Skön stil!


Nu är vi på väg!


Inte många timmar kvar nu.

Väskan är packad, godis för 8 timmars bilresa fixad och jag vill ha Söndag!


Ett 13:30 - 07:15 pass.

Japp, jag gör inatt mitt sista nattpass. Efter 7 månader som nattarbetare så borde jag längtat efter detta passet. Men efter samtalet i Onsdags kväll känns det inte alls så lätt som jag hade tänkt mig att gå till jobbet, tvärtom. Men det ska bli skönt med 8 dagar semester. Det behöver jag! Nu är det dags att packa jobbväskan. Ha en bra långfredag!


Ett helt badrum i köket.

 
Japp, det har vi just nu. Hela vårat nya badrum med kakel, tvättställ, toastol och allt annat man behöver till ett badrum står i vårat kök och väntar tills det är dags. Det ska bli så kul och jag längtar tills vi sätter igång!

Tavellist.

 
 
Tavellisten som sitter över våran soffa i vardsrummet har inte varit prio ett här hemma. Vi köpte ramar men hittade inga motiv. Men nu när vi var på IKEA i helgen så hittade vi en super fin och maffig tavla som vi båda gilla. Så den fick ta plats på tavellisten över soffan med ljuslyckor, nya blommor och annat fint!

Packa.

Nu är Fredrik iväg på fotbollsträning och kommer inte hem förns 9 ikväll. Så jag passar på att packa väskan till Björnriket, kollar på Sveriges mästerkock som jag missade igår och äter rester från igår, Thai! Det finns inget som är så gott som Thai. En av mina favvo rätter!
 

Härlig dag!

Idag hade jag och hjärtat en ledig dag tillsammans. Han hade tagit semester och jag blev glad. Så vi började med en "sovmorgon", jag vaknade halv 8 och Fredrik 8. Vad har hänt med oss? Drog oss i sängen med P3 på radion och candy crush på varsin mobil. Sedan en frukost i soffan framför en film. Sedan gjorde vi oss i ordning för en promenad ner till stan och sedan vidare till Ica nära för att handla med färdgodis tills Söndag. Hela vistelsen i affären slutade med att vi gick hem med korv med bröd och planer på att spendera eftermiddagen utomhus. Vi tog bilen till en skog och gick tills vi kom fram till sjön och berget. Där grillade vi korv, spelade skipbo och solade ansiktet. En perfekt dag tillsammans innan jag lämnar honom hemma och drar iväg till Björnriket!


Ingelsta.

Igår skulle jag och Matilda gå ner på stan men det slutade med att vi tog bilen till Ingelsta och shoppade! Vi båda köpte bara nödvändiga och genomtänkta saker. Tummen upp för oss! Jag hittade inte bara en vit stickad eftersökt tröja utan jag hittade två. Jag blev glad!
 
Gina tricot, 249:-
 
Gina tricot, 199:-
 
Vår jacka, Lager 157. 400:-
 
Sedan blev det 3 par trosor och en sjal. Happy!

Godmorgon fina dag!


7 dagar kvar...

Tills jag har 1 veckas semester, Tills jag får umgås med familjen i 1 vecka, Tills jag får åka skidor och tills jag får vara utan Fredrik i 1 vecka och sakna honom!


Detta får avsluta en perfekt helg!


Att ta hand om sig själv.

Nu har jag precis krupit ner i ett skönt bad och ska göra ansiktsmask och hårinpackning. Sedan blir det nagel och ögonbryns fix. Perfekt en sån här tråkig och snöig dag!


Kakel till väggarna - Check.

 
Igår skickade Linus en bild på ett kakel han hade till oss. Och vi tackade självklart ja!  Så igår kväll kom leverans med 21 kartonger med kakel. Vi är super nöjda!

Godmorgon Tisdag!

 
Nu har jag landat i soffan efter 12 timmars sömn. Det behövdes efter min vakna natt på jobbet. Nu är det frukost och ett avsnitt Ullared som gick igår som gäller! I sommar ska jag åka till Ullared, jag längtar!

Badrumsrenovering.

Tanken var att vi skulle renovera badrummet i sommar. Men Linus som ska sätta kaklet vill göra det så snart som möjligt. Så den 12 April ska vi börja att renovera badrummet. Det ska bli så himla skönt! Och vi är bara glada att det blir nu och inte i sommar. Så nästa helg ska vi åka och köpa kakel till golv och väggar och köpa toalett och tvättställsskåp och allt som hör till. För dom två sista helgerna innan det är dax är jag iväg på semester. Vi vet vad vi vill ha för färg i badrummet och vad vi vill ha för kakel på både golv och väggar. Men tvättställsskåp är en djungel! Vi har nog inte hittat någon som vi känner helt hundra för. Så på Lördag ska vi försöka hitta den perfekta!
 
