Hon hittar på nya saker varje dag!

Det här är Elsas nya liggstil! Dock avskyr hennes mamma den när hon ligger på skötbordet! 




Måndag.

Idag efter ett Lina besök på förmiddagen så tog jag tag i att fixa lite med tavlor som ska upp på tavellisterna i matrummet. Köket och matrummet är klart! Idag ska vi köpa det vi behöver för att göra bordet som Fredrik ska bygga. Så spännande! 




Säger Hej till lchf och jävligt god lunch!




1-0 till mamman!




Skit natt!

På helgerna tar vi varsin natt och för ingen av oss spelade det någon roll igår kväll när vi gick och la oss. Så jag tog natten inatt och det ångrar jag nu! Elsa vaknade kl 00:30, 01:30, 03:30 och sedan 04:30 tyckte hon det var dags att gå upp! Hon har varit hungrig och haft ont i magen. Nu har vi lekt och busat och nu börjar hon jäspa och gno i ögonen. Det går åt rätt håll! Det kanske är dags snart och krypa till kojs! 

Fredag.

Korvgrillning vid sjön med Matilda, Gustav och Elsa förgyllde min dag! Sedan hem för att se karln sätta lister och fredagsmat skulle lagas. Nu är den uppäten och vi ska snart röra oss in mot soffan och film. Undra vem som slocknar först? Trötta småbarnsföräldrar! 





Torsdag.

Nu ligger jag däckad i soffan med mat i magen. Elsa sover gott i vagnen i hallen efter att ha varit på babysång och sedan en tur på stan. Jag skulle bara shoppa ett par simbyxor till henne men det blev även lite kläder till henne och ett par byxor till mig! Jag skulle behöva tömma diskmaskin, plocka undan och dammsuga........men nej! Soffan är mycket skönare! 


Elsa imorse när hon fick sitta och titta på när mamma klädde på sig. Nöjd och glad tjej!

Spraymåla.

Jag har fått dille på och spraymåla saker. Det här var dom första sakerna som fick sig en omgång! Två ljusstakar, väggklocka, trevåningsfat och en plåtburk som ska bli en kruka. 

Innan:

Efter:






Jag är riktigt nöjd! Vad tycker ni? 

Gokväll!

Mina timmar på dygnet räcker inte till eller så räcker inte min energi till allt jag vill eller måste! Jag skulle behöva sova 24 timmar och ladda upp batterierna. När klockan slår 18 är jag så trött, har huvudvärk och oftast hungrig. Jag vill vara en bra sambo, mamma, vän, dotter mm. Efter att ha haft planer för varje dag och träffat alla möjliga olika människor, nya som gamla. Så har vi inga planer för morgondagen! Så skönt! Sova, promenad och soffmys står på schemat. Det ska bli så gott att sova förmiddags luren tillsammans med Elsa! Jag hoppas verkligen hon vill sova den imorgon. Nu vet ni att jag typ lever! 


Elsa från en pause i solen på promenaden igår. 




Hejdå sköna helg!

Helgen börjar lida mot sitt slut. Fredagen spenderade jag i Norrköping med min syster, hur mysigt som helst! Lördagen jobbade Fredrik från 07-20 så jag och Elsa fixade lite här hemma, tog en promenad och var på kalas till Fredriks morfar! Idag fick jag sovmorgon sedan hade vi morgonmys hela familjen i soffan. Sedan har vi varit ute i Baggetorp och sågat det sista till köket och fixade en kommod till min toalett! 





Elsa redo för våren och sommaren!

Igår hittade jag den perfekta vårjackan till Elsa, tog en större storlek så hon kommer nog kunna ha den i sommar och sen sommar också! Och för några dagar sen hittade jag även solbrillor till henne. Perfekt!





Godmorgon Lördag!

Elsa vaknade kl 7 som vanligt. Då hade vi morgonmys i våran säng och kollade på lets dance som var igår. Nu har Elsa somnat om och jag sitter i soffan och äter frukost och njuter av vädret ute! 






 
Japp, nu har jag och Fredrik fått sällskap vid matbordet. Elsa älskar att sitta där och stirra ut oss! Hon är så charmig och go våran tjej!

Igår blev våran tjej 6 månader! ♥




RSS 2.0