tisdag kväll

nu sitter jag och väntar på att den rätte för rosing ska börja. nyss diskade jag klar all disk och så har jag pluggat klart och fått allt gjort som jag ville. nu börjar den rätte för rosing, ska tvinga fredrik att se det med mej. men han kommer inte gå med på det. =( han är så envis!


sol ute idag!

jag är nöjd med mej själv nu! / sw

måndag

idag är det måndag, och vi hade ingen lärare på hela dagen. skit skönt! :) så först gjorde jag klar en uppgift i skolan sen gick jag & brudarna till mc och åt lite. sen åkte dom hem, och jag gick hem och pluggade. har fått mycket gjort. skit skönt! är stolt över mig själv. :) ibland får man vara det. idag har jag även möblerat om i vardagsrummet, det vart helt okej. ingen stor förändring. men men, någe är de! ;P fredriks mamma kom hit förut och va med på monopol. jag vann! nu sitter jag och kollar på tv. och så ska det se ut hela kvällen. är sugen på att baka. men jag vet inte vad. ska leta lite på internet nu. ;P får se vad det blir. skriver mer imorgon.

/ sw

söndag

jag har ingen koll på klockan. jag visste inte att man skulle ställa fram till sommartid. va det någon som visste de? igår va jag & brudarna på starlight, det va skoj. synd bara att tiden gick så fort och att det va så varmt. tror jag skulle dö ett tag på dansgolvet. kunde fan inte andas av alla rök! men jag sitter ju hemma nu, så man ska ju inte klaga. ;P vaknade klockan 11 eller 12 ska man väl säga eftersom man flyttar fram 1 timme. låg kvar och halv sov och kramades med fredrik innan jag gick upp och åt frukost. sen va det bara att sätta igång och plugga. ;S har pluggat i 2 timmar nu, och jag är klar med en uppgift. :) nått klart igalla fall! omvårnad inte plugg linje? skit ner er! trodde aldrig att det va så här mycket. vidåker va ju dagiset om man jämför. och jag bara lekte. det va bäst så! men nu är det allvar. och jag tar det på de sättet också. har kanske vuxit till mej och börja tagit ansvar. ;) fredrik är hos sin mormor och äter. jag ville inte följa med eftersom jag vet hur mycket jag har och göra. och jag vill inte skuta upp det. nu ska jag kolla på robinson och sen sätta igång och plugga igen. önska mej lycka till!

de här har jag och göra med.
[X] Medicinsk grundkurs, inlämning om sjukdomar.
[  ] Idrott, hemskrivning.
[  ] Engelska, läsa och svara på frågor.
[  ] Historia, läsa och svara på frågor.
[  ] Plugga till matte prov.
[  ] Läsa ut en bok från historia.
[  ] Läsa ut en bok från omvårnaden & skriva en reflektion.
[  ] Svara på frågor från omvårnad.
[  ] Människans socialt & kulturelt. en uppgift från lena.



tack för igår alla! / sw

panik

kroppen skriker, den skriker efter hjälp. jag vet inte hur man gör längre, jag vet inte hur man gör för att inte ha ont. det gör riktigt ont, ont ända in i hjärtat. paniken växer och håller på och tar över mej själv. jag har kunnat hanterat det förut, men nu. nu går det inte längre. jag låter den bara växa och bli större och större. jag har blundat för länge nu. jag måste ta tag i det nu, nu måste det få ett slut. ett slut på paniken, ett slut på tårarna.

/ sw

lördag

just nu sitter jag på golvet i vardagsrummet och har tangentbordet i mitt knä, och kollar på oc. jag har många avsnitt kvar, men jag börjar tröttna. förut kunde jag inte låta bli att kolla, men nu är det jobbigt istället. fast jag vill ju se klart skiter, men jag vet ju redan hur det går. men men, jag kan inte bara sluta nu! ;p jag har hunnit duscha och äta. ska snart sminka mej lite, fia ska sminka resten. och sen måste jag klä på mej också. jag tror jag vet vad jag ska ha på mej ikväll. om jag inte ska ha på mej de, då vete fan va jag ska ha på mej. =S jag kan ju aldrig bestämma mej. att det ska vara så svårt! sen måste jag städa upp lite i sovrummet. det ligger kläder över hela golvet och sängen. ska nog göra det innan fredrik kommer hem. ska nog ringa honom och fråga när han kommer. hoppas han kommer hem innan jag ska gå tll evelina. :) annars så ses vi ju på festen, det glömde jag. hihi! :) ikväll blir det party, och jag gillar det. vet inte om jag ska dricka eller ej. känner inte riktigt för att dricka ikväll. känner för att festa nyktert. men vi får se, det kanske vänder. men vet ju aldrig med mej. ;P men nu ska jag ta och ringa fredrik och kolla när han kommer hem. skriver mer imorgon, :)

