måndag

Nu har jag precis blivit klar med tvätten. Sitter i soffan och kollar på tv. Ska snart sätta igång och packa! Veckan är fullspäckad. Och jag gillar det! Det som är tråkigt är att Fredrik och jag bestämde att vi skulle ut och äta imorgon kväll eftersom jag jobbade kväll igår när han kom hem och ska jobba ikväll igen. Men det sket sig. Fick nyss ett sms av honom. Han ska jobba imorgon kväll. Det sög! När ska vi hinna prata om flytten? Nu har jag bestämt själv när det blir dags! Men han vill bara flytta så fort som möjligt. Så han blir bara glad.

Här kommer min vecka;

Tisdag; jobba 7-14, åka till svärmor och hämta saker, åka till lägenhet och fixa.

Onsdag; jobba 7-15, fixa i förrådet, åka till soptippen, spinning på kvällen.

Torsdag; Fixa i lägenheten, köra saker.

Fredag; Köra saker, sedan på kvällen blir det att fira pontus & jesper som fyller 20.

Lördag; Åka till ikea, hem och skruva ihop möbler.

Söndag; Flytta möbler till nya lägenheten.

Måndag; Köra dom sista kartongerna, och sedan kommer pappa och kör dom sista möblerna. Sova i nya lägenheten!

Nu ska jag ta och packa jobbväskan och sedan gå till jobbet. Ikväll blir det ett 17-22 pass! Inte jätte roligt och jobba den kvällen Fredrik kommer hem. Men det får gå. När jag har slutat jobbet så ska vi ses vid porten utanför våran nya lägenhet. Så han får se hur jag har slitit! På tisdag ska vi planera vilken dag vi verkligen flyttar dit. Jag vill flytta dit nu. Men jag jobbar fram till onsdag. Och sedan måste vi fara till ikea. Sen kan vi flytta in! Skönt det ska bli att han kommer hem. Så vardagen blir som vanligt.



Har saknat mitt hjärtegull, har inte sett honom på 10 dagar.

söndagsmys!



Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa min bok och dricka tee innan jobbet kallar!

flytt



Nu ska jag ta och börja packa. gillar´t!

20 tjejer i 1 etta, det funkar!

Igår var det party och här kommer några fin fina bilder!











Nu ligger jag nerbäddad i soffan och kollar på Beck och äter frukost!
det är jag värd.

Nya saker i nya lägenheten!





3 nya ljuslyktor i köket. Hur fina som helst!

flyttning på g!

Nu sitter jag hemma hos pappa. Imorgon ringer kl halv 6 och då är det bara att gå upp för att komma till Katrineholm med syrran. Hon ska flytta upp till Åre imorgon. Och då fick jag åka med henne till Katrineholm. Så vid 7 imorgon bitti är jag hemma. Och då blir det rensning i förrådet och sedan fortsätta i lägenheten. Vid 10 ska jag gå och hämta nyckeln till den nya lägenheten. Då måste jag gå dit och kolla läget! Sedan vid 12 kommer Arvid och kollar in våran gamla lägenhet. Vid halv 1 kommer mamma och hjälper mig och köra lite grejer. Sen efter 4 någon gång kommer Fia & Emelie till mig. Det kommer bli en riktigt bra dag imorgon! Dom dagarna jag har varit här så har jag handlat några saker till lägenheten. Jag tar kort och lägger upp dom här imorgon kväll. Om jag orkar och hinner! Nu vet ni vilken dag som väntar mig imorgon. Ha det gött!

onsdag

Livet ruller på. I måndags så åkte vi från Norge till Katrineholm. Och övernattade hos mammi. Och sedan åkte vi till pappi igår. Jag längtar lite efter min säng. Men på fredag får jag sova i den äntligen! Det var över 1 vecka sedan jag låg i den då. Våran nya hyresvärd hörde av sig förut. Vi skulle få nyckeln på tisdag till den nya lägenheten. Men vi får den redan på fredag. Jag är överlycklig! Så på fredag ska jag åka och hämta nyckeln när jag kommer hem. Det ska bli så spännande! :)

Haukeliseter fjellstue














Så jävla underbart väder det är idag, jag njuter!

Spännande!

