Världens finaste Elsa! Så mycket kärlek hon ger! 

Bråvalla.

I Torsdags styrde vi bilen mot Norrköping till pappa. Vi lämnade av packningen och Elsa där till Pernilla. Sedan har jag och Fredrik gått på Bråvalla festivalen i 3 dagar. Elsa följde med pappa och Pernilla till Bankeböte och fick testa på lantlivet. Jag och Fredrik fick njuta av varandras sällskap och SOVMORGON! Bråvalla var så kul men både fötterna och ryggen kändes efter att ha gått, stått och dansat från lunch till sent på natten. Vi både är så nöjda även fast Fredriks mobil blev stulen på torsdagen och min blev vattenskadad på fredagen! 
















Min födelsedag lider mot sitt slut.

Nu har en nöjd och glad 23 åring gått och lagt sig. Fika besök på eftermiddagen och middagsgäster på kvällen. Alla kom med fin fina blommor och presenter! Imorgon kommer ett tjejgäng på dagen för fika och på kvällen kommer min fina familj från Norrköping för att fira mig. Ska bli kul och träffa alla! 




Sång, frukost på sängen, rosor och en present som jag ska få om några dagar! (Jag är inte nyfiken!) Bästa starten på min 23 års dag! 




Godmorgon!

Elsa vaknade kl 8 imorse, så skönt! Nu sover hon en stund igen och då passar jag på och äter lite frukost/mellis. Jordgubbar och grädde! Vi får se när Fredrik vaknar vad dagen/kvällen har att erbjuda! 




Midsommarafton!

 
 
 
 
 

Idag har jag och Elsa varit hemma hos Sandra. Elsa har fått lekt med Leonel och Stell och jag har fått pratat av mig med deras fina mammor! 




Onsdag.

Vilken bra dag! Först lunchdejt på stan med Emeli, Kajsa, Ulrica och Vincent. Sedan hem och ge Elsa mat och sedan sov hon en sväng innan hennes barnvakt kom och hämtade henne. Jag och Emelie åkte ut till självplock av jordgubbar. Så goda och så värt! Hämtade Elsa och gav mat igen och sedan nattade jag henne. Nu ligger jag på soffan och kollar på Pippi och det är 1,5 timme tills Fredrik kommer hem från fotbollsmatchen. Har inte sett honom sen igår när vi sa godnatt. Så nu längtar jag efter honom! 








Tack för en härlig och helt perfekt helg!

Helgen börjar lida mot sitt slut men fortfarande är det mycket kvar av dagen! I Fredagskväll åt vi gott och bara va. Välbehövligt! Igår var vi ute i baggetorp med verktyg som vi nu är klara med för den här gången och tog en fika också. Senare på kvällen kom Lina och Matilda hit och vi åt plockmat och drack vin på balkongen. Vid halv 1 gick dom hem och jag somnade kl 1 och vaknade sen kl 5 av att Elsa tyckte det var morgon. Elsa somnade kl halv 1 och sover fortfarande. Så jag har passar på att sola på balkongen och surfat runt på paddan. Man behöver ta det lugnt när hon sover ibland! 







Trötter!

Elsa somnade direkt i bilen igår när vi åkte hem från Norrköping kl 21. Och vaknade kl 05:30! Hon sov en hel natt alltså. Så skönt för både mig och henne! Men efter morgonbus så somnade hon i sin säng igen kl 08 och vaknade kl halv 10 och var lite ledsen. Jag tog upp henne och hon slockna direkt. Så nu sitter jag i soffan med henne sovande på mig. Bästa som finns! 




Nöjd tjej!

Igår när vi var i Norrköping fick Elsa ett tält, en tunnel och ett pussel från Malin och Conny. Tack! Det var mycket uppskattat från både föräldrar och framföra allt från Elsa. När jag satt och åt frukost i lugn och ro kollade Elsa in pusslet och var stilla! Sedan byggde vi ihop tält och tunnel. Det var super skoj! Tältet låg hon i och bara myste!
 
 
 
 
Det roligaste av allt det var att håret blev elektriskt tyckte mamma!

Full fart framåt!

Igår morse gick jag på toa en snabbis men jag var tydligen inte snabb nog. Lilla damen vi har här hemma är mycket snabbare än vi tror!
 
 
 
 

Efter Fredrik hade slutat jobbet packade vi in oss i bilen och for mot Norrköping. Där lämnade vi av Elsa hos sin morfar och plast mormor och sedan gick vi ut och käkade. Det var så gott och behövligt! Så skönt med egentid tillsammans. 





Underbara Måndag!

Elsa sover en liten lur och jag passade då på och slänga på mig bikinin och lägga mig på gräsmattan och få lite färg! 




Shopping igår!

Igår åkte jag, Lina och Matilda till Norrköping och spenderade pengar. Jag kom hem med det jag hade tänkt och lite till. Men det var bara genomtänkta köp! Har inte varit på en klädshoppingrunda innan Elsa föddes. Det enda vi har lagt pengar på dom senare månaderna är golv, färg m.m. Jag är så nöjd med mina inköp och när jag kom hem tände vi grillen och slappade på soffan. Det behövdes efter den dagen! 




Godmorgon säger Elsa.

