Fredag

Goddag!
Idag har jag jobbat 7-10, ett skönt pass efter mitt hästpass som jag hade. Efter det åkte jag till mitt nästa jobb och fixade lite saker. Och blev med jobb imorgon 7-12. Där försvann min sovmorgon. På söndag får jag en sovmorgon och en ledig dag! Har även blivit bjuden på lunch hos mamma. Super trevligt och gott! Klockan 5 har Fredrik och jag bokat bana på bowlinghallen. Då ska vi se vem som är bäst, upp till bevis!


Torsdag

Nu har jag kommit hem. Fick sluta tidigare, skönt! Jag fick sova hela natten fram tills mitt alarm ringde för att gå upp. Nu ska jag ta och packa upp väskan och fixa lite här hemma. Sedan ska jag ta en härlig promenad till Elgiganten och Intersport som har öppnat idag. Ska även kanske hälsa på Fredrik på jobbet. Nu ska jag göra lite nytta!

25 timmar.

Väskan är packad med kvällsmat, frukost och lunch. För det är nämligen så att jag ska gå och jobba nu och slutar inte förns klockan 16 imorgon. Jag ska alltså jobba 25 timmar i sträck! Jag har ju en ledig helg så vafan. Heja Simone!

Nya frisyren.







Så här blev håret! Jag är super nöjd. Det blev rakat på ena sidan och kort på andra. Så jäkla skönt! Och så fick ni se mig första gången i mina glasögon. Vad tycker ni om min frisyr och mina glasögon?

Idag åker håret.

Klockan halv 11 idag har jag tid för klippning. Då ryker håret! Nu är ju bara frågan: hur ska jag klippa mig? Jag har 3 olika frisyrer jag funderar på. Jag har några timmar och fundera på det. Annars får frisören bestämma vilken!

Mitt nya liv.

Mitt nya liv började igår. Jag har börjat äta LCHF. Så igår var vi och handlade allt jag behöver för att äta mig mätt. Nu har jag ätit en frukost som bestog av omellet med skinka och tomat och nu dricker jag en kopp te med grädde. Det smakade bra! Jag ska köra igång med träningen lite lätt idag också. Nu är det bara att ge järnet!

Hem ljuva hem.



Igår kväll klockan 6 kom jag hem till Katrineholm. Hur skönt som helst att komma hem till sängen när man har varit på resande fot sen 10 på morgonen. Vi har haft det hur grymt bra som helst. Jätte bra väder! Har legat i solstolen hela dagarna, druckit drinkar, badat i havet och i poolen och ätit god mat! Men borta bra men hemma bäst!
Vaknade klockan 7 imorse eftersom jag somnade ganska tidigt igår kväll. Hela förmiddan har jag tvättat och snart ska jag springa ner och hämta det sista. När Fredrik har slutat jobbet så ska vi åka och storhandla. Sedan blir det en hemmakväll i soffan. För imorgon drar vardagen igång!

Ayia Napa


Poolen vid hotellet. Här ska jag bo!

Väskan är packad och jag är redo för att åka. Mamma kommer om 30 min och hämtar mig. Imorgon klockan 2 bär det av till Skavsta och sedan ett flyg kl 17:40 till Cypern, till Ayia Napa. Det ska bli så skönt! Ha det bra alla vänner. Jag är tillbaka Måndag den 26 september. hej

Lördag

Idag har jag jobbat 12-21. Och det var min sista jobb pass på 10 dagar. Så jäkla skönt! Nu har jag semester. Imorgon ringer klockan på 8 då blir det upp och äta frukost. Sedan packa det sista och fixa det sista hemma. Sedan kommer mamma klockan 11 och hämtar mig, sedan bär det av till Norrköping. Imorgon blir min syster 25 år, det ska självklart firas! Nu ska jag spela Gutier Hero med Fredrik och verkligen umgås. Kommer inte ses på 9 dagar. Och imorgon börjar han jobba klockan 7. Så ikväll får vi säga hejdå. Nu ska jag spöa honom!

