Dags för fransk manikyr.


God morgon!

 
Promenad skorna är på och jag är på väg ner till banken för att boka ett möte till mig & Fredrik. Sedan ska jag gå och lämna mina lappar till min chef så jag får någon lön nästa månad!

Det här är livet.

Efter en kanon bra dag med mina fina vänner så sitter jag nu vid köksbordet och pratar om allt mellan himmel och jord medan min man står vid spisen. Han är så fin min Fredrik! ♥


Baggetorp.

Så här ser våran bil ut för tillfället. Stackarn! Allt skruvas bort och snart finns nog inget kvar i motorhuven. Fredrik och hans pappa gör verkligen ett kanon bra jobb! Jag förstår inte att dom orkar ha tålamod och ork att göra allt detta och allt annat som stöter på!


Söndag.

 
Det bästa med att jobba natt är att man hinner göra massor av saker på för och eftermiddag! Imorse när jag kom hem så bakade jag scones till frukost. Och överraskade min sambo med frukost på sängen. Dom blev super goda! Och nu ska vi dra oss ut mot Baggetorp där vi ska fixa bilen och jag ska ta en lång promenad! Klockan är bara 09:15 och vi har ätit frukost och är redo för att ge oss av. Shit, i vanliga fall har vi inte enns lämnat sängen än! Tummen upp.

Lördag.

Dagens lunch!
 
Efter en natt på jobbet så cyklade jag hem i 4 minus grader imorse. Super kallt! Än så länge har jag hunnit bakat och gjort i ordning mat. Nu ska jag ta fram dammsugarn! Undra om jag hinner träffa min fina sambo innan jag ska cykla till jobbet igen. Tummen ner till att gå om varandra!

Kallt.

 
Nu är det dags för mig att ta fram vinterjackan!

Torsdag.

Kom nyss hem efter att ha varit på p-möte. Känner mig lite förvirrad, men jag får ta en dag i taget och se vad som händer! Fick nyss hem lönelappen och det blev en glad överraskning. Jag skulle kunna jobba natt föralltid! Snart kommer Fredrik hem då bär det av till alla Katrineholms bilfirmer för att provsitta, känna och klämma!


Gahhh!

Det blir aldrig som man har tänkt sig. Efter ett utbrott eller två så är det som det är! Efter kvällens funderingar så sätter vi fart imorgon efter jakten på våran nya kärlek!
 
Tack för den här tiden. Nu ger vi upp!

Nya handväskan.

Hiss eller Diss?
 
Min nya handväska jag fick från Nelly idag. Jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska behålla den eller inte. Den är bra i storleken tycker jag. Om den inte är lite för stor? Jag ska prova och känna på hela dagen imorgon!

Rocca Karlsson.

 

Nelly.

Fick ett sms från posten att mitt paket från Nelly fanns och hämta på Ica. Jag hoppade upp på cykeln och cykla i världens fart och nu är jag hemma, spännande!


Bli mörkhårig?

 
 
Jag har börjat bli lite sugen på att bli mörkhårig efter att ha varit blond i många år! Men jag ska suga på den karamellen ett tag. Vad tycker ni?

Min jobbvecka.

Måndag: jobba 16-21 + Natt.
Tisdag: jobba Natt.
Onsdag: ledig.
Torsdag: möte 13-15.
Fredag: jobba 16-21 + Natt.
Lördag: jobba 17-21 + Natt.
Söndag: jobba 17-21 + Natt.
 
Just det, Fredrik ska beställa en ny sladd till min dator ikväll. Så jag hoppas den kommer snabbt. Så jag kan bli lite bättre på bloggandet! 

Jag hjärta ipad.

Då min dator inte fungerar för tillfället så är sambons iPad perfekt att titta på innan man somnar. Speciellt då man sover ensam i sängen när sambon sover i Marmorbyn. God natt!


Hmm?!


Sovande natt.

Den här veckan är det kort vecka och det betyder 2 nätter bara, onsdag till fredag. Skönt med ledig helg sedan! Min sladd till datorn har gått sönder så det kommer nog vara dåligt med bloggande ett tag. Men när den är fixad är jag tillbaka och jag hoppas jag har hittat tillbaka suget för bloggande!


Tisdag.

Idag har jag varit med Annika och tränat agility med Rocca. Mycket roligt!


Min stackars kropp!

Är trött som en took! Huvet värker och illamåendet sitter uppe i halsen. Känner mig ganska sliten efter 46,5 timmars helg jobb. Sista natten nu, stå ut Simone!


Marmorbyn.

Idag har jag varit ute i Marmorbyn hela min lediga dag och hängt med Tilda och Evelina. Och nu kör jag sista passet innan ledighet, 16:30-07:15.


"Ejefatt"

Fick en bild på Tilda förut av Fredrik. Han var barnvakt åt henne då hennes föräldrar var på hockey. Dom kollade på lejon kungen och myste! ♥


Lördag.

