Vad hände?

Jag lämnade Fredrik själv i lägenheten i 3 timmar och han river allt! Vad hände liksom? Imorgon lämnar jag inte honom ur synhåll. För imorgon ska ny vägg upp på rätt ställe. Och vart det får vi se imorgon!


Hjärtat.


Nya lägenheten!

Fredrik och jag hämtade nyckeln för 3 timmar sedan och nu är vi i full gång! Ikväll blir det köpmat och massa gott!


Äntligen!

Idag är det den dagen vi har längtat efter länge! Om mindre om en timme så ska vi hämta nyckeln till våran nya lägenhet! Jag håller på och packar ner arbetskläder och massa saker till balkongen. Så jag kan inreda den! Vi får ta två bilar eftersom våran bil är full av verktyg och maskiner. Snart kommer Fredrik hem, då bär det av! Kommer bli uppdatering via mobil i helgen!


Nyköping

Nu ska jag åka och tanka bilen och sedan hämta upp Matilda. Sedan så bär det av mot Nyköping!


Soffkväll

- halv åtta hos mig.
- Sverige värsta bilförare.


Torsdag

Livet är inte på topp just nu. Har knappt sovit något dom senaste nätterna. Har jätte ont i huvet och känner inte för att göra någonting. Har tappat matlusten och sedan har jag ingen inspiration när det gäller matlagning. Tur att Fredrik har lite inspiration och matlust. Idag ska jag tvätta och sedan ska jag försöka ta mig an badrummet och städa lite där. Jag ser fram emot morgondagen då vi ska hämta nyckeln till lägenheten!


00:41

Jag ligger fortfarande vaken och kan inte somna. Den här kvällen har varit så lång och nu har den övergått till natt. Och det känns som den aldrig kommer ta slut. Jag är super pigg i kroppen och huvet. Så vi får se när jag somnar. Jag bara ligger och vrider och vänder på mig. Hatar att inte kunna somna!


Stark.

I all glädje och lycka så vänder livet. Jag är bra på att stänga av alla känslor vid det här laget. Men att få en kram av min andra halva och höra hans fina ord får mig att gråta. Han säger att jag är stark.
Det är han som gör mig stark!


Alla skulle ha en Fredrik.

grönt är skönt.

Kommer ni ihåg den blommiga gröna tapeten jag ville så gärna ha i sovrummet? Idag sa Fredrik självmant att jag får den i sovrummet! Han ville bara kolla på den först! Kolla på den först? Aldrig i livet att han får kolla på den först. Jag vet att han kommer säga nej direkt då! Den finns på IKEA i Linköping i ett visningrum och Fredrik vill verkligen inte åka dit för att kolla på den. Den finns nämligen bara att beställa på en hemsida. Hmm? Jag hoppas han kommer lita på mina inredningstankar och vi beställer den!



Jag tycker denna bild säger allt!

Godnatt!

Nu ligger jag nerbäddad i våran sköna säng. Sist jag låg här var i Torsdags, så det är några dagar sedan! Ska bli super skönt och få sova ut imorgon och ha en ledig dag! Med min fina sambo bredvid mig kan jag bara somna med ett leende på läpparna!


Japp, jag är kär!


SAAB

Våran älskade SAAB. Som ibland heter något helt annat och dom orden är inte lika fina! Men idag är den ganska älskad. Var och besiktade den imorse och den gick igenom fel fritt. Skönt! Nu ska den bara bli tvättad och sedan på med dom nya sommardäcken som vi har fått av svärfar, tack snälla!


Jeans

Jag och jeans är inte riktigt goda vänner. Jag älskar leggings och använder det jämt! Jag äger 2 par jeans och idag tog jag på mig ena paret. Känns helt okej!


hjärtat

Det här med att umgås är inte min och Fredriks grej just nu. I 3 veckor har jag kör både natt, dag & kväll pass. Dagarna har bara rullat på. Jag vet knappt när vi verkligen umgåts. Vi har möts precis i dörren eller inte alls. Fredrik kom hem nu efter att ha varit i Baggetorp hela dagen och jag börjar jobba 20. Så vi hinner inte tröttna på varandra i galla fall! Men det kommer bli bättre efter nästa vecka. Då är mitt nattpass schema slut och på Fredag när jag har slutat är jag ledig i hela 10 dagar! Ska bli sjukt skönt och jag ska verkligen ta vara på dom dagarna fullt ut!


