Bra början på dagen!


Jag vill ha vår!

 
Denna jeansklänning ska få flytta in i min garderob och göra mig snygg till våren och sommaren!

Ny vecka.

Jag började den nya veckan med ett träningspass på gymmet Matilda. Och nu har jag krupit ner i ett bad innan det är dags för frukost/lunch i soffan! Denna vecka är det lång vecka, men den brukar springa förbi!

Måndag: jobba 16-21 + natt.
Tisdag: jobba 16-21 + natt.
Onsdag: ledig.
Torsdag: p-möte 13-15.
Fredag: 16-21 + natt.
Lördag: 17-21 + natt.
Söndag: 17-21 + natt.


Min helg i Norrköping.

Japp, jag har spenderat min lediga helg i Norrköping hos Farmor. Vi har nämligen tapetserat om i hennes sovrum. Hon fick det i julklapp av oss. Det blev super bra! Och hon blev jätte glad och nöjd! Vi har även varit ute och ätit och spelat kortspel och skipbo! Härlig helg. Nu sitter vi i bilen på väg hem. Ska bli skönt och ta ett bad och sen slänga sig i sängen!


Bebis.


Godmorgon!

Frukost i soffan framför skilda världar. Här kommer jag sitta hela dagen fram tills det är dags för jobb 16-07. Perfekt dag!


Det går åt rätt håll!


Söndag.

Kräftsoppa under en filt i soffan framför en bra film. Det är inte helt fel när hela kroppen har träningsvärk!


Jag längtar!

Bläddrar i jobbboken för att skriva in mina turer och upptäcker att jag har snart en veckas semester! 44 dagar kvar sen är jag ledig och spendera mina lediga dagar på mina skidor och med min fina familj!


Taggar för jobbhelg.

LCHF chokladmousse.
 
Snart är det dags att ta mitt pick och pack och gå till jobbet och köra igenom en jobbhelg. Jihaa!

Min vecka.

Måndag: jobba 16-07.
Tisdag: jobba 21-07.
Onsdag: utbildning 09-16.
Torsdag: utbildning 09-16.
Fredag: jobba 16-07.
Lördag: jobba 17-07.
Söndag: jobba 17-07.
 
Den här veckan kommer bli lång och jag längtar redan tills nästa vecka! 

Perfekt Söndag.

Lägenheten är städad, kylskåpet är fyllt med mat för hela veckan och vi har ätit god kvälls mat! Nu har vi lagt oss i sängen efter ett varmt bad för att kolla lite film innan vi ska sova. Jag kör måndag-måndag denna vecka. Jag har alltså en lång vecka framför mig!

Godnatt!


Godmorgon Söndag!

Frukost framför mtv.

Lediga helger går så fort. I Fredags så hjälpte vi Charlie och Maria och göra i ordning i lokalen och sedan åt vi god mat och kollade på film. Igår var vi på bröllopsfirande! Vi gick dit vid 13 och jag klev inte innanför dörren förns kl 1 på natten och Fredrik kom hem halv 7 imorse. Mycket trevligt och lyckat! Nu ska jag skriva matlista för veckan och senare i kväll ska vi åka och handla. Jag tror jag vet någon som kommer sova länge idag!

Fredagsmys med hjärtat.

 
 
 

Härlig Fredag!

Efter frukost och häng i soffan tog jag en promenad till Fredriks jobb och hämtade våran bil för att handla och slänga saker på soptippen! Nu har jag landat i soffan några minuter innan städning sätts ingång! Jag har även hämtat ut ett packet. Kul!


Köttbulleverksta!


Godmorgon!

 
Jag skulle vilja ta bort från naveln och ner till knäna ett tag. Mensvärk och urinvägsinfektion på samma gång är ingen hit! Dags att dra till gymmet och träna bort mensvärken!

Kartell är märket.

 
 
Dom här sängborden är helt underbara! Vet dock inte vilken färg jag gillar mest. Men jag tror svart är mer min grej! Min kära sambo gillar dom inte alls lika mycket som jag gör. I mitt framtida boende så skulle jag gärna vilja ha dom. 1170:- st! Jävligt dyrt, men smakar det så kostar det!

Penicillin i 7 dagar, vill bli bra nu!


Dagens Simone.

 

Ledig dag.

 
Sovmorgon, frukost framför tvn, tebjudning med mamma, nagelfix, vikt tvätt och nu snart ska jag dra ner till stan för att shoppa det sista för mina julpengar och sedan har jag en tid hos vårdcentralen kl halv 4.

LCHF Kycklingsoppa.

 
 
Vi har ätit LCHF efter ett bra tag nu. Men fuskar ibland och äter socker och annat. Men nu är det slut med det! Nu är det strikt lchf som gäller. 3,5 kilo kvar till målet och mycket träning. Nu kör vi!

Våffellunch med tjejerna.


En Söndag på isen!


Lördag.

Frukosten är intagen för en stund sen och jag ska hoppa i träningskläderna och dra till gymmet med fin fina Matilda!
 

Fredagsmys på jobbet!

Anans ringar och snart farmen på tvn på jobbet. Så spenderar jag min Fredag kväll innan sängen kallar på mig!


Frukost i sängen, bästa morgon!


RSS 2.0