ha en trevlig kväll alla! / sw

fredag

nu sitter jag hemma, fredrik är iväg och gör killsaker med sin pappa & bröder. skönt och vara själv hemma ibland. :) men han kommer hem kl 9 ungefär. så han kommer snart ju. och jag har bara suttit här och softat. när han kommer hem, ska vi göra hemma gjort pizza, han är så jävla bra på de. jag förstår inte hur han gör. men mina blir inte lika goda. så han får göra det där själv. ;) sen ska vi spela monopol. men när vi väl ha börjat med de, så kan vi aldrig sluta. även om båda är skit trötta eller ingen av oss orkar spela mer. så vill ingen av oss ge upp. båda är lika envisa. det är ett problem. undra hur länge vi kommer sitta uppe med de? vi kommer säkert spara de, och sen spela hela dagen imorgon. innan båda av oss ska iväg. :) jag vet hur vi fungerar vid det här lagret. det är mysigt och vara hemma med fredrik en fredag kväll. :) love



fredrik schön
Vi har någe som håller ihop oss,
jag vet inte vad. men någe specielt är det.
vi kan förlåta, glömma och gå vidare.
kärlek är svårt, de har vi märkt båda två.
men när man älskar någon så mycket,
som jag älskar dig. då vill man aldrig släppa taget.
jag vet inte hur min framtid kommer ser ut,
men jag vet att du är med i den.
du är verkligen allt jag någonsin kunnat önska mej.
du är den perfekta människan, och du är min!
jag älskar dig över mitt hjärta.
18 november 2005

torsdag

vilken dag! när jag gick hem så kände jag bara att jag inte ville gå in, bara vara ute i det fina vädret. jag har en speciel känsla i kroppen, den är underbar! :) jag känner mej så pigg och glad. när jag kom hem så satte jag mej och gjorde klar svenskan som ska vara klar tills imorgon. det känns skönt! nu ska jag sätta mej och göra 1fråga i folkhälsokunskap som jag inte blev klar med. så jag kan lämna in det imorgon. sen är jag klar! efter de blir det att göra tacopaj och monopol med fredrik! mysmysmys. städat och fint är det här hemma också! känns så himla skönt. jag är riktigt nöjd med mej själv. sen hade jag matte prov idag. det kändes så himla bra. jag förstår inte, jag svarade på alla frågor. och jag tror jag gjorde rätt på dom flesta. har aldrig svarat på alla frågor utan att känna att jag bara har hittat på och trott lite hur som helst. idag är det en riktigt bra dag. jag vill aldrig att den tar slut. och klockan är inte änns 5 än, jag kanske ska gå ut och gå en sväng i skogen i det fina vädret! :) får se vad jag hittar på, nu ska jag gå bort från datorn i galla fall!

ha en bra dag! / sw

tisdag

ingen rolig dag. vet inte hur många gånger jag sa att jag ville hem idag. uss, för skolan! nu får jag inte missa en enda dag till. har saker och ta igen, inte kul! idag har jag pluggat, pluggat & gjort mat. det känns skönt att jag har pluggat. men det finns mer att göra. imorgon ska jag göra klart folkhälsokunskapen och plugga till matte provet. är lite nervös för de. fattar inte riktigt. men får se hur det går. ;) imorgon kommer mamma hit också, och ska äta. snart är reklamen slut, efter de här. ska jag börja ta reda på tvätt som har legat sen torsdag. det kan ju inte ligga hur länge som helst. vi bara flyttar runt på de. det funkar inte längre. =/ så nu måste jag ta tag i det. för fredrik är och tränar. sen börjar andra avenyn! :) nu orkar jag inte skriva mer, är trött i huvet! orkar inte tänka.

