Dagen har gått i ett.

Vaknade kl 9 och gjorde mig i ordning. Sedan ner till Arbetsförmedlingen och sedan vid 11 hade jag en lunch dejt med Matilda. Efter vi hade suttit och ätit och pratat. Så gick jag till min nya bank och min gamla och fixade det sista. Så nu slipper jag det! På hem vägen bokade jag klipptid och hann bara hem och sätta igång en tvättmaskin. Och sedan ner på stan igen och klippa sig. Nu sitter jag hemma med hårfärg i huvet. Jag ska snart sätta igång med maten och sedan vika tvätt! Jag hinner mycket på några timmar!


Tisdag

Just nu sitter jag hemma hos min syster som just nu är i skolan. Men borde komma hem när som helst! När hon gick imorse så gjorde jag mig i ordning och sedan gick jag ner på stan och fönster shoppade lite. Jag hittade massor av saker jag vill köpa till nya lägenheten, och lite av det kommer jag shoppa när vi har flyttat in. Och sedan kommer jag önska mig sakerna när jag fyller år!

När Sandra kommer hem blir det lunch och sedan monopol spelade!



Dagarna springer iväg.

Förlåt för dålig uppdatering. Men jag har haft det fullt upp hela helgen. I Fredags så åkte jag och 10 till på kryssning. Och det var riktigt roligt! Jag och Maria bodde på dansgolvet hela kvällen och natten! Vi var hemma i Katrineholm kl 6 på Lördagen. Och kl halv 8 så åkte vi iväg på nästa fest. Maskeradparty! Det var roligt. Men jag var riktigt trött efter att ha knappt sovit något på båten! Igår så vart det Thaimat och soffläge för mig och Fredrik! Och sedan innebandy på kvällen som vanlig ordning! En riktigt bra helg helt enkelt!

Nu sitter jag på ett tåg till Norrköping där jag ska spendera dagen och natten med min syster!


Torsdag

Jag trodde aldrig dagen igår skulle ta slut! När jag kom hem efter mitt jobb pass på hemtjänsten så blev det ett skönt varmt bad. Och sedan blev det kräftsoppa till kvällsmat framför tvn med Fredrik. Det var riktigt skönt att sova i sin egna säng!

Skönt med sovmorgon till halv 9! Och idag ska jag inte göra ett skit. Jo, tvätta ikväll med Fredrik men det går bra när vi är två. Annars ska jag bara ligga i soffan och kolla på film och ha det bra! Det förtjänar jag!


Min Onsdag.

- 07:00 Slutar från Nattjobb.
- 10:00-11:00 Möte på banken.
- 12:00-19:00 jobba.

Sedan ska jag slänga mig på soffan!


Jag är trött.

Nu under dagen och kvällen har jag jobbat ett 6 timmars pass. Och nu har jag precis ätit mat och ska lägga mig i soffan tillsammans med Fredrik tills jag börjar jobba igen 21:15. Jag är så jävla trött! Jag skulle kunna göra vad som helst nu för att få sova i min egna säng. Men jag måste jobba så mycket jag kan nu så jag kan vara ledig tillsammans med Fredrik i April. Heja Simone!


Tisdag.

Efter en jobbig natt på jobbet så slutade jag halv 8 imorse. Och nu är jag redo för ett 12-18:30 pass på hemtjänsten. Men först ska jag fixa med lite papper inför bankmötet imorgon!


Måndag

Imorse åkte jag och min syster till soptippen med massa skit från förrådet. Och efter det åkte vi hem hit och fortsatte att rensa och packa! Så nu är det mesta packat som skulle det. Det blir mer precis innan vi ska flytta såklart. Men nu längtar jag tills vi får nyckeln. Bara 39 dagar kvar. Och jag hoppas det går fort!


Godmorgon!

Nu vaknade jag upp utan Fredrik vid min sida! Han är nämligen iväg och jobbar. Det är typiskt när jag är ledig! Men imorgon får jag vakna upp vid hans sida! Nu ska jag ta och koka några ägg och sedan börja rensa lite i förrådet. Men vi får slutföra det imorgon när Fredrik kan vara med. Härligt med ledig Lördag!


Fredag

Ikväll blev det kycklingrullader. Hittade ett super gott recept. Det var himmelskt! Och då skämtar jag inte. Fredrik tycker om min mat, men det här blev en av hans favoriter. Inte sista gången jag gör det!


Sol

Jag tror inte jag är ensam om att få massor av energi när solen tittar fram!


Packa.

I Lördags kom Fredriks pappa med flyttkartonger till oss. Och nu fick jag ett ryck och ska börja packa ner lite saker som vi inte kommer använda innan flytten. Nu ska rensas bland köksskåpen!


