Tisdag

Kom nyss hem efter att ha varit på stan och tagit en lunch med mamma. Nu ska jag byta om och sedan gå och jobba. Börjar kl 13 men vet inte riktigt när jag slutar, 21 eller 22. Det får jag se! Ha en bra dag alla!

Soffmys



Nu sitter jag och myser med mig själv i soffan. Jag blev klar med tvätten för 30 min sedan. Och Fredrik sover för länge sedan. Så nu sitter jag med vanilj tée och lite choklad och fixar naglarna i pyjamas och duntofflor. Och ska kolla på Paradise hotel, Halv åtta hos mig och Ung&bortskämd som jag har missat idag. God kväll!

Tomten är far till alla barnen!



Den här filmen har jag & Fredrik legat och skrattat åt ikväll!
Den är bara ett måste varje jul, och man tröttnar aldrig på den.

Jag älskar julen!

I söndags julpyntade jag lite. Men jag hann inte fixa allt eftersom jag skulle med ett tåg till Pappa. Så idag gjorde jag det sista. Det vart hur mysigt som helst!













Lagom med julpynt är bäst!

Mot Norrköping.

Snart ska jag gå ner till tåget som tar mig till Norrköping. Där ska jag gå en sväng på stan och sedan åka hem till pappa. Han fyllde år i fredags, så ikväll kommer det folk dit som ska äta mat och fira honom. Jag vet inte än om jag kommer hem ikväll eller imorgon. Nu ska jag göra det sista innan jag lämna lägenheten, ha en bra söndag alla!

Första advent

Julstäda, julpynta och julmusik. Det bli mysigt!

lördag

Jag är så trött. När klockan ringde så ville jag bara somna om. Men så funkar det inte. Fredrik var hemma igår som ska jobba på söndag. Och jag var ute och festa igår som ska jobba idag. Och inte ett litet pass heller. Utan ett mördar pass, 07-21. Nu ska jag fixa matlådor och göra frukost och sen gå till jobbet. För den här dagen vill jag ska vara över nu!

Ha en bra lördag alla!

Uppe innan tuppen!

Nu sitter jag och äter frukost. Är hur trött som helst! När klockan ringde halv 6 ville jag verkligen inte gå upp. Men jag måste, och det är 3 timmars jobb det handlar om. Så jag är snart hemma. Nu ska jag göra det sista innan jag tar bilen till jobbet. Ha en bra dag!

jobba; 07-10

Smack!



Utomlandresa bokad!

Vuxenlivet

Ikväll har jag och Fredrik ätit potatisgratäng och fläskfilé. Riktigt gott! Vi har firat att Fredrik har fått fast jobb. Och kvällen fortsätter med disk och sedan glass och filmmys i soffan! Grattis till min baby!


Tänk vad stora vi har blivit!

torsdag

Igår var en tuff dag. Jag jobbade 7-14 först på Sundsgatan. Sen började jag på ett nytt stället i Nävertorp. Där jag ska bli vikarie! Där skulle jag jobba 15-21, men jag skulle inskola natt också. Så jag skulle stanna där till 22, men jag kom inte därifrån förns kvart över. Så jag kom inte hem förns halv 11 igår. Jag jobbade 14 timmar igår sammanlagt. Jag har fått ett nytt smeknamn eftersom Simone är lite svårt och säga. Så numera kallas jag Im. Jag älskar stället! Jag trivs hur bra som helst. Snart ska jag ta en promenad i det kalla vädret. Sen ska jag åka och handla. Har ingen mat hemma! Ha en bra dag!

Godmorgon!

Klockan ringde 05:30. Nu har jag duschat och sitter och äter frukost. Jag trodde jag skulle få sovmorgon idag, men nej! Fick förfrågan om att jobba nu på morgonen och jag säger aldrig nej!

Jobba
07-14 : Sundsgatan
15-21 : Nävertorp

Jag kommer vara död ikväll,

Tisdag

10:15 - Arbetsförmedlingen.
Hem och laga matlådor.
13-22 - Jobba.


En bra dag!

