Torsdag.

Vilken bra dag jämfört med igår! Då var jag riktigt förbannad. Tur att min sambo är positiv. Alldeles för positiv ibland! Den började med sovmorgon och fortsatte med möte på jobbet 13-15. Och sedan hem för att fixa med våran tavellist som inte är klar än. Ner i tvättstugan och sedan drog vi till gymmet! Hem och fixade mat och nu har vi landat i soffan. Jag gillar dagar som går i ett!
 
Innan. Kommer en efter bild någon dag!
 

Mums!

Det börjar bli en vana att ta ett bad efter ett hårt träningspass! Och idag blev det extra mumsigt. En ledig dag har jag framför mig och jag ska ta tag i det lilla förrådet och göra ordning och reda!


Tisdag.

Efter ett träningspass på gymmet med Matilda. Så har jag nu krupit ner i ett bad!


Måndag.

Oj vad ledig helg går fort! Min helg har varit riktigt bra. Jag har inte haft så mycket planerat och bara gjort vad jag känner för! Fredags åt vi gott och bara njöt av varandra. Lördags så stod det koll på bilen, gym, pizza och sedan impuls sväng till Marmorbyn vid halv 10 på kvällen. Söndag blev det veckohandling, städning och sedan fick vi middagsgäster. Mycket bra helg! Nu sitter jag på jobbet och har nyss ätit kvällsmat som bestod av rester sen i Fredags, oxfilé alltså! 5 nättersjobb vecka är i gång!


Här håller vi hus idag!


Bra start på ledig helg.

 
 
Nyss har vi avnjutit oxfile i ugn med potatisgratäng. Det smakade gudomligt!

Fint ska det va!

Ikväll står det mys och ikväll ska vi även äta riktigt gott för att fira min fasta tjänst som vi inte firat än!


Köket.

Före.
 
 
Efter.
 
Jag älskar min nya matta i köket. Jag älskar mitt kök!

Nu kör vi!


Har jag sagt att jag älskar mitt jobb?

Började nu 21 och ska jobba natten. Och vad väntade på mig när jag kom till jobbet? Jo, tårta! Fy tusan vad gott!

 


Promenad idag igen!

Emelie fick ut mig på en promenad idag i galla fall. Skönt och röra på en stel kropp! Så vid 12 drog vi ut i kylan och nu har jag precis kommit hem och ska krypa ner i ett varmt bad och bara njuta!


Godmorgon Onsdag!

Det är en stel Simone som har landat i soffan för att inta frukost! Idag ska jag inte göra många knop. Sitta i soffan framför tvn och börja läsa den andra boken!


Hej motion!

Efter en skönhets sömn till 10. Så drog jag och Matilda till gymmet och körde ben och mage. För att sedan ta en promenad till Forssjö på 12,2 kilometer! Så jävla skönt men det kändes i kroppen kan jag säga. Imorgon kommer det kännas ännu mer!


Akuten.

På akuten hänger vi ofta på känns det som. Inatt var det våran 8:de gång vi var där tillsammans! Fredrik väckte mig inatt kl 01 och kunde inte se något. Han kunde inte öppna ögonen för att det gjorde så ont. Han hade fått svetsblänk! Han sa det på kvällen att ögonen kändes konstiga och undrade om han inte hade fått svetsblänk. men jag sa att han nog bara var trött. Han hade så rätt! Men att leda en annan människa ut till bilen ner för trappor och förklara av som komma skall är inte min grej. Inte mitt i natten i galla fall! Vi fick hjälp direkt när vi kom. Men det tog lite tid, för dom var tvungna att läsa på om det. Och det förstår jag. Vem kommer in varje dag med svetsblänk? Det låter ju liksom påhittat om ni frågar mig. Dom smörjde ögonen på honom och sedan fick vi med oss salvan hem. Så nu ska jag väcka Fredrik och smörja hans ögon. Och om inte det hjälper måste vi ringa vårdcentralen. Jag måste ju i såna fall följa med, eftersom han inte kan se. Hoppas det känns bättre idag!

 


Gofika hos Farmor.


Ledig dag!

Nu sitter jag i bilen på väg till Norrköping för att spendera min lediga dag tillsammans med syster! Lägenhetsvisning och farmor häng står på schemat!


Söndag.

Träning och tvättning är avklarade för dagen! Och mannen har jag nu hämtat hem efter att inte ha sett honom sen i Torsdags. Nu blir det glass och film innan jag kör mitt sista helgpass!


Jag och min energi.

Sist jag skrev trodde jag att jag skulle ligga på soffan hela dagen. Jag hade fel. Frukost och en huvudvärks tablett gjorde susen! Innan klockan slog 10 hade jag storhandlat för veckan som kommer, tankat bilen, städat ur den och fyllt på med spolarvätska! Ibland vet jag inte riktigt vart energin kommer ifrån? Nyss har jag sorterat papper och rensat ur våra pärmar. Nu ska jag ta tag i datorn och rensa ur den på bilder. Det tar imot, det värsta jag vet! Jag vill spara allt allt allt!
 
Lina & jag, fulla och unga.

Godmorgon!

Nu ligger jag hemma i soffan och dricker te under ett täcke! Efter ett nattpass på jobbet och har fortfarande huvudvärk så ska jag inte göra så mycket mer idag än att ligga på soffan och läsa bok, skönt!


Dagens Simone.

 
Om en stund ska jag dra iväg till jobbet på p-möte och träffa min nya chef!

Kvällsfika med hjärtat!


"Ta hand om mig själv tid!"

Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad efter alla måsten och efter ett pass på gymmet! Ansiktsmask, hårinpackning och en bra bok. Kan inte bli bättre!


Femtio nyanser av honom.

Nu har jag krupit ner i jobbsängen och läsa min bok som jag är helt fast i! Imorgon ringer klockan extra tidigt och jag har mycket på schemat för dagen.


Kanebo.

 
Nytt puder är inhandlat. Imorgon ska det testas, spännande!

Tretorn.

 
 
Dom här skorna fick jag av tjejerna igår! Låga gummiskövlar som är fodrade. Kanon för blöta och kalla dagar! Tack tjejer! ♥

Promenad i snön för att rensa tankar.


LCHF smothi!


Sommar 2013 here we come!


Bra ledig kväll!

Jag har legat i soffan och läst boken i all hast och ätit mörk choklad under en filt! Ikväll är det bara bra på tv, precis som det var igår. Det börjar med Farmen, Sveriges mästerkock och sedan Inkognito. Så nu ska vi krypa ner i soffan under en filt och äta Fredriks goda lchf hamburgare framför tvn!
 

Blondin.

 
 
 
En del dagar saknar jag mitt blonda hår, andra dagar inte. Någon gång i framtiden blir jag nog blond igen. Men just nu är jag inte klar med att vara brunet!

Du är mitt allt! ♥

 

Tisdag.

Dagarna har gått i ett sen vi kom hem från Sälen. Jag har inte varit hemma en lugn stund. Igår storstädade vi hela lägenheten och sedan 9 maskiner tvätt på det! Jag började redan på morgonen när jag kom hem från nattjobb med att frosta ur frysen och sedan fortsatte det. Vi gjorde om lite i vardagsrummet också. Det blev nice!
 
Idag har jag ledig dag och jag sov till 10. Alltså fick jag 12 timmar sönm, det behövde jag efter en vaken natt på jobbet ihelgen. Idag står det en dejt med svärmor på schemat och sedan blir det träning ikväll!
 
 

Söndags frukost.


<3


RSS 2.0