15:20

Nu ska jag åka till baggetorp och hämta fredrik, sen blir det willys och storhandla och sen hem och tvätta hela kvällen lång!

Bilder från Sälen!


bilen påväg till sälen


tråkig kille


framme




















vi fick ingen fisk! :(


svärfars hus!


dom har byggt det helt själva! :)





köket och vardagsrummet är större än våran lägenhet kom fredrik & jag på! ;)











söt ren vid backen! men väldigt läskit djur.

puss på dom underbara dagarna i sälen!

matte

Satte mej förut med matten, jag fattade exakt vad robert skrev för 2 veckor sen. Men nu vette fan!



Godmorgon!

Nu ska jag sätta mej och plugga matte, har prov på tisdag! Lägger in bilder från sälen senare.

22:37

Kom nyss hem från jobbet. Har jobbar 16:30-22:30, Kanon! Nu blir det film och godis i soffan. Jag har saknat mitt hem! :)

hem ljuva hem!

Nu har jag kommit hem. Mår skit!
saknar mina vänner.

Nu åker vi till sälen!





promenad i snön!




Lördagkväll på Bondegatan 22A, 4 trapper upp!


mys





Kycklingpaj


rolig tjej








mums

Jag måste säga att det blev en lyckad lördag, fast vi inte har åkt till sälen!
Vi får se vad vädret har att erbjuda imorgon. stugbytar dag imorgon, inte så lockande!
Nu ska jag spela x-box med min stora kärlek.

13:25

Tiden bara rinner iväg. Känns som det va nyss jag vaknade och blev besviken! Fyfan vilket väder det är ute. Det är en perfekt dag att spela monopol! Och det är precis det vi ska göra sen. Både Fredrik och jag älskar att spela spel. Och specielt monopol! :) Vi är båda på ett jävla bra humör, bushumör. Vi har redan hunnit springa runt i lägenheten och slåss med stekspade och Multivitamin förpackning som var slut. Vilken tur att vi har flyttat hemifrån så vi kan göra såna hära saker. För det värsta mamma & svärmor vet är när vi springer runt och slåss! Nu ska jag och fredrik äta rester från igår. :)

Igår blev det tacos!





mums

Godmorgon!

Nu ligger jag och fredrik i soffan och har nyss kollat på vädret. Dom varnar för vädret och att man inte ska ge sig ut. Så vi åker inte idag. Så idag går vi ide! :) Vi är jätte besvikna att vi inte kan åka upp idag, men vi skulle igalla fall inte kunna åka skidor imorgon. Eftersom det ska bli storm imorgon med! Men då hinner fredrik packa, för det har han inte gjort än! ;) Nu ska jag krypa ner under täcket! ha det bra!


21:06

Nu ligger jag och fredrik i soffan och äter vindruver och kollar på film! Imorgon ska vi åka till sälen. men efter alla varningar om vädret så får vi se imorgonbitti hur det blir. Inge kul och köra i oväder. Och det är ju ingen liten resa vi ska göra! Vi hoppas på det bästa! :) Nu ska vi fortsätta våran fredagkväll!

16:28

Snart ska jag gå ner och träffa fia vid bussen. Vi ska gå och köpa biljetter och sen ska jag handla smink. Fredrik och hans pappa är med bilen i baggetorp, då slapp jag följa med. Vi har ganska mycket och packa. Vi har inte packat ett dugg! Jag som brukar packa 1 vecka innan jag ska åka bort. Nu ska jag gå och möta henne!


Godmorgon!

Vaknade för 30 min sen av fredriks mobil som ringde. Fredrik har gått till skolan och här ligger jag i en varm säng. Vad orättvist det är ibland! Nu ska jag käka frukost och kolla på en ängels tålamod. Sen ska jag sätta igång och plugga! :) skriver mer senare!

18 februari 2010

Nu ska jag åka till vingåker och styra upp mitt liv. Eller det kanske inte är mitt liv längre? Har jag ett eget liv nu i katrineholm? hur som helst så måste jag ställa upp och stötta! alla mina närmaste vänner kan nog tänka sig vad det handlar om. Och jag säger bara det har hänt igen!

14:00

Nu är det storstädning på gång här hemma! Nu ska vi ta en pause och käka!

du är ljuset i mitt liv,


Godmorgon!

Nu sitter jag här och dricker lättdryck, sminkar mej och kollar på mtv. Jaa, vi tjejer kan göra flera saker samtidigt! Igår efter jag hade fixat tvätten stog det mat och film på schemat. Det vart potatisgratäng, fläskfilé och kall bearnaise! hur gott som helst. Sen vart det lite godis efter det. Idag har jag praktik. Jag börjar igentligen kl 9 men jag ska med en patient till sjukhuset vid halv 8. Så jag får sluta tidigare ikväll, det har man ju aldrig gjort förut? ;) Fredrik ska vara hemma idag, så han har lovat mig att han ska dammsuga och sånt där som hör till när man ska städa en lägenhet. Men vi får väl se hur det blir med den saken! Igår när vi gick och la oss så sa han "jag kanske glömmer bort det!" Han vill glömma bort det menar han! Det här är min näst sista dag på praktiken. Känns tråkigt men ändå skönt, för jag vill sova! Nu måste jag fixa mej det sista innan jag ger mig av!
Ha en bra dag!