Söndag

Medan Fredrik är i Baggetorp och arbetar så är jag hemma och plockar. Jag har packar ner alla våra glas som stod i vitrinskåpet eftersom pappa kommer och hämtar det imorgon. Våran lägenhet ser ut som en stor flyttkartong! Men det gör ingenting, mindre och damma av. Om 5 dagar vi kommer in i lägenheten och jag hoppas dom dagarna går fort!


Ingen LCHF idag inte!

Efter att jag slutat mitt nattpass 9 imorse så åkte och jag köpte frukost. Det fick bli nybakat bröd och jordgubbar. Inte helt fel! Överraskade min älskling med allt detta på sängen. Mysigt!


Min man är händig!

Vädret är helt underbart! Därför spenderar vi dagen ute i Baggetorp hos Fredriks farmor och farfar! Fredrik gör det sista klart med bilen sedan ska vi städa den invändigt!


Fredag

Usch, jag är så jävla trött på det här med jobbandet! Idag har jag jobbat 07-16 och snart ska jag hoppa upp på cykeln igen för att jobba 18-09. Det här med nattjobb är inte min grej! Jag skulle så gärna vilja sitta ute på balkongen ikväll istället! Det är ju för fan bara 5 nätter kvar. Bit ihop Simone!


Pannbiff.

För drygt 2 veckor sedan började Fredrik och jag göra storkok och frysa in. Perfekt när vi har börjat med renoveringen och bara ta fram och värma. Idag gjorde vi Pannbiff på 1,6 kilo köttfärs. Det blev något över 50 biffar. Så nu kan vi leva på Pannbiff. Men det gör inget, för det är en av våra favorit rätter!


Mitt schema.

Igår fick jag mitt schema för nästa jobb period. Känns hur skönt som helst att sluta jobba på nattschema och gå tillbaka till dag/kväll. Jag ska jobba varje helg nästa period. Alltså 4 helger på raken! Ärligt talat så gör det mig ingenting. Bara jag slipper jobba natt!

Nu är det bara 5 jobbnätter kvar. Sedan är det slut! Så himla skönt. Så nu i helgen jobbar jag 3 nätter och nästa vecka 2 nätter. Snacka om att det är nära nu!


Underbar dag!

Vilket väder det är idag! Efter att ha tagit sovmorgon till kl 10 och sedan ätit frukost och kollat på avsnittet från bb som gick igår. Som för övrigt suger! Funderar på om jag verkligen ska slösa 45 min på idioter som bara skriker och mobbar varandra. Det är värt att fundera på! Efter frukosten så tog jag en timmes promenad i solen. Riktigt vart ute idag! Nu sitter jag med ett glad kallt vatten och ska kolla på en film! En bra början på en ledig dag!


Jeansshorts.

Så här kommer jag se ut hela sommaren! Jag bara älskar mina Jeansshorts.


Vuxenpoäng?

Den här trillade in nu genom dörren. Nästa som vi i villa, fast vi i lägenhet!


Dagens Schema;

- Ringa Telia.
- Gå till Banken.
- Rensa bland kläder.
- Handla.
- Jobba 14:30-21:30.

10 dagar kvar...

Det här går ju som på räls. Imorse ringde mäklaren och vi fick tid för att hämta nyckeln till nya lägenheten. Fredagen den 30/3 kl 15:00 får vi den i handen. Och våran helg är planerad! Fredrik ringde och fixade bredband till nya lägenheten, 6 månader gratis. Tackar! Sedan ringde han till HSB och det var helt okej att vi flyttade lite väggar. Så nu blir det annan planlösning i nya lägenheten, det kan ju inte bli bättre!

Nu är jobbväskan packad för ett jobbpass på Sundsgatan 16-20:30 och sedan fara vidare för att jobba natt. Jag är super glad och då går allt så himla lätt!

Jobbvecka.

Måndag: 21:15-07:30
Tisdag: 16:00-20:30 & 21:00-07:30
Onsdag: 14:30-21:30
Torsdag: ledig
Fredag: 18:00-09:00
Lördag: 20:00-09:00
Söndag: 20-07:30

Snälla gode gud gör så denna vecka går fort!


