Duktiga Simone!

Den här månaden har jag jobbar 171 timmar! fyfan, vad jag är bra!
jag längtar som tusan till lön nu!


torsdag

Jag suger på att blogga, jag vet. Jag får ta tag i det en annan dag!
Nu ska jag iväg och jobba 7-12 16-22!

puss!

Nu tar jag och kilar över till fia, tar med mej camrean!
skriver mer ikväll om kvällens händelse!

onsdag


Morgonfrilla och mammas tröja, tummen upp!

Nu blir det en morgonpromenad med fia.

2010-09-28 10:21

Jag vaknde kl halv 8 helt klarvaken. jag vill sova längre! Men jag har faktiskt sovit i 9 och en halv timme inatt. Så kroppen kanske var utvilad. Jag har hunnit äta frukost, vika tvätt, diska, städa och kollat på lite sällskap sen jag gick upp. Det är duktigt! Nu ska jag ligga i soffan och kolla på film. Sen ska jag laga korvstroganoff och sen kila till jobbet.

tjaaaaoh

3 dagar kvar!



sen är du min! mohaha

måndag

Nu är jag vaken. Kul! Jag hade tänkt sova fram till 10 igalla fall. Vaknade nu helt klar vaken, lite seg. Men jag kan inte somna om. Fredrik drog nyss till jobbet. Jag fick nyss 2 sms om jobb, men jag tackade nej. Och det kändes riktigt bra! Jag orkar verkligen inte det idag, jag är nöjd över min insatts ihelgen. Nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på ensam mamma söker eftersom jag missade det igår när jag låg i sängen och läste/sov. Jaja, jag sov igalla fall 9 timmar inatt. Det var skönt! Nu väntar en dag med saker bara jag har lust till att göra,
gud så underbart!

söndag

Nu drar jag & fredrik till mjölby för att titta på bil! Jag skriver mer sen när jag kommer hem, kanske slänger upp en och en annan bild också! jag måste ju festa till det, det är ju söndag!

söndag

Nu drar jag & fredrik till mjölby för att titta på bil! Jag skriver mer sen när jag kommer hem, kanske slänger upp en och en annan bild också! jag måste ju festa till det, det är ju söndag!

lördag

Imorse blev det nybakt bröd från sultans. Riktigt bra start på dagen! Om 2 timmar börjar jag jobba, då blir det 16 timmars pass. Jag är inte ett dugg sugen på att jobba natt, men det får gå. Imorgon eller på måndag ska jag och fredrik åka och kolla bil, det blir nog att vi köper den! mums. nu ska jag fixa matlåda och sen packa väskan för inatt. pusshej

fredag

Jag är hur glad som helst just nu! Kom nyss hem från första jobbpasset. Och möter lönelappen på mattan! Jag trodde inte att det var sant, jag är hur glad som helst! Nu ska jag nog köpa bil, och på söndag blir det att bjuda Fredrik på pizza! fyfan, mitt sparkonto bara växer! 16-21 snart, men det gör fan ingenting nu!

pussssssssssss!

torsdag

Nu har jag tagit på mej ännu en jobbtur. Imorgon blir det 8-21 istället för 12-21. Visst, det är pengar. Men just nu betyder det inte allt. Jag var fett sugen på en ute kväll imorgon, men lite god dricka och sköna människor. men icke! Efter 13 timmars jobb, så tror jag att jag kommer vara ganska död imorgon. På måndag ska jag ta tag i mitt liv, inte mitt jobbliv utan mitt eget liv. Det blir ett träningskort och beställa en tid hos massagen. Det är jag fan värd! Jag måste göra saker jag vill göra också, inte bara jobba, jobba och jobba. Nu ska jag krypa ner i sängen tillsammans med min pojkvän, det blir bok ikväll igen! Läsa böcker, det kan bli mitt liv, mitt jobb!

Godnatt

ändrade planer.

Torsdag; 11-21
Fredag; 12-21
Lördag; 15-21 + 21-07
Söndag; 08:30-13

Jag skulle egentligen vara ledig ihelgen, hur blev det så här? Jag jobbar lördag & söndag för en annan vikare. Men igår fick jag natteturen också. Det suger lite. jag blir galen, jag vill träffa mina vänner!

