En tripp till Örebro.

Fredrik och jag tog bilen och åkte till Örebro där vi skulle köpa lite saker till balkongen och en cykel till honom. Det blev att vi åkte till IKEA och käkade och tog det vi skulle ha. Och när vi gick ut till bilen var kl 7 och då stängde biltema, där han skulle köpa cykel. Så det blev ingen cykel. Både han och jag vart lika besvikna. Det är jobbigt och dela på 1 cykel. Men hans pappa ska köpa den imorgon till honom. Tur!

Det här blev det på IKEA.






Det kommer bli fett fint!

Vi ska hitta ett bord som passar också. Sedan ska jag köpa lite krukor och växter. Jag vill att det ska bli riktig vår nu. Så jag kan börja pynta där ute. Just nu regn/snöar det. Hur kul är det?

Nu ska jag krypa ner i sängen. Imorgon blir det 07-15 och sedan cykla fort som fan till nästa jobb 15-21.

torsdag

Om en liten stund kommer Fredrik hem. Då ska vi ta bussen ut till Baggetorp till hans farmor och farfar. Vi ska låna deras bil. Vi har inte riktigt bestämmt oss, om vi ska åka och köpa bil eller om vi ska åka och shoppa. Jag tror det kommer bli shopping i Norrköping eller i Örebro. Och sedan åka och köpa bil ihelgen med hans pappa. Han är väldigt bra på bilar, så det är bra att han är med. Nu måste jag göra mig ordning, ha det gött!

Onsdag den 30 mars.

Idag är det onsdag och jag vaknade i morse och trodde jag skulle vara ledig idag. Men så blev det inte. Fick ett sms om jobb ikväll för en liten stund sen. Så ikväll blir det 15-19. Skönt och sluta tidigt! Ikväll ska jag vara i Nävertorp, så det blir en promenad idag också. Tur att jag slipper springa i trappor igalla fall. Det klarar inte mina ben efter det hårda spinningpasset igår. När jag har slutat jobbet ikväll så ska Fredrik möta mig. Sedan ska vi hem och laga tacos och kolla på film. Mys! Nu ska jag göra mig iordning och sedan gå till jobbet. Ha det gött!

skilda världar



Kom nyss hem från 1 timmes promenad. Hur skönt som helst! På vägen hem så gick jag in på åhlens och köpte en box av Skilda världar. Vem kollade inte på det när man var liten? Så nu har jag hoppat i min onepiece dress och har satt mig i soffan med en kopp te och en chokladbit. Jag tänker inte lämna soffan förns vid 4 när Fredrik kommer hem. Jag ska utnyttja min lediga dag till fullo på mitt sätt.

lillasyster & storasyster



Idag skulle vara en perfekt dag att umgås med min syster. Bara ligga i soffan tillsammans och sätta på en film. Typ c/o segermyhr som vi älskar båda två! Äta massa godis och bara få skratta ihop. 1 maj får hon sin lägenhet i Norrköping. Vad jag längtar!

räkbakelse



Igår var det ingen bra dag. Jag var på topp, men hamnade nere i botten sedan. Mycket tankar som gick i mitt huvud. Idag känner jag mig lite bättre. Jobbade 7-12 och kom nyss hem efter att ha köpt lunch till mig. Det blev en räkbakelse. Jag tyckte jag förtjänade efter gårdagen!

X-effect



Nu är jag hemma efter att ha jobbat några timmar och skjussat mormor till Vingåker. Nu ska jag kolla på X-effect. Jag gillar det programmet. Tur att det finns några avsnitt att titta på. Gött!

Min Fredag.