Nu är jag hemma. Tog en lunch med Emeli på stan idag. Och sedan var det bara att gå direkt till jobbet. Slutade halv 9 ikväll. Riktigt skönt! Imorgon blir det en tuff dag. Men ibland måste man ha såna dagar också! Nu ska jag dricka tée och äta en kvällsmacka och kolla på tv innan jag går och lägger mig! Godnatt

Dagens outfit.



Nu tar jag på mig mössa och vantar. Och går ner på stan och tar en lunch med min kära vän Emeli. Jag älskar vädret!

svärmor och mamma

Min svärmor ringde mig nyss. Hon och jag brukar prata med varandra 1 gång varje vecka minst. Men nu har vi varken pratat eller setts på 3 veckor. Både hon och jag har haft annat och tänka på. Men nu ringde hon så vi kunde prata av oss. Eftersom hon har 3 söner som hon inte kan prata tjejsnack med, så ringer hon mig. Hon är min extra mamma och jag är hennes dotter, som vi säger! Hon är världens bästa svärmor!


snö snö snö



Det snöar och snöar. Och jag gillar det!
Blir att klä på sig varma kläder när man går ut!

Fransk manikyr


före


Efter

Jag älskar att ha Fransk manikyr, det ser fräscht ut!

7 dagar kvar.

Om 7 dagar får jag julpynta! Jag har 2 tomtar, 1 snögubbe, 1 adventsljusstake och 1 stjärna, men det räcker gott och väl! Det står här i vardagsrummet i en påsa och väntar på mig.


spotify

Nu sitter jag och fixar min spotify listor. Har inte behövt använda min eftersom Fredrik är inloggad på sin hela tiden. Men nu ska här rensas. Har så mycket skit musik! Om 50 min ska vi tvätta. Det suger! Men det ska bli skönt med ren tvätt. Tack och hej!

söndag

Nu har jag precis kommit hem. Vid halv 1 träffade jag Matilda på Coffe blablabla. Finns det någon människa i Katrineholm som vet vad det heter? Vi satt där i 2 och en halv timme och fikade och pratade. Innan jag gick hem köpte jag med mig julmust och grädde. Årets första julmust, fan vad gott det ska bli! Ikväll blir det julmust och fruktsallad med grädde. Riktigt festligt! Nu ska vi diska och sedan göra mat, hörs senare!

Våran frukost!



Äggröra med bacon, varm choklad, nybakt bröd från sultan.
Kan inte bli bättre start på dagen!

Godmorgon!

Jag vaknade kl 7 helt själv och kunde verkligen inte somna om. Jag vill ju sova länge. Vem vill gå upp 7 på en söndag liksom? Men eftersom jag är vaken så ska jag göra någon nytta. Jag ska ligga kvar här i soffan en liten stund till. Sen ska jag hoppa in i duschen och sedan gå ner till sultans och köpa nybakt bröd. Det ska bli en riktigt god frukost idag. Nu ska jag kolla på tv en stund, sen måste jag röra på mig!

Krig på Bondegatan!

Det här var vilken kväll som helst. Fredrik jobbade över och kom hem vid 6. Då hoppade han in i duschen och jag ställde mig och gjorde mat. Men det varade inte länge tills han ropade och sa att jag skulle komma. Jag ställer mig i hallen och då börjar kriget! Jag fick en dusch över hela mig och våran hall fick det med. Jag slängde kallt vatten på honom och det slutade med att vi låg och bråttades på hallgolvet. Till slut fick han in mig i duschen efter att ha legat och sprattlat och försökt hålla mig i dörrkarmen. Och ännu blötare vart jag. Men där var det inte slut! Det fortsätta så där ett tag. Jag slängde kallt vatten på honom, jag fick en kall dusch. Kök, hall och badrum vart helt dyngsurt! Matta, möbler, kläder och handdukar lika så. Det här är bara vardagsmat för oss. Men en sak som är säkert, vi kommer nog aldrig bli vuxna!





Efter 2½ timme spelande monopol så förlorade jag, fan!
Nu blir det att krypa ner i soffan tillsammans med Fredrik. Under våran filt med tända ljus i fönstren och en skräck film. Imorgon är han ledig, det betyder en frukost tillsammans som inte har hänt på dom senaste 3 veckorna! Ha en underbar kväll alla!

en slapp dag.