Kan inte bli bättre Lördag!

Jag, Fredrik, film och massa goda frukter!


Lördag

Våran dag spenderas i Baggetorp och skruva på våran bil!


Fredag

Första grillningen ikväll för i år med mina fina tjejer! En kanon bra kväll, mer behöver jag inte säga!


Torsdag

Allt jag har försökt gjort idag har bara gått emot mig! Bankkort som inte funkar, bredbandet till nya lägenheten verkar vara en hel vetenskap för att fixa och alla dessa sega människor som inte kan läsa mail. Jag sitter hemma på nålar och bara väntar på svar från alla möjliga viktiga människor. Eller viktiga människor är det inte utan viktiga ärenden! Men på Måndag får jag ta nya tag och fixa och trixa. Tur att jag har en sambo som är lugnet själv i såna här situationer!

Nattjobb; 21:30-07:30.
Imorgon; 07:30-15:30.

Imorgon blir en bättre dag, Godnatt!


Kontorsarbete.

Just nu sitter jag med massor av papper och fixar och trixar. Det ser sjukt rörigt ut, men jag har full koll. Helt otroligt!


Varför gråter inte Emma?

Nu har jag krupit ner i jobbsängen och ska precis börja läsa den här bok. Jag har hört att det ska vara sjukt bra och sorglig!


Onsdag

När klockan ringde 6 imorse så ville jag bara dra täcket över huvudet. Min lediga morgon och jag tar jobb. Jag ångrade mig lite. Men dagen gick fort! Nu ligger jag i soffan och ska snart åka och hämta Fredrik på jobbet! Ikväll blir det farmors torsk till middag. Mums! Jag ska även jobba natt, 21-07:30. Hmm! Inte en lugn stund!


Jag kan bara skratta!

Något Fredrik gör när jag är iväg och jobbar är att spela röj. Och han är duktig. Han slår sina egna rekord hela tiden. Jag tycker att han ska komma på något annat att slå rekord på, något som är coolare! Såna här sms får jag då och då när jag är iväg och jobbar eller är inte är hemma. Han får mig att skratta i galla fall!


Hemtjänst

Ikväll jobbar jag i hemtjänsten. Slutar 9. Varför vara ledig på sin lediga dag när man kan jobba? Just nu sitter jag mitt ute i skogen och tog en 5 minuters paus mellan 2 besök och drack lite vatten och åt lite mellis. Gott! Nu ska jag fara vidare till alla mina pensioner! Ha en bra kväll alla!


Sommarkläder.

Förra veckan beställde jag hem 3 par sommarkläder. 2 st klänningar och ett par shots. Jag var super nöjd med allt. Och nu är jag redo för sommaren!






sovrumstapet.

Jag har hittat en tapet som jag är kär i! Jag bara älskar den. (Min syster med!) Jag hittade den för länge sen. Första gången jag såg och upptäckte den var på IKEA i Linköping. I ett av alla deras rum dom inreder. Den satt så sjukt fint på väggen! Och nu när vi har köpt lägenhet som vi ska göra om totalt. Så känns den här tapeten så självklar i vårat blivande sovrum! När jag visade Fredrik den så vart det ett NEJ på engång. Men med tiden som gått så har han nog "accepterat" den. Jag tror han också börjat gilla den! Bara 18 dagar kvar.



Vad tycker ni?

Hemma spa.

Efter ett 20 timmars jobb så ska jag nu krypa ner i badkaret med min bok och bara njuta med tända ljus. Sedan blir det hårinpackning och ansiktsmask! För det har jag förtjänat!


Från jobbsängen!

Söndag: 20:00 - 07:30 imorgon.
När jag har gått av mitt nattpass imorgon så ska jag åka vidare till nästa jobb 07:30-16:00.

Jag förstår min planering men just nu känns det inte jätte kul och åka iväg imorgon bitti och fortsätta jobba på nästa ställe. Sängen skulle vara skön att komma hem till! Men jag får bita i det sura äpplet och bli glad när lönen kommer! Godnatt gott folk!


