2010

Nu sitter jag i soffan och har sminkat mig och tagit fram kläder inför kvällen. Om 1 timme börjar jag jobbet. Ska jobba 16-21 ikväll. Och sedan blir det fest med mina tjejer! Visst, känns det tråkigt och jobba. Men det är ju pengar! Och desutom har jag inga tider och passa ikväll! Natten är ung. Nu ska jag fixa det sista innan jag kilar till jobbet. Gott nytt år!

Godnatt!

Nu ligger jag i sängen och kan inte sova. Har somnat kl 10 varje natt nu sen jag kom hem. Har varit helt slut! Men inte inatt. Och det blir inte bättre när Fredrik ligger på mig och jag svettas ihjäl! Nu ska jag lägga mig och kolla på Rena Rama Rolf. Imorgon väntas en rolig dag! Klockan ringer 8 imorgon bitti!


En väldigt söt nyvaken pojkvän för många år sen,

Nya Frillan!

Före;


Efter;



mums!

Nu ska jag ner på stan och klippa mig!
bilder kommer sen.

Måndag

Nu håller jag på och lagar mat. Det blir hemma gjort potatismos med mormors egen gjorda köttbullar! Det finns inget som kan slå dom. Dom är så sjukt goda! Idag har jag varit duktig. Jag gick upp kl 7 för jag trodde vi hade tvätttid då. Men hade skrivit fel på mobilen, så tvätttiden var inte förns kl 11. Så jag åt lite frukost och sedan så städade jag hela lägenheten. Jag diska, dammsög och bytte sängkläder. Allt detta var jag klar med innan halv 10. Jag är duktig! Och efter Fredrik slutade jobbet så åkte vi upp till Willys och handlade. Så nu är lägenheten fin och det finns mat i kylskåpet! Och allt detta belönades jag med en jobb tur imorgon, 7-17! perfekt. Nu ska jag fortsätta med maten och sedan umgås med Fredrik!


Min OnePiece dress, jag älskar den!

Mina julklappar,

- En OnePiece heldress.
- En skål & ljusstake.
- Pengar.
- Ljus.
- Chokladaskar.
- En resa till Norge!
- En ring.
- En wokpanna.
- En mobil.

Och sedan gav jag mig själv en tatuering i julklapp. jag är riktigt nöjd!


Ullared




Kockböker. Nu ska det bli annan mat här hemma!


Köpte en resväska till mig själv, sen fick Fredrik den svarta i julklapp!


jag älskar att dricka tée!




två tubhalsdukar!

Här är bara lite av vad jag handlade på Ullared. Handlade även julklappar och sedan massa hygienartiklar. Men inga onödiga saker! Tänkte väldigt noga igenom vad jag behövde och inte. Så jag känner mig nöjd över mina köp!

Julafton!

Nu sitter jag och äter frukost. Ska iväg och jobba 08:30-17! Det ska bli kul och jobba på julafton. Jag ser fram emot dagen. Men det jag ser fram emot mer är kvällen. När jag har gått av mitt pass. Så tar jag bilen till mamma och firar jul där med mamma, syster & mormor. Riktigt mysigt! Sen ska jag sova kvar där. Det här kommer nog bli en riktigt bra julafton. Nu ska jag göra iordning mig det sista. Och sen gå till jobbet. God Jul på er allihop!

Onsdag

Hittade lite saker på Ingelsta. Orkar tyvärr inte ta kort just nu varken på Ullareds sakerna eller det jag köpte idag. Så det kommer en annan dag. Men efter shopping rundan så har vi slagit in massa paket. Här kommer ett som är från mig till Fredrik, spännade!






Hmm...?

Godmorgon!

Vid 11 ska jag, Sandra & Rebecka ta bilen till Ingelsta och shoppa! Jag ska nog inte handla något förutom prinskorv tills imorgon, då vi ska fira jul här hos pappa! Nu ska jag fixa mig det sista innan bilen rullar mot Ingelsta! Kommer bilder senare på vad jag har handlat på Ullared. Jag har inte packat upp det själv än. Ha det bra så länge!

Yes, jag överlevde!

Kom hem från Ullareds resan för drygt 1 timme sedan. Nu ligger jag ner bäddad i sängen och ska sova. Är helt slut i huvud och kropp! Godnatt

Ullared Imorgon!

Nu ska jag krypa ner i sängen. Ska upp 04:15 och göra mig redo för en heldag på Ullared. Det ska bli så kul och göra en resa med 5 tjejer. Ser fram emot morgon dagen!