Nu ska jag gå iväg till köket och jobba några timmar. Från halv 6 till halv 12. Önska mig lycka till! Kanske är min nya karriär?


Norge

Godkväll!
Nu är jag i Norge, på ett ställe som heter Haukeliseter fjellstue. Där min syster jobbar! Resan gick hur bra som helst. Jag hittade från tåget till bussterminalen. Tummen upp! Jag kom fram inatt/imorse kl kvart över 4. Men vi somnade inte förns halv 6 kan jag tro. Vi låg och mys pratade innan vi somnade. Vi ställde klockan på halv 11. Men när klockan ringde så sov jag så sött. Så kl halv 12 vaknade jag av att näsan var igensnorad! Då gick vi och åt lunch. Sedan visade Sandra mig runt och jag fick träffa alla. Nu sitter jag på hennes rum. Hon är iväg och jobbar några timmar nu på kvällen. Men det gör mig ingenting! Jag har suttit och kollat runt på internet efter saker vi hade tänkt och köpa till den nya lägenheten! Och sedan skickat iväg lite mail och sedan bara chillat runt. Satt nyss och kollade på OneTreeHill och kom på att jag måste uppdatera här! Ska nu hoppa in i duschen och sedan blir det soffhäng igen!


Så här ser jag ut när det är soffhäng som gäller! bilden bjuder jag på.



den soffan jag hänger i!


Först tänkte jag inte bjuda på några bilder. Men jag kände att det blev så tråkigt då. Så dom här två får lätta upp stämning!

justfan, jag är stolt över mig själv att jag reste 12 timmar själv till Norge! Och kom på rätt buss och kom till rätt syster, till min syster!

Till Norge på en torsdag.

Nu är väskan packad. Pastasalladen är klar. Och jag är lite nervös. Men det ska man vara så här innan resan. Jag ska åka helt själv i 12 timmar. Och byta från tåg till buss i Oslo. Snacka om att jag kommer ha mundiarré när jag kommer komma fram! Jag har 2 böcker jag kan läsa och sedan har jag våran ipod med massa bra musik på. Jag hoppas det finns något internet på tåget eller bussen. Så jag kan skriva därifrån. Jag känner mig ganska klar för resan. Men det finns saker kvar att göra. Jag ska ringa fredrik, prata med honom om lägenheten. Ringa svärfar och be honom säga upp lägenheten och sedan tacka ja till andra lägenheten. Det går så fort. Vem kunde veta att det här skulle bli av innan jag åkte? Nu ska jag börja mitt sökande efter sambo och sedan fixa allt!


Min tjocka väska!


Det här ska roa mig i 12 timmar!

onsdag

Nu sitter jag och kollar på OneTreeHill. Det är inte ovanligt för tillfället! Jag kollar på det hela tiden. Imorgon bär det av till Norge. fyfan, vad skoj det ska bli. Va och handlade det sista förut. Min syster ska få en fet godis påse av mig! När jag hade kommit hem efter att ha varit och handlat. Så såg jag att jag hade fått ett mail om lägenhet. Så kl 17 ska jag & Fredrik iväg och kolla på lägenhet. Han vet det inte en. Eftersom jag inte får tag på honom. Men jag ska ringa honom vid 3. Då har han fika rast! Jag känner att jag gör lite mycket just nu. Och stressar upp mig. Men jag hinner vila imorgon på tåget. Nu ska jag packa lite till innan jag kilar till jobbet. Skriver mer ikväll!

Min Onsdag.

- Jobba; 08:30-11
- Till bibloteket.
- Till Apoteket.
- Handla.
- Hem och packa.
- Jobba; 16-21

2 dagar kvar.

Fredrik och jag har bara legat i sängen hela kvällen och pussas, kollat på film, ätit god mat och varsin semla. Hur mysigt som helst! Nu ses vi inte så mycket mer innan jag åker. Och sedan ses vi inte förns den 30. När han kommer hem från sälen. Det ska bli riktigt skönt och komma bort. Och det ska faktiskt bli skönt och få sakna honom. Och få längta efter honom och hans varma kramar. Det gör jag varje dag han går till jobbet. Men nu på riktigt verkligen. Nu ska vi ta och sova. Imorgon är det jobbar dag och mycket att packa och tänka på!


