Go' kväll!

Nu ligger jag i soffan och kollar på en film. Men jag ska snart röra mig mot sängen. Fyfan, vad gött det ska bli och få sova. Jag har längtat efter sängen! Jag har en jobbig morgondag framför mig. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova! Godnatt

Lördag

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte haft lust och tid att sitta här och skriva. Idag är det Lördag och vid två ska jag och Fredrik hjälpa Evelina och Linus och flytta. Det ska bli skoj! Sedan ska jag iväg och jobba 16-21. Och det har jag ingen lust med. Men det är bara mjuk starten. Imorgon ska jag jobba 07-21. Jippi! Nu ska jag ta en dusch och sedan göra mig klar för denna dag!

Reebok





Idag fick jag min fina lön. Och då tänkte jag vara lite snäll mot mina fötter och min kropp. Så här kom en present till mig själv för alla timmar jag slitit, det är jag fan värd!

16 Maj 2011.



Den 16 Maj är vårruset i Norrköping. Och jag ska vara med. Nu blir det att köra hårdkörning!

Måndag kväll.


Mammas goda cheesecake

Igår intog jag och Fredrik soffan. Först vart det lövbiff med potatisklyfter och sallad. Sedan vart det cheesecake till efterrätt. Den var super god! Sedan låg vi i soffan och bara kollade på tv och hade det bra!

Sälen













Här är några bilder från Sälen. Jag suger på att ta bilder! Vi har haft det toppen. Ätit gott, solat, varit på afterski och bara umgåts!

Godmorgon!

Igår efter jobbet åkte vi inte till Sälen. Båda var trötta och fick annat för sig. Så idag ska vi åka. Jag ska snart väcka Fredrik sedan ska vi ta bilen till Marmorbyn där vi ska hämta Charlie & Niklas. Och sedan bär det av till Sälen! Det ska bli så himla kul. Ni får ha en bra helg så uppdaterar jag när jag kommer hem på Måndag! Hej

Godmorgon Onsdag!

Vaknade kl 7 som vanligt! Gick upp och tvättade och håller på med det fortfarande. Vid 11 ska jag åka till mamma och umgås med henne en stund. Sedan blir det att jobba 16-21 ikväll igen. Imorgon ska jag jobba 07-16 sedan bär det av till Sälen. Fytusan, så gött! Skipbo och monopol är det viktigaste som ska med! Nu ska jag göra mig ordning ochh sedan packa tills imorgon! Ha en bra onsdag!

skor


Mina gamla skor.


Mina nya skor.

Nu byter jag skor. Efter att ha haft dom i över 1 år så slänger jag dom nu. Jag får ont i fötterna av dom och dom är inte hela någonstans. Nu ska jag packa väskan och sedan cykla till jobbet i det här härliga vädret!

Ordning och reda!



Efter att ha prata med min syster på telefon. Så upptäckte jag att jag har dubbelbokat jobb med min systers hemkomst. Så nu ska jag börja använda den här från och med nu! Så imorgon ska jag ta tag i det här så att jag blir ledig när hon kommer hem! Det här är alltså min nya bästa vän!

Måndag kväll.

Efter att ha ringt till Fredrik och berättat hur arg jag var på mig själv. Så kom han hem med massa goda bakelser från sultans efter jobbet. Han är ju bara bäst! Men först åt vi kvällsmat på balkongen i kvälls solen. Hur skönt som helst! Sedan tog vi beslut om att ta en tripp med bilen. Det vart ner till djulö där vi hade tänkt spöa varandra i minigolf. Men det sket sig, dom hade inte öppnat än. Vidare åkte vi till Linus och Evelina och skulle bara dyka upp. Men nej, dom var på kalas. Så det gick inte lika bra som vi hade hoppats på. Så vi åkte hem la oss i soffan och kollade på en film och åt allt från sultans och bara myste! Nu ska vi ta och sova, det vart en bra dag tillslut. Tack vare min Fredrik!


kvällsmat på balkongen!

jag är så arg.