Söndag

Japp, Söndag idag. Skönt! Kom hem imorse efter nattjobb och satte igång och tvättade. Har även städat av här hemma. Och sedan har jag & Fredrik legat i soffan och kollat på film. Nu håller vi på och packar ner lite grejer vi inte kommer behöva framöver. Och senare ska vi laga Tacos!


30 mars.

Det här med att jobba natt. Det är ingen höjdare! Ligger nu nerbäddad i jobbsängen och drömmer mig bort mot 30 Mars. Den dagen kommer jag vakna upp med ett leende på läpparna och jag har då jobbat min sista natt på schemat för alltid. Eller för alltid ska jag inte säga! Man vet aldrig hur livet vänder och vrider sig. Men jag kan tänka mig jobba natt då och då. För då uppskattar man mer sin säng och sömn. När man går på schema hinner jag knappt uppskatta min egna säng innan jag ligger här igen! 21 dagar kvar, 11 jobbnätter kvar innan vi ska fira att jag får sova bredvid min käraste jämt och att jag är tillbaka på dag schema igen. För fira det ska vi fan göra!


Jobbhelg

Nu ska jag snart ge mig iväg för att jobba 09:30-16 på hemtjänsten. Och sedan börjar jag 18 ikväll och kör 3 nätter på raken. Jag känner mig inte ett dugg sugen på att jobba helg. Men jag hoppas dom här nätterna går fort! Nu ska jag packa markören och ge mig iväg!


turkost.

Efter att Fredrik och jag var och handla inför kvällen. Så tog vi en inpuls sväng in på colorama för att kolla på tapeter. Det finns ju hur mycket som helst. Och detta område kommer nog bli det svåraste i vårat projekt. Båda är lika veliga och vet inte hur eller vilka färger vi ska ha. Vi är överrens om en fondvägg i vardagsrummet. Men jag skulle gärna vilja ha en turkos. Och där är vi inte lika överrens. Eftersom vardagsrum och kök kommer bli ett ihop. Så skulle jag gärna vilja ha turkost kakel i köket. Det skulle bli en skön samman koppling. Det skulle bli super fint!


Jag älskar denna tapet!



Vad tycker ni?

Hjärtat.

Efter en dag i Eskilstuna med Mamma och efter att ha fixat det sista med bilen. Så ligger jag och Fredrik framför Sveriges värsta bilförare och myser! Inte helt fel en Torsdag innan jobb helgen!


Korvstroganoff

I kväll blev korvstroganoff till kvällsmat. En av mina favorit rätter! Så god, men ingen kan slå min pappas!


Städa?

Dagarna bara flyger förbi. Nu har jag legat på soffan/sängen i 3 dagar och varit sjuk. Men nu känner jag att jag börjar få lite energi men hostan finns kvar! Min fina sambo har jobbat och direkt efter jobbet åkt ut till Baggetorp och fixat med bilen och kommit hem sent. Så nu börjar det se ut som ett bombnedslag här hemma! Jag ska försöka samla ihop energin och göra lite nytta här hemma i galla fall tills Fredrik kommer hem ikväll!


Äntligen hemma.

Igår kollade jag på Äntligen hemma. Jag brukade alltid kolla på det när jag var liten ihop med mamma. Men den bästa delen i programmet var när Bosse höll på med alla växter tyckte hon. Jag däremot tyckte det var jätte tråkigt. Och gjorde helst något annat under den tiden. Men nu tycker jag att det är den bästa delen. Börjar jag bli gammal? Igår gav han lite tips om orkideer. Som är min favorit blomma! Så idag ska jag ta hand om mina 5 orkideer!


Godnatt!

Nu ska jag krypa ner i sängen brevid min fina sambo! Jag kommer nog inte somna förns efter 12. Men det är så sjukt skönt och ligga i sängen och kolla på film innan man somnar. För bara när jag lägger mig ner så hostar jag. Sjukt jobbigt! Låg 3 timmar inatt och bara snurrade och hostade så jag trodde jag skulle spy. Väckte Fredrik ett x antal gånger inatt. Stackare! Dessutom har jag smittat honom, så han är också snorig. Men inte fått min hosta än! Hoppas jag slipper hostan inatt och får sova gott en hel natt!

Systemkamera.