Ibland är livet tungt, men det blir lättare.

Imorse var jag på jobbintervjuv. Så när jag kommer hem från Norge så ska jag inskolas. Mitt liv är på topp igen!


Efter att ha haft en jobbig vecka. Så känns livet mycket lättare nu!

måndag

Nu ligger jag i soffan och kollar på tv och fixar naglarna. Idag blev det ett skrivstångspass. Fett skönt! Men min kropp kommer inte gilla det imorgon. Men imorgon är det ett spinningspass som gäller, då känner jag inte det längre. Sen blir det uppehåll med träning i 1 vecka. Eftersom jag åker till Norge och softar. Fett skoj det ska bli! Men mindre roligt med resan dit. Men det får gå. Imorgon ska jag på jobbintervjuv kl 10, spännande! Ska nog gå och lägga mig om en stund. Skriver mer imorgon! Godnatt

En bra start på dagen!

Låg och slappade nyss i sängen. Och nu fick jag bråttom. Ska iväg och träna om 45 min. Jag gillar impuls grejer. Specielt när det gäller träning! Jag känner mig nöjd över mig själv den här veckan. Nu måste jag göra mig iordning till 1 timmes spinningpass! hejja hejja

Hallå bloggen!

Har haft lite bloggtorka. Men jag har inte haft tid till att skriva. Så här kommer några rader. Om en liten stund ska jag hitta bilen bland all snö. Sen ska jag åka och jobba 12:45-21:30. Najs! Ska även jobba fre-sön. Så det blir en jobbhelg för mig. Men det kan vara skönt det med. Efter alla jobbdagar har jag 3 träningsdagar framför mig. Ska nämligen åka till Norge nästa torsdag. Så jag måste hinna träna lite innan jag åker. Om jag kommer iväg. Jag ska prata med syster på söndag. Och höra hur det med all snö. Nu måste jag fixa det sista. Ha en bra dag!


Så här ser jag ut idag.

yeah

Nu ligger jag utslagen i soffan. Är helt slut i kroppen! Körde ett skivstångspass ikväll. Imorgon kommer jag inte vilja vara i min kropp längre. Nu blir det Familjen Annorlunda och sedan Spårlöst. Godkväll

OneTreeHill


Han är så jävla snygg.
Är jag ensam om att tycka det?

Ingen rolig natt.

Inatt har det blåst som fan. Det tror jag alla har märkt? Fredrik & jag gick och la oss kl halv 10 igår. Men ingen av oss somnade förns vid 11. Vi bara låg och småpratade och upprepade var 10 minut. " jag kan inte sova! " Som små barn. Men tillslut somnade vi båda två. Vi 1 tiden vaknade jag av att jag hörde något gick sönder. Jag hoppade högt och väckte Fredrik. Som hade redan vaknat av samma krasch. Jag sprang upp och tända alla lampor i hela lägenheten. Och tillslut fann jag ett öppet fönster i vardagsrummet. Som hade blåst upp och haft ner en kruka på golvet. Våran vita matta är inte så vit längre. Och inte så fin heller. Det är såna smällar man får ta!


inte kul.

Godkväll!

Igår var en kanon kväll! Vi åkte hem till Linus, Evelina & Tilda och umgicks. Vi åt thai och sedan spelade vi monopol. Det är nog inte sista gången vi gjorde det. Hur trevlig kväll som helst! Tilda är så söt, jag skulle kunna äta upp henne! Vi kom hem runt halv 12 och gick och la oss. Imorse ringde min klocka på 9. Jag gick upp och började diska. Jag tycker det är så skönt när man får sånna saker gjorda. Vid 12 åkte vi upp till maxi och shoppade lite mat och julklappar till julklappsleken. För idag var vi och firade jul hos Fredriks farmor & farfar. Dom har varit i sälen över jul. Så idag var vi där och firade jul. Hur trevligt och mysigt som helst! Vi åt kräfter till förrätt och sedan kalkon som huvudrätt. Hur gott som helst! Sedan fick vi med oss fina julklappar med oss hem. Avslutade ett samtal med syrran för ett lite tag sen. Jag saknar henne! Den 20 åker jag till henne. Längtar! Det ska bli så kul och spendera några dagar ihop med henne!