/ sw

skolan

nu sitter jag i skolan, det suger! jag vill hem. hem. hem till min säng! efter skolan ska jag gå och handla och sen gå hem och göra folkhälsokundskap. inte kul! =S igår färgade jag mitt hår. jag vet inte om jag blev nöjd, men jag ville inte vara blond längre. håret mådde så dåligt. men fredrik vart nöjd, de är ju bra! jag kanske kommer gilla det senare. men jag blir så rädd varje gång jag ser mej i spegeln eller håret kommer framför ögonen. ;)

/ sw

lördag

idag är det lördag, solen skiner och det är 13 grader. har åkt från klockan 11 till halv 4. as skönt ute! :) jag gillar verkligen solen. Är fortfarande sjuk, inge kul. men jag hoppas det blir bättre tills imorgon, tills vi ska åka. Ska snart hoppa in i duschen och sen ska vi spela spel, sandra, jag & mamma. Sen ikväll ska jag & sandra gå till hennes kompis Johan. och där ska vi spela öl spelet. det ska bli skoj! :) men nu ska jag hoppa in i duschen. ha en bra lördag!


<3

/ sw


fredag

det känns så konstigt, jag vet knappt vilken dag det är. jag hänger inte riktigt med. men efter mycket tänkande så tror jag det är fredag. idag vaknade jag halv 10 och kunde inte somna om, vart frukost klockan 11. och sen ut i backen. men det va inge roligt väder idag, ussss! det snö/regnade, va skit dåligt i backen och det va mycket folk. igår va det mycket bättre, det va perfect och knappt någe folk. :) mamma är iväg till ica och handlar lite gott. vi hade sett skräck film och mamma & sandra va skit rädda. jag undrar om dom såg någe, eftersom dom hade händerna för ögonen hela filmen. ;) fredrik ringde nyss, saknar honom! ;( men han hade inte tid och prata, och jag & syrran är helt upptagna med att kolla på youtube klipp. imorgon blir det skit åkning. jippi! och på söndag klockan 2 går tåget hem. klockan halv 12 är jag i katrineholm. och ska sova bort hela måndagen. saknar mina brudar. ;( jag börjar bli sjuk också. inte kul! jag hoppas det bara är för dagen, vill inte vara sjuk på tåget hem. hoppas det blir bättre! nu ska vi kolla på mer klipp. Skriver kanske mer imorgon.

/ sw

Duved

Nu sitter jag hemma i syrrans lägenhet. Mamma och Sandra lagar mat. Det ska bli gott! :) Idag vaknade jag klockan halv 11 och sen gick vi till liften, där Sandra jobbade. När hon slutade så gick vi hem och klädde på oss för att gå ut till backen. Hela helgen blir det skidåkning, för hela helgen är hon ledig. det ska bli mys! Nu orkar jag inte skriva mer, här kommer en bild på mig och syrran i backen idag. yeah!




jag hoppas att ni är avis! / sw

måndag

dagen har gått så himla fort. det gillar jag inte! nu på kvällen vart det mys med fredrik, god plock mat och film. :) och kvällen är inte slut än, så snart ska vi lägga oss i soffan igen och kolla på tv. imorgon klockan halv 8 kommer mamma och hämtar mej. det ska bli jätte kul och åka! :) saknar verkligen min syster. och jag tror nog att hon har saknat mej med. får hoppas de. ;) jag saknar hennes kramar och hennes skratt. På onsdag kl kvar i 6 på morgonen går tåget. och vi är framme i åre någon gång vid 5. det tar några timmar och åka. så imorgon ska jag ladda mobilen så jag kan sitta ute på msn på tåget. men jag kommer nog mest läsa min bok som jag köpte för en månad sen som jag har väntat med så länge och få läsa. den kommer nog vara slut innan jag kommer hem igen. om jag blir fast i boken, så släpper jag den aldrig. då går boken före alla tv program och allt. ;) imorgon blir det plugga och packa det sista. :) nu ska jag titta på tv, puss på de!