Nu ligger jag i soffan och kollar på nästa film. Det blev Bara Bea. En riktigt bra ungdomsfilm, men lika pinsam den. Snart kommer min sambo hem efter att ha jobbat sen 7 imorse. Han är så duktig så! Men han kommer nog inte bli jätte glad när jag berättar att jag ska åka till Ullared. Han kommer nog mörda mig! Han hatar när jag ska iväg och shoppa! haha, jag kanske inte ska säga något till honom förns dagen innan? Nu ska här diskas!

Jag är lycklig!

Den 21/12 bär det av till Ullared med mina 3 syskon, pappas fru Pernilla och hennes syster Malin. Jag är så glad! Jag ska shoppa julklappar, heminredning och annat skoj.



Nu ska här sparas pengar!

Linas kvällsbok

Nu ligger jag och kollar på Linas kvällsbok. Den är så bra. Men den är så sjukt jävla pinsam och rolig! Jag skäms så av att bara se filmen.


lördag

Tusan vad klockan går! Vaknade halv 10 imorse och efter frukosten tog jag en promenad i det härliga vädret. Nu sitter jag i soffan och kollar på Julens hjältar och har nyss ätit rester från igår. Nu blir det att ligga under filten och kolla på en bra film på eftermiddan!

julklappar

Fredrik säger att man växer ifrån julklappar. Det gör man väl aldrig? Finns det någon människa på denna jord som inte blir glad för en julklapp? Det är inte det som är självagrejen på julafton för mig. Det som är bäst är gemenskapen och maten. Och sen är julklappen ett plus i kanten! Men nu vet ju jag att jag inte kommer få någon julklapp från Fredrik det här året! För jag är för stor. Kan jag bli vuxen och förstor för julklappar? knappast!


julafton hemma hos pappa 2006.

fredag

Gick en promenad förut upp till willys och handla mat som ska ätas ikväll. Skulle först gå till maxi och skulle kolla läget och handla där. Men det var så himla mycket folk. Så jag gick till willys istället. Ikväll blir det kyckling med potatis, championer och morötter i ugn. Hur gott kommer inte det bli? Idag har det varit en omtumlande dag med mycket tankar, så kvällen kommer nog bli lugn. Och jag hoppas att kvällen kommer bli bra! Nu ligger jag i soffan och myser under filten med tända ljus. Och jag gillar det!

Julens Hjältar.

Nu har jag laddat ner alla avsnitten på julens hjältar! jag älskar den julkalenden. Jag tycker den passade perfekt när det är lite snö ute och det börjar närma sig vintern och julen! jag längtar tills jag får julpynta och sätta upp stjärnor i fönstren. Nästa söndag är det dags.


igår










En filt blev våran 5års present!
vi älskar den.

fredag

Nu ligger jag i soffan och det har jag gjort hela morgonen. Nu ska jag ta på mig gå skorna och ta en rask promenad med mp3 i öronen. Och sen bara resa huvet, för det behöver jag nu. Och en kram från pojkvännen. Jag hoppas det är skönt väder ute!

kärlek

Idag firar jag & Fredrik 5 år. Det är helt sjukt! Tiden har gått så jävla fort. Han var 13 och jag var 14 år när vi blev ihop. Vi var ju hur små som helst? Och nu är vi två vuxna människor. Nu 5 år senare är vi förlovade, sambos och har planerat hur livet ska se ut ihop.

 

Våran första puss bild.


 

Att få somna tillsammans, i varandras armar. Att mötas i drömmarna nattetid och i verkligheten dagtid. Att dela allt med dig. Att veta att vi gör allt för varandra. Att älska, leva, skratta, drömma, njuta. DET är mitt liv med dig. Ingen osäkerhet någonsin, en stor självklar trygghet, en massa kärlek och ännu mer förväntansfullt pirr i magen.

Herregud vad jag älskar dig!


Till Baggetorp på kalas!





Snart kommer Fia och hämtar mig, då bär det av till Baggetorp till Emelie på kalas!
Mums, tårta!