20:47

Jag är så jävla död som människa. När klockan närmade sig 8 så tvingade jag mina ögon att vara öppna! Men nu orkar jag inte det längre. Nu blir det godnatt, skriver mer imorgon.

tisdag

Idag har jag varit hos svärmor och lagt spår med henne & Rocka. Vi har även varit ute och plockat svamp och sedan bara umgåts! Imorgon ska vi gå på husvisning. Så spännande! Hoppas det är något för oss. Det skulle vara sjukt kul och ha något eget. Och göra om det till sitt, med tapeter som man vill ha och renovera. Fredrik nappade snabbt på idén när jag kom hem och visade honom huset. Så imorgon efter jobbet kommer Annika och hämta oss, då bär det av mot husvisning. :) Egentligen skulle jag vara ledig i helgen, men jag är snäll och ställer upp och jobbar för en annan vikare som behövde vara ledigt. Pengar är bra och ha, men jag vill gärna ha ett liv också. Jag tror det här blir 7 eller 8 helgen på raken jag jobbar. Och sen har jag 4 helger till med jobb framöver. Det känns sådär. Det är inte så kul att jobba när Fredrik är ledig. Och jag vill gärna träffa min vänner. Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa min bok jag är helt fast i. Asså jag älskar att läsa böcker, bara man hittar dom där som man inte kan sluta läsa. nu måste här läsas!

Godnatt

mitt schema

Onsdag; jobba 8-16, gå på husvisning 16:30.
Torsdag; tvätta 7-11, jobba 11-21.
Fredag; jobba 12-21
Lördag; jobba 15-21
Söndag; jobba 08:30-13.

faaaaaaan, jag har inget liv!

måndag

Nu ska jag stick iväg och jobba 3 timmar. Det var en som behövde hjälp på dagen, så jag ställer upp! :) Har riktigt ont i huvet så när jag kommer hem blir det soffan och min bok. Jag lånade en bok i fredags, och nu kan jag inte sluta läsa den. Den är riktigt bra! Nu måste jag kila, hej!

söndagsmys!

Nu ska jag & Fredrik ta våran lilla bil och åka till Evelina & Linus. Vi ska åka och handla mat och sedan laga middag tills ikväll. :) Vi ska ta med oss skipbo eller uno som vi ska spela ikväll. Vilken kanon kväll det kommer bli!

Godmorgon!

Igår och inatt jobbade jag 14 timmar. Det känns i huvet just nu. Jag kunde inte somna förns vid halv 1 då det vart lugnt. Vaknade vid 3 och sedan somnade om efter en halv timme och sen ringde klockan 06:15. Då var det bara att gå upp och göra det sista innan jag fick gå hem klockan 7. När jag kom hem gick jag och la mig och kollade på paradise hotel och vid 8 gick jag en skogspromenad. Hur skönt som helst! Nu känner jag mig nöjd. :) Ska snart hoppa in i duschen sen gå ner och köpa nybakt bröd på sultan och sedan göra frukost på sängen åt fredrik. :) bra start på en söndag!

lördag

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit och hälsat på den nyfödda bebisen! så söt. Tyvärr var jag tvungen att lämna dom, eftersom jag ska iväg och jobba nu. 17-07 blir det ikväll och inatt. Jag tog ledigt imorgon när jag ska jobba, för vi ska hem till Evelina & Linus och käka middag och fira att den lille har kommit ut! :) nu ska jag iväg och jobba, hoppas jag får sova inatt! :) hej så länge.

Nu kör vi igång med en jobbhelg!

Fredag; jobba 16-21
Lördag; jobba 17-21 + 21-07
Söndag; 16:30 - 21

torsdag

Idag har jag städat lägenheten. Har dammat, damsugit och skurat golven. Det finns lite saker kvar att göra, men det får jag ta imorgon. Om en liten stund kommer min sambo hem från jobbet. Ikväll blir det god mat och mys! För imorgon har jag 4 arbetsdagar framför mig. tjahhho!

tisdag

Idag har jag legat i soffan hela dagen, och då menar jag från halv 10 när jag gick upp till nu. Jag ställde mig och diskade en stund förut. Annars har jag bara legat här och kollat på paradise hotel som Emelie tipsade om igår. Jag har många avsnitt och kolla igen. Spännande! Det är bra nu när jag har 2 dagar ledigt till! Snart kommer Fredrik hem, då kanske vi ska ner på stan en sväng och sedan ska vi åka och handla mat. Ikväll blir det lax, fyfan vad gott! Nu ska jag fortsätta att kolla på paradise hotel. hej så länge!

bästa dagen på länge.