Igår fick jag sluta tidigare från jobbet. Så jag och Fredrik tog bilen upp till elgiganten, skokanonen och intersport. Där fick det blir lite smått och gott. Sedan åkte vi till Verona och käka. Vi åt plantstek, det var hur gott som helst! Sedan åkte vi och köpte glass. Ben&Jerry´s så klart! Sen låg vi i soffan och kolla på våran favorit film, Wall-e. Den är ju så bra. När filmen var slut vid halv 10 så gick vi och la oss. Hur skönt som helst! Nu är jag uppe med tuppen. Ska iväg och jobba en stund nu, ha en bra lördag!

onsdag

Efter att jag far runt så mycket i måndags så var jag helt slut när jag kom till jobbet på kvällen. Jag fick inte somna förns halv 3 på natten. Jag fick alltså bara sova 3 timmar den natten. Sedan gick jag hem och det var full rulle igår igen. Blev en sväng till Annika på lunch och lek med Rocca. Sedan hem umgås med Fredrik en stund. Sen iväg på spinning. När jag kom hem från träningen låg jag i badkaret och var hur trött som helst. Fredrik fixade mat och sedan la vi oss på soffan efter maten. Jag somnade kl halv 8 och sedan väkte Fredrik mig vid 10 och sa att vi skulle gå och lägga oss. Jag kommer inte ihåg hur jag kom in till sängen, så jag var tvungen att skicka ett sms till honom och fråga imorse. Tydligen hade jag gått in till sängen. Inget jag minns. Imorse vaknade jag halv 7 och kunde inte somna om. Så jag har ätit frukost och sedan kollat på det jag missade på tvn igår. Sen blir det iväg och jobba 12-16 och sedan ska jag på möte kl 17. Nu ska jag ta hand om disken. Ha en bra dag!

Måndag

Hejsan!
Imorse var det bara att gå upp. Idag har jag jobbat 7-15 och sedan åkte jag till willys och storhandlade. Fett jobbigt! Sen hämtade jag Fredrik efter jobbet och sedan åkte vi och köpte pizza. Och åkte hem till mormor och käkade och sedan spelade vi kort. Nu sitter jag här och ska kolla på en film och sedan ska jag iväg och jobba igen, 21-07. Gött! Den här veckan är det jobb som gäller, sen ska jag vara ledig i helgen. Det ska bli skönt! Nu ska jag pussa på min pojkvän!


söndag

Igår somnade jag kvart i 9 och nu vaknade jag. Jag är sjukt trött fortfarande! Tur att det är sovmorgon imorgon. Nu ska jag käka frukost och sedan gå till jobbet!



Efter jobbet ska jag gå ut och käka med Matilda och Lina, Och sedan ska vi gå på bio. Hur många lingon finns det i världen. Jag tror den kommer vara hur bra som helst!

När det är helg för andra, så är det vardag för mig.

Fredag; jobba 16-21:30
Lördag; jobba 07-14:30 & 16-21
Söndag; jobba 08-16 & sen bio!

Nu ska jag packa väskan och sedan gå till jobbet. Ikväll blir det en film att somna till. För min helg består av jobb. Och sedan avslutar jag helgen med att gå på bio med några tjejer!
Ha en bra helg!

fredag



Om en stund ska jag iväg och träna, det blir spinning!

torsdag

Om en liten stund kommer mamma och hämtar mig. Då ska vi åka och tvätta hennes bil och sedan städa ur den. Jag ska få låna den medans hon är i Åre. Tummen upp! Sedan ska vi åka till Willys och jag ska stor handla och sedan kolla på ute möbler. Jag är så suger på att fixa våran balkong! Fast det är fortfarande kalt ute, men kolla kan man alltid göra.








och massa ljuslyktor!

Vardagslyx



Nu ligger jag i soffan och dricker varm choklad. Jag är väldigt nöjd över dagen! Lägenheten är fin fin! Och sedan kom pappa och vi lagade mat ihop och umgicks. Så för 1 timme sedan åkte han hem och jag ligger och har det gött!