Måndag

Idag har jag och Sandra sprungit runt på stan och shoppat en julklapp. Så jävla mycket snö! Jag var helt slut i benen efter det. Nu ligger alla i soffan och äter choklad från en Paradis ask. Mysigt!


20:00 Ung & Bortskämd


21:00 Morden i Sandhamn.

En riktigt skönt och bra kväll i soffan!

Julbak & sällskapsspel hos pappi.

Idag har vi julbakat jag & systrarna! Och nu på kvällen har vi spelar ett jätte roligt sällskapsspel!








Mitt mästerverk, Pernilla & Pappa!


Mitt mästerverk!


Kropp mot kropp i spelet.




Nu sitter vi i soffan och ska kolla på Sunes jul!

Dagens outfit.





Nu är väskan packad och tåget går snart!
Idag åker jag till pappa och kommer stanna där tills den 23, fett skoj!

jag lever!

07-11, Har jag tvättat!
Sedan har jag diskat och gjort matlådor.
Nu ska jag kila iväg och jobba 15-21.
Idag är jag på gång, idag mår jag mycket bättre!

Dagens outfit.


mys tröja idag!

Nu har jag nyss gjort mig iordning. Känner mig sådär idag. Det är bättre med halsen men mår illa isället. Men jag hoppas det går över när jag kommer ut till friska luften. Om 1 timme kommer mamma och hämtar mig. Och då bär det av till Mormor i Vingåker. Hon fyller 83 år idag! Så det blir smörgåstårta och massa annat gått. Just nu är jag inte riktigt sugen. Men jag måste ju äta. Annars blir inte huvudvärken bättre! Kvällen ska spendera hos mamma, mysig dag!

sjuk?

Idag känner jag mig inte okej. Har as ont i huvet och nacken, och har haft det hela dagen. Har fått pluppar i halsen som kliar. Och sen har jag ont i halsen. Känner mig helt seg. Idag har jag inte gjort något specielt förutom att städat lite och suttit framför Sims. Och jag är as trött igalla fall. Nu ska jag kolla på Paradies hotel, och sen ta en iprem och sova! Hörs imorgon.

tisdag

Idag är jag ledig. Och det känns riktigt skönt efter 2 veckors jobb! Så idag blir det att bara vara hemma. Det är riktigt skönt ibland!

Dagens måste;
- Dammsuga!
- Städa badrummet.
- Diska.

Och sen efter det blir det Sims! Jag har längtat så efter det! Och nu har Fredrik fixat det igen. Jag är överlycklig! Men först, frukost!

mysss!

Nu på kvällen har jag & Fredrik kollat på en sjukt bra film och fikat. Fredrik är en riktig överraskare. Och sådana saker uppskattas! Nu kommer jag och Fredrik inte ses på riktigt förns den 23. Det suger! Men så är det när vi båda jobbar olika tider och vi gör andra saker på fritiden. Men det kommer nog gå! Nu blir det att ligga i sängen och kolla på tv program jag missat under kvällen.


Han vet vad jag gillar!

Båsenberga!





En helt underbar och rolig dag med mina tjejer!
Efter att ha åkt pulka och åkt efter bilen blev det fika hos lina!

pulkarace idag!

Idag blir det båsenberga med tjejerna. Pulka och matsäck ska med!



Som barn på nytt!

Vart tog alla år vägen?

Jag tog en pause från städningen. Och satte mig framför facebook och kollade runt. Och sedan kom jag in på när alla människor har födelsedag. Och det visade sig att min extra lillasyster fyller 17 i januari. Helt sjuk! Första gången vi träffades var hon typ 7-8 år? Det var ju nyss hon fyllde 13 känns det som. Vad händer? Nästa år fyller jag 20. Jag börjar bli gammal! Vart tog alla år vägen? Shit, vi är inga små barn längre! Men jag måste säga att mitt liv har gått bra hittils. Jag tycker jag är ganska bra på att vara vuxen.






julmys

före


efter


Riktigt mysigt blev det!
Nu har jag sprungit 4 gånger upp och ner för alla trappor och slängt sopor och hämtat granen. Nu mot diskberget!

söndags morgon!

Gick av mitt pass 7 imorse. Fick sova hela natten, men är ändå lite små seg. Det är inte konstigt när man sover på en soffa? Nu har jag käkat frukost. Och ska snart gå ner med lite sopor. Och sen ska jag leta fram granen i förrådet. Tänkte sätta upp den idag! Vi får se om jag får upp den. Bildbevis kommer sen!

jag vill inte bli sjuk!

