Första dagen i skidbacken!

Vilken härlig dag! Först lite sovmorgon och sedan en brak frukost. Sedan tog vi bilen till Hundfjället och har åkt hela dagen. När vi kom hem var bastun varm. Perfekt! Sedan kort spel och nu är maten klar!


Sälen

Vi kom fram till stugan för 30 min sen. Jätte halt på vägarna här uppe. Så sista biten gick sakta! Nu är allt upp packat och vi ligger nerbäddade i sängen. Hur skönt som helst! Imorgon blir det lite sovmorgon, om vi kan så att säga. Sedan ut i snön och leka av oss. Godnatt!


Den 26 December.

Nu ligger jag utslagen i soffan efter ett 07-16 pass och sedan ett julfirande hos Fredriks pappa. Jag ligger i mina nya pyjamas byxor jag fick av min mamma i julklapp, fett sköna! Jag ska snart göra iordning mig inför kvällen. Bara två 07-16 pass kvar innan ledigt. Gud, vad jag längtar! Godnatt

Julafton!

Nu sitter jag på jobbet och ska jobba 07-12. En riktigt skön tur! Efter jobbet ska jag hem och duscha och sedan slå in dom sista julklapparna jag inte hann med igår. Sedan tar vi bilen till Norrköping för att fira jul hos pappi. Det ska bli mysigt! Jag ser fram emot dom dagarna jag har framför mig. 4 dagar kvar tills vi åker till Sälen!

God jul!


Dan före julafton!

Imorgon är det julafton, det känns helt otroligt. Det var ju nyss Sommar och nu är snön här. Dagarna går fort. Igår var jag på stan med Matilda och shoppade dom sista julklapparna. Sedan var jag med henne på kvällen när hon skulle tatuera sig. Det vart sjukt fint! Jag har haft några tatuerings funderingar och en av dom gick åt skogen. Det skulle inte gå att göra så. Då får man fundera vidare bara. Nu ska jag städa upp lite här och sedan slå in julklappar. Sen ska jag iväg och jobba 12-21:30. Nu måste jag skynda mig!

En ledig Torsdag.

- Ringa några samtal.
- Klippa håret.
- Shoppa julklappar.
- Lunch med Matilda.

Det här kommer bli en bra dag!


Denna dag suger!

Idag är jag inge rolig. Jätte övertrött efter 9 arbetsdagar på raken och sedan mycket tankar som far runt i huvet! Men jag måste släppa dom för stunden, för imorgon ska jag reda ut dom. Men endå glider jag in på det hela tiden, hela dagen. Fredrik har försökt peppat mig under kvällen. Världens finaste kille!

Jag är lycklig!



Så här glad och nöjd är jag idag, efter mycket slit så får man belöning. Och det fick jag idag!

En härlig Måndag kväll.

Även fast jag har mensvärk och en huvudvärk som inte vill ge sig. Så är den här Måndagen den bästa på länge. Fast jag släpade mig upp kl 6 imorse och jobbade 7-14 så är jag så nöjd över dagen! Efter jag hade slutat så åkte jag upp till Maxi och shoppade allt inför julen. Så nu är det klart! Sedan hämtade jag Fredrik på jobbet och vi for iväg till sjukhuset. Som gick kanon! Hem och fixade lite kvällsmat som bestod av risgrynsgröt, prinskorv och massa annat gott! Och sedan har vi legat på soffan och kollat på Jägarna 2, en riktigt bra film! En bra Måndag kväll tillsammans med min andra halva!


Snön ligger kvar.

Det snöar och snön har fått ligga kvar över natten. Det är jätte fint ute när man tittar ut genom fönstret.


Det snöar!

Jag har jobbat sen 12 idag och det har regnat och snöat hela dagen. Men nu när jag kollade ut genom fönstret så låg det snö på backen! Jag blev super glad och ikväll när jag slutar får jag gå hem i snö. Hur mysigt som helst!


Shopping.

I Måndags åkte jag till Norrköping och skulle fira Rebecka som hade fyllt 20 i helgen. Men innan tog jag en sväng på stan och shoppade lite. Jag är så trött på mina gamla bh:ar så jag satsade stort och shoppade 2 nya för 1500 kr. Jag hittade även en klänning jag ska ha på mig på julafton och nyårsafton!


Handboll

Nu ikväll var jag och kollade på en handbolls match med Emelie, Lina och Matilda. Mycket trevligt! Katrineholm vann med 37-22, kanon!


Jobba.

Jag har inte jätte roliga dagar framför mig. Men jag åker upp till Sälen efter allt slit!