15:42

Just nu ligger min plutt i sängen och sover med en blöt handduk över huvudet. Jag ska snart springa ner till tvättstugan och sätta igång några maskiner med tvätt. Jag fixar det själv! jag låter honom få sova en stund till. Sen blir det god mat och en bra film! :)



Jag har tagit kort på hur han ser ut men han vill inte att jag lägger ut dom. Så det respekterar jag! Han kommer inte gå ut på flera dagar. Och det håller jag med honom om att han inte behöver, han ser inte klock ut i ansiktet! Man lär sig av sina misstag.

12:39

Igår natt åkte jag och hämtade fredrik och anton på en fest i vingåker. Dom skulle igentligen sova kvar i vingåker. Men efter ett telefonsamtal med fredrik så bestämde jag att det va lika bra att dom åkte hem! Vid 3 så var vi inne i stan och åkte till akuten. Fredrik med blodigt ansikte och anton med en bruten hand. Vid 4 åkte därifrån. Men det är långt ifrån klart med sjukhusbesök! Somnade vid halv 5. Snart ska jag åka och köpa lite gott, eftersom det är alla hjärtans dag!

<3

Om 1 vecka så ligger jag och fredrik framför brasan upp i sälen vid den här tiden! Det ska bli fett kul. Vi ska åka skidor, bada, basta, gå på after ski, ligga framför brasan och snö vandra! :)





det ska bli så skönt och komma bort från allt och bara göra saker man tycker om och ta hand om sig själv. Och det bästa av allt, jag ska göra allt detta med den bästa killen i världen!

mat

Kom på förut att jag inte har inte ätit något på hela dagen. Det är inge bra och vara själv, jag glömmer ofta bort att äta då. Men nu blev det couscous, wookgrönsaker och bratwurst! mums.


<3



mina brudar kommer hit och underhåller mej ikväll!

lördag

jag är inte glad. Ikväll ska jag bara stanna hemma och ligga i sängen. Har världens mensvärk! inte kul. har faktiskt inte haft så här ont på länge! Så det blir sängen, jag och en värmepåse på magen ikväll. Ipren hjälper inte, skit också!

<3

va nyss och fikade med matilda!


fick en blomma av henne!






Om man inte får blommor av sin pojkvän, så får man de av en otroligt bra vän!


Nu ska jag sticka iväg och jobba och sen blir det hem och kolla film och käka godis! :) mys

fredag

Nu när jag satt och kollade på film, så dunkade det till i hallen. Jag sprang dit och då låg det här på golvet! :)


jag såg direkt att det var mammas handstil.


min mamma är så söt!
jag älskar henne.

Vid 1 ska jag träffa matilda, vi ska ta en fika. Sen blir det att jobba, 16-21. Det kommer sitta fint när jag får lön den 25! :)

Annika & Fredrik ska inte åka idag och kolla på valparna. Det blir någon gång i veckan istället så jag kan följa med. Det är ganska långt och åka, 6 timmars bilresa fram och tillbaka! så dit åker man inte hur som helst.

Nu ska jag ta och städa upp här i vardagsrummet,
ha en bra fredag!

rottweiler valp

Ny familjemedlem inom kort! :)


så söt!

Imorgon ska fredrik & annika åka och kolla på dom!
jag är arg för jag ska jobba! ;(

Godmorgon!

Snart ska jag åka till praktiken. Den här dagen kommer gå fort som dagen igår gjorde också! Igår satt jag på akuten i 3 och en halv timme med en patient! Efter jag har slutat idag ska jag åka till vingåker och fira lasse. Det blir tacopaj och tårta, mums! Nu ska jag packa allt och sen ge mig iväg! :)
Ha det gött!

baka bullar!

igår bakade jag bullar! :)






mums!

Nu sitter jag och äter frukost. Det luktar nybakta bullar i hela lägenheten fortfarande! :) Om en stund ska jag åka till karsudden. :)

Här kommer min vecka;
Onsdag; praktik. 9-20
torsdag; praktik. 8-17, till vingåker och fira lasse!
fredag; praktik. 7-12, ska träffa matilda, jobba 16-21
lördag; chilla eller festa?
söndag; alla hjärtans dag! :)

Nu ska jag göra mej iordning!
ha det bra!

tisdag

Handla, plocka iordning, plugga, baka och laga mat. så ser min dag ut!

måndag

Nu blir det att ta på sig kläder och göra mig iordning. Sen ska jag & fredrik åka till Annika i vingåker! :) Skriver senare ikväll!

