21:43

Nu är Fredrik äntligen hemma! Vi har det mysigt här hemma med tända ljus och umgås för fullt. :) Vi har lagat mat tillsammans. Efter maten blev det kortspel och sen vid halv 9 blev det, en annan del av köping. Nu äter vi popcorn och spelar x-box. Just nu luktar hela lägenheten bränt. Jag råka ha popcornen inne för länge, så dom vart brända och det hade förpackning också blivit. Så jag fick göra nya! :) Nu ska vi spela en stund, sen förflyttar vi oss mot sängen där det blir kortspel. Sist spelade vi om vem som skulle göra frukost på sängen åt den andra. Jag vann och fick nybakt bröd på sängen! :) Undra vad vi spelar om ikväll? vem som ska släcka? vem ska få sova på bästa platsen i sängen? Vem som ska springa runt i lägenheten och säga " jag har en bajskorv i rumpan!"?


Denna kväll stog det lassange på meny! mums


mys


till slut lyckades jag!

Nu säger jag godnatt!

?

Nu är det inge roligt längre med FF-Fredrik fritt. Jag har hunnit möblera om, pluggat, varit ute och suttit här. Nu tycker jag det är dags för honom att komma hem. Jag har ringt honom men han svarar inte, han jobbar väl förfullt! Men han måste jag tänka på att jag blir hungrig vid 6 på kvällen. ;)

Vart håller min sambo, min fästman, min kärlek vägen?
Vart är min lilla kotte?


17:24



Glass är gott!

FF- Fredrik Fritt

Fredrik har åkt och jobbat. Då passar jag på och plugga matte och dunka musik. :) skriver mer senare när jag har varit duktig!

12:03

Nu är jag hemma, de ni. Jag fick sluta 2 och en halv timme tidigare idag. Min handledare är så snäll! :) nu kom fredrik innanför dörren. Ska springa och pussa på honom!

21:27

Nu blir det ett kort inlägg. Idag började jag kl 11 och slutade kl 8. Tiden gick fort, det är skönt när det gör de! :) Imorgon börjar jag 8 och slutar 2. Skönt med kort dag! Nu ska jag gå och lägga mej. Har blivit så säng sjuk på dom senaste dagarna. Jag vill verkligen inte gå upp och somnar om hela tiden. Sängen är min bästa vän! ;) Nu vet ni att jag lever!
god natt!

17:45

Nu ligger jag i soffan. Idag började min första praktikdag, den va helt okej. Mycket saker att ta in första dagen. Mycket att hålla reda på. Personalen var kanon och jag trivs redan. Har fått ett bra schema och min handledare är kanon! Det är riktigt kallt här hemma tycker jag, så jag har tänt massa värmeljus i hela lägenheten. Riktigt mysigt! Jag blir bara mer och mer förkyld, det suger verkligen! ;( Nu ska jag ta en varm dusch och sen laga mat. :)
Puss!

22:16

Nu ligger jag i soffan och kollar på PH. Blir att sova efter dom här 2 avsnitten. :) Imorgon börjar min första praktikdag. Jag är inte ett dugg nervös just nu, men kommer nog vara det imorgon. Jag ser fram imot den här praktik perdioden. Det ska bli spännande! :) Min förkyldning blir värre och värre, men nu har jag köpt nässpray. Så nu kan jag andas. ;) Hoppas det blir bättre snart. Hatar att vara förkyld. Nu ska jag göra mej iordning till sängen och sen fortsätta att kolla på PH! :)
God natt!

14:05

Hejsan!
Nu är jag hemma igen. Mamma bjöd mej på mat på hembagarns. Vi båda tog varsin sallad. :) Innan jag gick så öppnad jag brevet om min lön. Jag trodde det inte var så mycket, men det va 3 gånger mer än vad jag trodde. Så jag vart överlycklig! :) Innan jag gick hem så gick jag till banken och fixade så jag kan betala räkningar hemma med min bankdosa. Och sen fixade jag ett visa kort! :) Så jag känner mej nöjd med dagen. Ska sätta mej och gå igenom alla papper och sätta in i pärmar nu. :)

11:21

Nu ska jag kila ner på stan och träffa mamma. Vi ska gå och käka och sen ska hon gå och shoppa. Och jag ska följa med som smakråd. :) Innan jag går hem ska jag shoppa nässpray och halstabletter. Hoppas det hjälper! :) Nu fick vi post, och det betyder att jag fick min lön! undra hur mycket det är på?
hej så länge!

