Nu går det fort!

Elsa vänder sig hela tiden från rygg till mage och hon gör det nu problem fritt. Förut visste man att hon vände sig då hon blev sur och fastnade med ena armen under. I måndags när vi var på BVC och träffade min föräldrar grupp gjorde hon en ordentlig uppvisning där hon vände sig från rygg till mage och tillbaka flera gånger. Alla blev jätte chockade och imponerade! Elsas BVC sköterska säger att det är tidigt då man får tänka på att hon är egentligen bara 3 månader. 

Såhär hittade jag henne alldeles nyss när jag tittade till henne när jag åt frukost. Hon kan hon!



En fyra blir en femma.

Igår tog vi ner allt som skulle ner och idag har Fredrik byggt upp så mycket som han har hunnit och jag har ångat ner tapet och bredspacklat. Det känns i kroppen kan jag säga! Min pappa och Fredriks mamma har hjälpt till idag, vi är så tacksamma!
 
Lägenheten är en fyra men vi gör om den till en femma. Vi får då 4 sovrum men ett av sovrummen blir ett matrum då vi ska ha köksö i köket. Matrummet har jag satt tänderna i. Renoveringstapet ska upp på en vägg som inte går att bredspackla och sedan ska färg på tak och väggar och nytt golv ska läggas. Så det är inte så mycket kvar att göra. Känns så skönt och kul!
 
Imorgon kl 8 går bilen mot Norrköping till Bauhaus för att köpa färg, golv m.m. Sen kör vi som vanligt!
 
Lägenheten som vi köpte den, en fyra.
 
Lägenheten som vi har gjort den idag, en femma.
 
 

Nu kör vi!

Imorse kl 10 var vi på fastighetsbyrån och skrev det sista på lägenheten. In i bilen full gas till Fredriks jobb för att hämta en maskin och sen vidare och köpa lite grejer. Sedan till lägenheten för att börja ta ner väggar och dörrar. Sedan packade jag och Elsa in oss i bilen för att åka till Eskilstuna där Elsa hade en läkartid. Det gick hur bra som helst! 2 sjukgymnaster kollade hennes rörelser och beteende. Hon blev godkänd av både dom och läkaren! Sedan hem till Katrineholm igen för att riva färdigt och åka med allt till sopptippen. Fredrik har verkligen slitit idag och har varit så duktig! Min pappas hjälp med att åka till sopptippen med allt var verkligen guld värt! Imorgon har vi nya mål för dagen och klockan ringer 7 imorgon bitti. Tack och godnatt! 







Som sagt....




Godmorgon Söndag!

Elsa vaknade kl 8 imorse och var hur pigg som helst. Jag tänkte vi ligger i sängen så kan jag halv sova och leka med henne. Men hon var ju som en duracellkanin och sparka och slåg hej vilt! Så jag och Elsa flytta oss ut till vardagsrummet så pappi får sovmorgon. Elsa hänger just nu i babygymmet och hon rör sig fort. Hon har börjat ta efter saker och får tag i saker och ting. Grejen är att hon inte fattar hur man släpper sakerna. Men det kommer hon säkert på snart! 




Hej fredagsmys!

Både mitt lilla hjärta och stora hjärta ligger och sover på soffan så får jag ta och laga mat och fixa lite fredagsmys! 




Morsan har fått nya tofflor!




Pigg Elsa, pigg mamma!

Elsa somnade kl 22:15 i sin säng och vaknade kl 05:30 och var hungrig och somnade sedan om och vaknade kl 08:30! Såna härna nätter ger hon mig hela tiden. När Elsa är utvilad så är mamma utvilad! 


Pappi kommer hem redan kl 12 idag och då ska vi iväg på lite ärenden! 

Gräsänka.

Här sitter jag i soffan med en kopp varm choklad och kollar på tv med en sovande Elsa bredvid mig. Fredrik ringde nyss och sa att tiden drar iväg och han kommer nog inte hem förns efter 24. Japp, han jobbar över! Inte lite heller och sedan börjar han 7 imorgon bitti igen. Hur orkar han! Skönt att han bara jobbar 2 dagar nästa vecka så man hinner träffa varandra lite i galla fall. Jag och Elsa åkte mot Vingåker imorse och första stoppet blev att överraska morfar med att komma och hälsa på honom på jobbet! Och sedan åkte vi vidare till Elsas farmor där vi kom hem ifrån för någon timme sedan. En bra dag! En trött mamma i soffan och här kommer jag spendera kvällen. 




Såhär lämnade jag inte henne?!

 

Nu börjar det närma sig!

Idag är det den 2 Februari och det betyder att det är 10 dagar kvar tills vi ska skriva på det sista och köpa våran andra bostadsrätt! Dom här sista 10 dagarna ska det packas, planeras och ringa om hemförsäkring, bredband m.m. Vi båda längtar så mycket! Jag vet inte hur många gånger vi säger till varandra "Jag vill flytta!" per dag. Den 1 December var vi i lägenheten sist och kollade en sväng. Men man glömmer bort så fort. Så det ska bli spännande och se hur allt ser ut igen. Imorgon när vi ändå är i Linköping ska vi till IKEA för att kolla in kök en sista gång innan vi gör en beställning. Vi har velat fram och tillbaka hela tiden. Men jag är säker på hur jag vill ha det men inte Fredrik. Bäst och åka dit och övertala honom en sista gång!
 
Våra kroppar bara skriker efter att få renovera, använda kroppen, huvet och självklart inreda! I snart 2 år har vi legat på "latsidan" då våran lägenhet är färdig. Ska bli så kul!
 
Jag när vi slet ut det gamla köket i våran nuvarande lägenhet! (jag kommer nog aldrig bli blond igen!)
 
Såhär levde vi sist när vi renovera. Kommer inte hända denna gång då vi kör ett rum i taget!
 

5 Månader ♥

Elsa gör framsteg varje dag känns det som. Nu i 2 veckor har hon sovit 6-7 timmar i sträck nattetid. Jag har blivit så bortskämd! En natt somnade hon kl 22 och vaknade kl 06 av hennes pappas alarm och hade inte käkat någon gång under natten. Dessutom somnar hon oftast själv i sin säng, det har hon aldrig gjort förut. Jag hoppas det håller i sig ett tag till. Det gör inte mig något! Vända sig från mage till rygg gjorde hon redan den 17 December och nu har hon hållt på ett tag och försökt vända sig från rygg till mage men hennes ena arm har varit ivägen. Men nu för typ 1 timme sedan vända hon sig från rygg till mage och gjorde så fram och tillbaka flera gånger. Hon kan hon!
 
Det är inte lätt att få en bild på oss när Elsa är på toppen humör, armar och ben far överallt!
 

RSS 2.0