Snart är 2013 slut, bästa året i mitt liv! I Mars fick vi en överraskning, vi skulle bli föräldrar! Redan 2 september tittade hon ut. Våran starka och friska tjej! Det har varit en jobbig men fantastisk resan. En resa som var värd allt! Idag är Elsa en tjej på snart 4 månader men egentligen bara 6 veckor. En tjej med ett jäkla humör och en vilja av stål. En tjej som gör stora framsteg hela tiden! Tack för allt du lärt oss! 




Morgonmys och nackträning i sängen! 




Första julen avklarad!

Igår firade vi första julen av 4 hemma hos min mamma. Vi åt kalkon, delade ut julklappar och spelade kort.
 
Vi fick en super fin canvastavla av min syster i julklapp. Det är även hon som har fotat denna bild.
Vi bara älskar den!
 
Elsa fick kläder, gosedjur, skallra och prisentkort på polarn och pyret. Jag fick vantar och prisentkort på ninas kammare.
 
Imorgon är det dags och fira jul nummer 2! Jag älskar julen.
 
 

Stora tjejen!

Elsa är nu 15 veckor och en dag men egentligen skulle hon vara 4 veckor och 4 dagar. Idag var vi på ett läkarbesök på BVC och efter läkaren är klar med alla tester så vänder sig Elsa från mage till rygg helt plötsligt. Elsa blev paff, jag blev paff och läkaren blev precis lika paff han med. Hon kan hon! 




Hjälp!

Nu sen en vecka tillbaka har Elsa blivit super missnöjd speciellt inför natten. Så det har blivit gråt och skrik från 20-01:30 typ varje kväll. Och jämt kl 20 det dax att skrika och allt är jätte tråkigt enligt henne. Kan hon klockan tro? Fredrik går runt med henne när hon börjar till kl 23 typ sen måste han ju sova för han ska till jobbet morgonen efter. Sen tar jag över och går runt med henne fram tills efter midnatt. Det enda som passar då är nämligen att hon ska antingen hänga på axeln eller så hon får sitta framåt, sen går man runt och runt. Efter ett tag somnar hon och man lägger ner henne i sängen och hon är tyst i 5 min? Ibland längre för att lura sina föräldrar att hon verkligen somnat. Men hon skojar bara och vaknar och allt börjar om igen. Vi vet varför hon är missnöjd men det är inte lätt att göra något åt det. Hon är jätte tuttig men tar inte napp! Förut har hon använt mig som "napp" men jag duger inte längre? Vi har köpt alla möjliga olika nappar och testat men hon bara trycker ut dom med tungan? Två kvällar nu har hon tuttat på mitt eller Fredriks finger men det funkar ju inte i längden! Så detta börjar bli ett stort problem, det är ju synd om henne!
 
Så nu vill jag ha tips! Hur lär man dom ta napp? Vilka nappar funkar bäst? Hjälp!
 

Morsan måste också börja gymma!

 
Efter att ha legat och sprattlat och sparkat så blir man så här trött efter 2 timmar på gymmet! Min duktiga tjej det!

Hej egentid!

Nu har jag krupit ner i ett varmt bad. Elsa har precis somnat och jag hoppas det är för natten! Kl halv 5 imorse vaknade hon och skrek fram till kl 9. Det är hennes lilla mage som bråkar med henne! Så inatt sov hon och jag 4 timmar och det börjar nog kännas hos oss båda! Snart kommer mitt stora hjärta hem och då dyker jag ner i sängen! 




Nytt boende, check!

I Torsdags blev våran lägenhet såld och vi flyttar senast i Februari till vårat nya boende. I Söndags var vi i nya lägenheten och tittade en sväng och mätte lite. Dom hade tömt hela lägenheten på alla möbler och gud vad stor lägenheten är! Vi ser verkligen fram emot flytten och det känns så bra!
 
Vi kommer att flytta in i lägenheten och sedan sätta igång och renovera ett rum i taget. Vi ska börja med köket. Så just nu håller vi på och kollar runt på kök. Antingen kommer det bli ett IKEA kök eller så kommer det bli ett epoq kök. Vi ska åka och kolla på kök vart efter. Elsas rum och lilla toaletten blir mina små projekt!
 
Denna tapet har jag hittat som jag har tänkt ska bli en fondvägg i Elsas rum. Det kommer bli så fint!
 
 
 

Nya almanackan!

 
Förra veckan beställde jag hem en ny almanacka för nästa år. Aldrig har den varit så fin! Min lilla Elsa fick pryda framsidan! ♥

Hipp Hipp Hurra!

I Söndags blev Fredrik 22 år. 22 år?! Han var 13 år när vi blev ihop. Helt galet! Men denna födelsedag var inte som dom andra födelsedagarna. Detta år var det inte bara jag som kom in med den traditionella pannkakastårtan, Elsa var ju med också!
 
 
 
 

RSS 2.0