Fryst cheesecake.

Nu på förmiddagen så har jag bakat en cheesecake som min mamma har tagit fram ett recept på. Den är verkligen super god! Perfekt till efterrätt ikväll.


Forever.

Nu har jag nyss kommit hem efter en liten tillställning som Evelina hade hos Isa om massa krämer och produkter från Forever. Det fanns mycket jag ville ha! Det fick bli ett läppbalsam och en hudkräm. Men jag måste hålla i pengarna ett tag nu men jag vet redan vad jag ska köpa nästa gång!


Gratäng.

Nu ikväll blev det en Kassler, broccoli och paprika gratäng. Fredrik skippade pastan ikväll. Har han blivit sjuk? Eller ska han också börja äta lchf? Man får inte hoppas för mycket!


Kycklingsoppa!

Igår bjöd jag Fredrik på en kycklingsoppa och den smakade verkligen himmelsk! Den kommer jag absolut gör igen.


Ett steg närmare.

Sådär nu är lägenheten uppsagd! Ännu ett steg närmare flytt. Det känns riktigt bra! På Lördag ska jag och Fredrik rensa ur förrådet och slänga massa skit. Bara det vi använder ska med! Rensa förrådet är inget vi har lust med när vi har fått nycklen, då ska vi renovera och fixa. Vi har bestämt oss för att vi ska inte handla en pryl tills vi har flyttat in i lägenheten. Då menar jag inte tapet och sånt. Utan möbler och inredning. Jag har ju hittat lite saker jag vill ha i nya lägenheten. Men det får vänta! Men om 3 helger tar vi en tur till Örebro och IKEA. För att få lite inspration och idèr. Det är ju bara 45 dagar kvar tills vi får nycklen. Då ska det firas, då har jag slutat mitt nattschema och vi kan börja renovera!

Snö

Fy tusan vad mycket snö det är, och det snöar fortfarande! Nu ska jag pälsa på mig och gå ner på stan med lite ärenden!


"Ledig dag"

P-möte; 09-11:30.
Jobba; 14:30-21.

Det ska bli jätte roligt att jobba på Sundsgatan idag. Men jag ser fram emot sovmorgonen imorgon. För imorse var det tugnt att komma upp!

Mycket tankar, drömmar och funderingar.

Vilken dag! Efter att Emeli hade åkt hem så kom jag på att vi hade tvätttid. Så det var bara att sätta igång. Men nu är det gjort! Vid 5 hade vi bankmöte. Och det gick super! Jag kände mig smått förvirrad när vi åkte där ifrån. Allt kommer verkligen på en gång. Och allt är så stort och det snurrar i mitt huvud! Tur att jag har Fredrik som kan ta med mig ner på jorden igen. Nästa vecka ska jag tillbaka igen, då jag ska byta bank.

Vi båda har många funderingar om lägenheten och hur vi vill göra med allt. När maten var i ugnen nu på kvällen så satte vi oss och visade lite hur vi ville ha det. Sovrummet är klart i mitt huvud. Och Fredrik börjar ge med sig med min tapet som jag vill så gärna ha! Jag har ju 6 veckor och övertala honom ännu mer med. Jag hoppas jag kommer lyckas!

Nu ska jag krypa ner i min säng som jag inte har gjort på 3 nätter. Det ska bli så sjukt skönt och sova i sin egen säng! Godnatt!

Måndag

Det är lite mycket i mitt huvud just nu. Helg jobbet är slut och det är riktigt skönt! Idag ska jag säga upp lägenheten. Jag ska även ringa om bredband och allt som hör till. Sedan ska jag och Fredrik till banken kl 5. Men nu ska jag ta på mig ytterkläderna och möta Emeli på stan för fika och lite ärenden!


Blond och bjuden på middag.

Nu sitter jag med hårfärg i huvet. Det var verkligen på tiden! Det är så sjukt tråkigt att färga håret. Usch! När detta är klart ska Fredrik och jag ta ett bad. Sen ska vi till Charlie och Maria där det bjuds på tacos ikväll. Mycket trevligt! Och sedan kör jag ett 20-09 pass. Jag vill bara få den här helgen överstökad! För efter denna helg är jag ledig 3 helger på raken! Nu måste jag hoppa ner i badet, ha en bra Lördag alla!


Godmorgon!

Nu ligger jag nerbäddad i soffan framför en film efter ett nattpass på jobbet. Jag ska snart sätta igång och rensa bland mina kläder. Och det är inte lätt! Jag skulle behöva ha Matilda eller min syster här som säger åt mig, "kommer du verkligen använda den där?" eller "den där slänger vi!". För jag själv är verkligen jätte dålig på att slänga saker när det kommer till mina kläder. Där skulle jag verkligen vilja spara allt! Men idag ska jag skärpa mig. Mycket ska bort!


