21:23

Nu intar jag soffläge med honungsmelon och choklad till skilda världar. Alarmet är satt och jag har krypit ner under täcket. Nu kan jag somna när jag vill. Godnatt!

Fredag



Igår köpte jag box 2 av skilda världar. Så jag och Matilda såg första skivan igår kväll.

Idag har jag plockat lite disk och gjort matlådor, och kollat på skilda världar såklart! Ikväll står det jobb på schemat, 15-21. När jag har slutat så ska jag gå och köpa någon frukt och lägga mig i soffan och fortsätta på skilda världar. Ikväll blir det en lugn kväll eftersom jag ska jobba 7-21 imorgon. Jippi! På söndag står det fika hos Morsan, eftersom det är morsdag. Och sedan hemma gjord pizza och mys med Fredrik. Den här helgen kommer avslutas bra! Nu ska jag göra det sista innan jag ska gå till jobbet, Ha en bra Fredag!

jag är nöjd.

Nu ligger jag nerbäddad i våran sköna säng. Idag slutade jag kl 13 och sen dess har det varit saker hela tiden. Jag satte på en maskin tvätt och vid 9 tog jag upp den sista. 6 maskiner tvätt blev det idag. Jag har sprunigt i våran trapp några x antal gånger. Gött för benen! Fredrik och jag har även storstädat hela lägenheten och bäddat rent i sängen. Nu är lägenheten i tiptop! Jag har även vikt all tvätt, skönt! Och nu innan Fredrik skulle sova så fick jag massage av honom. Han är för underbar! Nu ligger han och sover, och jag ska lägga mig och kolla på en film. Godnatt!

Minigolf.







I lördags spelade mamma, jag och Sandra minigolf. Jag kom tvåa, Bra gjort Simone!

Godmorgon!

En ny dag och vädret ser lite bättre ut idag. Jag ska snart fara iväg och jobba några timmar, 7-13. Sedan ska jag hem och börja med tvätten. Det är Fredriks och min städ och tvätt dag idag! Så nu ska här bli rent och fint. Nu ska jag packa matlådan och sedan åka till jobbet. Ha en bra Tisdag!

Världens goaste unge!




Måndag kväll.

Vilken dag! Jag hade tänkt och ligga och slappa hela dagen tills Fredrik slutade jobbet vid 4. Men han åkte på läkarbesök vid halv 11 och efter det tog han ledigt. Han kom hem med fikabröd efter det, supergott! Sedan tog vi bilen ut till Marmorbyn där vi har spenderat dagen och kvällen. Vi klev nyss innan för dörren. Jag och Evelina har planterat om blommor och grabbarna har grävt. Sedan åkte vi in till stan och köpte mat, och sedan grillade vi nu innan vi åkte hem. En riktigt bra dag! Nu ska vi sova, för imorgon ringer klockan halv 6. Då är det dags att jobba 7-16. Godnatt!

Måndag

Dagen består av ledighet. Så jävla gött! Vaknade halv 10, skönt och sova länge. Jag vaknade inte ens av Fredriks alarm som ringer hundratjugo gånger. Nu ska jag käka frukost sen ska jag lägga mig och kolla på alla avsnitt av våra vänner liv. Och när dom är slut så ska jag plantera blommor. Underbara lediga dag!

Godmorgon!

Jag är sjukt trött. Jag kunde inte somna igår fast jag var fett trött. Och när jag sedan somnade vid halv 1 så vaknade jag hundra gånger och bara låg och stirrade upp i taket. Usch, så jag har kanske sovit 4,5 timme inatt? Det känns nu i mina ögon kan jag säga. Idag ska jag jobba 7-15. Ikväll ska jag och Fredrik hitta på massa skoj, har inte sett honom sen i Torsdags. Så jag har saknat honom!

Nu ska jag göra det sista innan jag ska ta och gå till jobbet,
Ha en bra Söndag alla!

Tillbaka i vardagen igen.