mys med fredrik! <3


/ sw

söndag

jag hatar söndagar, dom brukar vara så tråkiga och gå skit fort. men inte den här. dagen har varit skit långsam, känns som den aldrig kommer ta slut. idag har jag pluggat, pluggat, pluggat, packat och kollat på oc. Vet inte om jag hinner plugga imorgon innan jag går till körskolan. men jag hoppas jag gör de. eller jag måste nästan! idag har jag blivit klar med inlämnings uppgifter som ska vara klara tills nästa vecka. så jag är nöjd och glad! :) svärmor kom förbi förut och lämnade en camera som jag har fått låna av fredriks mormor. hur snällt är inte de! men nu ska jag sluta skriva, nu ska jag sätta mej i soffan och kolla på beck och vänta på att fredrik kommer hem och kanske gör mej sällskap. men man får inte hoppas för mycket. han hatar ju beck! :(

/ sw

lördag

brudarna kommer hit ikväll, det ska bli mysigt! :) jag ska snart sätta igång och värma köttfärs och göra tacos. mums! så mycket orkade jag skriva. just de, imorgon ska jag plugga! fyfan.

ha en bra lördag alla. / sw

fredag

nu börjar helgen. det blir sova länge men ett minus är pluggande. =/ jag är inte sugen på att plugga alls. men jag måste. och imorgon börjar jag. så jag blir klar! ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och äta gott och kolla på film. de är skönt de med. jag kände inte alls för att göra någe annat. :) ska snart gå ner och köpa godis eller dipp och grönsaker. har inte riktigt bestämmt mig. ^^ fredrik bryr sig inte så mycket, han äter ju knappt någe godis när jag är sugen. tråkig han är! ;P nu orkar jag inte skriva mer, för nu ska jag gå och handla! :)

Ha en bra helg alla! / sw

torsdag

sitter här ensam hemma och lyssnar på musik, gråter lite. det kommer och går så mycket tankar. ska försöka koppla av i helgen. hjärnan går verkligen på hög varv. måste tänka på allt som ska göras klart till dom dagarna jag är borta, det är inte lite heller. högen med böcker blir bara större och större! sen måste jag hinna packa för sen på måndag och tisdag ska jag gå på körskola 2 kvällar, mellan kl 5 - 8. dom dagarna hinner jag varken träna, plugga eller packa. för på tisdan kommer mamma och hämtar mej, och då ska jag sova tisdag till onsdag i vingåker. sen på onsdan så går tåget kl tjugo i 6 till åre. det tar 11 timmar med tåg. fyyy! men jag ska läsa en bok jag har köpt, som jag har väntat så länge på att läsa. när fredrik kommer hem så ska han hjälpa mej med engelskan, om det inte går den här gången heller. då måste jag snacka med kicki, jag fattar inte ett skit. =/ blir så trött på mej själv! men man kan inte vara bra på allt. men nu ska jag lägga mej och kolla på oc tills fredrik kommer hem och ska hjälpa mej.

ta hand om er!
/ sw

ensamhet

jag förstår inte vad jag gör för fel, att jag finns? att jag bryr mej? man kanske inte ska göra de, vad vet jag. jag vet inte hur man gör länge. kan du berätta? det är uppförsbacke hela tiden. när kommer nedförsbacken? jag väntar och väntar. men den kommer aldrig. den kanske aldrig kommer? blir det bara svårare och svårare? jag förstår inte längre. jag åker bara med på tåget utan att veta vad jag gör här.

/ sw

snart tandläkarn....

snart ska jag dra till tandläkarn, ska bara borsta tänderna och sen ta lite bilder på munnen. måste se skillnaden med och utan tandställning. om jag ser helt knäpp ut utan, så får jag be dom sätta tillbaka den! ;) aldrig. fredrik vill att jag ska ha kvar den hela livet, men det kan han glöma. nu räcker det. jag kommer ligga där i 1 och halv timme, snacka om att jag kommer vara rast lös. och jag kan ju inte prata heller, så jag tycker synd om fredrik när jag kommer komma hem. kommer snacka på som fan, men han är ganska van! ;) nu ska jag ta lite bilder och sen kila. kommer bilder senare när jag kommer komma hem! ha det bra. :)