<3



-

tummen upp = min dator har kommit!

tummen ner = jag har skit ont i halsen, snorar och har fruktansvärd ont i huvet! jag vill inte bli sjuk.


Tummen upp!

Igår kväll skruvade jag och Fredrik upp våran hylla i köket.




det vart super bra! :)


Efter jag hade varit och handlat så frostade jag ur frysen.


innan


väldigt mycket is blev det.


efter

det är fan bra att ha liten frys, mycket mindre och frosta ur! :)

bästa köp!

vårat bästa köp på ullared!




Det går fort, man slipper gråta och det blir perfekta bitar!
bara 39 kronor. jag älskar den!

Goddag!

Idag och imorgon är jag ledig. Börjar inte min praktik förns onsdag! riktigt skönt och få längre helg. :) snart ska jag åka och handla ingredienser till det jag ska baka senare, sen ska jag dammsuga och städa lägenheten. Imorgon ska jag plugga och äta lunch med mamma på stan! :) kl 9 ringde en om min dator, han väckte mig. jag hörde inte riktigt vad han sa för jag sov fortfarande. men jag hörde något om halv 3. Så dom kanske kommer och lämnar den då? hoppas. jag saknar den! nu ska jag sätta på mej kläder och åka och handla! :)
hej så länge!

söndag

Hejsan!
Kom nyss hem från Vingåker. Vart en impuls åk dit. Jag skjussade Fredrik till baggetorp och jag ville inte sitta hemma och tråka. Så jag åkte till min kära mor, som hade lika tråkigt. Jag fick bogsera hennes bil ner till en verkstad. Då har man gjort det också! det va svårt, men det gick kanon. :) Vi spelade uno och jag vann! ;D Fredrik och jag har varit på hyll jakt idag. Och vi fick tag på det vi ville också! jag fixade konsoler i Vingåker och fredrik fixade en hylla i baggetorp. Så imorgon ska jag måla konsolerna bara. Sen ska den upp på väggen! :) Ikväll blir det hemlagad pizza, så sjukt gott det ska bli! Nu ska jag lägga mej i soffan och kolla på tv och vänta på att Fredrik ska komma hem! :)
puss!

16:24

Nu är jag hemma igen. Först öb, willys och sist ica. Snacka om att jag är trött! varför kan inte 1 affär ha allt det jag vill ha? jobbigt och åka runt för att man ska inhandla allt. jag skulle bara handla inför kvällen, men det är skönt och ha allt inhandlat inför veckan. Så det vart att storhandla. Men det är inte så lätt när man är ensam. Men det gick bra, som det har gjort flera gånger tidigare. Fredrik är i baggetorp och jobbar. Duktig han är! synd bara att vi går om varandra. Just nu vill jag bara att han ska komma hem, så jag får tacos i magen! Jooo visst, för att träffa honom också. Men jag är sjukt hungrig just nu! Han skulle ta med sig skruvdragaren hem så vi kan sätta upp våran rullgardin. Då kommer det bli svart i rummet och det betyder sova längre! Nu ska jag ringa min sambo och fråga när han kommer hem! :)

Goddagens!

Igår va det fredag, och det stog fest på mitt schema. Först gjorde jag och matilda oss iordningen sen gick vi och åt. Sen tog vi bussen till valla. Där vi va hos Sofia med några tjejer från klassen. Senare på kvällen kom 4 grabbar och senare kom det bil efter bil och hämtade oss. Sen vart det krogen hela natten lång!

Idag är det lördag och jag gick upp halv 8. För jag skulle jobba halv 9 till 14. Jag va inte jätte pigg när jag vaknade, men det blev jag på jobbet kan jag säga! En brukare fyllde år, så det blev tårta! fick sluta halv 2, dom är så snäll mot mej! :) Senare ska jag åka och handla mat, ikväll blir det tacos. Fan så gott! Nu ska jag diska! :)

Här kommer bilder från igår;

åt paj på sultans!




självutlösare, det är bra grejer det!




















































den här bilden får avsluta kvällen.

tack alla för en toppen kväll!
3cd är bäst, bästa klassen.

idag är det kramdagen!


<3

torsdag

Efter skolan idag åkte jag & matilda och fikade! :)


mums!


