Torsdagskväll.

Igår när Fredrik hade slutat jobbet så åkte vi till Vingåker och gick på Factory. Och avslutade kvällen med att käka på Joan's. Det var super gott och mysigt!
 
 

Hemgjord glass.

Nu ikväll invigde jag och Fredrik våran glassmaskin. Den var ju helt suverän! Och glassen var helt himmelsk.
 

Presenter.

Idag kom mamma och mormor över och firade mig. Det vart smörgåstårta och jordgubbstårta! Super gott. Jag fick super fina presenter! Glassmaskin, presentkort och en ny pyjamas. Det finns inget bättre än pyjamas!
 
 

Vilken natt!

Inatt skulle jag vara fyllechaffis och hämta Fredrik och hans vänner som jag skjussade tidigare på kvällen ut till Brevens Bruk. Så vid 2 hoppade jag in i bilen och åka mot Brevens Bruk. När jag hade hämtat upp grabbarna där så hann vi väl bara åka 3 km eller något sånt sedan fick vi punka! PUNKA, det här händer inte! Men det var inte mycket och göra. Vi hoppade ut och bytte till reservdäcket och sedan åkte vi vidare. Vi hann väl bara åka 2-3 km innan vi fick punka på reservdäcket! Va i hela helvete asså! Jag tror vi ringde alla tänkbara på våra telefonböcker! Antingen så hade dom druckit eller så sov dom eller hade precis åkt från Brevens. Så det va bara att gå mot Vingåker. Vi gick i 40 min innan min mamma äntligen hämtade oss. Om inte hon hade svarat då hade vi nog inte varit framme än i Katrineholm. Halv 5 på morgonen var vi hemma, det hade inte jag räknat med! Vilken piss natt! Efter att mamma och mormor har varit här och firat mig så ska vi åka och byta däck och åka hem med bilen!
 
 

Lediga Lördagkväll.

Nu ligger jag nerbäddad i soffan med tända ljus framför tvn och ett kallt glas Loka och chokladpraliner jag fick av min jobbarkompis Katta! En perfekt ledig Lördagkväll.
 

Fåtölj.

Idag har jag städat iordning i sovrummet och ställt fåtöljen på plats. Jag älskar min fåtölj!
 
 

Midsommar.

Matilda, Emelie och Lina kom hit och vi grillade och hade en toppen bra kväll/natt!
 
 
 
 

Midsommar och 21 år!

Idag är det den 22 juni och jag blir hela 21 år! Det är även midsommar som jag ska fira ihop med mina vänner. Jag ska även bjuda på tårta så vi kan fira mig! 
 
 

Vårt kök.

Här kommer lite bilder på vårat kök. Det som inte är klart är att fälkten ska upp, spottar ska upp under hyllan, det ska upp gardiner och tavlor på väggarna. Vad tycker ni?
 
 
 
 

Slut för dagen.

Nu står jag och väntar på att min trevliga sambo ska komma och hämta mig. Är slut efter ett 13-21:30!


Bullar.

Vid 12 idag kom Matilda över och hjälpte mig att baka bullar. Dom blev goda och helt okej snygga!


Snygg ledighetsfrilla!


Scilla var trött.


Schyssta bullar!


Resultatet!

Godmorgon!

Idag är det Måndag och jag är ledig, skönt! Vaknade nyss och det betyder att jag har sovit i 11 timmar. Det behövde min kropp! Idag står det bullbak på schemat! Eftersom jag fyller år på Fredag så vill jag ha något att bjuda jobbet på och även mina vänner som också ska få tårta! Så nu är det dags att sätta fart!


Besök från Norrköping.

Vid 5 idag kom pappa, pernilla och mina 3 systrar hit för att gratta mig i förskott. Dom hade med sig god mat och tårta. Och jag fick super fina presenter!








Lördag

Idag har jag jobbat 12-20:30 och nu ligger jag däckad i soffan framför en film och äter nappar och dricker loka. Min kära sambo badar badtunna med sina vänner ikväll. Och jag hoppas jag slipper rycka ut kl 3 på natten som jag fick göra förra helgen. Imorgon jobbar jag 07-15:30 och sedan kommer familjen från Norrköping och firar mig eftersom jag fyller år på midsommarafton. Det ska bli kul och visa upp vårat nya hem även om möblering,inredning och listsättning inte är klart ännu. Nu ikväll ställde jag upp våra nya lampor från Ulla i fönstret. Det vart super fint! Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova, klockan ringer 6 imorgon!




