Godmorgon!

Medans jag gjorde mig iordning i morse så låg Elsa kvar i sängen och kolla på "Mia på grötö". Nu ska vi iväg på babymassage! 




Varför sova när man kan vara vaken?

Elsa började med förra veckan att hon inte vill sova på dagen. När vi är hemma är det full fart hela tiden! Förut var hon vaken 2 timmar och sen sov 2 timmar. Här om dagen sov hon bara 2 timmar från 09-24. Pigg tjej! Imorse vaknade hon 8 och nyss började hon tjura lite och jag tänkte att vi tar en promenad så hon somnar. Jag hann bara gå och hämta overallen och kom tillbaka och hittade henne såhär! Så vi hoppar promenaden och Elsa får sova en sväng och jag packar lite! 




Jag är rädd att Elsa kommer bli ett tummbarn!

Elsa tar fortfarande inte napp och kommer nog inte lära sig det. Hon har tuttat på våra händer och fingrar men för lite mer än 1 vecka sedan hittade hon sin hand hon kunde snutta på och för några dagar sen hittade hon sin tumme. Dock blir hon så ivrig ibland så hon kör in hela handen och nästa spyr! Hennes pappa är där och drar ut tummen/handen hela tiden men hon är lika snabb och sättet tillbaka den. Så kan dom hålla på ett tag! Den dagen hon ska sluta med tummen kan vi tyvärr inte ge den till tomten....




Vi tackar för en bra helg!

Helgen börjar lida mot sitt slut. Men vi har nog haft bästa helgen på länge! Vi har bara ätit gott och gjort det som vi har haft lust till. I Fredags startade vi med hemma gjord plankstek med oxfilé, så gott! Igår kväll var vi i Vingåker och åt på resturang med några, så gott och trevligt! Elsa har även sovit så himla bra den senaste dagarna men inatt slog nog allt. Hon somnade kl 24 som alltid och sov till halv 7 och ville ha mat och sedan somnade hon om och vaknade kl 9 som hon brukar. Fredrik gick då upp med henne och skulle byta blöja så vi kunde ha morgon mys. Jag somnade dock om och vaknade kl 11:30!!!!! Fredrik och Elsa hade då stängt dörren om mig och haft morgon mys själva i soffan. Så himla underbart och vara så utsövd! Elsa åt alltså 1 gång på 12 timmar, har aldrig hänt förut och jag hoppas det kommer hända fler gånger! Ikväll slår jag till med brakmiddag till min underbara sambo, pulled chicken och vitchoklad pannacotta till efterrätt! 

Från imorse, snygg morgon frilla på morsan jag vet! 

Plankstek från i Fredags!



Godnatt!

Jag och Elsa ligger i soffan och myser och väntar på att ph ska börja. Pappa Fredrik sa vi godnatt till vid halv 9 då han ska åka till Malmö kl 5 imorgon bitti på jobb. Såhär glad har Elsa varit hela dagen idag!




Mamma passar inte...

Nu är snart klockan 23 och det är en halv trött mamma som skriver. Elsa har inga planer på att sova. Att ligga i sängen och mysa med mamma var inget hon ville göra. Nej nej! Man kan ju somna då för tusan! Så hon ligger i babygymmet och skrattar åt solen och grodan. Hur kan dom vara roligare än mig?! Jag undrar så vad som försegår i hennes lilla huvet när hon ligger och took skrattar åt solen. Hennes bästis! 




Vi fuskar, inte lchf och inte fettisdagen!




Dagens to do!

- Ta en promenad.
- Beställa foton från förlossning och på Elsa.
- Börja packa.

Dagens Elsa.



Godnatt eller godmorgon?!

Klockan 04:30 tyckte Elsa det var dags att gå upp. Efter att ha legat i sängen och snackat med sin trötta mamma och sedan flyttat sig ut och haft en konversation med solen och grodan i babygymmet har hon nu stupat i säng igen! Jag tänkte först plocka ur diskmaskinen och sånt. Men nej, nu ligger jag bredvid Elsa och har satt på en film som jag hoppas jag somnar till. Det här med sömn måste man ta vara på! Jag tänkte vi skulle ta en promenad idag men det vete tusan, sängen är för jädra varm och go.




Nya vårkläder till Elsa.

 
 
 
 
 
 
 

Stolar och bord.

Det börjar närma sig flytt här hemma på Fortunagatan och det är något vi ser fram emot! Dom 2 första rummen som vi kommer renovera är köket och matrummet. I matrummet kommer vi ha ett stort bord som Fredrik ska bygga. Jag kom på för länge sedan att den dagen vi flyttar till större så ville jag ha ett enkelt stort bord och visade honom hur det skulle se ut. Han bestämde att han skulle bygga detta bord, inte mig emot. Men nu börjar det här enkla bordet blir ett avanserat bord med marmor skiva och annat. Men den dagen det är dags att bygga så ska jag styra upp detta så jag får mitt enkla bord. Till det här bordet visste jag precis vad jag ville ha för stolar till. Jag ville ha pinnstolar, svarta har jag kommit fram till nu. Och nu när bordet har kommit på tal och blivit ritad så sa jag att jag fixar stolarna och visade en bild på hur det skulle se ut. Han trodde jag skoja. Pinnstolar? Aldrig! Vi ska ha skinnstolar. Var svaret. Hmm, så detta får vi ta tag i när rummet är färdigt. Men drömma och fundera kan man göra ett tag till!
 
 
 
 
 
 

Hon får alltid en att skratta!

 






Godmorgon Måndag!





Perfekt en Söndag!




Godnatt.

Elsa har nu ikväll invigt en vagga som vi har fått låna av plastfarmor. Just nu är den helt klart godkänd av henne! 




Elsa ♥ 4 månader!




Sälen

I Lördags åkte vi upp till Sälen och igår kväll kom vi hem igen. Super skönt och komma bort några dagar! Vi har ätit gott, umgåtts, lekt i snön och legat i soffan och inte gjort ett skit! Precis som det ska vara. Vi firade även in det nya året uppe i Sälen med Fredriks pappa, Kerstin och hans bröder med en fru. Hur trevligt och gott som helst! 
 




Godmorgon 2014!




RSS 2.0