Lägenhet.

Idag skrev vi på kontrakt på våran egna lägenhet. Och den 1 april får vi nycklarna och renoveringen kan börja! Det kommer bli så sjukt kul och spännande. Jag längtar som fan! Vi båda har många tankar hur vi vill ha det. Och vi kommer trivas som fisken i vattnet i nya lägenheten. Det vet jag!


Pengar.

Nu när jag rensade så hittade jag en gammal plånbok och ett kuvert från någon gång när jag har fyllt år. Och då hittade jag 1390 kr. Inte dåligt! En glad överraskning!


Smycken.

Nu kör jag en rensning bland smyckena. Det kommer svida i hjärtat. Men jag måste verkligen bara spara det jag använder!


En ledig Torsdag.

Idag är jag ledig och det blev en sväng på gymmet imorse med Matilda. Skönt och börja dagen så! Efter en film i soffan ska jag nu sätta igång och rensa ur våran ena klädkammare. Känns skönt och få rensa lite!


Onsdag

Idag har det varit en bra dag. Men stressande! Jag har försökt sökt folk från 7 imorse. Och det är fan inte lätt att få tag på bankmän! Men nu är det klart! Skönt. Så nu i slutet av veckan och nästa vecka händer det grejer. Det här känns så sjukt spännande!

Nu snöar det, lite sent? Om en stund ska jag hämta syster på tåget och sedan bär det av till Vingåker till Mormor. Ha en bra snöig dag!

Jag är lycklig!

Idag har det varit en bra dag och imorgon kommer det bli än ännu bättre!


Perfekt start på veckan.

Nu ligger jag nerbäddad i soffan bredvid Fredrik under en filt. Har ont i huvet men har tagit en huvudvärkstablett och hoppas det går över tills kl 9. För då börjar jag jobba. Känns inge kul och jobba natt. Men det är bara att bita ihop! Det har varit en bra Måndag. Min lunch dejt var super trevlig. Efter dejten gick jag hem och slappade och städade upp lite. Och efter att Fredrik slutade jobbet så åkte vi till banken. Vi hade ett möte bokat där. Det gick super! Och imorgon när jag har slutat så ska jag ringa mäklaren. Det är bara att hålla tummarna!

Måndag

Min dag började med sovmorgon till 10. Sedan slapp i sängen tills kl var 12. Riktigt skönt! Nu ska jag ta på mig ytterkläderna och gå ner mot stan. Jag har nämligen en lunch dejt med mina fina vänner!


Livet går upp och ner.

Det finns så mycket jag vill skriva och få ut. Men inget jag vill dela med mig här. Det räcker att Fredrik får sitta och lyssna och trösta en. Just nu är livet tungt. Inget väger upp det negativa. Det har varit en funderar helg helt enkelt. Men imorgon vänder det. Det har jag bestämt mig för. Imorgon ska jag börja äta det jag får och sluta fuska. Nu är det slut med det! Men sedan ska jag ta tag i lite andra delar i mitt liv. För jag vill att mitt liv ska funka utan att jag går ner i botten ibland. Fast jag inte ens behöver det. Jag behöver inte vara ledsen. Jag vill inte vara ledsen. Imorgon då börjar mitt nya liv att ta tag i mig själv. Jag längar!


Lördag

Nu ligger jag i badkaret. Här ska jag ligga ett tag och läsa min bok. Super skönt! Och om en timme kommer Matilda och Lina hit. Då börjar min lördag på riktigt!


Godmorgon!

Idag är det Fredag och det betyder ledig helg. Skönt som tusan! Jag har nyss ätit frukost. Och jag ska snart sticka iväg och handla lite inför helgen. Sedan blir det och dammsuga och göra lite fint här hemma! Jag känner på mig att det här kommer bli en bra Fredag på en bra helg!

Natten innan helg.

Nu ligger jag ner bäddad under täcket på jobbet och ska snart sova. Emeli och jag har haft en spännande kväll här på jobbet. Och det hela slutade med att vi fick torka spya! Nu ligger jag här och mår illa och har ont i magen. En inbildning? Vem vet. Vi båda nojade och skrämde upp varandra. Bra stöd till varandra vi är! Nu ska jag slappna av och försöka sova. Godnatt!


Blommor

Idag när Fredrik kom hem från jobbet hade han köpt en blombukett till mig. Väldigt oväntat! Men jag vart super glad. Min älskade kille!


RSS 2.0