nervös som fan! / sw


norrköping

nu sitter jag på mitt rum i norrköping. det känns som dagen har varit as lång, den verkar aldrig ta slut. va i skolan idag som vanligt, det hände inge specielt. men imorgon blir det ingen skolan! skönt. för imorgon ska jag först vara hos tandläkarn i vingåker klockan 9 och sen vara hos tandläkarn i katrineholm klockan 1. och då ska jag ta bort tandställningen! fyfan, vad jag har längtat. imorgon ska jag ta före och efter bild. shit! måste komma på någe riktigt bra och äta imorgon, som alltid är jobbigt och äta med tandställning. ;) undra hur jag kommer se ut utan? det får vi se imorgon. idag efter skolan kom pappa och hämtade mej och fredrik. vi åkte till farmor som fyllde 76. och där bjöds det på middag och efterrätt. mycket gott och trevligt. :) men nu sitter jag här och fredrik ligger i sängen och läser bok. jag ska snart också gå och lägga mej, fast klockan bara är 9. men jag är skit trött! och det kan vara skönt att komma i säng tidigt! ^^ men nu ska jag tvätta bort sminket och gå och lägga mej. kommer in bilder imorgon på hur tänderna ser ut. :)

god natt! / sw

måndag

nu är träningen avklarad,
nu ska jag sätta mej och plugga!


emelie & jag är så starka!

/ sw

tack & godnatt

nu sitter jag här och dricker varm choklad. super gott är de!
idag har jag varit i vingåker och ätit tårta. mums! sen kom mamma och hämtade oss, och vi åkte och storhandlade. så nu kan vi äta, så vi blir stora och starka! :) när vi kom hem så började fredrik med att laga annikas båt och jag la mej och kollade på oc. jag är nörd i det igen! och jag kollar på det fortfarande. ska kolla på det här avsnittet sen lägga mej och läsa. har även pluggat idag, men engelskan gick inge bra. satte mej glad och började göra skiten, men slutade i katastrof. satt och grät tillslut. fredrik försökte hjälpa mej, men han kunde inte hjälpa mej. så fia är snäll och ska hjälpa mej imorgon. :) hoppas jag fattar! annars så blir jag ännu ledsnare. oj, vad klockan är mycket! jag vill att fredrik ska komma hem nu! han är och tränar. han tränar 5 gånger i veckan nu. usss! =/ det här kommer inte gå. han har ju redan snygg kropp, varför måste han träna så himla mycket för? den här veckan kommer det bli mycket plugga. ska försöka göra alla uppgifter som ska göras, dom dagarna jag är i åre. usss! men det är bara att bita ihop. det är snart lov, måste tänka framåt! :)  ne, nu ska jag lägga mej och sova. det är en dag imorgon också! :)

godnatt / sw

söndag morgon!

nu är klockan 08:40. jag vaknade för 10 min sen, och va hur pigg som helst! igår åkte vi till willys och handlade lite gott till kvällen. sen när vi kom hem så stor städade vi hela lägenheten, rent som fan är det här hemma nu! :) sen gjorde vi hemma gjord pizza, as god blev den! godare än sist. sen låg vi i sängen resten av kvällen och kollade på oc och åt godis! :) mysigt!

nu är det en ny dag, med nya bekymmer. klockan halv 11 kommer fredriks bror charlie och hämtar oss. då bär det av till vingåker, där vi ska fira fredriks morfar. :) efter firandet så kommer mamma och hämtar oss, och jag övningskör till stan. det bästa av hela dan! då åker vi till willys och storhandlar så vi överlever framöver. sen ikväll blir det plugga och plugga. men jag känner mej inte deppig för de. för om 10 dagar åker jag till syrran! :) jag längtar så! men nu ska jag spela, skriver kanske mer ikväll.