<3

romme

här kommer några bilder från romme! :)


den här bjuder jag & fia på! ;)
idomin salva= tummen upp!






inte så många bilder jag fick till! ;)
så är det när det är kallt och man inte vill frysa om händerna.

onsdag

Nu ska jag & fredrik åka till vingåker och äta hos mamma. Hon gör alltid så god mat! :) när jag kommer hem ska jag plugga tills redovisningen som är imorgon. Jag hoppas det går bra. :) Kanske lägger in några bilder från igår om jag hinner.
Hej så länge!

hemma, tack och lov!

Jag är så jävla trött just nu. Tänkte bara meddela att jag har kommit hem! skönt. Just nu sitter jag i morgonrock och ny duschat hår. Men nu ska jag ta på mej kläder och gå ut och flytta bilen. usch, stackars mej! jag måste gå i alla trappor. varför måste vi bo högst upp?

pratar i sömnen

jag har legat i soffan sen kl halv 8 ikväll och ska fortsätta så en stund till. Fredrik somnade kl 8 i mitt knä och nyss så kastade han sig upp och satte sig i soffan och kollar på mej och säger; "har du fått mailet?!" Jag kollar på honom, "Vilket mail?" Han kollar på mej argt, "har du inte fått mailet!?" Jag kollar på honom lite förvånat och säger, "jag vet inte riktigt vad du snackar om!" Han kollar på mej arg sen lägger sig ner igen. Han är så rolig när han pratar i sömnen och specielt när han blir arg! ;p Nu ska jag gå in och väcka honom och fråga om han väntar på något mail! ;)


19:26

nu har jag kommit hem efter att skjussa dom till boxningen, hem och laga mat och käka. Sen hämta dom! :) Nu blir det soffan med färsk ananas. mums! och det bästa är att det är bara bra tv program, det gillar vi! från halv 8 till 11. Sen blir det sängen. För imorgon går bussen till romme kl 6. Nu=Soffan!
Tack & godkväll!

måndag

goddag!
idag är det måndag och jag slutar kl 11 på måndagar. Känns bra! satt kvar i skolan och fixade med redovisningen som är på torsdag. Känner mej lugn nu, men det är jag nog inte på måndag! Har pluggat matte och kollat på pelle svanslös sen 1 idag. Men snart ska jag fixa med tvätten och ta fram allt som ska med imorgon till romme! sen vid 5 ska jag skjussa fredrik och emil till duve, dom ska börja på boxning! nu ska jag sätta igång! :)
hej så länge!

22:12

nu ska jag krypa ner i sängen och kanske kolla på pelle svanslös. det beror på om fredrik godkänner det! ;) Jag hoppas min dator kommer imorgon, jag vill verkligen ha hem den! Om den inte kommer tills onsdag, då ska jag ringa och fråga när den kommer. Imorgon ska jag, Matilda och Lina sitta kvar efter skolan och fixa allt in för torsdan. Då vi ska redovisa vårat projekt. :) Sen ska jag hem och plugga matte. Vilken rolig dag jag har framför mej! Det är nog bäst att jag går och lägger mej nu så jag är på ett bra humör imorgon.
tack & godnatt

långt inlägg!

Goddag!

I tisdags kväll fixade jag med gardinerna i sovrummet, här kommer några bilder! :)

innan


efter

vilken skillnad det blev! Vi har inte haft några gardiner innan alls. Och vi har bott här i 1 år och 4 månader. Varför har vi inte haft några innan? ;S


ljuslyktor vi köpte på ulla. Som vi ställde på golvet i sovrummet. :)


I torsdags kväll så rakade jag och Fredrik varandra. Här kommer några bilder!

innan






efter

Vad tycker ni? :)


Igår gick jag och Fredrik på bio!

det var en bra film!

Efter filmen så åkte vi och handlade massa gott på ica! :)


till kvällsmat blev det potatisgratäng med fläskfilé! mums


mys

Senare på kvällen blev det massa gott!

vindruvor, honungsmelon och ananas!


Blåbär och hallon smoothie!


ost och kex!


och självklart multi! min drog

Idag vaknade jag kl 12 och jag har kollat på pelle svanslös och fixat naglarna tills nu!


Jag ligger i sängen och kollar på filmen. Fredrik kommer in i sovrummet och sätter sig på sängen och säger; "det här kollade man på när man var 8 år!" Jag kollar på honom och säger; " Jaha, men det är skit bra!". Fredrik lägger sig ner i sängen under ett täcke och kollar på filmen. Jag bara tittar på honom. Tillslut säger han; "jag ska bara kolla vad som händer med Måns." och skrattar! det var nog inte så dåligt igalla fall! ;P


min nagel

Kl 4 ska vi tvätta sen kommer mamma hit en stund. :) Det är nog bäst att jag kryper ner under täcket ett tag till och kollar på pelle svanslös! ;)
puss!

