Att jobba natt.

Idag började jag kl 16 och slutar inte förns 7 imorgon bitti. Så jag jobbar natt alltså! Det gör mig ingenting och jobba natt då och då, bara jag slipper gå på schema. Men idag hade jag absolut ingen lust att jobba natt. Men det är bara att bita i det sura äpplet! Men det jobbigaste av allt är att jag är jätte Fredrik sjuk. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få sova bredvid honom inatt. Han var här förut efter att han hade slutat jobbet och lämnade mina hem nycklar. Och jag vill bara pussa på hela han! Tänk att man kan känna sån här kärlek för någon man har delat 6,5 år med? Jag är så kär i honom!


Bild från igår. Jag ligger i sängen och kollar på pocahontas och har det bra! Medans min andra halva sätter lister. Han är så händig min man!

köket.

Den här veckan började vi med köket. Och det börjar ta form! Efter att jag har slutat jobbet idag så ska vi åka och hämta alla vitvaror och sätta dom på plats och alla lådor ska dit! Det blir så fint.


Köket, precis nymålat.


Köket, precis nymålat.





Golvet läggs på plats.


Charlie och Maria bygger stommarna.


Stommarna står och väntar på att golvet ska bli klart.


Dags att sätta allt på plats.


Golvet börjar bli klart.


Stommarna börjar komma på plats.


Golvet är nu färdigt!


Stommarna på plats på andra väggen.


Diskho och första lådan är på plats!


Bildbomb från dom senaste veckorna!


vårat blivande sovrum!


Vårat blivande kök!


Vårat blivande vardagsrum!


Hallen.


Vardagsrummet får nytt golv!


Nya golvet i sovrummet, måste tvättas lite!


Vardagsrummet får tapeter på väggarna!


Hallen får tapeter!


Vardagsrummet.








Fondtapeten mellan vardagsrummet och hallen.

I Lördags så hämtat vi köket och nu i veckan så måste vi lägga upp en snabbare växel. Golvet ska läggas nu och på Onsdag ska vi börja sätta upp köket. Nu kör vi!

Onsdag

Godmorgon gott folk!
Kom hem för en stund sen från ett nattpass. Fick sova hela natten. Nice! Så idag är jag pigg och alert. Nu sitter jag och äter min vanliga standard lchf frukost och blir mätt i magen. Om en stund ska jag sätta igång och rensa bland mina kläder och packa. Det är ju mindre än 2 veckor tills vi ska flytta. Tiden går fort när man renoverar! Jag ska även ta en promenad till nya lägenheten sen på förmiddagen för att hämta kameran och bjuda på liter bilder på våra ny tapetserade väggar! Spännande.


Det finns uppförsbackar.

Det finns ingen lycka just nu. Även om lägenheten börjar bli så fin och tapeterna pryder väggarna och vi börjar gå mot inflyttning så är det så sjukt jobbigt att se sin andra halva så ledsen! Efter gårdagens besked så har väl ingen av oss riktigt varit på topp! Efter en dag ledig från lägenheten för att hitta energi så ska jag nu bara peppa min andra halva så han också hitta energi. Ibland är livet tufft!


Godmorgon!

Nu har jag vaknat på jobbet. Började 16 igår och slutar nu snart kl 7. Då ska jag hem och äta en redig frukost och sedan åka till lägenheten och slipa det sista i vardagsrum och hallen och sedan måla taket så Fredrik kan lägga golvet ikväll medan jag åker till Norrköping en snabbis och shoppar köksfläkt och hall golv! Innan helgen är slut sitter tapeterna uppe också. Nice! Det blir så himla fint! Ska försöka lägga upp bilder ikväll på hur det går och ser ut!


Underbart!

Är ute på en härlig lång promenad med jobbet! Hur underbart är det inte såna här dagar när man slipper vara inne! Jag älskar mitt jobb!


Godmorgon!

Idag skulle jag ta sovmorgon och jag vaknade kl halv 8 helt klar vaken! Det är väl typiskt! Så nu har jag ätit frukost och ska nu hoppa upp på cykeln och cykla till lägenheten och göra lite nytta! Härligt väder idag också!


Valborgsmäsoafton.

Efter en trevlig kväll i Marmorbyn med härligt folk, grillat och brasa så ligger jag nerbäddad i sängen för att ryka in och jobba imorgon bitti! Det känns helt okej och jag får en ledig kväll imorgon, kanon!


RSS 2.0