Hej hopp gummisnopp!
Nu har jag precis landat hemma i Katrineholm igen, i våran lägenhet. Det känns riktigt skönt! Efter att ha farit mellan Norrköping och Katrineholm i 2 veckor, så åker nu min kära syster till Norge imorgon och kommer inte hem förns i Augusti. Så nu är jag tillbaka i vardagen och mitt hem. Just nu sitter jag i våran soffa och dricker Mer päron och äter lite choklad. Snart kommer mina 2 kära vänner hit och ska spendera kvällen ihop med mig. Det känns riktigt bra! Det kan bli en eller annan kall cider, det får kvällen avgöra. Jag ska igalla fall spöa dom i skipbo!
Ha en bra lördag kväll!



Idag har jag och Fredrik varit tillsammans i 5 och ett halvt år.
Jag älskar dig hjärtat!

Fias 20års fest!























En riktigt bra kväll!

Lördag


Jordgubbar, honungsmelon och vatten melon.

Jag och Fredrik har inte träffats sen i måndags, så igår slutade jag kl 9 och när jag kom hem så mötes jag av det dom här goda frukter. Vi låg hela kvällen igår i soffan och smaskade i oss dom och kollade på film. Mysigt!

Idag är det Lördag och det innebär att jag ska iväg och jobba 7-16 och sen ska jag på 20års fest! Fett najs.

Fredag

Hejsan!
Ursäkta för min dåliga uppdatering. Men jag har varit i Norrköping i 4 dagar och hjälpt min syster och flyttat. Och inte haft tid till bloggen. Jag är genom förkyld. Det suger! Men jag får leva på alvedon, nässpray och halstabletter. För den här helgen blir det jobb och imorgon blir det 20års fest som jag har sett fram emot så mycket. Nu ska jag leta fram kläder till imorgon. Skriver mer sen,

Godmorgon!

Solen skiner och det är söndag. Det betyder att min syster kommer hem till mig ikväll och sover kvar. Hon har inte sett lägenheten eller våran bil. Så jag kommer vara som ett barn på julafton för att visa henne allt. Snälla låt dagen gå fort! Nu ska jag iväg och jobba 7-21, sen är jag ledig 4 dagar. Ha en bra söndag!

Livet rullar på.


Underbart väder idag!

Vilken dag det här har varit. Jag har haft något för mig hela tiden! Nu har jag krypit ner under täcket. Och ska nu sova. Jag är sjukt trött! Så det ska bli riktigt skönt. Ska upp halv 6 imorgon bitti. Godnatt alla

Lördag

Vilket härligt väder! Slutade kl 10 idag och sedan dess har jag suttit ute på balkongen. Nu sitter jag i soffan och kollar på mio min mio. En riktigt bra film enligt mig! Fredrik ligger brevid mig och sover. Jag ska väcka honom om 1 timme eller så. Då ska vi göra oss redo för kalas. Charlie fyllde år i torsdags, så ikväll blir det grillat och massa skoj hos honom. Imorgon ska jag jobba 7-21, inte roligt om det är så här fint väder imorgon igen!

Ha en bra lördagkväll!


Igår blev det glass och skipbo på balkongen med Fredrik. Jag vann!


Senare på kvällen blev det thaimat och film i soffan, en riktigt bra kväll!

Min Fredag kväll.

Ikväll blir det en Fredrik & Simone kväll. När Fredrik kom hem från jobbet så gick vi och köpte glass och satte oss på balkongen och spelade skipbo. Snart ska vi åka och köpa thaimat och sedan spendera kvällen i soffan. Mysigt!

Fredag

Jag kom hem från jobbet för 1 timme sedan. Det var riktigt gött att sluta 12. Jag hade så svårt i morse att komma upp när klockan ringde. Jag var så himla trött! Nu har jag hoppat i min onepiece dress och kommer nog ha den ett bra ta till. Ikväll blir det antingen thaimat och film tillsammans med Fredrik. Annars så ger vi oss ut till Marmorbyn för att fira Charlie som fyllde igår, med lite fest och grillat. Vi får se vart kvällen styr oss. Vi båda ska upp imorgon bitti och jobba. Nu ska jag ta och vika tvätt och sedan göra en överraskning till Fredrik.
hihi!