äntligen fredag!

nu ska jag snart ta på mej ytterkläder och gå och möta Emelie vid bussen. Vi ska gå och beställa mat, sen hem och kolla på film! har bakat kladdkaka, så det ska vi väl käka också! ;D ha en bra fredag!

jag har gjort det igen!


17:37

Hejsan Hejsan!
Det märks att man har haft vinterlov, jag orkar inte gå upp på mornarna och är helt slut i kroppen när man kommer hem! Idag var jag i skolan, sista lektionen sög. Men sista timmen så fick vi åka hem och jobba. Och jag tog tillfället direkt! jag vart klar med uppgiften, skönt! Min dator har inte kommit än, hoppas den kommer snart! jag gillar inte att skriva på Fredriks dator, han har slagit sönder sitt tangenbord när han har spelat wow. duktig kille! Därför kan det bli lite bloggtorka här ett tag. Nu ska jag och Fredrik spela cod modern warfare, jag äger!
puss!

20:11

Nu har jag fixat det mesta här hemma, Har fått gjort allt själv. Fredrik köpte ett spel på ulla som han har viljat köpa länge, och det har gjort att han har spelat i 5 timmar. Men jag gillar att hålla på och greja så det gör inte så mycket. :) när jag skulle sätta upp gardinerna i sovrummet blev det till att jag möblerade om. det vart skit fint! :) vi har inte haft några gardiner i sovrummet tidigare, så vilken skillnad det blev! jag gillart skarpt. Jag tog en pause med att ställa allt till rätta förut. Då satte jag mej och kollade på en film och fixade mina naglar. Det behövdes verkligen! så nu är dom fina igen! :) Imorgon är det skola för min del, jag vill inte! nu vill jag ta studenten. Jag vet att jag kommer sakna att gå i skolan sen när jag har tagit studenten. Men det skit jag i. Jag skulle göra vad som helst för att få den 12 juni nu! Nu ska jag fixa det sista sen blir det sängen med min nya film! :)
tack & godnatt!

Hem ljuva hem!

Hejsan!
kom hem vid 3 och bar upp alla grejer. Det vart 8 påsar, en rullgardin, en matta och en kartong med ljuslyktor! :) Packade nyss upp allt på bordet i vardagsrummet. Ska snart kolla igenom allt och lägga det på sin plats. :) Vilken resa det har varit, så rolig! igår gick vi och la oss halv 9. fyfan, va trötta vi var! och sov i 12 timmar. Så jag är pigg nu! :)

här kommer några biler;







matilda va den duktiga fotografen i bilen på vägen till ullared!


bilen va bara "lite" full!




finns inte och ladda ner, ett riktigt bra köp! :)




Som ni ser har jag lite och fixa med!

nu ska jag fixa med allt sen blir det duschen!
puss!

01:40

Curry mackan är packad!
nu är jag redo för att åka till ullared.
om 20 min kommer matilda och hämtar oss!
ha det gött!

Söndag

förlåt att jag inte har skrivit på länge! men min dator är på lagning och fredrik va iväg och lanade inatt. Så det fanns ingen tillgänglig. :( men nu tänkte jag skulle skriva lite. Igår åkte jag & matilda och hämtade bilen, vi kommer åka fin bil. Varmt och gott kommer det va! :) efter det blev det bio, filmen var jätte bra. sen när vi kom hem blev det mat, tv och godis! :) imorse när vi vaknade så gick vi ut och gick i 1 timme, riktigt skönt! sen åkte vi och handlade mat som vi ska ha med oss på resan. Sen åkte jag och hämtade fredrik och hans dator och grejer. Mamma och lasse åkte nyss härifrån. Dom va och fikade och hämtade våran bil som mamma ska låna medans vi är borta. Snart ska jag packa, sen blir det sängen! vi åker kl 2 inatt! jippi, ullared! :) nu måste jag sätta fart.
puss!

Godmorgon!

