21:56

Nu har jag & fredrik beställt massa skit för över 1000 spänn från gymgrossisten. Hoppas dom kommer den här veckan, för på måndag då kör vi! jag känner mig taggad.

Mitt schema denna vecka!

Måndag; jobba 16-21.
Tisdag; ledig. storstäda hela lägenheten. storhandla & tvätta 7-9.
Onsdag; ledig.
Torsdag; jobba 16-21.
Fredag; jobba 15-21, sen klassfest!
Lördag; jobba 12-21.
Söndag; jobba 08:30-22.

marieberg och fest!

Igår åkte jag, Alex & Emelie till örebro och gick på ikea och marieberg. Vi kom hem vid 7 då blev det kycklingrulle och förfest. Vi körde "jag har aldrig" och ölspelet. Jag var nykter och jävlar vad roliga alla var. Det var verkligen en lyckad dag och kväll!











jag fick ingen bild från kvällen för kameran laddade ut, det sög!

Jag hittade lite saker,

skjorta


ring


och lite från ikea!

Kantarellskogen igår!

Igår åkte jag till Annika efter jag hade varit hos mamma. Vi åkte ut i skogen och plockade Kantareller. Fyfan, vad mycket vi hittade!








Vi delade på alltihopa. Så hon har lika mycket hon med!

nu vet jag vad det blir att äta ihelgen!

22:32

jag ville bara meddela att jag lever!
Imorgon ska jag upp kl 8, har satt klockan så varje dag. Men kommer verkligen inte upp! Så jävla dåligt av mig. Men imorgon måste jag! Imorgon ska jag upp och städa lägenheten. Har skjutit fram det hela tiden, har kommit på saker som är roligare att göra än de. Men imorgon måste jag upp! Jag har inte varit någon bra hemmafru den här veckan. Min man har inte fått några matlåder som jag ska fixa. Fyskäms Simone!

Nu ska jag sova så jag kommer upp när klockan ringer! godnatt

tisdag

Idag har jag legat i soffan hela dagen och kollar på Rederiet och spelat sims. skönt! Nu är jag ny duschad och påklädd. Snart kommer Fredrik och hämtar mig, då blir det Norrköping hem till pappa! :)

Inte min dag!

Idag är det en skit dag! Det började med att jag stängde av alarmet kl 8 i sömnen, och sedan ringde mamma och väckte mig kl 10. Hon kom sedan och hämtade mig. Och vi åkte till hennes nya lägenhet och mätte och greja. Hur fin som helst! :) Sedan hem och började städa i förrådet. Eftrer att ha hållt på och städa och springa upp och ner i trapporna så höll jag på att svimma. Har haft ont i nacken hela dagen, plus att jag mår illa och efter första tuggan av mat så är jag mätt! Och om jag äter mer så spyr jag. Det är inte kul! Jag har noll energi och är jätte yr. Men jag är nöjd över det jag gjorde innan jag började må dåligt.




fyfan så det såg ut! men nu är det fint!

Söndag

För lite mer än 1 timme sen kom Fredrik & jag hem från en promenad. Vi skulle gå djulörundan, men det blev lite mer än så. Det vart runt hela jävla Katrineholm. Hur skönt som helst! Och vi har gått och planerat lite vad vi ska göra i höst och med våra liv. Jag ser verkligen fram emot livet tillsammans med Fredrik i höst! :) Imorgon ska Fredrik jobba, men jag är ledig. Skönt! Men jag ska upp 8 och börja rensa förrådet. Det kommer ta hela jävla dagen!

Min lediga vecka förhoppninsvis!


Måndag;
rensa förrådet hela dagen, ut & springa på kvällen med Fredrik.
Tisdag; Åka till Norrköping och hälsa på pappa!
Onsdag; Åka till Lager 157!
Torsdag; Åka till Vingåker och rensa och sedan till mormor, springa med Fredrik!
Fredag; Fest!

syskonkärlek

fybubblan, vad jag saknar min syster just nu! Bara få skratta tillsammans med henne, det längtar jag efter!




hon är min lycka, hon är min bästavän!

v.33

Torsdag; jobba 16-21
Fredag; jobba 14-21, sen kräftskiva!
Lördag; jobba 17-21
Söndag; ledig. Åka till vingåker och plocka svamp med mamma & svärmor! :) Fredrik kommer även hem!

