är duktig och jobbar. Och sedan på Onsdag kommer pappa med det sista. Sedan är vi klara. Då kommer bilder upp vad vi hållt på med.

Nu ska jag och Fredrik krypa ner i sängen och spela kort och sedan sova. Jag vet, klockan är inte mycket. Men vi är verkligen så trötta! Godnatt

projektet.




Så här ser det ut hos oss just nu!

Igår efter jag hade slutat jobbet så åkte jag och Fredrik till IKEA och marieberg. Vi hittade allt vi behöver till vårat lilla projekt. Idag sätter vi igång på riktigt. Igår slängde vi ur alla mina kläder och sånt som ni kanske ser. Om en stund ska vi åka upp till Fredriks jobb och hämta en bil och sedan rensa i förrådet och köra saker till tippen. Och sedan kan vi fortsätta här uppe. Nu bär det av!

Godmorgon!

Idag vaknade jag klockan kvart över 6 och kunde inte somna om. Känns sådär eftersom jag hade sovmorgon till 8. Jag hoppas jag inte blir den här pigga Simone som vaknar klockan 6 även om jag jobbar eller är ledig. Idag är det jobb som står på schemat, 9-14. Ett riktigt skönt pass! Efter jobbet blir det hem och städa upp, sedan ut i skogen med mamma. Vi ska även äta glass med mormor också. Ikväll kommer min andra halva hem, min fina sambo, min Fredrik hem.

Onsdags mys.



Nu ikväll har jag haft Matilda här. Vi har lagat mat och kollat på film, druckit vin och ätit glass. Och har även skrattat oss igenom kvällen. Tack min fina vän för ikväll!

Home Makeover.

Dom senaste 2 veckorna så har jag och Fredrik funderat och funderat på hur vi ska göra lite med vårat hem. Vi är super nöjda med våran lägenhet och allt. Men jag vill ha ett skrivbord till min dator. Det är jobbigt och sitta vid köksbordet hela tiden. Och man måste plocka ihop den när det kommer folk eller när vi ska äta. Vi får inte plats med något skrivbord för tillfället någonstans. Men nu har vi kommit på en smart idé. En idé smarta jag hade redan när vi flyttade in. Och igår dök Rebecka(min syster) upp med en möbel som inte hon behöver längre, men vi behöver den i vårat lilla projektet. Så nu ska jag mäta och skriva en inköpslista. Så kanske vi far till IKEA ihelgen. Det vore ju guld!

Tisdag


Vid havet idag.


Kräftor på mammas balkong!

Igår efter att jag hade bjudit mamma på middag, så åkte vi hem till henne och spelade kort och sedan sov jag kvar. Riktigt mysigt! Klockan ringde 8 imorse. Det var skit jobbigt att komma upp. Jag var så trött! Mamma och jag tog bilen till havet där vi har badat och solat hela dagen. Vi stannade till och åt på resturang och sedan hem och åt kräftor. En riktigt bra dag! Nu sitter jag hemma, jag är helt slut i kroppen. Blir nog att lägga sig tidigt ikväll.

Igår ringde Fredrik och sa att han inte ska till Sälen över helgen. Jag blev helt överlycklig och han med. Så nu ska vi smida lite planer vad vi ska göra över helgen!

Nu ska jag nog hoppa ner i pyjamasen och sedan lägga mig och kolla på film. Godnatt!

Måndag

Kom nyss ut från duschen. Idag har jag varit och klippt mig, känner mig lika nöjd som alltid. Har även hunnit handla också. Duktiga jag! Nu ska jag klä på mig och börja med maten för jag har nämligen bjudit över min kära mamma på middag ikväll. Hon kommer om en halv timme. Bäst jag sätter fart!

RSS 2.0