/ sw

nu börjar helgen!

idag är det fredag, och det känns toppen! imorgon får jag sova länge, jippi! idag har jag gått i skolan och tränat. nu sitter jag här, men ska snart städa upp här hemma. det ligger saker överallt. för sen ikväll får jag gäster, och jag vill gärna att dom kommer in i lägenheten. ;) tänkte att jag skulle plugga lite idag, men jag orkar inte. men jag ska i galla fall läsa boken, som man skulle låna till historian. har kommit en bit i den, så det är bara att fortsätta. imorgon ska jag och fredrik bara vara hemma. vi ska städa hela lägenheten, skit noggrant! sen på kvällen blir det film, grönsaker och dipp! mums. bara en mysig hemma kväll helt enkelt. på söndag kommer mamma hit och hälsar på, och sen ska hon och jag övningsköra och stor handla. får bestämma helt själv vad vi ska äta i veckan, och vad som ska handlas. för fredrik ska till vingåker! :) men det är bra att jag får bestämma själv, för allt jag lägger ner i vagnen plockar han ur. jag förstår inte, om han skulle handla själv. då skulle det bli hans salami, de är de han skulle handla. för han tycker att vi har allt hemma. men han har inte så stor koll på sakerna här hemma. tur att jag har de då. annars så skulle vi få sitta här med varsin salami. ;) han skulle kunna leva på de! nu måste jag sluta skriva, och börja städa upp alla kläderna som ligger överallt! ;) skriver mer ikväll!

/ sw

ensam,

idag va vi på mässa, det va spännande! mycket godis och annat gott fanns de. :) vi va i katrineholm kl 4, då gick jag hem och satte mej och pluggade. sen satt jag med samma uppgift i 2 timmar. det va as svårt och komma på någe. men nu är det nästan klart, det är bara en fråga kvar. och jag har skickat pim till lena. men hon svarar inte. så nu blir det svårt! =/ men det fixar väl sig. ska sitta och kolla hela kvällen om hon svarar, isåna fall ska jag skriva klart skiten idag. spelar inte roll vilken tid på dygnet. bara det blir klart! och förut satte jag handen på en varm platta. den va tydligen på. fy fan va ont det gjorde! =S och vi har inte hunnit städa idag igen! fyfan, snart tuppar jag av. fredrik kan vara glad, han tål det här ju. det märks tydligt att det behövs städas nu. vaknade kl 12 inatt, och det kliade över hela kroppen. tog lite tabletter och la mig igen! men nej, kunde inte låta bli att klia. så jag låg i en halv timme vaken och kliade, fina sår och röda naglar man får när man vaknar. så är det och inte tåla damm! usssss, jag hatar de.

tråkigt har jag, fredrik är inte hemma. det är väl som vanligt! jag trodde man skulle umgås mer när man flyttade ihop. men det är helt tvärt om. dom ända gångerna vi ses, är när vi lägger oss och ska sova, och när vi äter frukost. och ibland hinner vi äta mat tillsammans. men det händer inte alltid att det funkar. det är inte lätt, när båda tränar 4 gånger i veckan. och sen läxer på de! usss, ingen av oss vet knappt vart den andra är. vi bara kommer och går här hemma, äter lite och sen iväg igen! men dom gångerna vi ses, då är det verkligen bra! men jag skulle önska att ett dygn är mer än 24 timmar, för jag hinner inte allt. ihelgen ska vi försöka vara hemma en dag och bara mysa. men jag vet hur det brukar bli med det, får se om det blir av! söndagar brukar vara dagar som vi brukar ses mest, men båda har planerat annat. om inte jag och fredrik skulle bo ihop, så skulle nog vi aldrig träffas. för vi båda har så mycket annat. så det är väl bra att vi bor ihop så vi hinner träffas en timme på kvällen och en timme på morgonen. jag skulle vilja att vi umgås mer, men det är bara att gilla läget. för ett tag igalla fall. vi älskar varandra igalla fall, <3

nu ska jag sätta på mia & klara. sen ska jag lägga mej och läsa. måste vara vaken till fredrik kommer hem också! det lovade jag. får inte somna, får inte somna!