Nu ligger jag nerbäddad i soffan. Fryser som bara fan! Har börjat fått ont i halsen. Och det suger! Så idag blir det att dricka tée och äta halstabletter. Ska snart upp och diska och göra en matlåda. Och sedan ta en varm dusch. Sen är det dags att börja jobba. Det blir ett långt pass, 14-07. Ett 17 timmars pass! Skriver mer imorgon, ha en bra lördag!

En fredag kväll!

Kom hem för en liten stund sen från mamma. Vi har lagat mat ihop, ätit tårta och dragit dåliga skämt! Hur trevligt och mysigt som helst. Nu ligger jag i soffan och kollar på tv. Fredrik slutade halv 12 natten som var. Och imorse började han 7. Han kommer nog hem runt den tiden inatt igen. Det suger att han inte går och lägger sig före mig. För det första är det tomt när man kommer in dit. Och för det andra så är det så kallt! Jag längtar tills måndag, då får jag gå och lägga mig i en varm säng ihop med honom. Och umgås med min pojk! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film, skriver mer imorgon! godnatt


Tårta hos mamma. Jag älskar marsipan!

jag är lycklig!

Vilken bra dag det här har varit! Först jobbat några timmar, fick sluta tidigare. Pappa hörde av sig. Och jag blev bjuden på mat på stan av honom. Hur mysigt som helst! Sedan hem och chefen ringer. Jag fick beröm från personalen på det nya stället och av min chef för mitt arbete och för mitt agerande. Hur bra känns inte det när någon berömer en? Och när alla i personalen tycker jag gör ett bra arbete? Så nästa vecka kommer mini chefen höra av sig till mig, så ska jag på möte med några av föräldrarna. Asså livet är så jävla bra just nu! Jag känner mig så jävla bra! Snart ska jag kila ner till konsum och hämta ut ett paket från hm med lite kläder från rean. Sedan ska mamma hämta mig, och sen ska vi hem till henne och äta mat och tårta och bara ha en fredag kväll ihop. Hur mysigt som helst! Den här dagen kan inte sluta bättre!

fredag

Nu har jag precis kommit hem efter några timmars jobb! Pappa sms;ade nyss. Så om en stund kommer han och hämtar mig och ska bjuda mig på lunch. Sen vid 4 ska mamma hämta mig. Då blir det tårta och god mat hos henne. Vilken bra dag!

mums!



Nu ligger jag i soffan och kollar på tv och äter pepparkakor med mjölk. Så jävla gott! Fredrik började jobba 7 imorse och han jobbar fortfarande. Han visste inte när han kom hem. Ihelgen ska han jobba både dag och natt. Duktig kille! Snart ska jag krypa ner i en tom säng och sova, imorgon ska jag upp och jobba!

Dagens outfit.





Nu ska jag kila till jobbet, 15-20:30 ikväll!

jag gillar julen!

När är det man ska ta fram granen och klä den? Funderar på att göra det på söndag. Är det för tidigt?


paketinslagning

Jag köpte min första julklapp för  iår för 2 veckor sedan. Och nu slog jag in den. Nu kom nästa julklapp på posten. Sen blir det att handla resten på ullared. Men det blir inte så många julklappar i år. På fredag är det 2 veckor kvar till julafton!






Hihi, nu kommer hon bli nyfiken!


Idag fick jag även ett brev av syster! Så imorgon ska jag skicka ett till henne!

syskonkärlek

Om 10 dagar kommer min syster hem! Man kan inte vara annat än lycklig! Vi kommer spendera 1 vecka ihop, hur bra kommer inte den veckan bli? Jag saknar henne jätte mycket, men jag älskar henne ännu mer! Hon är min bästa vän, hon är min förebild! Jag avgudar henne, som jag har gjort i 19 år!


En bra onsdag kväll!

Ikväll har jag och Fredrik ätit tacos och kollat på Shrek och myst! Hur skönt som helst och bara ligga i soffan och pussas med honom. Det var över 1 vecka sedan jag var hemma på kvällen och vi bara tog det lugnt ihop. Vi har även diskuterat vad vi ska ha för typ av lägenhet. Vi vill helst flytta till sommaren. Men det beror på om vi hittar någon vi vill ha! Ska vi hyra eller köpa? Det är en fråga, och vi har inte kommit fram till svaret än. Det får tiden avvisa. Jag har ringt på 2 lägenheter, men dom är lediga 1 januari. Och vi kan inte betala 2 lägenheter i 3 månader. Det funkar inte! Vi har roligare saker att lägga pengar på. Men jag älskar att vi har drömmar och har planerat livet ihop, han&jag.


våran kvällsmat, tacos!

onsdag

Igår hade jag jobbat 8 dagar i rad. Idag var jag ledig. Men jag vet inte om jag tyckte min dag var så rolig. Jag har rensat lägenheten! I köket, bland kläder och i alla skåp. Det låg saker överallt! Jag har hållt på i 6 timmar och jag är inte klar än! Nu har Fredrik kommit hem så nu ska vi ta bilen upp till willys och handla och sedan hem och bara slappa!