Igår vid 4 tiden gick jag hem till fia. Jag skulle få min försenade födelsedagspresent. Hur spännade som helst! Jag fick sätta mig i bilen och sen ta på mig ögonbindel. Sen bar det av med bilen. Efter en liten bit fick jag ta av mig den. Jag hade ingen aning om vart vi skulle eller vad vi skulle göra. Men vi var på väg mot norrköping igalla fall. När vi kom fram till ett parkeringhus och vi går ur bilen. Så står Lina där med ögonbindel med Emelie! haha, dom hade överraskat oss båda! vi gick och kollade på bio och sen satte vi oss på McDonalds och käkade och skrattade! Vilken mysig kväll. jag tyckte verkligen om kvällen! jag älskar er.


så här såg jag ut igår!


i väntan på att åka!


fiia


lina & fiia på mcdonals.

fick inte så många bilder, tråkig jag är!

13 september 2010

Idag har jag och Fredrik bott i stan i 2 år! Tänk 2 år sen vi flyttade hemifrån och flyttade ihop. Jag trivs riktigt bra i våran lägenhet. Jag älskar våran tapet i sovrummet, jag älskar grönt! Det enda som saknas är en balkong, annars hade vi nog bott kvar här 2 år till. Vi kommer nog flytta tills nästa sommar, det beror på hur det ser ut med allt. :)


bästa stunden på dagen

Nu har jag kommit hem från den 6 dagen av jobb. Och nu ligger jag i soffan och kollar på ensam mamma söker på tv3 play, Med en kopp teé och min sköna morgonrock. Ledig i 4 dagar som det ser ut nu, så jävla underbart!

söndag

Nu ligger jag i soffan och kollar på IDOL, asså jag älskar alla som skämmer ut sig! Jag kom in från en morgon promenad tillsammans med fia för en stund sen. Snart blir det att göra matlåder för dagen, sen sticka och jobba!

vänner är viktiga.




















jag är så glad att jag har er, ni är mina bästa vänner!
jag kommer alltid finnas där för er, vilka val ni än väljer i livet.
jag älskar er för dom ni är. jag är så stolt över er, över oss!
tänk vad fina minnen vi har ihop, tänk vad fina människor ni är.
vad som än händer i vuxen livet, så kommer ni alltid finnas i mitt hjärta.

städning


före


efter


före


efter

jag blev mycket nöjd!

lördags frukost


nybakt bröd från sultan, ost, skinka, vindruver, plommon, teé och juice.
riktigt mumsigt var det!

våran fredagkväll!


hemlagad pizza


några kalla sådanna

Och sen 2 filmer. Det var en kanon kväll!

jag är lycklig!

Jag är hur glad som helst just nu! Jag fick idag massa tider jag ska jobba i oktober! :) Nu kan ingenting gå fel! Ett gympass med min sambo snart. Sen hemlagad pizza och sen myskväll i soffan tillsammans med honom! Fyfan, vad jag älskar min fredag!

20:48

Ikväll slutade jag klockan halv 9 och nu när jag kom hem så är min sambo borta? Han är på gymmet, han har tjuvstartat! Han ska få smisk på rumpan när han kommer hem!

Nu; ett kokt ägg och kaviar!

12:51

Nu drar jag iväg och jobbar 13-20:30! Ska jobba med Felle några timmar nu. Gillar´t! Imorgon är det helg, men det märks ingen skillnad för jag ska jobba. Min helg börjar på måndag då är jag ledig i 4 dagar. Nu måste jag kila!

Ha en bra dag alla!

Nu har det kommit!



På måndag börjar vi, då blir det hårdkörning!

torsdag

Nu ligger jag i soffan och har nyss ätit. Idag vaknade jag klockan 9 och satte igång direkt med att små städa lite. Jag tog undan disk som stog i vardagsrummet. Och har diskat i nästan 1 timme. Sedan har jag gjort mat och fixat matlådor. Om 1 timme börjar jag jobba. Nu ska jag fixa naglarna!

det tar på kroppen.

Nu ligger jag död i soffan efter att ha jobbat 12 timmar idag! Ska nu krypa ner i sängen brevid en varm pojkvän. Skriver mer imorgon!