 
Nu ska jag dra och äta lunch med mamma och mormor och sedan är det dags igen 16:30-07:15. Dom lediga timmarna på dagen går i racerfart men tack och lov säger jag. Jag vill ha Måndag kl 7!

Hem efter nattjobb med nybakat bröd!


Mys i soffan.

Maten är i ugnen och på tvn är det halv åtta hos mig och sedan kockarnas kamp! Sambon borde komma hem när som helst efter att ha spelat match och då blir det mys. Känner att jag behöver en stor kram, huvudvärk och humöret är inte på topp!


Torsdag.

Nu är det dags att hoppa upp på cykeln och dra ner till banken och sedan vidare på personalmöte!
 

Svamp.


Att jobba natt.

Jag trodde det skulle kännas kämpigt att jobba natt denna veckan. Tredje veckan som nattjobbare och det går lika lätt att åka hit. Jag trivs så bra på mitt jobb! Jag vill inte jobba natt för evigt, men till december gör mig inte ett dugg. Nu ligger jag i nya jobbsängen med mitt täcke och kollar på film, inte helt fel! God natt från arbetsmyran!


Arbetsmyra.

Måndag; jobba 16-21 + Natt.
Tisdag; jobba 16-21 + Natt.
Onsdag; ledig.
Torsdag; p-möte 13-15.
Fredag; jobba 14:30-21 + Natt.
Lördag; jobba 16:30-21 + Natt.
Söndag; jobba 16:30-21 + Natt.
 
Den här veckan kommer jag bo på jobbet minst sagt. Låt denna vecka gå fort!

Alice i underlandet.

Nu har jag och min käraste krupit ner i sängen för att somna till våran favorit film, Alice i underlandet! Ny arbetsvecka imorgon, god natt!


Nya golvlampan.

Idag tog vi bilen till Norrköping för att åka till Farmor och äta middag. Mycket trevligt! Efter det så åkte vi ut till ingelsta och var på jakt efter en golvlampa som skulle stå bakom våran soffa. Vi har haft en blomma där men blomman trivdes inte, då det blev för mörkt. Så en golvlampa tyckte vi skulle passa bra där! Och vi hittade den perfekta. Och det bästa var att vi hittade samma lampskärm som vi har på lamporna i fönstren. Vi är så nöjda! Nu ska vi bara åka och hämta tavelisterna som svärmor shoppade åt oss på ikea i Torsdags. Dom ska upp över soffan och sedan ska ramar och en klocka införskaffas. Sedan är vi helt klara med vardagsrummet!
 
 

Mys.

 
Har nu landat i soffan framför en film på tvn med ett glas loka och en matlåda från igår. Inte helt fel om ni frågar mig!

Jag älskar lediga helger!

 
 
Lediga helgmornar betyder god frukost för mig och Fredrik. Finns inge godare än nybakt bröd! Japp, jag fuskade idag. Men det var jag värd!

Min Lördag är räddad!

 
Vaknade kl kvart i 8 att jag inte kunde andas och att Fredrik låg med sina ben på min mage. Han ligger verkligen över hela sängen! Ont i halsen och huvet och dunder snorig. Gick upp och tog på mig kläder och tog bilen till Maxi där jag shoppade nässpray, Ibumetin och en dunder frukost som jag ska bjuda min kära sambo på när han vaknar. Så nu är min Lördag räddad! Nu har jag bäddat ner mig i soffan med datorn framför mig och Trolltider på tvn. Här tänker jag ligga hela dagen. Kanske ska testa spela Sims, det var ju hundra år sen?

Trerätters middag.

Igår kom Matilda och Lina över och vi åt trerätters middag. Super gott och trevligt!
 
Förrätt - Kantarellsoppa. Made by Matilda(Sara).
 
 
Varmrätt - Kycklingrullader. Made by Simone.
 
Efterrätt - Pannacotta. Made by Lina.
 

God natt!

Efter en toppen kväll med mina tjejer så har jag nu krupit ner i en ren bäddad säng och ska sova!


Fredag!

Nu är Fredagen här och jag har ledig helg! Så jäkla skönt. Gick av 7 imorse pigg och glad. Dock börjar förkylning och halsont smyga sig på! 5 maskiner med tvätt är nu klart och jag har även hunnit tränat på morgonen. Lägenheten ska städas och jag är på topp humör!

Ny inköpta blommor som ska få pryda vårt vardagsrum!


Jag lever!

Japp, jag lever. Jag har varit ledig 3 dagar och har utnyttjat dom till max! Från slöat till att tränat. Och idag hade jag en trevlig eftermiddag med mina tjejer! Nu är jag tillbaka till jobbet och kör ett 21-07 pass. Imorgon är en ny dag!


Godmorgon Måndag!

Om 15 minuter är min jobbhelg över! Jippi. Så jävla skönt! Igår var jag iväg hela dagen och kom precis i tid till jobbet. Så just nu saknar jag bara att få vara hemma! Mitt älskade hem. Jag börjar min lediga dag med en härlig uppfriskande promenad hem!

En söt bild på "mig" som sitter på kylskåpet på jobbet!


RSS 2.0