Min katttjej blir stor, hela 19 bast!





Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!

Och när hon har levat
Och när hon har levat
Och när hon har levat uti hundrade år!
Ja, då ska hon skjutas.
Ja, då ska hon skjutas
Ja, då ska hon skjutas på en skottkärra fram!

Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits på en skottkärra fram!
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas på en häst bak-och-fram!

Och när hon har hängts
Och när hon har hängts
Och när hon har hängts på en häst bak-och-fram!
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas i en flaska champagne!

Linköping & Norrköping.

I Måndags så tog jag & Matilda bilen till Linköping och gick på IKEA. Jag älskar den affären! Finns fan ingen bättre. Jag handlade några saker till hemmet och även lite julpynt.






Dom här tomtarna köpte jag på hemtex i Torsdags, jag älskar dom!


Ibland dåliga dagar,

Vaknade med huvudvärk och kommer nog somna med huvudvärk. Tog en iprem men det har inte gått över. Gick ut och gick 1 timme på förmiddan och det hjälpte inte med friskluft heller. Åt mat, men det hjälpte inte heller. Så jag kommer nog få somna med det.



Den här pizzan blev det till lunch idag, den kostade 10 kr på coop.
Kommer ni ihåg clock? Dom hade ju as goda hamburgare!

tisdag

Kom precis in från en promenad i det härliga vädret. Det vart en lång promenad, tog 1½ timme. Och nu håller jag på och tinar upp min kropp. Sen blir det plantera blommor och diska. jippi!

Godmorgon!

Nu är jag vaken och har ätit frukost. Idag är det ingen direkt rolig dag. Jag ska städa, packa upp grejer, plantera om blommor, åka och handla och ringa 4 viktiga samtal. Men det kommer bli riktigt fint här hemma!

Äntligen hemma!

Nu ligger jag i min soffa. Och jag ska sova i min säng inatt! Har inte sovit i den sen i torsdags, så den är efterlängtad. Jag har jobbat 25 timmar. Det har gått hur bra som helst! Fick sova 6 timmar inatt, det är ju helt okej. Jag är så sjukt nöjd över mig själv. Jag har inte träffat Fredrik sen i torsdag. Och jag kommer nog inte träffa honom idag heller. Han jobbar till 9 ikväll. Och då sover nog jag. Jag tror fan att jag ska beställa pizza ikväll, jag är väl värd det?

25 timmar.

Nu sitter jag hemma hos mamma. Vi ska snart åka ner till stan och sedan öb och willys. Jag måste ladda inför ett jätte långt jobb pass. Det här kommer bli det längsta jag ska jobba. Jag börjar klockan 15 idag och slutar 16 imorgon! Jag ska jobba 25 timmar! Jag hoppas att dom sover inatt, annars kommer det bli en jobbig dag imorgon! Imorgon kommer jag vara död! Nu vet ni vart jag håller hus, skriver mer imorgon. Ha en bra helg!

fredags mys

Imorse var jag på arbetsförmedlingen. Sen tog jag och Matilda en sväng på stan och köpte lite julpynt. Det finns hur mycket som helst att köpa, jag vill köpa allt! Sen käkade vi på stan, hur trevligt som helst! Nu ska jag byta om och sedan gå till jobbet. Imorgon eller ikväll kommer bilder på mitt julpynt som jag köpte. Men efter jobbet ikväll kommer mamma och hämta mig. Jag ska sova hos henne, mysigt! Ha en bra Fredag alla!

jag trivs!

Imorgon åker min farmor utomlands i 2 veckor. Lite avundsjuk är jag på henne, men hur härligt är det inte med snö?




Sälen Februari 2010

vi är monopol galna!



Fredrik & jag hade lite torsdags mys för vi kommer inte ses så mycket ihelgen.
Det vart monopol spelande, ostbollar, choklad och tända ljus.

om 7 dagar.

jag lyckades!



Jag lyckades med Kalopsen och den vart fett god!

Kalops

Nu håller jag på och lagar kalops. Den ska koka i 1½ timme. Orka vänta! Men jag får hitta på något så länge, kanske spöa Fredrik i monopol?

torsdag

Nu har jag duschat och ska snart gå till jobbet och jobba 4 timmar. Det är helt okej! Sen ska jag hem och laga kalops för första gången själv. Vi får se hur det går! Ha en bra dag!


