Med musik i öronen klara jag allt.

Efter att ha legat i sängen i 2 timmar och deppat så tar jag mig nu i kragen och sätter fart här hemma. Inget blir bättre för att jag ligger och stirrar upp i taket. Nu har jag Fredriks schyssta lista på spotify i mina öronen. Här ska energin och ilskan ut i städning!


Onsdag

Efter att ha varit vaken 2 dygn så var det super skönt och somna i jobb sängen igår kväll. Och det ska bli ännu skönare och sova i sin egna säng inatt! Nu på morgonen har jag packat upp min resväska som jag inte hunnit gjort än och sedan tvättat all tvätt. Tanken var att jag skulle dammsuga och torka golv, men det får bli imorgon. Nu ska jag fara iväg och hämta min sambo på jobbet för att ta en lunch med honom!
 
Så här ser jag ut idag!

Godmorgon!

Nu har jag kommit hem från nattjobbet och jag har inte fått sovit en blund. Så nu sitter jag och äter frukost och ska sedan gå och lägga mig. 5 grader var det ute när jag åkte hem, helt sjukt kallt!


Mitt Schema.

Måndag: 16-21 + natt.
Tisdag: 16-21 + natt.
Onsdag: 16-20:30.
Torsdag: 16-20:30.
Fredag: 07-12.
Lördag: Ledig.
Söndag: 08:30-13.
 

Kroatien.

 
 
 
 
 
 
 
Vi har haft en kanon bra vecka med sol och bad!

KROATIEN

Nu sitter vi på Arlanda och har checkat in. Planet går om en timme! Hej semester, hejdåSverige och vardag!

Dagen innan avresa.

Nu har jag lagt mig i sängen. Är helt slut i kropp och huvud. Imorse när klockan ringde 6 så var jag sjukt trött. Men dagen har gått fort. Fredrik var och pussade mig hejdå på jobbet innan han åkte till Stockholm. Så nu ligger jag här ensam i våran stora säng. Men imorgon går jag och lägger mig i en helt annan säng någon helt annan stans. Väskan är packad och imorgon kl 11 går bilen mot Arlanda! Jag är så redo för sol, bad och ledighet!


Torsdags kväll.

Fredrik och jag tog bilen ut mot ett ställe där han var och bada när han var liten. Så vid 16 hade vi packat bilen av grillat och redo för massa mys! Och vi har grillat, spelat skipbo x10(vi är beroende!) och kollat på solnedgången och nu vid halv 10 var vi hemma igen. En perfekt avslut på vår sista dag tillsammans. Nu ses vi inte på 9 dagar!


Packa.

Då var det dags att börja packa. Det skulle jag ha gjort i Måndags men tiden bara rinner iväg. Så nu har jag tagit fram väskan och checklistan ska prickas av!


Fiska med brudarna!


Igår.

 
 

Lördag.

Solen skiner och det är riktigt bra väder idag! Idag är det Lördag och jag jobbar till klockan 5. Min sista dag på mitt sommar schema. Så på Måndag är det tillbaka till mitt vanliga schema. Ikväll blir det utgång med mina tjejer!

Just det, 7 dagar kvar....


Sova själv.

När Fredrik är bortrest så har jag inga alls problem med att somna. Men bara att veta att han kan komma hem när som helst kan hålla mig vaken i flera timmar bara för att få en god natt puss. Ikväll är han i Marmorbyn och spelar fotboll och jag har ingen aning om när han kan tänkas komma hem. Och min klocka ringer 7 imorgon bitti, så här kan inte jag ligga vaken och vänta. Vi får se när jag somnar. God natt!


Olja trägolvet.

Olja trägolvet på balkongen är något jag har skjutit upp länge. Och idag tog jag tag i saken! Vilken skillnad det blev. Imorgon ska alla möbler dit. Nice!


Ledig kväll.

Perfekt ledig dag! Nu avslutades dagen med en promenad runt djulö med Matilda. Och sedan mys på balkongen med min sambo, vi spelade självklart skipbo!