I Sommar eller när jag har sparat ihop lite pengar så ska jag köpa en systemkamera. Man tar så sjukt fina bilder och hur kul är det inte att fota?! Den dagen kommer min kära syster få lära mig allt. Hon är riktigt duktig på att fota. Men just nu får min digitalkamera duga för renoveringsbilder och annat!


Det går bra nu!

Vaknade imorse lika förkyld och hostig som dom övriga dagarna! Men idag var jag tvungen att ta tag i papper och jobb ärenden. Så jag har ringt runt bland mina chefer. Och sedan har jag varit runt och fixat saker. När jag pratade med min gamla chef så visade sig att jag ska få schema där, när jag har slutat natt på mitt nuvarande jobb. Så jag är lycklig! Det känns härligt att mitt nattschema snart är slut och jag är tillbaka till mitt gamla ställe! Livet bara rullar på. Nu är det bara 12 jobbnätter kvar. Sen slipper jag jobba natt!

Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på tv och slappa!

En kopp te.


Golv

Idag när jag har varit hemma hela dagen och varit sjuk. Så har jag suttit och kollat runt på olika inredningssidor. Och försöker få lite idér. Igår när vi tittade på golv. Så hittade vi ett vi ska ha i Vardagsrummet. Och sedan hittade jag ett golv jag vill ha i hallen. Jag blev kär i det golvet! Fredrik gillade det inte lika mycket. Det är ganska mycket mönster i golvet. Men våran hall är ganska liten och väggarna ska bli vita. Så jag känner att det skulle passa perfekt där. Och det skulle inte bli för mycket!


Här är golvet, vad tycker ni?

Ny design.

Vad tycker ni om min nya design? Ett stort lyft eller hur?


Jag är lika nöjd och glad som jag är på den är bilden!

Tack snälla Linnea!

Kuddar från Åhlens.

Någon av dom här kuddarna kan jag tänkte mig köpa till våran soffa i nya lägenheten! Vi har 4 par vita nu, men dom är inte vita längre. Och eftersom det kommer bli vita väggar så kan det vara kul med lite färg!





Snickarbyxor.

Igår när vi var iväg och tittade på golv och kök och allt möjligt till lägenheten. Så passade vi på och köpte ett par snickarbyxor till mig. Så nu är jag redo för renovering! Bara 25 dagar kvar!


Ingen bra dag!

Inatt har jag legat och hostat hela natten. Vet inte om jag har sovit något. Idag känns det som om jag har varit ute hela natten och festat. Känner mig helt slut! Igår trodde jag att förkylningen höll på åt det bättre hållet. Men jag hade fel! Idag är det värre med hals och hosta och sedan har jag feber! Idag är det jag, täcket och piggelin!


Söndag

Vaknade för 40 min sen men tog en Alvedon och gick och la mig igen. Men eftersom jag har sån hosta så kunde jag inte somna om. Håller på och hostar upp hela lungorna kan man tro!

Idag står det Örebro och IKEA på schemat. Vi ska kolla in kök på IKEA. Och sedan kolla golv och tapeter. Det ska bli så kul! Vi ska även köpa grejer till våran bil för några tusen, mindre roligt måste jag säga!

Nu ska jag ta och göra mig i ordning och sedan väcka pojkvän och syster. Dom har ju bakis pizza som väntar!


Monopol med Älskling!


Jag älskar våran soffa.

Det är jag och soffan idag! Jag är värre i halsen och med förkylningen. Så jag har inte rört mig så mycket idag, det längsta var väl till Apoteket. Där jag shoppade loss för att över leva helgen! Nu ligger jag och kollar i en katalog på kök, det blir ett varmt bad senare!


Förkyld.

Nu ligger jag nerbäddad i jobb sängen och är genom förkyld. Inte kul! Men det är ett måste. Får ligga hela helgen i min säng och snora! Nej men, jag ser fram emot helgen. Hela min helg är fullspäckad! Nu ska jag ta och läsa min bok tills jag somnar. Godnatt!


Shopping.

Nu ska jag gå och möta Lina vid station. Vi ska nämligen ta tåget till Norrköping där vi ska möta upp Matilda! Sedan ska vi ta en shopping runda. Härligt och spendera en eftermiddag tillsammans med mina tjejer!


RSS 2.0