Så här ser jag ut när jag jobbar!

Onsdag

Nu sitter jag i soffan och ska snart gå till jobbet. Det är massa snö fortfarande ute, härligt! Min morgon har bestått av diska, vika tvätt och gjort matlådor. Det känns som jag har gjort någon nytta. Och snart ska jag göra ännu mer nytta! Idag blir det 13-20:30 pass. Och jag gillar det! Jag är verkligen sugen på att jobba. :) Nu blir det packa väskan med frukt och matlåda och sedan gå till jobbet i det härliga vädret! :) Ha en bra dag alla!


Igår innan jag skulle ut i snön!

jag är inte så jätte snygg när jag pratar på skype.

Jag gick nyss in på min syster blogg. Och fyfan vilka fula bilder hon har tagit på mig sen sist vi pratade på skype. Här kommer 2 utav bilderna.





Hon ska få igen!

jag har världens bästa pojkvän.

Vid 4 kom jag hem igen efter att ha varit och käkat med Fia & Lina på stan.
Och då möts jag av det här!



Min pojkvän är så bäst!
Och det han säger är, "Jag har gjort det här för att du är bäst!"
Vem smälter inte för det? Jag är så dunder kär i honom!
Till dom här läckerheterna har vi drukit teé och myst med tända ljus i soffan och sett en film. Det finns inget bättre än att ligga på hans bröst. Det finns inget tryggare. Nu ska vi göra varma mackor i ugn och sedan sätta på en film till. Den mysiga kvällen fortsätter.

Dagens outfit.




En riktigt mysig tröja i det här vädret!

Nu ska jag ta på mig mössa och vantar och möta Fia & Lina på stan!

tisdag

Vaknade kl 8 och gav mig av till gymmet vid 9. Va där 1 timme och sedan åkte jag hem. Fan vad härligt med snö! Nu är jag nyduschad och ska snart diska och sedan fixa naglarna. Vid 2 ska jag ner på stan och äta med Lina & Fia, hur mysigt som helst!

älskar´t

Nu blir det pensionärsjävlar och sedan blir det sängen!


Lycka!

Efter att gymkortet har varit spårlöst borta i 3 veckor så har jag äntligen hittat det! Så imorgon ringer klockan halv 8 och då blir det iväg och träna!

På Bondegatan.




En glad Simone.

Nu är musiken på högstavolym och jag står i köket. Nu håller jag på och lagar mat. Det blir spagetti och köttfärssås! mumsig. Min sambo ligger i vardagsrummet och sover på soffan. Han vaknar inte av att musiken är på så högt? Högtalarna är i vardagsrummet och är i fullgång. Nu förstår jag varför han aldrig hör väckarklockan! Snart ska jag väcka honom, då blir det mat och monopol! jag ska spöa honom.

Ny vecka, nya möjligheter.

Måndag; ledig.
Tisdag; ledig.
Onsdag; jobba 13-20:30
Torsdag; jobba 12-16
Fredag; jobba 15-21
Lördag; jobba 15-21 & 21-07.
Söndag; ledig.

Idag har jag städat, handlat, vikt tvätt och diskat.
Ikväll blir det spelkväll med Fredrik!

Min lunch.


Min lunch idag.
En toast med ost och tacoköttfärs och en sallad till.
Riktigt gott!

jag har ingen fantasi längre.

Jag har fått mattorka. Jag har ingen fantasi vad jag ska laga för mat längre. Jag har suttit nu en stund och letat runt efter recept, men jag hittar ingenting. Det blir att man kör samma mat hela tiden. Det är så sjukt tråkigt. Har ni något recept och tipsa om? Är det någon mat ni lagar som ni tycker är sjukt god? Ge mig tips!


lördag

Nu ligger jag i soffan och äter några bitar choklad från igår. Den är riktigt god! Ikväll slutade jag 22. Jag är riktigt trött just nu. Jag tror jag ska se klart det här avsnittet av tre kronor och sen gå och lägga mig. Min sambo är med sin bror och några kompisar och gör stan osäker inatt. Han lovade mig förut, att inte väcka mig inatt när han kommer hem! För jag ska upp halv 7 imorgon och jobba 9 timmar. Jag behöver min sömn verkligen. Nu lägger jag mig i sängen istället och kollar klart. Jag orkar inte stanna uppe nu! Godnatt gott folk.

lördag & söndag= jobb!