16 September.

Idag är det Fredag. Och ikväll ska jag jobba 15-21. Nu på morgonen har jag skrivit en lista över saker som ska med utomlands. Idag ska jag packa ner nästan allt som ska med. Jag lämnar Katrineholm och åker till Norrköping på Söndag klockan 11. Sedan på Måndag bär det av. Gud, vad jag längtar! Nu ska jag packa och sedan vänta på att pappa ska ringa! hej

Godmorgon!

Idag är det Torsdag. Den här veckan har bara sprungit iväg. Igår var jag i Norrköping och hämtade ut mina glasögon. Jag trivs så himla bra i dom. Jag kan se nu! Helt sjukt. Sedan åkte vi hem till Sandra där vi kolla på en film vi hade hyrt. Vid 5 tog jag bilen hem igen och åkte och hämtade upp pojkarna över hela staden. Sedan åkte vi ut till Marmorbyn för att fira Tilda som fyllde 1 år igår. Det bjöds på smörgåstårta och vanlig tårta. Det var hur trevligt som helst! Vid halv 10 kom vi hem. Och jag var helt slut efter dagen. Somnade skönt i sängen!

Imorse väckte Fredrik mig klockan 6 och jag trodde inte jag skulle kunna somna om igen. Men det lyckades jag med. Vaknade vid halv 10. Skönt! Nu ska jag köra Kinect och roa mig själv!

Norrköping.


Dagens outfit.

Nu bär det av till Norrköping. Jag ska hämta syster och sedan ska vi hämta ut våra glasögon. Väldigt spännande! Jag ska även leta efter present till Tilda som har 1 års kalas ikväll!
Ha en bra dag!

Xbox.



Fredrik var uppe idag på Onoff som nu är Expert. Detta shoppade han. Det gick på 750kr för allt. När i vanliga fall ett spel går på 600 spänn! Vilket kap! Så nu ikväll har vi spelat Guitar Hero och jag spöade honom totalt! Nu spelar han ett annat spel som jag blir bara nervös över. Jag bara sitter och skriker! Efter han har spelat klart så ska jag prova mitt spel till Kinect.
Vi är riktiga spel nördar!

Tacos och Tisdagsmys!





Ikväll blir det Tacos och Tisdagsmys med Fredrik! Han kommer snart hem efter att ha shoppat loss på Expert och köpt massa spel till vårat x-box. Så ikväll ska vi spela och spela!

Min nya almanacka!





Denna shoppade jag igår. Den ska hjälpa mig med att inte behöva ha allt i huvet. För just nu har jag väldigt mycket i huvet. Min nya bästa vän. Den ska med mig överallt och kommer ligga i min nitväska som alltid är med.
du & jag nu.

En ledig Tisdag.


Svamp jag plockade igår!

Idag hade jag tänkt att jag skulle jobba. Men jag tog faktiskt ledigt. Riktigt skönt! Idag har jag varit duktig! Vaknade redan klockan halv 9 och låg kvar i sängen och åt frukost och kolla på avsnitt från gårdagen jag inte hann se. Sedan satte jag igång. Så idag har jag städat hela lägenheten, diskat, tvättat och rensat svamp. En skön dag hemma helt enkelt. Nu ligger jag i sängen och kollar på en serie. Ska nu hämta upp sista tvättmaskinen och sedan fortsätta så här!

Lördag


Dagens outfit.

Idag bär det av till Karlskoga. Vi ska på fest hos Fredriks pappa. Det ska bli skoj! Niklas kommer och hämtar oss när som helst. Och jag har varit lika velig idag igen om kläder. Det är något jag är bra på. Att aldrig kunna bestämma mig vad jag ska ha på mig. Matilda var här på förmiddan och tyckte vilket jag skulle ha på mig. Men som vanligt blir det något helt annat. Hoppas Niklas kommer snart så jag inte hinner ändra mig en gång till! Ha en bra lördag.