Igår somnade jag & fredrik kl 4, inte kul! Jag måste vända på dygnet, men när? Dagarna bara rusar förbi och jag har inte känt någon mening med att gå och lägga mig tidigt! Men på söndag då ska jag lägga mej vid 9. Eftersom jag ska upp vid 3 på natten och åka till ullared! Det ska bli så sjukt roligt, ingen av dom andra har varit där tidigare. Jag hoppas det bli bättre väglag tills dess. Annars är det bara och köra sakta, och det är inge mer med det! Matilda ska ringa mej vid 12. Då ska vi åka och hämta bilen vi ska åka med och jag ska provköra den. så det ska bli spännande! och sen ska vi hämta GPSen. Vi får se om vi kommer använda den så mycket. Jag vet redan vart vi ska åka. Men lite hjälp kanske jag behöver, vem vet! ;) Nu ska jag klä på mej så jag är klar när hon ringer. :)
puss!

wow ställer till det!

jag tryckte så alla kanaler försvann.
Så jag ropade; "fredrik kan du komma ett tag?"
Jag får samma svar som alltid; "vänta lite"
jag sitter och väntar och väntar. minutrerna går och ingen fredrik kommer.
efter 5 minuter så tar jag tag i det själv och testar mej fram.
och jag får fart på skiten och ropar till honom; "du behöver inte komma"
han kommer in rusande och frågar; "vad var det du ville ha hjälp med?!"
jag svara; "det va kanalerna, men jag fick igång det!"
han ler lite och sen säger han; " bra! för jag hade glömt bort att du ropade!"
vad är det för mening att man väntar om man glömmer bort en?

Godmorgon!

vilken natt det har varit, jag hatar såndana här nätter!
inatt somnade jag kl 12 och sen vaknade kl halv 4 av att jag kliade sönder min kropp! jag vet inte vem det är mest synd om, min kropp eller fredrik som får hålla fast i mina händer när jag sover? så kl halv 4 va jag uppe oc duschade och tog tabletter, och det här är inte första gången den här veckan! fredrik är snäll och smörja in mig.  Och håller sig vaken tills jag har somnat om. det är guld värt, för jag blir galen ibland. man kan inte slappna av!
Vi får se om det kommer någon och hämtar datorn idag. annars ska jag ringa och skälla på dom när helgen är över! Nu ska jag äta frukost och sen plugga matte.
Puss!

17:42

jag är sur och förbannad!
det är ingen jävel som har kommit och hämtat min dator.
vi ringde nyss till företaget vi köpte den av.
och där stog det uppskrivet att dom skulle komma hit och hämta min dator.
men det företaget som jobba för dom, som skulle hämta den. har inte kommit idag!
dom har inte ringt och sakt något heller. och det företaget stängde kl 4.
Så hon som vi pratade med skulle ringa dom imorgon och fixa det.
men det är bara imorgon dom kan komma och hämta den. sen är det ju helg!
sen är jag borta mån-tisdag, sen börjar skolan! =S det suger.

våran älskling har kommit!

för kanske 30 min sen kom en kille och lämnade tv! :)
fredrik var som ett barn på julafton. ;P






innan


efter

vilken skillnad! :)
snart ska vi skrapa fram bilen och åka och köpa några spel till x-boxet!
puss!

11:31

Idag satte jag kl på 10. så jag va vaken när dom kommer!
försökte plugga matte, men det gick inge bra. va för trött!
men nu har jag ätit frukost och ska snart sätta igång. :)
han som ska komma med tv;n ringde nyss, han va här om 40 min.
den väger 40 kilo så han behövde lite hjälp. ;P tur att fredrik är stark! ;)

igår när jag åkte och hämtade fredrik vid gymmet så åkte vi och handlade.
vi handlade massa olika frukter som vi skulle göra smoothie av.
men jag ångrade mej senare när jag såg vilken smörja det blev ;P














det ser förjävligt ut, men det va ganska gott!
tur att fredrik gillade det! :)

nu ska jag sätta igång med matten igen!
puss!

18:53

usch på mej!
jag har inte pluggat matte idag, det va dåligt av mej.
så det får bli imorgon, då måste jag! :)
men tagit undan tvätten har jag gjort. det va bra!
nu ska jag ta på mej kläder och åka och hämta fredrik på gymmet.
och sen ska vi åka och handla, sen blir det mat! :)
fy vad kallt det kommer vara i bilen. stackars mej! =S
puss!

tummen upp!

imorgon kommer våran nya tv!
och dom kommer och hämtar min dator för lagning.
men vad spelar det för roll när jag har x-box! :)

14:22

igår va det som sakt fest och sen krogen!
här kommer några bilder;










det va dom snygga bilder jag fick på mina festprissar! ;P

nu ska jag & fredrik ta ner all tvätt, eftersom vi inte hann göra det igår.
sen blir det nog ta en promenad och sen lägga sig i sängen och kolla på film.
justfan, ska också plugga matte. har prov när jag börjar skolan! ;S
puss!

onsdag

gårdagen blev inte som jag hade tänkt mej när jag vaknade på morgonen.
men kvällen och natten blev sjuk rolig, det vart fest sen krogen.
och jag ska lägga in bilder lite senare idag. :)
men först ska jag äta en rejäl frukost och kolla på paradies hotel.
hej så länge!