 
Elsa somnade kl 19 igår och vaknade kl 2 och var arg då hon hade rullat så långt hon kunde i sängen och kom inte längre. Somnade om efter vi hade flyttat lite på henne men vaknade sen kl 4 och trodde det var morgon då rullgardinen inte täckte ljuset så bra, där av det kanske blir en gardin också! Men efter att hennes pappa gick upp en liten stund med henne så somnade hon om tills nu 09:00. Hon låg och pratade lite med elefanten när jag kom in till henne. Hon är så underbar! Frågan är vad jag gjorde uppe kl 07 när jag kunde ha sovmorgon?!

Elsas rum.

Mäklarbild.
 
 
 
 
 
 
Elsas rum var från början en hall som man gick in till ett sovrum och vardagsrummet ifrån. Men vi kände att vi inte riktigt visste vad vi skulle använda den till. Men när vi kom på hur vi skulle göra om planlösningen så blev detta ett till sovrum. Så perfekt! Nytt golv till hösten + lister och sedan eventuellt ett par gardiner. Jag tycker rummet blev took bra och jag är så nöjd med det. Jag hoppas Elsa kommer uppskatta det när hon blir lite äldre! ♥

En ny favorit i hemmet!

När mormor gick bort tog jag en spegel hon har hade. Jag tyckte den var ful men jag ville göra om den till min stil så jag kunde ha den framme som minne av mormor. Jag blev nöjd, Fredrik ändrade uppfattning och godkände den och jag tror mormor hade gillat den!
 
 
 
 

Nya vardagsrums mattan!

 
Både jag och Fredrik älskar våran nya matta! Nu är det bara lister och gardiner sen är vardagsrummet färdigt.

Eget rum!

Efter att ha intagit frukost och en värktablett så körde jag och Fredrik igång och fixade i Elsas rum. Inflyttningen blev idag istället för igår! Så golv täcktes av och städades. Sedan in med alla möbler. Fredrik satte upp det jag ville och jag fick sedan inreda det sista! Sen åkte vi och köpte 2 nya blommor till hennes rum, inflyttnigsblomma typ! Vi är så nöjda med resultatet och jag ångrar inte en gång att vi skippade fondväggen. Elsa sover i sin säng i sitt rum sen kl 19. 


Mer bilder på rummet kommer en annan dag, likaså våran ap snygga matta i vardagsrummet! 

Kvällen igår leverade!

Igår var jag ute och slira med fina människor! Hade super kul och Harrys fick helt klart godkänt. Det var lite små segt att komma upp imorse men det var det värt! 





Världens finaste tjej!

Idag har Elsa börjat krypa på riktigt! Hon har hasat sig fram ett tag men nu kryper hon verkligen! Och det går fort också. Nu innan sängen så kröp hon runt och kollade in våran nya vardagsrumsmattan som jag köpte idag. (Kommer bild imorgon på den!) Och när jag sa Elsa så vända hon sig om och hade salva på kinden. Ingen aning vart det kommer ifrån men hon hittar allt hon inte ska hitta! 




Imorgon flyttar Elsa! ♥

Idag har jag målat Elsas rum. Det blev så fint! Nu över natten ska rummet vädras så det inte luktar målar färg. Sen ska elementet målas imorgon. Sen ska alla möbler in och Fredrik ska skruva upp allt jag säger till om! Det kommer bli så fint och bra. Ska bli spännande och se hur hon sover i eget rum. Jag är lite små nervös och gillar inte riktigt att hon inte är i sängen bredvid mig! Men vi stör varandra alldeles förmycket. Så detta blir det bästa! 

Detta har jag pysslat med ikväll när Fredrik har spelat match och Elsa har sovit! Ett par rusta ugglor fick en omgång färg som planen redan var när jag köpte dom. Och det blev lika fint i verkligheten som i mitt huvud! 

Innan

Efter

Tillomed sambon sa "fan vad fint det blev!" Bra betyg alltså!

 

Spraymåla.

 
 
 
 
En gammal plåtburk blev en snygg vit kruka. (Fredrik hatar den men har ingen tala i detta fall!) Dom vita ljuslyktorna blev svarta. Så snygg till vårat vita matrum!
 
Jag spraymålade även en tavla svart då jag tyckte det var alldeles för många vita. Jag började samla ihop foton jag ville ha till fotoväggen i matrummet för många veckor sen. Men fotoväggen fick bli i vardagsrummet/hallen istället. Det blev så bra! Mer foton ska tas och framkallas och mer ramar ska inköpas.
 
 
 

Mitt charmtroll.

 
 
 
 
 
Det är full fart på denna tjej och det blir inte en lugn stund längre förutom när hon sover. Varje morgon när hon vaknar drar hon ner spjälsängsskyddet och sätter huvudet imellan och tittar ut mig. Och oftast när jag säger godmorgon blir hon så glad att hon slår huvet i sängen och blir ibland ledsen. Men ihelgen ska Elsa flytta till sitt rum så det är slut med att bli uttittad när man vaknar. Men jag tror hon kommer sova som en gud i sitt rum och älska och vara där!

Söndag.

Elsa och jag startade morgonen med en promenad/löprunda. Jag avslutade kvällen igår med en löprunda så det kändes i kroppen och det är inte super lätt att springa med barnvagn. Men det gick helt okej! Nu ligger jag på soffan ny duschad och har nyss ätit frukost. Lchf bröd, kvarg med hallon och te med grädde. Det satt fint! Idag ska renoveringstapet upp i Elsas rum, sen ska vi hänga i solen och ikväll blir det grillat! 





RSS 2.0