Sovrummet.

Igår flyttade vi in i sovrummet. Så himla skönt! Idag ska Fredrik sätta dom sista listerna i sovrummet. Sen är det rummet färdigt! Sedan ska lampor upp över sängen, matta ska in och min fåtölj ska få en plats i hörnet! Det blir så fint. Vad tycker ni om tapeten? Jag älskar den!




Orkide

Igår shoppade jag blommor till vardagsrums fönstret. Det fick bli 3 st super fina orkider! Min favorit blomma. Om en stund måste jag hoppa upp på cykeln och fara till jobbet för att jobba 14:30-07:00. Ett långt pass. Men jag hoppas verkligen att jag får sova, annars blir jag galen! Imorgon kommer det upp bilder på sovrumstapeten. Ni får vänta med spänning!






Godmorgon!

Gick upp 7 imorse och skjutsade Fredrik till jobbet. Så nu håller jag på och packar upp och försöker få lite struktur. Idag kommer pappa och monterar garderober och sovrummet ska få lister. Så imorgon eller på Fredag flyttar vi väl in i sovrummet. Om 2 timmar så ska jag hämta min syster och vi ska även åka till plantaget. Så ska jag shoppa blommor till alla fönster. Så kul! Det ser ut att bli fint väder, så idag kanske det blir shorts. Hoppas!


Ett litet smakprov!

Igår kom mosaiken upp och idag ska den fogas. Och sedan är det bara lister nere på golvet kvar, sen är köket helt klart! Så himla skönt. Efter 4 när Fredrik kommer hem ska tapeten i sovrummet upp och det betyder att vi kan flytta in där innan den här veckan är slut! Så nu ska jag sätta igång och städa upp här lite. Det är saker över allt! Bilder på vårt otroligt snygga kök som jag bara kan sitta på en stol och titta på, kommer senare i veckan när det är städat och klart!


Här va det fullt!

Godmorgon!
Eftersom vi inte har tapetserat i sovrummet så sover vi i vardagsrummet och på våran soffa står alla grejer. Och i köket har jag packat upp nästan alla kartonger och ställt alla saker på bordet. Och nu var frågan vart jag skulle äta min frukost? Jag fick helt enkelt ta en av våra stolar och sätta mig vid köksbänken. Idag står det jobba 08:30-16:30 på mitt schema. Sedan ska vi tömma sovrummet för att kunna tapetsera imorgon. Det ska bli så kul! Skönt och få ett sovrum och ett vardagsrum. Nu måste jag kila, ha en bra Söndag alla!


Världens fulaste lampa?

Förra Fredagen så var jag och Fredrik till IKEA i Örebro och köpte lite allt möjligt. I slutet på IKEA så finns det lampor och vi skulle komma överrens om vilka vi skulle köpa till hall, kök och vardagsrum. Vi båda var lite trött och ville mest bara åka hem. Vi kollade på två stycken väldigt speciella lampor och sedan tog vi den ena. Nu på kvällen när vi skulle sätta upp den nya vardagsrums lampan. Så blev vi båda lite så fundersamma hur vi tänkte? Vi monterade ihop den och skrattade lite och sedan satte vi upp den i taket båda lika förväntansfulla på att se resultatet. Vi kan nog inte säga vad vi tycker. Eller jag gillar den mer och mer. Och Fredrik gillar ljuset som blir. Så kvar i taket blir den i alla fall. Vad tycker ni om den?










Grillkväll i Tisdags!














Bildbomb på lägenheten!


Vårat kök, lite stökigt!


Vårat kök.


Hallen.


Ytterdörren utan lister.


Toadörren utan lister.


Ytterdörr med lister.


Schysst rumpa!


Efter en kväll av montering av IKEA möbler så ser hallen ut så här just nu!


Vårat blivande sovrum!

Sovrummet ser inte ut så där för tillfället för jag har nyss städat för att det är dags för tapetsering!
Nu i helgen kommer mosaiken upp. Så jävla nice! Så efter helgen är slut så är förhoppningsvis köket klart!

Äntligen!

Efter att ha varit utan internet på våra datorer i en och en halv månad så fick vi det i Måndags. Men Fredrik fixade det nu på min dator. Kanon! Så imorgon kommer det massa bilder från min fina nya kamrea!

RSS 2.0