Dagen började så bra, men nu är jag nere i botten! Varför måste jag vara så envis? Jag är så arg på mig själv. Och det blir inte bättre när man kommer hem och upptäcker att han som ska komma och fixa våran diskmaskin inte har kommit idag heller. Ringde förr förra fredagen, och det kommer fan ingen! Dom bara säger, det kommer en och kollar på den idag. Men det gör det inte! Idioter! Tur för honom att jag ringde för sent idag, annars hade jag nog kunnat slängt ur mig vad som helst. Nu ska jag ta bilen upp till willys och handla grönsaker till kvällsmaten! hej

Vilket vår väder!









Nu ska jag ta och äta och sedan åka och jobba en sväng, Ha en bra dag!

Måndag

Idag vaknade jag klockan kvart i 7 och kunde inte somna om. Så jag skjussade Fredrik till jobbet så han slapp gå. Jag vill gärna sova längre än 7. Jag är ju pigg när jag vaknar men någon gång skulle det vara skönt och sova lite längre. Fast jag går ju och lägger mig vid halv 10 varje kväll. Om inte tidigare ibland. Så det är inte så konstigt att jag vaknar tidigt. På torsdag åker vi upp till Sälen. Fan, vad gött det ska bli! Äta god mat, spela spel och umgås med hela Fredriks familj och Fredrik. Vi ska väl åka skidor också, men det ska bli så skönt och komma bort från vardagen en stund. Jag ska ta med mig mina gå skor, för om jag vaknar så här tidigt när jag är i Sälen. Så blir det 1 timmes promenad i skogen varje morgon. Gött! Nu ska jag nog duscha och sedan ta en promenad ner till Bibloteket och låna en bok. Det är ett måste att ha med sig upp till Sälen. Vilket fint väder det är idag!

söndag

Godmorgon!
Nu är jag redo för 14 timmars jobb. Först Sundsgatan 7-16 och sedan Hemtjänsten 16-21. Det kommer bli så gött att komma hem till sin säng efter dom här timmarna! Nu ska jag packa väskan och sedan åka! Ha en bra söndag!

21:22

Kom nyss hem från ett 8 timmars pass. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film. Jag har längtat så efter sängen! Fast det är inge kul och sova själv, men det går. Imorgon ringer klockan halv 6. Godnatt!

lördag

Godmorgon!
Vaknade klockan 8 imorse. Jag kan tydligen inte sova längre än så. Hmm! Igår efter jobbet kom Fredrik och hämtade mig och vi åkte på 20x3 års fest! Det var riktigt trevligt! Jag hade riktigt kul. Och lärde känna många nya ansikten. Fredrik körade hem mig vid 1 och jag fick sova ensam! Fredrik ska lana hela helgen, inte kul! Nu har jag duschat och gjort mig iordning för dagen. Mamma kommer snart, då ska vi plantera blommor på våran balkong. Det ser jag fram emot!

20+20+20=60



Nu ska jag på 60års fest, det betyder att det är 3 personer som fyller 20!
Ha en bra kväll!

Balkongen!









Nu kom jag hem efter att ha varit och köpt blommor till våran balkong. Imorgon kommer mamma och hjälper mig att plantera dom. Men visst blir det fint?

fredag

Förlåt för min dåliga uppdatering men jag har något och göra hela tiden! Idag vaknade jag klockan kvart i 7 och då gick jag upp och satte mig och åt frukost och kollade på ett Bigbrother avsnitt. Sedan har jag rensat garderoben. Och nu ska jag iväg och köpa blommor till våran balkong. Jag är så duktig! Om inte annat så har jag hur mycket energi som helst! Jag är på topp!

Torsdag den 14 April.

Vad fan gör jag uppe så här tidigt på min lediga dag? Jo, min sambos alarm har ringt tusen gånger och jag vaknade av det kvart i 6 och kunde inte somna om. Det suger! Nu blir det frukost och Bigbrother!

Saab 9-5





Igår åkte vi till Örebro och köpte bil. Våran nya älskling!

Godmorgon!