Denna från IKEA är ganska schysst. Dock hade jag tänkt i ek eller trä på tvättställsskåpet.

Tisdag.

Efter ett träningspass på förmiddagen är det nu jag och soffan hela dagen. Så jäkla skönt! Ibland behöver men såna dagar. Matlåda, serier och candy crush!


Måndag.

Den lediga helgen är förbi och jag kunde inte ha haft bättre helg. Vi var i Norrköping igår och firade min farmor som blev 80 år. Det kan ingen tro! Innan vi åkte hem till Katrineholm igen så kollade vi kakel då det börjar närma sig med badrumsrenovering! Jag längtar. Vi ska börja kolla efter badrumsförvaring och sedan ska vi bestämma en helg med Linus som ska göra jobbet, sen ska det sättas igång!
 
2 Nya orkideer blev mitt köp igår. Fredrik köpte ett nytt träd.
 
En ny te mugg som jag ska ha på jobbet. Perfekt när man aldrig riktigt hinner sitta still!

Att sakna sin andra halva.

Nu ligger jag i sängen på jobbet och ska snart sova. Min sambo och jag har knappt setts dom här 2 lediga kvällarna jag haft då vi både har haft massa saker för oss. Så just nu längtar jag efter att få prata om allt mellan himmel och jord med honom och bara umgås! Det ska vi göra på Fredag om inte han jobbar allt för länge. Då står det god mat och spel på schemat! Bara 11 jobb nätter kvar, sen är det slut med att sova isär!


Jag längtar!


Jag är redo för våren och sommaren.

 
Igår var jag och mamma i Örebro och spenderade tid och pengar. Vi började med IKEA och avslutade på marieberg. Jag hittade lite smått och gott på IKEA men shoppade även 3 par skor och 2 t-shirt. Jag är riktigt nöjd!
 
Jag åkte även till Sundsgatan min lediga kväll för att lägga ett nytt schema då jag skulle lägga dag schema. Det betyder att jag börjar att jobba dag den 8 April när vi kommer hem från Björnriket. Hur skönt som helst! Jag är lycklig!

Att få landa i soffan en stund.

Ölkorv & ost till mellis.
 
Det var härligt med en promenad i solen. Är dock trött i kroppen och huvet! Men om en stund bär det av till Baggetorp där Fredrik ska fixa sin mammas bil och jag ska städa ur våran bil. Det är väldigt behövligt!

Härlig dag för en promenad!


Att bli nöjd.

Varje Måndag mäter jag och väger mig. Imorse fick jag ett bra resultat, på bara 7 dagar hade jag gått ner 1,6 kilo i vikt! Att börja den här vikt resan var det bäst jag har gjort. Att se kroppen förändras och att kläderna blir förstora. Att bli nöjd med sig själv är helt underbart!

Totalt 11,6 kilo ner. Bara 2,3 kilo kvar!


Påslakanset.

 
 
Jag tycker dom här påslakanset är så fina! Jag skulle så vilja ha det gröna.

Härlig dag!

 

LCHF glass!

Nu har Fredrik och jag landat i soffan efter att ha spenderat 1 timme på maxi för storhandling! Glass och film som gäller just nu.


Ett morgon pass på gymmet!

Jag åkte direkt till gymmet imorse när jag hade slutat. Och jag var typ själv? Jag och 2 till, skönt! Vad gör alla andra en Söndag morgon kl 7? Bakis? Sover? Jag tror min sambo både är bakis och sover. Det gör han rätt i!


LCHF Pizza.

Medans sambon var iväg och jobbade idag så tog jag tag i storstädningen här hemma! Efter att ha hållt på och städat i 4 timmar så kom sambon hem och jag bjöd honom på LCHF Pizza. Den var mycket uppskattad! Och jag bara älskar den! Lite sallad och sedan vitlökssås så kan nästan ingenting slå den!
 
 
 
 

Att må bra.

Sen November har jag mått dåligt men för en veckor sedan tog jag tag i saken. Idag är det 1 Mars och solen skiner. Igår fick jag en jätte bra nyhet på jobbet och hela jag är så glad! Jag ska nämligen få börja jobba dag/kväll. Min karriär som nattjobbare är slut inom 2 månader! Det betyder att jag ska få sova varje natt hemma i min säng brevid min sambo och jag börjar min riktiga tjänst!
Det är nu det vänder, det är nu jag ska börja må bra!
 
Inte världens vackraste bild på mig, men mår så bra denna stund! Den riktiga Simone.

Matlista.

 
Varje Lördag eller Söndag åker vi och veckohandlar. Det blir billigare och det är skönt och veta vad man ska äta varje dag! Då vi går på LCHF så byter man bara ut vissa saker. Jag har suttit nu på förmiddagen och skrivit en matlista och inköpslista inför imorgon. Kanon bra!

RSS 2.0