20:50

Studentklänning är beställd! Hoppas den sitter bra, annars blir det en ny jakt. och det har jag ingen lust med. =S Ska snart packa resväskan tills lördag. Pappa kommer och hämtar den och skidorna imorgon! Mp3 håller på och fylls med låtar. Nu börjar det närma sig, det ska bli så skönt och komma bort! :)

-

Nu har Fredrik fått mig att inse att jag inte mår så bra.
Nu ska jag bara våga ringa och få hjälp.



tack för att du finns!
jag älskar dig.

20:57

Nu sitter jag och kollar på Wipeout. Min dag har varit riktigt lång. Känns som den aldrig kommer ta slut! Har hunnit plugga, tagit en promenad, spela monopol och gjort bacongryta! Imorgon har vi ett stort prov. Jag hoppas det går bra! :) Fredrik har gått och lagt sig för länge sen, han ska upp 6 imorgon och ha praktik! Så nu ska jag krypa ner i sängen och kramas med honom! godnatt


16:31

Nu ska jag och fredrik gå en promenad. Sen blir det att plugga!

måste man ta reda på allting själv?

Nu fick jag reda på att man ska ställa fram klockan 1 timme inatt. Varför kan inte mina föräldrar ringa och tala om det för mig? Så vuxen är jag inte att jag ska komma ihåg sånt!

jag längtar!

Vid den här tiden om en vecka ligger jag i en säng på ett tåg på väg upp till Åre eller snarare Duved! jag längtar så mycket. Ska bli skönt att få umgås med pappa & familjen i 1 vecka! Träffar inte dom så ofta. Och dessutom bo på hotell! :) Men framför allt att träffa syster!


Systrarna Wammen.


Pappa

yeah

Disken är diskad, lägenheten är städad, filmerna är nerladdade, nu ska jag och fredrik gå ut och käka eller kolla om vi hittar något vi kan äta. Våran lördag kväll blir lyckad!

vi är lika.

Alla dom som har sovit ihop med mej någon gång, vet hur jag är när jag sover. Jag måste bara säga, Fredrik är precis likadan! Undra på att man får några slag i ansiktet!

Nu ska jag ta och väcka honom!

Mina nya accessoarer.









igår!































Jag vet att många kommer hata mej, efter dom här bilderna.
men det skiter jag i! för jag vet att ni älskar mig innerst inne!

fredag

Fredrik åkte till vingåker efter skolan idag med några kompisar, han var så snäll och hämtade mina smycken hemma hos mamma. Så ikväll får jag bära dom igalla fall! :) han är så bra! Nu hoppas jag bara att han kommer hem snart så jag får se dom, är så nyfiken! Ikväll blir det party.

torsdag

Vilken dag! Efter skolan åkte jag och matilda och simma. Så jävla skönt! Sen provade jag att laga tortellinigratäng. Det blev riktigt gott! :) Jag skulle ha fått mina smyken idag, men mamma hann inte. Om jag har väntat i 2 veckor på dom, Så kan jag nog vänta till lördag! ;) efter många fel i lagret och massa fel. Så är dom mina! :) Jag är helt slut i huvet, tur att det snart är helg! Nu ska jag duscha med min sambo och sen blir det soffan hela kvällen! :)

-

jag känner mig helt tom just nu. känner mig ensammast i världen! jag skäms.

jag är lycklig!

Mamma ringde mej när jag var ute och gick, och berättade att mina smycken hade kommit! Så imorgon jobbar mamma i stan, så jag ska gå till hennes jobb och hämta dom! :)

20:24

Nu sitter jag här och fredrik sitter och spelar x-box. Jag ska snart gå och lägga mej, är sjukt trött! gud, vad jag suger på att blogga! får ta tag i det nästa vecka.


mina nya skor!

20:03

Klockan är bara 8 men fredrik och jag ska gå och lägga oss ändå! Vi är sjukt trötta. En ny dag imorgon! godnatt

17:52

Nu är jag hemma efter en lång promenad. Är iskall om kinderna! Nu ska jag sätta mej och plugga. Sen blir det mat, puss!

söndag

Igår blev det ändrade planer. När jag satt och pluggade ringde fredrik, och vi var bjudna på mat i baggetorp. Så vid halv 4 åkte jag till baggetorp. Dom svettsade och jag snackade skit med Britt. ;) senare på kvällen blev det mat och fruktsallad till efterrätt. Sen åkte vi hem till oss och kollade på film. Nu ska jag göra mig iordning. Ska åka till vingåker kl 12. Mamma är hundvakt, så vi ska gå ut och gå en lång runda. Sen hem och umgås! :)

Gårdagens outfit.