Klockan ringde 6 imorse och jag ville inte gå upp! Igår jobbade jag 14 timmar utan något uppehåll eller rast. Dagen gick hur fort som helst. Och nu är det gjort! Hur skönt som helst. Idag blir det 11 timmars jobb. Tur som det är får jag gå hem mellan halv 12 och 3. Det ska bli skönt! När jag kommer hem vid halv 10 ikväll ska jag slänga mig i sängen och sedan sova ut imorgon bitti! Det ska bli hur skönt som helst och vara ledig imorgon, jag längtar! Nu ska jag fixa mig och sedan gå till jobbet. Ha en fin måndag!

lördag

Goddag!
Imorse var jag och jobbade en sväng. Klockan 1 slutade jag, då hämtade mamma mig och Fredrik. Och vi åkte hem till henne och åt revbensspjäll. Sedan tog jag och Fredrik hennes bil ut till Baggetorp där vi byte däck på den. Det är så sjukt tråkigt och tungt! Sedan skjussade jag hem Fredrik till oss och jag åkte till mamma och hjälpte henne på balkongen. Så nu är det fint där! Nu har jag skjussat henne till ett möte och jag är nu hemma. Ska hämta henne vid 7 och då bär det av på nya äventyr. Nu ska jag ta och diska, för igår gick våran diskmaskin sönder. Och på måndag kommer en snubbe och lagar den! Vilket underbart väder det är ute! Jag älskar det.


The Notebook



Efter att jag hade varit och handlat så satte jag mig och kollade på The Notebook. En av de bästa filmerna enligt mig! Nu ska jag springa ner till tvätten och sedan fortsätta kolla!

Efter 13 timmars jobb!

Nu är jag äntligen hemma! Efter att ha jobbat natt och sedan cykla från det ena jobbet till det andra. Så känner jag mig sjukt nöjd! Jag fick sova inatt och det är jag tacksam för. Nu ska jag börja med maten. Det blir Moussaka, mums! Det är ju min favorit rätt! Sedan ska jag gå och handla lite smått och gott till kvällen. Då Fredrik och jag ska ligga i soffan och kolla på en film och bara ta det lugnt. Nu ska jag tina upp köttfärsen och kolla på bigbrother!

jobb

Efter 1 dag ledigt så kör vi några jobb dagar igen.

Torsdag; jobba på Sundsgatan 21-07
Fredag; jobba i Hemtjänsten 07:15-10:15
Lördag; jobba på Sundsgatan 08:30-13
Söndag; jobba i Hemtjänsten 07:15-13 & sen på Sundsgatan 13-21
Måndag; jobba på Sundsgatan 07-11:30 & 15-21:30


Fredrik

För några dagar sen fick Fredrik en kartong med massa saker från när han var liten av sin mamma. Vi hittade massor av kort på honom när han var liten. Han var så sjukt söt när han var liten! Det är han nu med. Vi måste ju bara skaffa barn i framtiden. Om dom får Fredriks gener så kommer dom får kritvit hår. Hur fint är inte det?






Ni ser vem Fredrik är?


Är det någon mer än jag som tycker att han var så sjukt lik Emil i Lönneberga när han var liten?

Min fina kille!

Våran balkong.


innan




efter

Fredrik & jag ville prova att lägga plattorna. Och så här blev det. Hur fint som helst! Vi måste bara köpa en kartong till med plattor. Det saknades några. Och sedan ett bord och krukor!

Vid kl 5 kommer Fredriks pappa och hämtar oss. Då ska vi åka till Örebro och kolla på bil. Hoppas den faller oss smaken!

Inte på topp!

Idag mår jag inte bra. Jobbade imorse men nu är jag helt slut. Jag känner mig jätte konstig. Har ont i magen och har halsbränna på grund av stress. Men vad har jag och stressa till nu? Hela jag är helt stressad. Ont i nacken och huvudet. Usch! Nu ska jag jobba fram till måndag, då har jag jobbat 7 dagar i rad. Sen måste jag vara ledig! Fredrik har fixat 3 filmer åt mig som jag ska se ikväll. Och nyss kom han hem med glass till mig. Han är underbar! Nu har jag pyjamas på mig och har bäddat ner mig i sängen. Och här ska jag ligga hela kvällen! Godkväll


RSS 2.0