Tisdag

Idag ringde dom och väckte mig. Så idag blev det att jobba 7-13. Men imorgon är jag ledig. Jag har tagit bort min tillgänglighet och jag har redan tackat nej till jobb imorgon. Så imorgon måste jag verkligen vara ledig. Nu har jag jobbat 6 dagar irad och jag känner mig helt slut! Om en liten stund ska jag iväg och träna med Fia. Och sedan hem och göra iordning mat. Ikväll blir det falukorv med stuvade makaroner. Det ska bli fett gott! Har varit sugen på det hela dagen. Sedan ska jag slänga mig i soffan. Nu ska jag packa det sista innan jag ska gå, Hörs!

bullrast



Idag jobbar jag 07-13:30 & 16-21. Och nu under min rast så gick jag hem och la mig i soffan tillsammans med Fredrik och fika. Hur mysigt och gott som helst! Nu ska jag göra mig redo för nästa pass. Ha en bra söndag!

Ben & Jerry´s



Den här har förgyllt min helg.
Jag är kär!

igår





Igår käkade jag och Fredrik moussaka. Hur gott som helst! Min favorit rätt. Sedan gick han på fest och jag låg i soffan och kollade på film. En riktigt skön kväll!

mums



Målade nyss naglarna med mitt nya nagellack som jag köpte i veckan.
Jag älskar det!

torsdag

Förlåt för min dåliga uppdatering. Men jag har inte haft tid med bloggen. Idag jobbade jag 7-19. Så jag kom hem för en liten stund sen. Imorgon blir det 7-11 och sedan en promenad med Fia. Ikväll blir det soffan för min del. Är helt slut i huvet och kroppen. Ska lägga mig tidigt ikväll. Nu ska jag tvätta bort sminket, koka ägg och sedan äta en kvälls macka och lägga mig på soffan och kolla på tv. Fyfan, så gött! Det är jag värd!


tisdag kväll

Nu på kvällskvisten så tog jag och Fia en promenad. Det var hur skönt som helst! Och alldeles nyss ringde jag på en bil. Så imorgon vid 12 ska jag & Fredrik iväg och kolla på bil. Fast Fredrik vet inte om det än. Men jag får ringa honom imorgon på jobbet och berätta det. Jag hoppas verkligen att vi köper den. Det skulle verkligen vara skönt och ha en egen bil! Så nu får vi hålla tummarna! Nu ska jag ta och hoppa i sängs. Godnatt!

Lägenheten.

Igår slutade jag kl 5 och sedan satte jag och Fredrik igång och sätta upp tavlor, lampor, hyllor och speglar. Det tog 2 timmar. Men det vart fint! Här kommer några bilder på saker vi satte upp och lite av våran lägenhet.

Sovrummet.








Vardagsrummet.






Köket.






Hallen.


Så här ser det ut, och vi är nöjda!

Nu ska jag fixa mig och sedan ta en promenad till jobbet, slutar 16 idag. Skönt!

Godmorgon Måndag!

Inatt sov jag 10 timmar men ändå är jag hur trött som helst. Jag känner mig helt seg i huvet. Idag är det jobb som gäller. Jag har verkligen ingen lust, men man måste. Jag slutar 5 idag då kommer Fredrik och hämta mig. Då ska vi skruva upp alla saker på väggarna. Efter det är lägenheten helt klar. Gött! Sedan vill jag ha vår så jag kan fixa balkongen och sen sitta där i sommar. Nu ska jag fixa frillan och sedan ta en promenad bort till jobbet. Ha en bra dag!

söndag

För en liten stund sen åkte Evelina, Linus, Tilda och Thomas. Vi har käkat pizza och umgås. Mycke trevlig kväll!


Världens sötaste Tilda!

Nu ligger jag och slappar i sängen. Om en liten stund ska jag sova. Imorgon blir det 10:30-17:00. Riktigt skönt med en ledig kväll!

En dröm.

Jag vill verkligen ha en sån här! Men just nu passar den inte in i mitt liv. Vi skulle aldrig kunna ha hund nu. Men den dagen jag har köpt hus och skaffat barn så kanske en sådan sötsak blir min. Eller när jag går i pension. Då har jag något och se fram emot.


Jag vill bara äta upp dom!