Vilken skillnad!







Imorgon fortsätter jag!

Mitt schema denna vecka!

Måndag; jobba 07-13 & 19-09
Tisdag; jobba 17-21
Onsdag; ledig.
Torsdag; jobba 08-10 & 15-20:30
Fredag; jobba 07-13
Lördag; jobba 17-21 & 21-07
Söndag; ledig.

Vilket schema!
Från att ska ha jobbat 2 dagar denna vecka. Till det här schemat.
Det är inte illa. Fick frågan om att jobba onsdag, men en från samordningen. Ringde och sa att jag inte fick jobba. Jag måste ha en viss tids vila. Och det kommer bli riktigt skönt och få vara ledig! Jag ska jobba inatt, första gången på det här stället. Det kommer bli riktigt spännande! Men jag ser fram imot onsdag. Nu ska jag ligga och slappa i soffan fram tills jag ska börja jobba! Ha det gött!

söndags morgon!

Jag vill bara skriva att jag lever.
Jag ska nu ut och skotta fram bilen och åka till jobbet.
08-19 idag, det känns tungt just nu. Vi får se vad dagen har att erbjuda!
Ha en bra söndag!

fredagsmys



Efter att jag slutade jobbet kl 9 så gick jag hem och hade en riktigt bra kväll tillsammans med Fredrik. Vi har drukit tée, ätit vitchoklad, pepparkakor och lussekatter, och har även sett en riktigt bra film till det. Nu ska vi krypa ner i sängen, det var riktigt länge sen vi gick och la oss tillsammans!

Jag är så kär i honom!
Han ger mig fjärilar i magen, precis som han gjorde för 5 år sen.

Lite vardagslyx!

Igår fyllde Fredrik år och jag jobbade. Så ikväll slutade jag halv 9 och innan jag gick hem, så gick jag till sultan och köpte lite gott! Så vi har suttit i soffan med tända ljus och druckit tée och ätit kvällsfika. Riktigt mysigt!


klippt mig?

Igår kväll när jag kom hem så gick jag in och skulle pussa Fredrik godnatt. Då tittar han på mig och säger; "Fan, vad fin du är i håret! När klippte du dig?" Det är säkert över 1 månad sen jag klippt mig. Det märks att vi träffas ofta va?

Vintervit & Tée



Det finns inget godare, jag älskar det!

jag + jobb = sant!

Nu ringde dom från jobbet och frågade om jag kunde jobba imorgon. Så nu blev det att jobba 6 dagar den här veckan. Istället för 2. Det känns jävligt bra!

Sista dagarna:
Onsdag; jobba 15-22
Torsdag; jobba 14-20:30
Fredag; jobba 16-21
Lördag; kalas för Fredrik, jobba 17-21
Söndag; jobba 08-19

Jag är lycklig för att få jobba, är jag normal?

Min baby blir 19 år!



Idag blir min Fredrik hela 19 år. Fan, vad stora vi börjar bli!
Han har fått en super fin klocka av mig, jag vill ha den!
jag älskar dig

onsdag

Nu sitter jag och väntar på att jag ska hitta orken och börja fixa här hemma. Har nyss gjort iordning 2 matlådor och 2 till ska det bli snart. Men först ska jag vika tvätt och städa upp här hemma. Jag blev väckt av Fredrik imorse kl 6, " Vad är det för dag idag?" Super glad! "Det är din födelsedag, Grattis!" och så gav jag honom en kram. Sen vart jag väckt 2 gånger till. En gång skulle jag gissa på hur kallt det va ute. Förstår inte han att jag vill ha sovmorgon? Men jag somnade om och sov till halv 10. Det behövdes, var riktigt trött! Från att ha 2 jobbdagar den här veckan till att jobba 5 dagar. Det känns riktigt bra! Så ikväll jobbar jag, så imorgon ska jag & Fredrik fira honom! Nu måste jag sätta fart. Mot tvätthögen!

RSS 2.0