Den här veckan skulle jag bara jobba 2 dagar och vara ledig 5, men det blev 4 dagars jobb och 3 dagars ledigt. Det är skönt det med! :)

Dagens outfit!





onsdag

Idag har jag jobbar 7-12, kanon!
Idag har jag sökt 2 jobb, kanon!

Jag har även blivit smittad av Fredrik & Emelie. Så nu har jag dunder ont i huvet, halsen och kroppen! Hade även lite feber nu på kvällen, det suger! Så det blir jag, sängen & ipren fram tills kl 16 imorgon. För då ska jag jobba! Och det finns fan ingenting som kan hindra mig från det. Eller det beror på hur dåligt jag mår imorgon, hoppas jag blir bättre över natten! Fredrik har lämnat mig igen, idag åkte han till Skottland i 5 dagar. Han kommer hem på söndag. Fan vad han är ute och far! Ska nu koka lite teè och krypa ner under täcket! hej

Dagens schema!

- 12:00 klippa mig!
- hem och laga mat.
- rensa i förrådet.
- färga håret.
- städa.
- 19:00 tvätta
- laga mat.
- sen tvätta hela kvällen.


23:26

Ikväll sökte jag ett jobb och imorgon har jag 4 till jag ska söka. Jag vill ha ett jobb och flytta, jag vill ha balkong!


imorgon ryker håret, hihi!

söndag

Goddag!
Det var ett tag sen jag skrev. Igår jobbade jag 08:30-17, den dagen var hur roligt som helst! När jag kom hem åkte jag & fredrik och hämtade en mobil i Marmorbyn åt honom, så vi slipper dela på min. Sen åkte vi och handlade mat till kvällen. Det stog Tacos på schemat. Det vart knytis med Linus, Evelina, Anton och Emil. Vi åt och sedan spelade vi tv-spel hela kvällen. Hur trevligt som helst! Dom drog till kaj-rocken runt 11, jag & fredrik skulle också följa med. Men Fredrik hade så ont i magen. Så vi stannade hemma och började kolla på en film. Sen somnade vi runt 12. Imorse vaknade jag kl 10. Hur skönt som helst och sova ut! :) Fredrik drog nyss till Baggetorp och skulle jobba och jag ska snart gå tilll mitt jobb. Idag blir det att jobba 14-21. Sen är jag ledig 3 dagar förhoppningsvis! :)

Nu måste jag göra det sista! hej

fredag

Jag är dödstrött och har magkatarr! inte kul.

godnatt!

inatt kommer älskling hem!


onsdag = harrys!



















Igår blev det en vild kväll, och idag mår jag som förtjänat!

onsdag

Nu sitter jag hemma hos mamma i Vingåker. Vi skulle ha åkt till Linköping idag, men det blev försent efter alla lägenheter vi har varit och kollat på. Så det får bli en annan dag. Mamma har bjudit mig på thaimat och sedan har vi varit uppe på vinden och rensat. Vi rensade även bland alla bebis kläder vi har sparat. Fan vad minnen dom bär med sig! :) Vid 4 slutar Lina, då ska jag åka och hämta henne och sedan bär det av hem till mig. Matilda och Alex skulle också komma och förfest lite. Sen blir det öltältet. Det blir nog roligt! :) Inatt blir jag inte ensam heller, Matilda & Lina ska natta hos mig. Mysigt!

Nu blir det glass med mamma!

Mitt schema

Tisdag: jobba (8;e dag på rak) 07-12 & 16-21. Mamma kommer och sover hos mig!

Onsdag: ledig. Kolla på 2 lägenheter med mamma, sen linköping! Öltältet med tjejerna!

Torsdag: jobba 16-21. tog ledigt! Gå ut med Felicia & Monika! På natten kommer fredrik hem! :)

Fredag: jobba 15-21. Öltältet?

