Godmorgon världen!

Jag är ganska pigg. men jag skulle lätt kunna somna om jag bara la mig på kudden! Det är blandade känslor att gå till jobbet idag. Jag är ledig idag igentligen! Vad fan gör jag uppe så här tidigt? Jooo, jag är snäll och jobbar istället för en personal. Men jag ska bara jobba 7-12, så det är inte så länge. Så det känns helt okej att jobba dom 5 timmarna, men endå inte. Inte om jag tänker på hur skön sängen är. Fan, skit samma. Nu ska jag jobba och tjäna pengar! Det ser inte ut att bli så fint väder, så det blir nog inget djulö idag. Nu ska jag springa ner med sopporna innnan jag går till jobbet. Ha en bra dag!

tisdag

nu ska jag iväg och jobba 16-21.
fett varmt

min vecka

måndag; ledig.
tisdag; städa, gå på stan med fia, jobba 16-21.
onsdag; jobba 07-12, sen djulö med alex & matilda.
torsdag; ledig.
fredag; jobba 16-21.
lördag; jobba 07-17 evt jobba 17-21.
söndag; 08:30-16:00.

fyfan, vad gött med pengar!

måndag

Jag har jobbat hela helgen. Mycket pengar! :) Efter jag slutade igår så åkte jag till Annika. Vi åkte ut och bada med rocka. Så jävla kul vi hade! :) nu ska jag springa ner och köpa halstabletter. Fyfan, vad äcklig jag är i halsen! tar host medicin men det hjälper inte! :( jag håller på att hosta upp hela halsen ibland. det gör så sjukt ont! :S efter jag har köpt halstabletter, så blir det djulö! :) hej så länge!

lördag

Vad ska jag skriva? Jag kommer sova gott inatt, det är en sak som är säker! igår va det midsommar, vilken kanon kväll. Jätte kul! vid halv 4 på morgonen gick jag, emelie och anna hem mot norr från värmbol. 3 fulla tjejer som var took hungriga. Det tog 45 minuter, sen var jag hemma i lägenheten. Mötes av en sovande pojkvän i soffan och 2 av hans vänner sitter upp och spelar x-box. Anton frågar vart jag har varit och varför jag kom hem så sent. Han hade varit så orolig. Är det han eller fredrik som är min pojkvän? ;) efter mycket snack med grabbarna så gick jag tillslut och la mig. 04:42 stog klockan på sista gången innan jag somnade. Vaknade till och från. Och gick i sömnen på toa! Jätte bra att jag måste göra det just nu när fredriks 2 kompisar är här. vaknade kl halv 10 och kunde inte somna om. La mig och kollade på tre kronor. Sen fixade jag mig inför att jobba. Jag var riktigt taggad för att jobba, även fast jag bara hade sovit 5 timmar. 12-21 jobbade jag idag, och jävlar vad dagen gick fort. Nu ligger jag i sängen och kollar på tre kronor och äter vatten melon. fan vad gott det är! ska snart sova, ska upp 6 imorgon bitti. Jobba 7-14 imorgon, sen ska jag och fredrik steka! :) nu har jag skrivit "lite". Jag hoppas ni nöjer er för tillfället. ^^

godnatt!

torsdag

Nu blir det att åka till djulö och steka!

Sen jobba 15-22! jippi

onsdag

Jag, Emelie & Alex har legat nere vid djulö och stekt idag. Jag är typ död nu! Fan, vad seg man blir efter man har legat i solen. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Tre kronor tills Fredrik kommer hem! :)

Simone 19 år idag!


denna bild bjuder jag på!

jag vet att min pappa älskar den här bilden och mig såklart.

Godmorgon!

När jag vaknade imorse så hade jag glömt bort att jag fyllde år idag.

Min dag;
åka till tandläkarn i vingåker.
åka och handla.
lämna tillbaka bilen till matilda.
Hem och laga mat.
dammsuga & städa.
vika tvätt och lägga dom i lådorna.
diska.
duscha, byta om & fixa mig.
duka.
alla gäster kommer!

jag kommer vara död efter den här dagen!

dagen innan jag blir gammal

Jag ville bara tala om att vårat internet inte har funkat idag och att jag lever!
skriver mer imorgon om det funkar då, vi får se.

imorgon fyller jag år, jag ska fan ha frukost på sängen!

söndag

Jag har varit jätte dålig på att uppdatera dom här senaste dagarna! förlåt

Men jag måste bara berätta att jag & fredrik har köpt en ny soffa! fyfan, vad fin den är. Det kommer bilder lite senare. Nu måste jag städa upp i vardagsrummet! :)

jag älskar dig



puss

Nu åker vi. Kommer hem imorgon! :)

jag är glad.