Att man aldrig tröttnar.

Det finns fyra filmer/serier som jag aldrig kan få nog av. Jag har nog sett dom hundra gånger. Och jag kan fortfarande se dom. Även fast jag vet vad dom säger, vad som händer och hur det slutar. Tänk att man aldrig tröttnar. Har ni några filmer/serier som ni kan kolla på hur många gånger som helst?

Här kommer dom fyra jag aldrig kan få nog av!







En riktigt bra söndag!

Jag väckte Fredrik halv 2 idag. Hur kan han sova så länge? Under den tiden hann jag tvätta i 4 timmar och gå till affärn och sedan fixa i köket. Sedan orkade jag inte vänta längre på honom. Så då gick jag in och väckte honom. Då hade jag gjort iordning varsin räkmacka. Hur gott som helst! Sedan kom Fredriks pappa och hämtade oss och vi åkte ut till Baggetorp där vi har spenderat dagen i det fina vädret. Snart kommer Evelina, Linus och Tilda. Vi ska käka pizza och umgås!


jag är duktig!

Party Party

Igår var det statt som var planen. Vi halv 6 gick jag & Lina till fia där vi förfestade för fullt. Sedan vid halv 12 gick vi till statt. Och sedan vid halv 1 gick jag hem. Jag mådde inte så bra! hmm. Så jag gick hem och la mig på soffan och kollade på film och halv sov mellan 1 till 5 imorse. Sedan gick jag och la mig i sängen. Här kommer dom få bilderna jag tog igår.








Lina tog en snygg bild på mig igår. hmm!

söndag

Igår var det fest. Och idag är jag bakis! Nu är jag uppe och tvättar. Jag är duktig ja. Jag förvånar mig själv varje gång. Nu ska jag fixa med disken, duktigt! Och sen ska jag lägga mig i soffan och kanske somna om. Det vore gött!

Hej Lördag!

Idag är det lördag och jag har en ledig helg. Och jag älskar det! Igår fick jag jobba 7-14:30. Så då kan jag verkligen känna mig nöjd. Så igår gjorde jag & Fredrik tacos och sedan låg i soffan och bara kramades och umgicks. Hur mysigt som helst! Bästa fredagkvällen på länge, verkligen! Och idag vid 12 tog jag och Fia en härlig promenad runt djulö, hur skönt som helst! Jag älskar vädret. Nu ska jag ta och leta på kläder till kvällen. För ikväll blir det party med världens bästa fia & lina. Jag är så glad!


Här är en bild från fias & min promenad runt djulö!

Torsdag den 3 Mars 2011.

Det var några dagar sedan jag bloggade. Men här kommer ett litet inlägg. I måndags och tisdags var jag ledig. Riktigt skönt! I tisdags så tog jag en promenad till Emelie och hjälpte henne att flytta. Och sedan tog jag, Emelie, Fia och Lina bilen till Örebro där vi gick på Marieberg och blev fotade och kommer komma i tidningen i slutet av Mars. Sedan åkte vi till IKEA där vi käkade och gick en bra stund. Jag shoppade bara nya kuddar till sängen, blommor och lite smått. Och innan vi åkte hem stannade vi på godis landet och köpte godis till kvällen. Sedan åkte vi hem till Katrineholm. Vi åkte hem till Emelie där vi övernattade. Igår så hjälpte jag Emelie på morgonen att sätta upp gardiner och lite smått. Sedan åkte jag hem och lagade mat och tog det lungt innan jag åkte till jobbet. Imorse ringde dom från jobbet. Och ville att jag skulle jobba. Så jag kläde på mig, åt frukost och vaknade till på 20 min. Det var riktigt bra gjort av mig! Så det blev 2 pass idag. 07-12 & 16-21. När jag kom hem efter första passet så satte jag igång och storstädade köket och badrummet. Jag har så sjukt mycket energi idag. Nu ska jag käka och sedan vila lite innan det andra passet, gött!

RSS 2.0