Torsdag


Dagens outfit.

En ny dag. Och jag ser fram emot den. Idag ska jag jobba 12-16 på hemtjänsten och sedan 16-20:30 på Sundsgatan. Men det kommer gå fint! Och sängen kommer vara riktigt skön när jag kommer hem!

Imorgon börjar helgen och jag ska jobba. Men det gör inget, för jag ska vara ledig några dagar när min syster är hemma. Hoppas helgen går fort, för jag vill ha söndag!

3 dagar kvar....

Marmorbyn.


Älskling.

Alldeles nyss klev vi innanför dörren hem till oss. Efter maten tog vi bilen ut till Marmorbyn och kollade in Linus och Evelinas nya hem. Kanon bra hus har dom hittat! Och sedan tog Fredrik med mig på en rundtur i Marmorbyn, och visade mig vad han gjorde där ute för 10 år sen.

Jag upptäckte att Marmorbyn är inget för mig, det har jag upptäckt för länge sen. För typ 2 år sen, då Fredrik föreslog att vi skulle flytta ut dit. Till det blå huset. Jag skulle aldrig flytta ut till det blå huset, jag skulle få laga mat åt alla bröderna Schön. Och det skulle inte vara någon lugn stund. Då skulle jag hellre bo i ett eget hus. Fredrik upptäckte något helt annat idag. Han upptäckte att han vill verkligen flytta tillbaka dit. Han har sakt att han har velat. Men nu vill han verkligen det efter allt vi åkte runt och tittat på idag. Det finns ju inte så mycket och titta på, men det lilla som finns. Jag tycker Marmorbyn är mysigt. Men jag trivs så bra i stan för tillfället. Jag flyttade från Vingåker för 3 år sen. Och jag vill stanna här ett tag till. Vi båda trivs hur bra som helst i lägenheten, vem vet vart vi hamnar om några år. Vi har olika uppfattningar om Marmorbyn, men vi hinner ändra oss om det flera gånger.

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det slut på ledigheten, nu har jag 4 dagars jobb framför mig!

fika.


Mums!

Kom hem för en stund sen efter att ha tagit en kvällsfika tillsammans med Matilda & Lina. Hur trevligt som helst! Nu står det mat på schemat, flygande jakob!

Sms mellan mig och Fredrik.



Har vi för stor lägenhet eller?

Alltid du.


min bästa kotte

Onsdag.


Vanilj té och macarons.

Igår när jag gick på stan med mamma så köpte jag té och macarons som Fredrik och jag testade igår kväll. När pappa kom igår så åkte vi och köpte mat och sedan åkte vi hem och lagade tacos och bara umgicks. När han hade åkt hem så tog jag en rask promenad i skogen, hur skönt som helst! Idag är det en ny dag och jag gör lite vad jag känner för idag. Jag börjar med att ta mig upp ur sängen!

alla dagar har sin charm.


Inge roligt väder!

Kom hem för en stund sen efter att ha gått en sväng på stan tillsammans med mamma. Och sedan gick vi till sultans och tog en fika, med té och en jordgubbsbakelse. När som helst kommer min pappa hit. Vi ska antingen ut och äta eller så kanske vi får ihop något gott här hemma att äta!

5 dagar kvar...

Tisdag


Dagens outfit.

Jag gick upp kl 7 imorse för att köra Fredrik till jobbet. Sedan satte jag igång och tvättade när jag kom hem. Och nu blev jag klar med tvätten. Skönt! Sedan har jag storstädat hela lägenheten och det är jag klar med nu också. När som helst kommer mamma, då ska vi gå ner på stan och ta en fika. Mysigt!

Heja Heja Simone!

Efter 3 timmars rast med film i sängen tillsammans med Fredrik. Så ska han nu skjussa mig till nästa jobbpass. Min kropp skriker, jag vill inte! Jag är så sjukt trött. Men det är bara att bita ihop. För imorgon är jag ledig! 5 timmars arbete nu, sedan tillbaka i sängen. Jag längtar!

min andra halva.



Om 7 dagar kommer min kära syster hem!

RSS 2.0