Förut tog jag & Fredrik studentbilder. Fyfan, vad vi blev nöjda över dom! :) Dom kommer säkert komma in här eller på facebook inom kort. :) snart blir det Baggetorp och åka cross. Jag är livrädd! ;)

Min dag!

Det är jätte fin väder ute idag. Så nu blir det djulö och sola. Sen hem fixa iordning mig, sen studentfotografering. Sen hem, pappa kommer en sväng. Sen till Baggetorp och åka cross och fixa bilen! :) Nu måste jag dra!

tisdag

Om 1 vecka fyller jag år!
19 år, är inte det ganska onödig ålder? ^^

jag är så jävla förbannad!

Polisen har hittat våran bil!

idioterna ska dö!

Måndag

Den här dagen har gått fort! Idag har vi varit ute i baggetorp och försökt laga Anders andra bil. Men det gick inte bra. Så imorgon har Anders tagit ledigt och ska komma hem och hjälpa oss. Bara för att vi ska få komma iväg och göra något ihop den här veckan. Fredriks pappa är så jävla bra! Världens bästa svärfar har jag! Sen åkte jag och fredrik och köpte en cross åt honom. Jätte fin var den! Så imorgon ska vi provköra den. Vi får se hur det går för mej! ;) Nu håller jag på med mat, det blir fläskfile och potatisgratäng. :) fan så gott det ska bli! :)

student presenter.


Jag 1 år gammal! :)


massor av blommor fick jag! :)


armband + 500kr av mamma & lasse.


Bakmaskin av pappa, pernilla, emelie, rebecka & farmor! :) Nu blir det att baka!


champagneglas av susanne & mats. Fredrik fick ett likadant, fast hans namn på! ;)




ljuslyktor + hjärta av jenny & micke!




karaff + skål + 500kr av mormor.


ljusstakar av syster.


alkohol av bror och hans tjej.


armband + 500kr av svärfar & hans tjej.


halsband av svärmor.


500 kr av fredriks farmor & farfar. Och sedan lite andra pengar jag fått.


Fredrik & jag var tvugna att inviga dom nya glasen. champanj innan kvällen började!

jag är riktigt nöjd över min student!

söndag

Vaknade kl halv 2. Bakis, ont i knät och gammalt smink. Jag är inte pigg idag! Bilder från gårdagen kommer komma på facebook idag eller imorgon.

justfan, våran bil är stulen!

Onsdag

Det händer så mycket just nu. Igår var vi hos Johanna i klassen och hade klassfest. Det var riktigt trevligt! Vid 3 så åkte jag, Matilda och Nathalie hem. Det var riktigt skönt och få sova i sin egen säng! Vid halv 4 somnade jag och Matilda. Sedan ringde klockan 7 imorse. Då var man fortfarande full. Och man tog en återställare. Och det gick ganska så bra. Jag hatade mej själv där ett tag! I skolan hade vi filmfestivalen. Och kollade på filmerna vi gjorde, och jag fick diplom! :) Nu sitter jag och äter lite mat, försöker glömma bort att jag är bakis. Snart ska jag hoppa in i duschen, sen kl 6 är det lärarmiddag och sedan Harry´s!


mitt mästerverk inatt!


(Pappa, jag vet att du kommer läsa det här. Du vet redan att jag är lite annorlunda. ;) Så du kan ju bara tänka dig hur jag är i filmen. Du ska få se den när du kommer hit!)

jag är ganska bra!

nu börjar festen!



Nu börjar dom hårda dagarna framöver. Kommer inte må bra i slutet av veckan!
Klassfest hos Johanna, grilla och sova kvar. Vi får se hur det kommer sluta med sprit i kroppen!

jag är bra.

om 2 veckor fyller jag år!

tisdag

5 dagar kvar tills jag tar studenten! och jag blir bara sjukare och sjukare. Varför hostar jag ännu mer? mindre ska det vara!

Jag lever.

jag har fullt upp. fest står det på schemat varje dag. Ikväll ska klassen till alex, där vi ska grilla och umgås. :) Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Men ni får leva med det. Man tar bara studenten 1 gång i sitt liv!

Igår hemma hos våran lärare Barbro!

































jag kommer sakna 3cd! ;(

Nyklippt och fresch.







Vad tycker ni?

1 juni 2010

Klippning står på schemat!
fan vad skönt det ska bli.

RSS 2.0