13 Dec: Utbildning 08:30-16:30.
14 Dec: Jobba 07-12.
15 Dec: Handledning 13-15 & Jobba 15:30-21.
16 Dec: Jobba 07-16.
17 Dec: Jobba 12-21:30.
18 Dec: Jobba 12-21:30.
19 Dec: Jobba 07-16.
20 Dec: Jobba 07-15:30.
21 Dec: Jobba 07-16.
22 Dec: Ledig!
23 Dec: Jobba 12-21:30.
24 Dec: Jobba 07-12.
25 Dec: Jobba 07-13.
26 Dec: Jobba 07-16.
27 Dec: Jobba 07-16.
28 Dec: Jobba 07-16. Åker till Sälen!

Uppe med tuppen!

Idag är jag ledig men jag satte klockan på 8. Nu ska jag käka lite frukost och dricka lite te. Sen ska jag ringa några samtal och sedan söka jobb. Inte jätte kul, men Ibland måste man göra sånt också!


Rut

Nu ikväll har jag gjort rent i Ruts burk. När jag ska göra rent i hennes burk så använder jag en sked för att ta upp all skit och gammal sallad för att hon inte ska nudda mig. När hon rör sig så slänger jag på ett lock och i allt detta så skriker jag!


Gotti.


Julfest


Godmorgon Lördag!

Nu ligger jag i soffan med mitt te och kollar på några avsnitt av julkalender som jag har missat. Idag fyller min mamma år. Grattis till henne! Vid 1 ska jag hämta syster vid tåget. Då ska vi till mamma och baka. Och sedan ska vi äta mat och spela spel ikväll. Detta passar mig perfekt idag!


Godnatt!

Nu ligger jag och min sambo nerbäddad i sängen och ska snart sova. Jag vet att klockan inte är så mycket men jag ska upp och jobba tidigt imorgon plus att jag är super trött!


Torsdag

Efter ett 07-16 pass och 1 timmes träning. Så ligger jag nu utslagen i soffan tillsammans med min andra halva. Jag älskar min vardag!


Dagens Schema;

  • Tvätta.
  • Diska.
  • Städa.
  • Skjussa Mormor.
  • Handla.

 


Ännu mera snö!

När jag vaknade imorse och kollade ut genom fönstret. Så var det ännu mera snö på backen! Jag är super glad.


Nu är den framme!

Efter att jag hade slagit in julklapparna så visste jag inte vart jag skulle lägga dom. Så jag var ju bara tvungen att ta fram granen! Undra vad min sambo säger? Han som bestämde att vi inte skulle ta fram den i år. Trodde han ja!


Julklappar.

Idag shoppade jag mina första julklappar för i år. Nu ska jag ta en kopp te och slå in allt!


Godmorgon

Solen lyser och det ligger lite snö på backen! Det går åt rätt håll.


Intar soffläge igen.

Efter 1 timmes träning på gymmet med Matilda. Och sedan hem och lagade en lax och räkgryta. Så ligger jag nu på soffan igen och känner mig väldigt nöjd och belåten! Jag är en aktiv kvinna i mina bästa år, Yes!

Snö

Så här såg det ut för 2 timmar sedan när jag åkte till gymmet. Och det snöar fortfarande!


Ny vecka, nya möjligheter.

Imorse när klockan ringde var det väldigt svårt att komma upp. Men efter en liten stunds fundering så kom jag på att imorgon har jag sovmorgon. Det fick fart på mig! Slutade halv 2 och dök ner i soffan direkt med en kopp te. Nu ska jag sätta fart. Diskmaskin ska tömas, papper ska in i pärmen och Fredrik ska hämtas på jobbet vid 4!


Baylis.

Egentligen skulle jag ha jobba 16-21:30 men eftersom man har så bra arbetskamrater som ställer upp så slapp jag kväll. Så ikväll blir det fest! Folket borde komma när som helst. Hoppas alla får en toppen kväll. För det ska jag ha!


Mysfredag.

Nu ligger jag i soffan med myskläder på framför skilda världar. En maskin tvätt är på som snart ska hängas och laddas med en ny maskin. Fredrik ska snart iväg på julbord med jobbet. Så jag ska ha en riktigt mysig Fredag med mig själv. Inte helt fel enligt mig själv! Jag ska laga kycklinggryta och kolla på skilda världar hela kvällen. Det kan inte bli bättre Fredag kväll!


Finfint!

Efter att ha jobbat 07-14 så åkte jag till gymmet och körde en timme! Hem och tog en skön varm dusch. Nu ligger jag i soffan och slappar. Men här får jag inte ligga länge till, ska snart hoppa i kläder och hämta Fredrik på jobbet. Ikväll står det äta ute på schemat. Eftersom Fredrik fyller år idag så får han bestämma mat. Så han bestämde att vi skulle äta på restaurang. Det är fina grejer de!


Innebandy.

Varje Söndag kör jag innebandy med ett gäng härliga människor. Jag tycker det är sjukt kul, fast jag tror att mina ben tycker det är mindre kul!


Ja må han leva!

Fredrik får pannkakas tårta och varm choklad på sängen. Och jag får mina finn crisp och te. Kanske ser tråkigt ut, men det är för jäkla gott!


RSS 2.0