Godmorgon!

idag är det tisdag och det innebär 2 dagar kvar tills våran tv kommer! :)
har nyss duchat, ska snart klä på mej och sen sminka mej.
för kl halv 12 ska jag gå och fika med matilda, sen ska vi även sola. :)
sen blir det hem och fixa all tvätt som hänger i hela lägenheten.
ikväll blir det nog mycket mys i soffan, spela x-box och film!
nu måste jag skynda mig,
puss!


<3

jag är glad.

yes, yes, yes!
fredrik ringde nyss och fixade så min dator ska på lagning.
det är musknappen som har blivit knäpp!
men det ska bli riktigt skönt och få den lagad! :)


puss på min bäst!

11:26

igår vid halv 3 tiden åkte jag & Verre hem till mej.
vi låg och kollade på film efter film.
sen vid halv 7 skjussade jag henne till en kompis.
när jag kom hem igen började jag städa hela lägenheten. :)
det vart så fin fint, skönt och få det gjort också!
vid 9 gick jag och mötte fredrik vid tåget.
jag hade lagt massa lappar han skulle följa,
och tillslut kom han fram till den stora överraskningen.
ett x-box 360 som jag köpte till oss och till våran nya tv! :)
han vart super glad, och jag lika så.
vi började koppla in allt och började spela.
båda va som barn på julafton, vem som ska öppna förpackningen osv. ;)
idag vaknade jag halv 10 av att fredrik låg på mej så jag höll på att dö.
men det är väl så det ska va, jag har väl glömt bort hur jobbig han är! ;)
nu ska jag ta fram frukost sen blir det en sväng till willys och en affär till!




mums

Godmorgon!

igår åkte jag till vingåker till mamma! :)
vi åkte till båsenberga och gick ut och gick och grillade korv.
sen hem och kolla film och senare vart det skipbo och uno.
vid halv 12 gick jag & verre och la oss men vi somnade inte förns 1.
vi låg och snackade och snackade. men till slut vart det tyst på oss! :)
nyss åt vi frukost och spelade uno, jag kom 2;a! :)
nu ska jag ta på mej kläder sen ska mamma & jag åka till mormor och fika.
sen hem hit igen, då blir jag bjuden på pizza och sen hem till stan och städa.
det ska bli skönt och få det gjort tills fredrik kommer hem! :)
hej så länge! ;)


katttjejen

en tjej som har en katt med en ryggsäck på ryggen sen så fastnar du i ryggsäcken och drar sönder tröjan. Det är en katttjej de, jag råkade ut för det på bussen idag!

/ Feta Emelie 18 vintrar.


00:48

Vi har kollat på en film under kvällens gång!
Den va helt okej, synd att jag inte fattade den riktigt.
feta emelie sket på sig och lina gömde sig under täcket.
vilken kväll, och den är inte sluta än! :)

här kommer några bilder;


























kvällen fortsätter!

fredag

nu sitter jag i soffan och kollar på tv.
har nyss möblerat om här hemma, det vart riktigt fint! :)
nu är det bara tv;n som saknas. den kommer om 6 dagar!
idag tog jag ner julgranen också. den kommer upp nästa år igen.
lika snygg som det här året. ;) jag gillar den skarpt!
imorgon ska jag åka till vingåker vid 1 tiden.
jag, mamma, lasse och verre ska gå en promenad och grilla korv.
det ska bli mysigt! :) länge sen jag träffade min näst äldsta syster.
sen ska jag sova kvar där, då kommer det bli spel efter spel.
sen ska jag ta med mej min tvätt, mamma är snäll!
jag ska få tvätta all tvätt, så jag slipper det på måndag! :)

här kommer bilder på hur det blev med soffan!





Gården var bra!
nu kommer lite bilder.





































tack för igår alla! :)

nu är emelie här och vi sitter med varsin dator och kollar på tv.
senare kommer lina pina päron pung! :)
pusshej!

RSS 2.0