22:00

Idag har jag jobbat i 11 timmar och jag är inte ett dugg trött! Håller på och bråkar med fredrik men han gillar det inte. Jag är på riktigt ret humör! Och han blir bara surare och surare och jag bara forsätter med att putta, peta, slå och skratta åt honom. När han försöker vara allvarlig och säga att han inte tycker det är kul. Så bara skrattar jag åt honom och säger efter honom. Stackas Fredrik! Men han börjar äntligen också bli på sånt humör nu. Nu har surheten gått över. jippi! Nu ska här retas och slåss!

jag är trött!

Fyfan, vilken dag! Jag kan sammanfatta den kort. Haft en efter mej hela dagen som har tjattat om både det enda och det andra. Fått ont i huvet! Åkt till jobbet. Fått spyor på mina ben + fötter. Torkat spyor så det stog härliga till. Inte kul! Yes, kaffe på hela golvet också! Vi hade väl inte nog med att göra? Nu ska jag lägga mej och äta en dubbel nougat. Det är jag fan värd!

00:29

Nu tänkte jag bara säga godnatt gott folk! jag ska upp halv 6 imorgon, det ska bli skönt. ;)

imorgon;
07:00-17:00 praktik
17:00-21:00 jobba
sen hem och mysa med fredrik sen sova! :)

fredag

Nu ska jag föna håret, sen gå och möta fia på stan! :)

21:25

Nu har pappa åkt hem till Norrköping. Det va så kul och träffa honom! Vi har ätit, fikat och pratat i flera timmar. Om inte klockan vore så mycket så skulle vi kunna fortsätta att babbla! ;) Fredrik är fortfarande hos sina kusiner, han kommer väl hem när han kommer. :) Idag va jag och kollade hur arbetsterapeuten jobbar. Kom dit 10 och åkte hem halv 12. Efter det låg jag i soffan och slappa och sen tog jag arslet ut vagnen och började diska och städa. Sen kom pappa hit vid 4! :) Imorgon är jag ledig och då ska jag plugga och plugga. Ska först sova ut sen blir det att plugga! Hoppas jag har humör för att plugga, annars kommer det inte bli bra eller bli kul! Haha, jag glömde berätta att igår efter lunch så skulle jag åka hiss från källaren till våning 2 och vid våning 1 så hade en annan tryckt på hissknappen. Och den stannade vid våning 1 men det gick inte att öppna dörren. Yes! Hissen satt fast och jag kunde inte sluta skratta! Det kom personal efter personal och alla bara skratta och skojade med mej. Efter 10 min så kom en gubbe och stängde av hela hissen och satte på den igen. Och jag kom ut! :) Då har man suttit fast i en hiss också! ;) Just nu sitter jag och kollar på efterlyst. När alla gråtar, då gråter jag med. fan, vissa människor är ju helt otroliga! Efter det här blir det sängen, så nu säger jag godnatt!


Insnöad!


tisdag

usch, jag är trött! Idag va jag på D2, hur bra som helst! jag fick sluta halv 3 idag. Jag har aldrig gått till den tiden jag ska gå till. Alla är så snälla mot mej! :) Sen ringde min handledare mej när jag va på D2 och berättade att vi får ledigt imorgon. Det är ju skönt. :) Men jag ska på något imorgon vid 10, men det gör inge. Jag får ju sova 2 timmar längre och jag har 2 dagar ledigt från imorgon! :) Det vart ändrade planer imorgon, fredriks 2 kusiner fyller år. Så vi skulle dit. Men nu får han åka dit själv för pappa kommer hit imorgon. :) Han kunde inte på torsdag längre och för mej så blir nästa vecka för lång tid utan pappa! Jag har ringt min syster, men hon svarar inte! :( hon ringer väl upp, eller kanske ringer imorgon! :) Nu ska jag fortsätta kolla på tv,
puss!

21:10

Godkväll! :)
Idag fick jag sluta kl halv 5 för det fanns bara 1 patient på avdelningen. Så det fanns inte så mycket att göra. Men det har varit en händelserik dag! :) Imorgon ska jag vara på D2, det ska bli spännande! Fredrik och jag har haft en riktigt mysig kväll! Jag överraskade fredrik med massa gott! :)


mums




pannacotta

det var riktigt gott!
Nu ska jag hänga tvätt, sen blir det paradies hotel!
Sen blir det direkt i sängs, ska upp 6 imorgon!

Ha det bra!

Godmorgon!

Nu är jag uppe! Är väldigt trött. Har inte sova bra inatt, vaknade flera gånger under natten. :( Men nu är jag uppe, hoppas frisk luft ska hjälpa mej att bli lite piggare. :) Den här veckan är det fullt på mitt schema!

Måndag; praktik 7-20
Tisdag; praktik 7-17
Onsdag; praktik 8-12, plugga
Torsdag; ledig. plugga, pappa kommer på middag! :)
Fredag; ledig. fest i bagge!
Lördag; praktik 7-17, jobba 17-21
Söndag; praktik 10-17, jobba 17-21

Vilken tur att jag är ledig på måndag! :) Så jag får vila upp mej och hämta andan!
Nu ska jag kila till praktiken.
ha en bra dag!

RSS 2.0