Idag är det lördag. Fan vad dagarna går fort. Om en stund åker Fredrik till stockholm med sin bror och 2 kompisar. Jag får välja vad jag ska se på tvn, det är ett stort plus! För nu har jag inte en chans att välja det. Sedan är det dags att jobba. Nu har jag 2 dagar framför mig med 2 långa pass. Idag jobbar jag 12-22. Det är verkligen hela dagen. Nu ska jag hoppa in i dsuchen, puss!

Jag älskar choklad.

Nu ligger jag i soffan tillsammans med Fredrik. Vi har nyss sett klart en film som var 3 timmar lång. Den var sjukt bra. Men nu var vi tvungna att ta en paus inför nästa film. Det är en skräck! Hoppas det är en bra skräck. Fredrik är den som sitter med kudden framför ansiktet och frågar vad som händer under hela filmen. Är han man eller mus?


Jag & Fredrik provade den här ikväll. Jag älskar ju choklad. Och jag älskar den här också! Fredrik gillade den inte. Så jag får hela för mig själv. Jag har ätit en rad, sen känner man sig mätt på chokladen. Den är så jävla söt! Det är bra, då räcker den längre.

Nu ska vi ta och lägga oss i sängen och fortsätta kvällen. Ha en bra fredag alla!

Jag är morgonpigg.

Jag vaknade kl halv 8 helt själv. Jag behöver inte ställa klockan längre. Nu har jag ätit frukost och gjort mig iordning. Nu tar jag bilen till Willys och handlar frukost och inför kvällen. puss!

Gammal vänskap rostar aldrig.

Jag träffade Emeli vid 11 och då tog vi en fika. Där satt vi i 4 timmar och snackade.
Hur trevligt och mysigt som helst!


En bild sen 8;an.

snabbt som vinden.

Den här dagen har gått så himla fort. Jag vaknade tog en redig promenad tillsammans med Matilda i regn och rusk. Sedan hem och laga mat, ligga och slappa. Sambon kom hem. Vi åkte till soptippen. Hem käkade och nu har han även hunnit spöa mig i monopol! det suger. Han är så mallig! Nu ska vi lägga oss i sängen och spela kort. Jag brukar vinna, hoppas!
puss & godnatt

Norrköpings shopping igår!

Det här shoppade jag igår!


Gina Trico 99:-


H&M 149:-


Gina Trico 199:-


Leggings Gina Trico 149:-     Jenas BikBok 499:-


Cubus 39:-

puss på det!

tisdag

Nu ligger jag i soffan och är helt död efter trippen till Norrköping idag! Snart kommer min sambo hem, vi ska laga hemma gjord pizza idag. Fett gott! jag längtar. Kommer lite bilder senare på det jag har shoppat idag! puss så länge!

En riktigt bra Måndag!

Idag har det varit en bra dag! Jag har umgåts med Lina & Matilda hela eftermiddagen. Vi käkade på stan, gick i affärer och sedan tog en fika. Hur mysigt som helst! Vid halv 4 var jag hemma och la mig i soffan och väntade på min bästa! Han och jag har lagat mat tillsammans. Ris, fläskfilé och kantarellsås, hur gott som helst! Sedan har vi legat i soffan och sett en film. Myst hela kvällen bara han & jag, helt underbart kväll! Nu ligger jag i sängen och känner mig nöjd. Disken är diskad. Lägenheten ser fin ut. Och jag har borstat tänderna och väntar på att Fredrik ska komma så vi kan spela kort. Det är något vi gör nästan varje kväll när vi går och lägger oss tillsammans. Puss och Godnatt!



Jag är så kär i honom, han är verkligen bäst!
han gör mig lycklig. ♥


RSS 2.0