Nu ska jag leta rätt på regnkläder!

lördag

Nu ligger jag i sängen och kollar på film och ska snart sätta i gång och plugga! Fredrik är i baggetorp och jobbar, så jag ska få äran att åka och handla mat till kvällen och hela veckan. Men det gillar jag! :) nu måste jag sätta igång! :)

vuxen livet kommer smygande.

Så nu har jag sökt till 4 olika högskolor! :)

Student 2010









Herregud, den 12 juni blir jag vuxen!
fan vad jag kommer gråta.

onsdag

Nu har jag kommit hem från norrköping! 4 par skor och massor av vårkläder! :) jag är hel nöjd. Nu blir det att plugga! :)

<3

Jag har världens finaste kille!

Den här fick jag av honom efter maten idag!




Jag älskar honom så mycket!

Fin va? :)

usch

Efter 4 timmars pluggande så är jag klar med 2 uppgifter av 8. Och det är bara inom ämnet socialpsykiatri, och som även slutar nästa vecka! jag kommer dö. Nu ska jag ställa mig och göra mat! :)

Godmorgon!

jag har inte haft tid med bloggen, så det har inte blivit något inlägg på länge. Snart ska jag iväg och jobba! Dagens planer är inte så roliga. ska först jobba 7-14, sen hem och städa och sen har vi tvätttid 16-20. Nu ska jag käka frukost!

20:52

Från att vara lyckligast i världen till att gråta, det tog 30 min! jag hatar mig själv. jag hatar att vara jag! jag hatar henne. hon är den mest okänsligaste person jag vet! hon förstör mitt liv, hon förstör mej!

jag saknar min syster!

Avslutade nyss ett samtal med syster. Vi pratade i 2 timmar! Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Och delade på endel hemligheter ihop! :) jag vill att hon flyttar hem. jag vill kunna umgås med henne dagligen! I slutet av april flyttar hon hem en kortis. Då ska hon bo här ett tag! :) jag ser vekligen fram emot det!









Finns ingen bättre syster än hon!

10:44

Nu sitter jag och pluggar som jag har gjort hela morgonen! Fyfan, vad mycket vi har nu innan allt slutar känns det som. Socialpsykiatrin håller på och tar död på mig. Nu måste jag forsätta, ska gå till skolan vid halv 12! :)

lycklig

Nu har studentmössan kommit! ska snart prova klänningen och mössan ihop. Annars så får jag köpa en annan klänning! ;)

norrköping

nu ska jag krypa ner i sängen och läsa min bok fredrik lånade åt mej idag! :) kommer nog somna snabbt. är as trött just nu! godnatt

14:09

Nu sitter jag i skolan. Om 11 minuter börjar mentorstiden. Sen vid tjugo över 3 ska jag göra ett matte prov! Skönt och bli av med det. :) Sen hem och packa väskan. Pappa kommer och hämtar mig 4 hemma hos mig! Då ska vi åka till Norrköping och åka hem till farmor. Vi ska äta middag och fira henne! :) kommer hem till katrineholm imorgon igen! :)

valp

Just fan!
Första veckan i april åker Annika och hämta den nya familjemedlemmen. :)









15:53

Nu har jag gjort klar 3 uppgifter av 7 st. Det känns riktigt skönt! :) Nu ska jag och fredrik gå ut och gå i det fina vädret och sen hem och laga kycklinggryta! :)

11:52

klar med pluggandet, skönt! Nu bär det av till vingåker! :)

19:37

Vilken skön dag det här har varit! Har bara tagit det lugnt. :) Nu håller fredrik på och lagar mat. oxfilé, kroketter och bearnaisesås! Så jävla gott det ska bli! Sen blir det en lång film med godis, chips och morötter och dipp! Vilken kanon kväll detta blir! :)

11:23

Jag har sån jävla träningsvärk! :( fredrik åker till lindköping sen, då blir det soffan, tidning och godis! Tack för igår alla! :)

fredag

Äntligen fredag! Äntligen helg! det ska bli riktigt skönt. Ikväll blir det party! :)

-

100 dagar kvar till studenten!

torsdag

Nu när jag kom hem så hade älskling köpt fika! det är 2 gången den här veckan. Han är för underbar! :)


mums

senare blir det tacos och film! :) men nu ska jag försöka diska med min snygga tumme! ;)

17:25

Jag säger bara två saker; spotify och plugga!
tack för mej

Vingåker igår!

Igår så kom mitt paket hem till mamma, som jag skickade efter för 3 veckor sen. Så jag åkte till vingåker och gick ut gick 1 timmes promenad i skogen med mamma. :)





Fint va? :)

måndag

Nu sitter jag och kollar på tv. Ska snart sätta igång med matten. Pappa kommer hit efter han har slutat och ska dricka lite kaffe. Sen är det bara att sätta igång med nästa uppgift. jippi!

RSS 2.0