/ sw

onsdag

shit vad tiden går fort. snart är det helg igen! skönt. direkt när jag kom hem idag, så satte jag mej och pluggade. skönt och få det gjort. sen har jag gjort mat, gott som fan vart de! och nu sitter jag här och skriver. klockan halv 7 kommer emelie in till stan, så då ska vi köra spinning i 1 timme. snacka om att jag kommer vara trött när jag kommer hem. jag kommer nog gå och lägga mej direkt. imorgon ska jag & några andra från min klass till mässan i eskilstuna. det ska bli spännade. sen när jag kommer hem, så ska jag plugga! så jag blir klar med skiten. nu ska jag lägga mej en stund i sängen innan spinningen, för jag har ont i huvet! skriver kanske imorgon, annars på fredag.

ha det bra! / sw


hejdå

idag har pappa och jag vart och skrivit in mej på körskolan. nu jävla ska jag börja med teorin! :) efter de så stannade pappa här ett tag, skönt att träffa honom! det händer inte så ofta. men det ska jag ändra på! nu måste jag säga hejdå till min fritid och datorn. för jag fick reda på idag att om 2 veckor så åker jag till åre. och det finns mycket och göra nu! jag ska ta reda på vad som jag kommer missa, och göra det innan jag åker. tänker inte ta med det upp och sitta och plugga. då ska jag bara åka skidor och umgås med min syster och mamma! :) så nu måste jag ta tag i skiten dirket. nu är det bara plugga och träning som gäller. idag har jag haft så mycket och göra så jag glömde bort att äta. kände det vid halv 9 att magen va tom, men tänkte att det är ingen idè att äta nu, för det är snart dags att sova! men det känns bra att jag har gjort nytta idag, pluggat, skrivit in mej på körskola och pluggat! så kommer mina dagar se ut dom senare 2 veckorna. kommer nog bara uppdatera bloggen och sitta framför datorn i skolan och på kvällarna. men så får det bli. för nu måste jag ta tag i skolan! nu ska jag vika tvätt och diska, sen blir det sängen! :)

fredrik överraskade mej med fika när han kom hem! <3



/ sw

måndag

skönt och sluta kl 2, jag älskar de! dagen blir mycket längre. idag skulle emelie & jag träna, men det ska vi göra imorgon istället. för pappa kommer hit om en stund, och då ska vi gå till körskolan och skriva in mej. så nu ska jag börja med teorin, det känns bra! känns som det bara blir närmare och närmare till körkortet. jag längtar som tusan! det gör fredrik med, han tror att jag tänker skjussa honom vart han vill och va fylletaxi. det kan han ju hoppas på! eller bara han fixar klart bilen, så kan jag ju göra de. :) känns helt konstigt att jag ska ta körkort. det va ju nyss jag fyllde 15 och fick köra moppe. det går så snabbt, tycker ja. bra eller dåligt, det vet jag inte om de är. men nu vill jag att dom här 4 månaderna går fort, så jag får fylla 18 någon gång. för nu har jag väntat tillräckligt tycker ja! idag på lunchen så diskuterade jag,lina & fia att vill ha barn. och vi vill ha det samtidigt. ;) och alla tror att jag kommer få barn först! varför tror alla de? alla i min familj tror också de. jag tror fia kommer få det först! jag kommer inte skaffa barn förns om några år, jag ska minst vara 20. jag vill hinna leva lite innan någon unge är beroende av mej. men nu ska jag sluta skriva, måste plugga lite innan pappa kommer hit! :) skriver mer sen, hej så länge!

/ sw


<3

det finns nog inge bättre än söndagar med fredrik!



du ger mej kraften att kämpa,
jag kommer aldrig ge upp!
jag är beroende av dej,
du är min drog.
jag älskar dig.
18 november 2005

/ sw

söndag

vaknade klockan 9 av att fredrik tog min kudde! vi har 8 kuddar och han tog den jag låg på, snällt. sen låg han hur nära som helst, och sängen tog slut om jag hoppade lite åt sidan. men det va bra att jag vaknade då, fast jag ville sova mer. nu är klockan 11. och jag har suttit och gjort matte i 1 och en halv timme. känner mej riktigt duktig! är nöjd som fan med mej själv. ska börja göra frukost, och sen gå in och väcka fredrik med frukost på sängen. sen börjar våran tvätttid klockan 12. och det är inte lite tvätt vi har heller! =S ikväll ska vi till fredriks mamma och äta mat. det ska bli trevligt. :) men nu ska jag gå och göra frukost, skriver mer sen! :)


/ sw

RSS 2.0