Storhandla.

Idag var det dags och storhandla eftersom vi har ätit upp allt i kylskåp och frys. Så det ekade tomt! Storhandla var det rätta ordet.


Ledig dag...

Och jag tog sovmorgon till halv 10 och nu är jag ute på en "morgonpromenad" till Fredriks jobb där jag ska hämta bilen för att åka till Vingåker på eftermiddagen!




Morgonpromenad.


13 timmar.

Efter att ha sovit 13 timmar inatt så känner jag mig utvilad och som en ny människa! Den här veckan är precis fullbokad. Och jag ser fram emot helgen fast det är jobb på schema! Nu kör jag ett 16:00-21:30 pass. Hej!


19:21

Detta kanske låter helt sjukt. Men nu ska jag gå och lägga mig. Har nu legat på soffan och somnat till flera gånger, inte likt mig. Har varit trött och seg hela dagen och 1,5 timmes promenaden med hjärtat tog den sista energin! Så god natt, en ny dag imorgon!


07-17

Nu sitter jag i soffan på jobbet och äter frukost. Egentligen är detta min lediga söndag men jag och en annan bytte tur. Så jag är ledig nästa Söndag. Passar mig perfekt!


LCHF Chokladmousse.

Detta behöver du:
100g mörkchoklad.
3 dl grädde.
2 äggulor.
 
Smält chokladen över ett vattenbad. Medan chokladen svalnar lite så vispar man grädden riktigt fluffigt. Blanda ner äggulorna. Och vänd sedan ner chokladen lite i taget. Ställ kallt en timme innan servering.
 

Till Sjöss!


Fredag

Huvudvärk och träningsvärk, men skit i det! Här hemma ska det dammsugas och vika tvätt. Ikväll blir det köttgryta som ska bara koka i 2 timmar. Mums!


Kvällsmat.

Om inte sambon är hemma när det är mat, så får jag ta med mig maten till honom! Vad han kommer bli överraskad!


Hej mitt nya liv!

I höstas gick jag ner 8 kilo och jag är sjukt nöjd över dom. Men nu har jag satt ett nytt mål. Så nu jävlar ska jag lägga i en högre växel. Efter att jag kommer hem från Kroatien så blir det ett nytt gymkort, frågan är bara hälsogymet igen eller friskhuset? Just nu får jag nöja mig med cykeln och löprunder. Nu ikväll åkte vi ut till Marmorbyn och medans Fredrik arbetade så tog jag en löprunda hem. Jag hann förbi Ålsäter inann Fredrik kom med bilen. 6km, inte dåligt! Man klara mycket mer än vad man tror, det gäller bara att pressa sig själv. Nu kör vi!
 
 
En riktigt charmig bild från dagens löprunda. Skönt när det blåser!

LCHF paj.

Nu ikväll gjorde jag en super god LCHF paj. Den kommer jag absolut göra fler gånger. Här kommer receptet!
 
Pajdeg
3 dl mandelmjöl
0,5 dl skalade sesamfrön
1 msk fiberhusk
1 tsk salt
40 g smör
1 ägg
 
Mixa mandelmjöl och sesamfrön i mixer och blanda sedan ner resterande ingredienser och mixa till en deg. Tryck ut i pajform eller springform och nagga botten med gaffel, låt vila i kylskåp ca 30 min.
Grädda skalet i 200 g i ca 8 minuter tills skalet fått lite färg. Ta sedan ut och sänk ugnen till 175 grader

Äggstanning
4 ägg
2 dl vispgrädde
salt, peppar
 
Fetaost, salami, vitlök, soltorkade tomater, paprika, basilika – jag bara skar ner och blandade allt och sedan på med 200 gr riven ost och äggstanningen, gott!
 
 
 

Dagens schema;

- stor handla. - städa/plocka här hemma. - fixa med bilen. Min ledig dag!


RSS 2.0