Nu ska jag ta och borsta tänderna och krypa ner i sängen. Ska nog börja läsa en bok. Det är så skönt och läsa tills man somnar. Godnatt

lördag

Efter att ha suttit och depat ihop en stund för mig själv. Och funderat på livet. Så ska jag ta tag i det på måndag. Men det är inte lätt. kvällen ska spenderas hos linus & evelina. Planen är thai mat och spel! Ha en bra kväll alla!

Godmorgon!

Idag är det Fredag. Och jag börjar den med att jobba. Det känns härligt! Jag är as snorig och täppt i näsan. Så det är jag och nässprayen idag. Men det funkar hur bra som helst! Idag ska jag jobba 7-16. Sen hem och byta om och sedan iväg och träna kl 17. Sen ikväll är jag nog död! Jag har varit ledig 4 dagar och gått upp 7 nästan varje dag? Så ikväll slocknar jag nog skönt i soffan! Nu måste jag packa matlåda innan jag kilar, Ha en bra dag alla!

bio

Efter att ha suttit och nördat 2 filmer av Änglagården. Så ska jag nu iväg och kolla på den sista på bio med mamma. Hur mysigt som helst!


torsdag

Nu ligger jag ner bäddad i sängen och snorar. Igår kände jag mig mycket bättre. Men idag är jag sämre. Håller på och hostar hela tiden. Så idag blir det soffan och jag tills ikväll. Har gjort lite nytta igalla fall. Nu ska jag kolla på film, Änglagård!


Godmorgon!

Våran tvätttid började kl 7, men jag sov till 8. Sen gick jag ner och började tvätta. Fredrik ligger och sover så sött! Han är ju faktiskt ledig idag. Då tycker jag att han kan få sova, och jag kan gå upp och tvätta. Om en liten stund ska jag ner och handla ägg. Sen ska jag koka ägg och duka fram frukost och väcka honom. Mysigt och äta frukost med någon, annars äter man ju alltid själv.

soffhäng ikväll.

Nu ligger jag i soffan och kollar på Jönssonligan. Jag kan kolla hur många gånger som helst på Jönssonligan. Jag tycker alla filmer är så bra! Om en liten stund blir det mat, pastagratäng! fett gott.


jag är nöjd!

Har varit i Norrköping idag och fyndat!


599:- 150:-


250:- för båda!


200:- 99:-


400:- 200:-


250:- 125:-


149:-


149:-


Vas/Ljusstake 29:-

Börjar bli sjuk?

Nu ligger jag i soffan i min Onepiece dress och kollar på Spårlöst. Fredrik har haft ont i halsen ett tag nu. Och eftersom vi måste pussas hela tiden. Så har jag också fått det nu. Så nu ligger jag här. Ont i halsen och huvet. Känner mig inte pigg alls! Jävla skit, men så är det när man är kär och måste pussas!


mitt schema.

Plocka bort julpyntet!
11:00 - Ner på stan och fixa träningskort.
11:30 - Äta på stan med Matilda.
13:00 - Åka och handla och lämna lönlappen.
16:00 - Åka och kolla på lägenhet.
Hem och käka.
Sedan träna!


söndag

Nu har jag gjort mig iordning och har fixat matlåda. Idag blir det att jobba 13-21. Sen ikväll när jag kommer hem hoppas jag att min snutt är hemma! Jag känner på mig att detta kommer bli en bra dag. Jag är på ett riktigt bra humör idag!


Så här ser jag ut idag.

Ullared


Jag & min vagn.


Vad söt jag är när jag sover!

Här kommer två bilder som jag hittade på min syster blogg. Det är från när vi var i Ullared. Riktigt snygga bilder!

Lördag kväll!

Nu sitter jag i min soffa och kollar på Patrik 1,5 med tända ljus. Slutade jobbet kl 21 ikväll. Innan jag gick hem köpte jag bröd till imorgon bitti och sedan lite gott. Fredrik är hos sina bröder och kommer inte hem förns imorgon. Så ikväll är det FF för mig. Så ikväll ska jag bara ligga här i soffan och välja filmer och mumsa! Imorgon är en ny jobb dag!


Nyårsafton!





Här kommer två bilder från igår.
Tack alla!

RSS 2.0