Godnatt

Mitt schema denna vecka!

Måndag; ledig. varit hos svärmor och byggt!
Tisdag; jobba på lövåsvägen 7-12 och sen jobba på sundsgatan 15-21.
Onsdag; jobba på lövåsvägen 15-21.
Torsdag; jobba på sundsgatan 13-20:30
Fredag; jobba på sundsgatan 07-16
Lördag; jobba på sundsgatan 16-21
Söndag; jobba på sundsgatan 12-21

Simone Wammen heter jag och jag är en arbetsmyra!

söndag

Nu ligger jag i soffan och är ganska trött måste jag faktiskt erkänna, nu när jag känner efter. Fast igår var jag ännu tröttare! Idag har jag jobbar 13 timmar, jag är riktigt nöjd över mig själv. Jag förtjänar att få sova till 10 imorgon om jag inte vaknar innan dess! Jag ser fram emot en ledig dag imorgon. Jag ska gå ut och gå, gå och handla mat, städa upp lite här hemma, laga mat tillsammans med Fredrik och sen bara pussa och krama på honom hela kvällen. Har inte sett honom sen i torsdags. Nu när jag kom hem, så låg han och sov. Så nu sitter jag här ensam och kollar på Rederiet. Det var allt från mig idag,

Godnatt

min lilla pojke.

Hittade en bild på Fredrik, han är fett söt!


22:22

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova. Ska upp kl 7 imorgon och jobba! Ett 13 timmars pass, det kommer bli hårt! Men jag ser fram imot dagen som fan, jag & sussie har planerat massa roliga saker vi ska göra! :)

Det hände en sak idag som har gjort att jag är fett arg, men jag vill inte skriva massa negativt här. Det blir så tråkigt för er att läsa!

Godnatt!

Dagens outfit!





Nu drar jag och jobbar 13-21, bye!

kärlek

Jag trodde att jag & fredrik skulle ses mer när vi började jobba. Men det vart tvärtom! Jag vet knappt när vi pratades vid om vardagliga saker eller så. Han har ett 7-4 jobb medans jag jobbar ofta kvällar. Då jag börjar 3 eller 4 och då slutar han. Vi går om varandra. Och när jag kommer hem vid 9 så ska fredrik precis gå och lägga sig eller så sover han redan. I onsdags kom jag hem från Norrköping vid 4, då tänkte jag. Nu ska vi bara umgås. Det gick åt skogen som i söndags också. Han åkte till baggetorp och jobbade och kom hem vid 8. Nu är jag ensam här hemma. Han är i Vingåker hela helgen och kommer inte hem förns på söndag. Och jag jobbar hela helgen och på söndag slutar jag 10 och då sover han redan. Och ingen mobil har han heller, så jag kan ju inte få tag på honom heller. Vi umgicks nog senast förra måndagen eller så. Och då menar jag laga mat tillsammans, kolla film och dela tankar ihop. Nu på måndag ska jag boka honom! Då får han inte åka till baggetorp och jobba. Då ska det bara vara han och jag!


min baby!

jag älskar honom fruktansvärt mycket, han är min bästavän!

lördag

Nu ligger jag i soffan och kollar på Rederiet och har nyss ätit frukost.



det här blev min frukost, kyckling, majs & småtomater! mums

Dagens outfit!





Efter att ha tagit en morgon promenad runt djulö och sedan legat och degat framför Rederiet. Så ska jag göra lite nytta och gå och jobba 16-21!

norrköping igår!

Det här fick jag hem igår, bara nödvändiga saker. Bra jobbat Simone! :)


en bh, 250:-


vinterjacka, 600:-




vinterskor, 950:-

Pappa, vad tycker du om skorna? :)

Jag är riktigt nöjd över mina köp igår!

<3

Om 29 dagar kommer min syster hem! Jag längtar sjukt mycket efter henne!


aldrig utan dej

Dagens gåta

Jag somnade i soffa igår, jag vaknade upp i sängen imorse. Hur gick det till?

Efter en hel dags fundering, så kom svaret fram till att min underbara pojkvän bar in mig till sängen imorse innan han gick till jobbet. Hur gulligt som helst!

jag älskar honom!

onsdag

Nu ligger jag död i soffan. Har sprungit runt med Matilda i Norrköping idag. Visar senare vad jag har köpt! :)

RSS 2.0