Lördag: Jobba 08:30-17. Öltältet?

Söndag: Jobba 14-21. Sen hem och mysa med Fredrik!

<3

Igår när jag kom hem efter promenaden med fia, så upptäckte jag att min vardag här hemma utan fredrik är väldigt tråkig. Dagarna har bara flugit förbi, jag har haft min mamma sovande här. Jobbat varje dag sen han åkte. Och i fredags så hade jag en toppen kväll hos sandra. Och lina och emelie sov kvar här. Men igår när jag hade tid att vara hemma och var ensam. Så upptäckte jag, hur tomt utan honom det är. Jag har inte hunnit känna så tidigare eftersom jag alltid har haft något och göra. Men nu när det inte fanns något och göra så kom det över mig. Jag saknar honom. Visst har jag saknat honom hela tiden, men igår var det en otrolig saknad. En sån saknad som bara vill att han kommer hem. Att jag vill bara ha torsdag, så jag får krama om honom! Jag vill att han kommer hem och lagar mat med mig. Delar vardagsprat och delar kvällsmiddagar med mig. Jag vill ligga och sova på hans bröst. Jag vill att han kommer hem nu och delar vardagen med mig! Torsdag känns så långt, det känns som en hel evigthet. 3 dagar kvar!


18 November 2005 <3


min min min <3

19:45

Nu blir det korvstroganoff och rederiet! :)

uppdaterar mer sen,

21:38

Nu ligger jag i soffan, som jag alltid gör nu förtiden utom när jag är på jobbet. Jag ligger och kollar på Rederiet. Snart ska jag gå och diska och sedan städa upp lite här. Imorgon jobbar jag 08:30 - 16:00. När jag har slutat kommer mamma hit och myser med mej. Vi ska äta kräftor, baguetter och massa annat gott. Sedan ska vi kolla film och hon ska även sova kvar. Mysigt och va med mamma!

Nu ska jag göra fint här hemma, godnatt!

tisdag

Nu sitter jag hemma, har varit med mamma på husvisning och sedan bjöd mormor oss på mat på stan. Idag åkte fredrik till Palma. Hans flyg går nu föresten! Han blir borta i 10 dagar. Det ska bli skönt och få vara själv. Men jag kommer tröttna efter några dagar. Då kommer jag vilja att han kommer hem och delar säng med mej och delar dom här filmkvällarna med mej. Men just nu får jag välja själv vad jag ska kolla på. Och det kommer bli Rederiet ett tag. :) Nu ska jag kila till jobbet, det är Felle och jag ikväll. Kanon!


dagens outfit

22:27

Fredrik & jag har ätit lax med potatis och dillsås och sedan har vi ätit kladdkakan jag bakade under dagen. Vi har sett en sjukt bra film. Och kvällen fortsätter! Nu blir det kortspelade och sedan en film till!





måndag

Idag är jag ledig, riktigt skönt! Men det är inget roligt väder. Men det är skönt att det inte är så varmt, för då kan jag hålla på i lägenheten utan att svettas ihjäl! Nu har jag ätit lunch, det blev varm macka med köttfärs och ost och sen en sallad till. Jag ska snart klä på mig kläder och sedan åka till coop bygg och willys. Behöver lite smått och gott! Imorgon bitti åker fredrik till palma i 9 dagar. Så ikväll blir det film och god mat! :)


min lunch

Nu ska ta på mig kläder och sedan ta bilen. hej

godnatt

Nu sitter jag i vardagsrummet och fryser. Ska nu gå och lägga mig i sängen brevid en varm och sovande pojkvän!


min kärlek <3

söndag

Nu sitter jag här. Redo för att gå och jobba! Idag blir det ett 14-22 pass. Jag tror det kommer gå fort. Jag har det på känn! Imorgon är jag ledig. Då ska jag försöka komma på en lösning, hur vi ska göra i köket. Jag tror jag kommer på något bra. Man kan alltid hoppas! Nu ska jag packa ner det sista i väskan och sedan gå till jobbet!

ha en bra dag!

RSS 2.0