Fredag

När klockan ringde imorse ville jag bara stänga av den och somna om. Men så går det inte till i vuxen livet. Nu är jag redo för att åka iväg och jobba 7-16. Och sedan är det helg! Eller helg förresten?! Jag är ledig imorgon. Sedan kör jag 8 dagar igen. Jag längtar tills vi åker utomlands. Det har jag förtjänat efter detta år med allt slit. Nu ska jag åka, hej!

Torsdag

Idag har jag jobbat 7-15 och nu är jag helt slut! Idag på eftermiddagen så fick jag vara 2 personer. Så jag fick köra dubbelpass. Det är inte riktigt klockt vad stressad och trött man blir av att åka bil, spring ut och in från alla människor. Och sedan prata och ge service. Efter jag hade slutat så hoppade jag in i min egen bil och åkte till nästa jobb. Där jag la in mitt schema för Oktober och sedan November. Det känns skönt! Ikväll ska Fredrik och jag laga mat. Lax blir det idag, mums! Sedan ska vi nog ligga på soffan och ha en skön kväll. Fredrik har nämligen gjort illa sig i nacken på jobbet idag. Så jag får väl ta hand om honom. Stackarn! Nu ska jag sätta igång med maten innan jag svälter, Heej!

jag är bäst!



Jag har fått vikariat på Sundsgatan!
Så imorgon klockan 15:00 ska jag dit och lägga schema. fyfan, vad jag är bra!

+ att jag fick ett sms nyss om att mina glasögon har kommit. Detta måste vara min tur dag?

Ugnspannkaka



Slutade 4 idag och hämtade Fredrik från sitt jobb. Nu står ungspannkakan i ugnen som vi har gjort. Klockan 6 kommer mamma och hämtar mig, då ska vi ha en helkväll ihop! Nu ska jag duka och sedan är det mat!

jag gillar att jobba.

Nu jobbar jag idag, imorgon och på Fredag. Sedan är jag ledig lördag. Börjar sedan på Söndag och sedan kör jag 8 dagar på raken enda fram tills jag åker. Har jag sakt att jag gillar att jobba? Har jag sakt att jag älskar att tjäna pengar? Nu ska jag dra iväg och jobba!

12 dagar kvar....



Igår kom den här upp i lägenheten från förrådet. Så idag ska jag nog börja packa lite. Bikinin kan jag nog definitivt packa. Det ser inte ut att bli något mer bad väder här inte!

Godmorgon!

Fy tusan, vad det regnar! Fredrik väckte mig klockan kvart i 7 och berättade att det regnade och att jag var tvungen att skjussa honom till jobbet. Det var bara att dra på sig något och skjussa. Egentligen gjorde det ingenting att han väckte mig. För jag hade satt klockan på halv 8. Så det var lika bra att han väckte mig! Varför jag skulle upp så här tidigt var för att jag ska ringa några samtal, söka lite jobb och kolla runt lite annat + att jag ska städa lite! Sedan börjar jag jobba klockan 12. Jag hoppas det inte regnar så här då. Nu ska jag dricka mitt te och sedan sätta igång!

Harrys





Fredrik & jag var på Harrys igår och käkade. Det var hur gott som helst!

Fredag




Plockade svamp i Onsdags.

Dagarna bara springer iväg. Idag gick jag upp 8 och började rensa svamp. Åkte till Mamma där Mormor var, så hon fick en hel del. Sedan handlade jag inför helgen. Sedan ner till stan, gjorde lite ärenden på banken och lite sådär. Sedan hem och rensade klart. Nu står maten i ugnen. Det ska nog räcka hela helgen, jag ska nämligen jobba. Nu ska jag diska efter mig sedan äta mat och slappa framför en bra film innan det är dags för jobb, 15-21.

RSS 2.0